brak logo

DsMax Polska

Poznań

Opinie o DsMax Polska

anonim 2009-03-30 14:44:03
Ds max... powiem tak jesli masz sumienie zeby naciagac ludzi na np paste do zebow ktora sprzedajesz im za 20 zl a niby ona kosztuje 50 ... gdzie tak naprawde pewnie mozna ja dostac w jakiejs biedronce za 2.99, to prosze... chociaz w wiekszosci przypadkow to i ci sprzedajac( usunięte przez administratora ) warta praca.. radze zajac sie czyms bardziej dochodowym i przyjemnym niz chodzenie od drzwi do drzwi...
ktos 2009-04-30 10:59:19
Ta firma jeszcze istnieje????
anonim 2009-05-10 04:34:13
polecam kazdemu - nie chodzi o zarobki lecz o przelamanie wlasnych wewnetrznych barier...

nikt nikogo nie naciaga - kazdy sprzedaje tak jak umie - jeden dziala na szoku cenowym ale niektorzy robia "show" i sprzedaja jak leci niewiedzac czesto co sprzedaja!! to czego mozna sie nauczyc w tydzien w DSMAX zostaje na cale zycie i tego nie dostanie sie na zadnym szkoleniu, w zadnej szkole!!

ps. ds-max - ksiazki warszawa i gdynia - zarobki od 1k juz na czysto wzwyw 5 lat temu.... trener przez 13 miesiecy!! ale znudzilem sie juz bieganiem a nasz menago nie byl skory do otwarcia nowego biura wiec trzeba bylo si eprzekwalifikowac ale nie zmienilbym tego co robilem nigdy!!
juice! :) 2009-07-18 19:32:45
sluchajcie! ciekawa jestem dlaczego akurat osoby ktore tak naprawde nie maja pojecia o co w tej firmie chodzi maja najwiecej do powiedzenia.. mi to samych bzdur!! wydaje mi sie ze pisza to osoby ktore po prostu nie dostaly sie do firmy bo.. sa do niczego.. a poza tym z zazdrosci.. pracuje w tej firmie od 3 miesiecy.. mam juz 3 osoby w grupie.. niedlugo otwieramy biuro w niemczech.. firma prosperuje w wielu krajach ale to dopiero poczatek.. jestem zadowolona z tej pracy i nie zamienilabym jej na zadna inna.. bo jaka praca daje mi dziennie 300 zl wyplaty i szybki awans.. dodatkowo firma stawia na rozwoj mlodych ludzi.. chcesz byc kims?? to postaw sobie cele i daz do nich!! a ta firma ci w tym pomaga!! ci co pisza te wszystkie bzdurne opinie to poprostu ludzie bez ambicji!! juice dla wszyskich co sa dumni z tego ze moga nosic znaczek NC ds-max logic!!!!!!!!!!!
Obecnie szukam 2009-08-29 11:05:42
Gdzie jest biuro . jak się dostać do tej pracy jestem osobą ambitną .
uwaga 2009-09-02 18:29:55
ludzie nie zaczynajcie pracy w tej firmie wciągną was , wypiorą mózg póżniej tylko leczenie u psychologa . moj mąż pracował tam 5 lat codziennie pracował 14 godzin , pieniędzy z tego nie było wcale żadnych . Udało się wyrwać go z tego bagna ale rodzina na tym ucierpiała strasznie . NIE DAJCIE SIE NABRAC NA TA PRACE BO ZGINIECIE
niolka 2009-12-03 10:54:16
Zaproszono mnie na rozmowę. Chciałam zostać sekretarką. Obiecywano mi, że będę mieć stałe zatrudnienie. Po rozmowie kwalifikacyjnej zaproponowano mi 8 godzin PRÓBNYCH ZA DARMO. Jeszcze osoba, która do mnie dzwoniła była bardzo zdziwiona, że nie chcę! Byłam dwa razy na rozmowie, dlatego, że firma zmieniła nazwę w Łodzi i nie wiedziałam, że to to samo.
animo 2009-12-04 12:25:53
Powiem krótko unikajcie tych firm to typowa akwizycja.
UWAGA na te firmy!:
ARTEMIDA
B-WORLD
OPENLINE
POLMAX
DSMAX
Ta ostatnia to firma matka pozostałych!
wyprany hehe 2010-01-22 19:30:20
idzcie na etat do biedronki, bo ktoś musi jezdzić mercedesem, a ktoś inny rowerem, taki świat
sasasa 2010-04-26 15:33:46
ja bym jeszcze do tego dodał MAGNUM&MIND ORGANIZATION
m_f_p@wp.pl 2010-08-03 07:43:56
Dawaj do nas kolego, zarobisz 10000,oo na m-c 792400450
hqhhh 2010-09-08 10:51:19
jasne jasne ambitne osoby omijaja tą firmę szerokim łukiem pracowałam tam i byłam niby taka super już trener już wszyskoidzie wdobrym kierunku i co i sie rozmyło... tam jest tylko dobra atmosfera z praca nadaje sie jedynia jako wakacyjna przygoda i tyle..nikt normalny nie zwiąże sie z ta firma na dłużerj
dominikkkkk29 2010-11-11 16:04:38
pracowalem dla DC MAX to byla dla mnie paranoja naciagac ludzi dlatego odszedlem bo mi sumienie nie pozwalalo oklamywac ludzi tani chihski towar ktort kosztowal moze ze 100 razy wiecej niz jego koszt produkcji i ta sciema ze mozezsz zarobic pieniadze tak duze ze sie w pale nie miesci to takie pranie mozgu nie wierzcie w to co mowi wasz niby manager to tylko sciema DC MAX to najbardziej klamiaca firma jaka znam nie dajcie sie robic w bambuko
anonim 2011-02-05 17:32:20
Następny bajkopisarz z bożej łaski..Kilka klubów,pubów,salonów...a następnie wielki "come back" do korzeni:P A masz może fimę w Nowym Jorku,bo obiło mi się o uszy,że tam obecnie działa jeden z najlepszych Juicemanów z DS-MAX;)))Osobiście proponuję zmianę profesji-i dzieci będą słuchały,i mamom będzie się dobrze czytało:)Good Luck,Rockefeller!
anonim 2011-04-21 23:17:46
m_f_p@wp.pl - 2010-08-03 07:41:06

