brak logo

Euro - Kerze

Piotrków Trybunalski

Opinie o Euro - Kerze

ktos 2010-02-03 10:08:16
i jak ta firma prosperuje pracuje ktos tam?
jaaaa 2010-12-06 16:02:43
praca do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szef [usunięte przez moderatora] i w gole lipa
anonim 2011-02-25 00:24:51
nie przesadzajcie z tą opinią na szefa. owszem czasami ma zły humor, ponosi go jak każdego z nas. weźmy pod uwage że on ma całą firme na głowie :) niektórzy z nas jakoś nie mają z nim problemów. jest sopko gość i nawet niczego sobie towarek :)
KERZE43 2011-05-25 20:10:11
MYŚLĘ,ŻE NIE JEST AŻ TAK ŹLE.CHOĆ MOGLIBYŚMY WIĘCEJ ZARABIAĆ PO12 LATACH PRACY.WARUNKI SOCJALNE SUPER-TALONY NIEMAŁE NA KAŻDE ŚWIĘTA,WYCIECZKI...A HUMORY SZEFA???CZASEM SPÓJRZMY NA SIEBIE...A CZY MY ZAWSZE MAMY UŚMIECH NA TWARZY???POPATRZCIE NA INNE FIRMY W PIOTRKOWIE...OGÓLNIE NA RYNEK PRACY TUTAJ...BOLESNE TYLKO JEST TO,ŻE NIE DOCENIA SIĘ STARYCH PRACOWNIKÓW,STAREJ KADRY,KTÓRA OD POCZĄTKU"BUDOWAŁA" E-K.TAKICH,KTÓRZY POTRAFIĄ PRAWIE WSZYSTKO...TO BOLI... :-(((SZEFIE,POMYŚL O STAREJ EKIPIE,WSZAK MY TRZONEM TEJ-NASZEJ FIRMY!!!!!
... 2011-10-19 17:33:27
całkiem fajnie tylko [usunięte przez moderatora] jest denerwująca
anonim2 2011-10-23 22:37:41
zwalniają teraz? zamkną firmę, czy jak?
mix 2011-10-23 22:41:09
nie podlizuj się tak szefowi! lepszy towarek to ten kierownik [usunięte przez moderatora] :):)
anonim 2011-11-02 21:47:29
hehe nie jest zle choc mam niemile wspomnienia z ta firma ale jako praca jest na serio dobra :)
KERZE43 2012-01-15 17:40:53
PEWNIE TO PISAŁA OSOBA,KTÓRA JUŻ NIE PRACUJE...A KTO PAMIĘTA BRYGADĘ [usunięte przez moderatora]???NAJLEPSZA!!!!!!!!ALDI....ILE RAZY TYŁEK NAM WYBRONIŁA PRZED SCHUMIM..MOŻE TA OSOBA PAMIĘTA IMPREZY PO SEZONIE ALDI....ZAWSZE...SUPER!!!!JAK DARŁA KOTY Z [usunięte przez moderatora] O WIATROŚWIECZNIKI,KAMIONKĘ...[usunięte przez moderatora],JA NAUCZYŁAM SIĘ DOBREJ ROBOTY DZIĘKI TOBIE!! !!!
gziegoź 2012-11-28 22:03:30
anonim - 2011-02-25 00:24:51