Trenera, zatrudnię na bardzo dobrych warunkach finansowych. Jesteśmy siecią dystrybucji, w 2004 odłączyliśmy się od Activ Netu, zaczynaliśmy w Dywizji Muzycznej. W chwili obecnej poszukujemy osoby która zajmie się sprzedażą Telewizji Cyfrowej N 792400450

783899010
juicmen 2011-10-14 19:13:41
W Bydgoszczy na Poznańskiej pracowałem,ale szef tylko do roboty gnał,żeby mógł rodzinę utrzymać...Ludzie,którzy pracowali byli ok,ale atmosfera menagerów była beznadziejna,więc ludzie odchodzili.Kasę było można zarobić,ale kasa to nie wszystko.Życzę aby syn szefa miał takiego pracodawcę jakim on był:). Firma DS MAX już od kilku lat nie istnieje!!!
dsmax matka 2012-11-05 15:55:48
hahahhaa. "matka" pozostałych!!!!!! hahahahaaaaaa
ludzie czerpią wiedze tylko z internetu czy bywają tacy, którzy zabierają głos znając sprawę? To taka polska przypadłośc - gadać, żeby gadać. Nie ważne, że bez sensu...
mechu 2012-12-16 13:12:56
mała poprawka: Zawodzie 16
an0nim 2013-07-07 12:18:10
Haha nie wiem jaki idiota to pisze , że nie ma kasy. Jak sie chce pracowac to sie pracuje i z tego jest super kasa. Jak ktoś chce czyścić toalety , bo jest mało ambitny to wybór tej osoby .
anonim 2013-10-26 17:38:05
pracowalem w gdyni w dywizji muzycznej jedna wielka sciema zero mozliwosci dorobienia sie czego kolwiek chyba ze garba od noszenia plyt i kaset ktorych prawie ikt nie kupowal chyba rze bylo sie upierdliwym i na odczepnego ktos cos wziol juice zyga. dajcie znac kto w gdyni pracowal
tiaa 2013-11-17 16:25:21
nie dajcie sie wciagnac.. rada dla rozsadnych..
Kasia 2014-03-17 22:26:56
Pracowalam w tej firmie jako studentka , 8 lat temu . Ehsss...troche kasy zarobilam . Ale to nic na stale. Pozdrawiam
tyrion 2014-04-14 13:23:14
a czym takim to groziło? stałą pracą? nic tylko brać, więc pewnie o dalszą karierę w DsMax było ciężko
martin 2014-05-27 21:18:15
To w końcu obecnie w DsMax jest dobrze, czy nie, bo opinie mówia o sytuacji sprzed 8 lat, a na pewno się wiele pozmieniało...
Pablo 2014-07-03 20:35:56
Praca faina .Ludzie fajni., Trzeba sie sporo nauczyć i nie zrażać /Też pierwszego dnia miełem przeświadczenia -> akwizycja zuo ,naciaganie itp. Poznałem ludzi i system pracy. Mówisz co masz powiedzieć a ktoś chce to bierze nie chce to też spoko. Masz podstawę w umowie więc o braku dorobienia nie rozumiem wczesniejszych opinii. Chodziłem z osobą która wyciągałą przy mnie 300-400 zł prowizji dziennie. I to bez większych problemów . Da sie zarobić a jeśli kogoś stać na płytę za 30zł to spoko. Jak sie nie ma kasy to się nie kupi taką mam zasadę. A jak ktoś ma przy sobie i sam chce je wydać to krzywdy mu nie robię chyba że kupi .Jest dorosły i wie co robi. To komuniści chcieli wmowić że w wolnym kraju ludzie są zbyt głupi żeby rozporządzać samemu swoimi pieniędzmi. Techniki sprzedażowe są ale zazwyczaj ludzie zadowoleni sami jeszcze jakieś prezenty czy gratisy dają.
malwinaRadom 2014-07-11 17:48:37
Dzusuje 9 lat. Mielismy biuro 2 razy bylam na promocji. Pracuje bo mam z tego kase dobra za 2 godziny roboty, lasuje sobie leb i pracuje. Jak nie pojde do pracy jestem chora. Otworzcie nowe biuro w Rm to ludzi wam.wytrenuje.
malwinaRadom 2014-07-11 17:54:38
Już 10 lat minie niedługo.
Juiceman 2014-08-03 14:25:23
Do Malwiny, mam pytanie-to biuro w radomiu już nie istnieje?dlaczego?a co sprzedawaliście?ja jestem juicemanką
krzysztof 2014-08-27 12:44:32
Witam. Wszystkie chętne osoby które chcą podjąć pracę w systemie sprzedaży bezpośredniej zapraszam do przesłania cv. Jesteśmy firmą ze Szczecina która wchodzi na rynek dla osób z poza miasta istnieje możliwośż zakwaterowania. Gwarantujemy wysoką prowizję oraz system pracy który ułatwia sprzedaż. krzysztof.becker@o2pl
cypisek28 2014-11-12 12:01:55
Właśnie dziś odwiedził mnie pan akwizytor,namawiając na zakup promocyjny,ale nie dałam mu się nabrać,choć pięknie mówił i po rączkach całował - jestem bardzo hepi(zadowolona) z tego powodu.
Slavek 2014-12-13 17:46:17
Firma DSMax nie istnieje od 2005 roku. Wszyscy którzy się na nią powołują szukają "podczepienia" się do historii aby się uwiarygodnić. Jestem osbą, która wprowadziła sprzedaż bezpośrednią do Polski więc coś wiem.
Foxy 2015-01-25 13:05:24
Firma Ds-max istnieje i prosperuje bardzo dobrze. Jest to jedna z najwiekszych korporacji na swiecie. Jest firma-matka dla ogromu innych firm MLM. Kazda nastepna otwierana firma, ktora rozni sie nazwa, a tak na prawde ma taki sam system, nadal odprowadza czesc prowizji za sprzedaz.
Dziala to tak:
Ds-max umywa w razie czego rece ze wszelkiej odpowiedzialnosc. Jedyne formalne umowe jakie oni maja sa z duzymi korporacjami: Visa, ATT, Disney, WWF, Greenpeace, Apple - roznie. Te duze roporacje kontaktuje sie z DS-maxem w sprawie sprzedazy bezposredniej. Ds-max figuruje oficjanie TYLKO jako firma posiadajaca liste poencjalnych klientow i jako posrednik. Wchodza w kooperacje z 'busniessmenami' na samozatrudnieniu i w zamian za uzywanie Ds-maxowej propagandy i systemow oraz prowizji, kontakuja z duuuza firma/dostawca.