nie przesadzajcie z tą opinią na szefa. owszem czasami ma zły humor, ponosi go jak każdego z nas. weźmy pod uwage że on ma całą firme na głowie :) niektórzy z nas jakoś nie mają z nim problemów. jest sopko gość i nawet niczego sobie towarek :)
[usunięte przez moderatora] ze usmaż
pppp 2013-12-07 13:24:49
praca całkiem fajna zależy też na jakiej pozycji. teraz ptacuje na innej hali i muszę przyznać że pracuje 5Xciężej a płacą tak samo:/
1
Waldek 2014-03-27 10:18:34
Podbijam, mnie by interesowała praca przedstawiciela handlowego, czy w ogóle Euro kerze ma takie w swojej ofercie?
3
kasia 2014-06-05 17:10:20
z tego co widzę, nie ma ofert na przedstawiciela handlowego...własciwie to nie widzę żadnych ofert, żeby wstawiali
bywalec 2014-07-28 21:53:10
hej pracowalam tak kilka lat temu w wakacje...praca po znajomosci, firma to jeden wielki klan, w sumie nie ma co sie dziwic w Piotrkowie o prace krucho, jak dla studenta nie bylo zle (placili 8,50 na h netto). nie wiem ile teraz. pracuje sie fajnie z mysla ze to chwilowa praca....bo osoby pracujace na stale takich usmiechow jak my nie mialy....ciezka praca za male pieniadze!!!!
podbijam temat 2014-08-13 20:38:26
firma płaci mało w polskim oddziale, w sumie zaklad dzieli sie na kilka dzialów, tj. produkcja, pakowanie, ozdabianie itp. w zaleznosci od dzialu rozne zarobki pracownikow oraz wysilek zwiazany z praca. Na produkcji jest najwiecej stalych pracownikow ktorzy umieja obsługiwac maszyny, mniej zas pracownikow sezonowych; procent ten zwieksza sie na pakowaniu i zdobieniu; pracownicy mili ale bardzo zmeczeni, posiadajacy poczucie wyzysku przez firme. wiekszosc z nich nie ma innego wyjscia niz praca w E-K. szefowie i brygadzisci nie maja szacunku dla pracownikow....podsumowujac praca lepsza niz na magazynach ale pozostawia wiele do zyczenia!
byly pracownik 2014-08-31 17:20:48
bardzo inteligentnie się wysławiasz...i masz duza wiedze o funkcjonowaniu takiej jednostki jak zakład produkcyjny...jest jeszcze dział biurowy oczywiście i logistyczny...ale widze ze takiemu ciem-nia-ko-wi jak ty to trzeba wszystko napisac......
doswiadczona 2014-09-21 17:54:23
pracuja tam ludzie ze wsi i z piotrkowskich melin!
kryska 2014-09-27 21:52:37
wieś górą! przynajmniej nie udajemy że pracujemy..... a gdzie w PT niby jest lekko,łatwo i przyjemnie? Przynajmniej zawsze płacą w terminie i 100% też są
witam 2014-10-23 19:21:27
wieś śpiewa i tańczy w Euro Kerze!!!! cięzko pracujący wiesniacy, trzeba przyznac mają klapki na oczach i pracują jak konie w kieracie!!! mozesz liczyc na szybkie przyjecie tylko do pracy fizycznej Trzeba przyznac jest to ciezki kawalek chleba!!!
euro 2014-11-02 19:09:13
poprostu nie znają innej pracy zawsze ciezko pracowali i jest to dla nich norma. Procownicy nalewaja swieczki, pakuja je, ozdabiaja, praca polega na szeroko pojetej produkcji swieczek.
kryska 2014-11-11 21:27:41
witam, a to gdzie niby jest jakaś praca w PT, że nic nie trzeba robić i do tego jeszcze cię będą chwalić?? Jakoś takiej nie mogłam do tej pory znaleźć. A w świeczkach lekko nie było, ale to chyba jeszcze nie koniec świata. Pozdrawiam wszystkich kapryśnych.
kryska 2014-11-30 22:32:53
zawsze typowe 8 godzin, w tym 30 min przerwy. Kto chce może dorobić czasami w sezonie na nadgodzinach dodatkowo płatnych, a za soboty płacą setki od razu. Więc chyba całkiem normalnie.
byly 2014-11-30 23:17:39
3 zmiany po 8 godzin.
hkjhmkghkj 2015-01-22 19:01:06
ty doswiadczona
pracuja tam ludzie ze wsi i z piotrkowskich melin!
tak nas oceniasz a sama chlasz wszedzie tam przynajmniej ludzie pracuja a nie po smietniach chodza idiotka je**na ja tamn pracowalam i nie narzekam tymbardziej jak sie pensje bralo wiec wypierd***j stad bo nie wiesz nic o ludziach z euro-kerze
ale 2015-01-26 22:16:20
widze ze poziom dyskutantow jest proporcjonalny do poziomu pracownikow!!! nic dodac nic ujac, odbicie w lustrze, ludzie jesli musicie mozecie tam isc racowac ale prosze was szukajcie czegos lepszego!!!
sadsgh 2015-07-05 16:47:21
czytam te opinie i nadziwić sie nie moge, znajdzcie mi inną firme w piotrkowie, gdzie wynagrodzenie jest na czas, pełny socjal, odziez i obuwie robocze, trzymanie się wynagrodzen za godziny normalne i ponadgodzinowe.........umowy o prace ...no gdzie taki drugi zaklad jest w piotrkowie
tyrty 2015-11-16 20:55:34
Praca taka sobie, ale pracodawca w porzadku. Potwierdzam, socjal ok, pensje na czas, kierowniczki zyczliwe z reguly, ten dyrektor troche za nerwowy czasami - chyba dzialalam mu na nerwy hahaha. Tylko te nocki - masakra jakas: juz po 3 mialam dosyc.
kryska 2016-10-07 08:21:04
Myślicie że dużo będzie pracy na zimę? Czy ktoś coś już wie jak będzie po sezonie? Było ciężko, ale chyba szefo powinien być zadowolony, bo dajemy radę jakoś z tymi pilnymi zamówieniami.....tylko ludzi do pracy brakowało.
kryska 2016-10-14 22:02:05
Nie wiem. Chyba nie, bo nic na razie nie słychać
isenka 2016-10-17 19:54:57
czy skoro dostarczają świecie na rynki zachoddnie to kariera międzynarodowa jest możliwa?
Wielebny 2016-12-09 03:09:41
Jak kablujesz masz szanse wypłynać na swiat ;).
Zostaw swoją opinię o Euro - Kerze - Piotrków Trybunalski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro - Kerze