Na czym polega problem? Na tym, ze jest to MLM, ktory tak na prawde jest piramida finansowa. Zarazbia na Tobie manager, zarabia wlasciciel, ALE!!:
*Zawsze masz robione pranie mozgu, ze kazdy moze byc kolejnym wlascicielem
*Jestes odciagany od rodziny
*Jestes oklamywany

Powodzenia. Ja mieszkam w Szkocji i widzialam jakie manipulacje tam odchodza. Radze sie trzymac z daleka, bo wiem, ze czesc osob, ktore doszly do posiadania wlasnego biura, teraz sa na skraju bankructwa i nie maja nawet kontaktu z rodzina, zeby cos z tym zrobic. Ale od zawsze byli na samo-zatrudnieniu, wiec Ds-max ma ich w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pamietacie?

Pozdro dla tych ktorzy uzywaja: 8 krokow, 5 krokow, IMPLUSU, FIGJUS-a (powinno byc nielegalne) - kazda z tych metod i fakt, ze sie tego uczycie ma was tylko przygotowac do manipulacji przyszlych pracownikow na dole piramidy. :)
Obrzydliwa firma.
kasia 2015-02-17 03:13:57
ja tez pracowalam w Radomiu, przez wakacje zaraz po maturze-10 lat temu w ds max oddzial Marcina Cwynara. Dawno to bylo ale pamietam Olke z tatuazem na kostce co byla chyba ze slaska, Ize z czarnymi wlosami dlugimi, Anie Ch, Wiolke "masakre" i jej Pawla jesli dobrze kojarze imie. Wiem ze Kropek otworzyl swoje biuro w Kielcach ale nie wiem czy jeszcze dziala. Przyszlam do firmy zaraz po maturze, jak wlasnie wyprowadzali sie z ul. Przechodniej na Struga nad rzeczke. Czy Marcin jezcze dziala? Juice!
Marcin Radom juiceman 2015-05-16 15:14:00
Ja chętnie bym otworzył a raczej reaktywował biuro w Radomiu pracowałem w łodzi w tej firmie i warto by było reaktywować biuro w Radomiu
Marcin Radom juiceman 2015-05-16 15:16:15
Jeśli ktoś byłby chętny podjąć współpracę przy reaktywacji biura pisać na maila mgil397@gmail.com
lap 2016-05-11 20:35:55
skoro jesteś firmą zainteresowany, to chyba wiesz, że nie działa. Albo przechodzi jeszcze kryzys. :)
Zostaw swoją opinię o DsMax Polska - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DsMax Polska