Seargin Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o Seargin Sp. z o.o.

Franek 2014-10-09 11:40:13
Seargin to sprawna firma. Są bardzo profesjonalni. Szanują swoich klientów i kandydatów, których rekrutują.
Zajmują się rekrutacją na stanowiska z dziedzin IT oraz SAP. Nie sądzę, żeby w Polsce była firma o podobnym profilu, która byłaby tak solidna, a rekrutują również za granicę.
1
Hanna 2014-12-17 09:51:36
Seargin jest firmą, która bardzo dynamicznie się rozwija. Każdego dnia na ich stronie i w grupach Linkedin pojawiają się nowe oferty, co jest bardzo pomocne, jeśli ktoś szuka pracy.
Rekruterzy zawsze starają się dostarczyć wyczerpujących informacji, co jest zdecydowanym plusem.
Dawid 2014-12-29 12:32:30
Seargin jest firmą wyróżniającą się z grona podobnych polskich firm kompetencją, poziomem poinformowania i starannością z jaką ich pracownicy podchodzą do swoich obowiązków. Szczególnie sobie chwalę zaangażowanie ich rekruterów.
1
Wiktoria 2015-01-08 12:16:12
Pracuję w Seargin już od pół roku. Wszyscy pracownicy są bardzo mili i pomocni. Firma poważnie podchodzi do oczekiwań i potrzeb swoich klientów. Wielu specjalistów, którym pomogliśmy znaleźć pracę przysłało nam gorące podziękowania, więc widocznie jesteśmy pomocni. :)
Maciej 2015-01-11 01:23:33
Super pracodawca. Świetny wyluzowany klimat. Duża wiedza i profeska w IT
1
Luzak 2015-01-12 15:28:35
Niedawno dostałem od nich ofertę pracy dla firmy farmaceutycznej. Proces rekrutacji przebiegał bardzo sprawnie. Mają dużo ofert, więc jest w czym przebierać.
1
Mania 2015-02-12 12:24:26
Firm o takim profilu jest w Polsce coraz więcej. Niestety, nie wszystkie dostarczają usługi na przyzwoitym poziomie. Seargin odbija się pozytywnie na ich tle.
Jacek 2015-03-14 14:26:45
Wyśmienity pracodawca - jak na razie, a pracuje 7 miesięcy :) Dużo szkoleń. Można się wiele nauczyć. Współpraca z duzymi koroporacjami.
1
Marlena 2015-03-21 23:21:22
Bardzo dobra atmosfera. Dużo szkoleń z branży... Dobre zarobki...
Nie 2015-04-12 17:36:40
Niesolidny pracodawca
makus 2015-04-17 12:00:22
Jak na roczną firmę radzą sobie wyjątkowo dobrze. Dużo ofert. Dzwonili do mnie kilka razy. Nie mam ochoty się przeprowadzać, więc nie przyjąłem, ale dobrze wiedzieć, że jeśli coś się zepsuje w mojej firmie będę miał łatwo dostępne inne opcje.W każdym razie rozmawia się dobrze, mili ludzie.
H. 2015-04-25 19:21:00
Zdecydowanie odradzam jakiejkolwiek formy współpracy z firmą Seargin (usunięte przez administratora)
W. 2015-04-27 10:51:18
Ciekawe, że ktoś zamieszcza tu komentarz pod tym nikiem, kiedy wiem z całą pewnością, że jestem jedyną osobą w Searginie z tym imieniem. Jeśli ktoś chce być anonimowy, byłoby miło, gdyby urzył bardziej stosownej nazwy.
3
Fatalnie! 2015-05-06 13:09:33
Osobiście nie wspominam dobrze współpracy z szefostwem. Do tego dochodzi znienawidzony temat statystyk!
Długo nie zabawiłam i dobrze, bo pewnie i tak nic się nie polepszyło. Ciekawe kiedy się obudzą i zrozumieją, że nie powinni w tak zły sposób traktować swoich młodych pracowników.
Austen 2015-05-11 08:51:16
Wytrzymałam miesiąc. (usunięte przez administratora) . Zarobki również pozostawiają wiele do życzenia, a sama praca opiera się na dzwonieniu i wysyłaniu maili jak w typowym call-center.
Praca w miarę żeby dorobić, typowo dla studentów.
Gestamp 2015-06-12 23:08:23
Grupa Gestamp to obecnie jedno z największych hiszpańskich przedsiębiorstw z kapitałem prywatnym, która od ponad 50 lat zdobywa kolejne rynki na całym świecie osiągając status jednego z największych europejskich producentów komponentów metalowych dla przemysłu motoryzacyjnego oraz innych.
Gestamp 2015-06-12 23:14:47
Linia produkcyjna

Planowanie i nadzorowanie pracy podległego zespołu produkcyjnego,
kontrola realizacji zleceń produkcyjnych,
bieżące rozwiązywanie problemów operacyjnych,
dbanie o zachowanie standardów jakości dla linii produkcyjnej ,
przygotowywanie raportów i rozliczeń z bieżącej produkcji,
dbanie o przestrzeganie przepisów BHP i Ppoż.

(usunięte przez administratora)
Gestamp 2015-06-17 20:57:09
Grupa Gestamp to obecnie jedno z największych hiszpańskich przedsiębiorstw z kapitałem prywatnym, która od ponad 50 lat zdobywa kolejne rynki na całym świecie osiągając status jednego
z największych europejskich producentów komponentów metalowych dla przemysłu motoryzacyjnego oraz innych.
Gestamp 2015-06-17 20:58:05
Linia produkcyjna

Planowanie i nadzorowanie pracy podległego zespołu produkcyjnego,
kontrola realizacji zleceń produkcyjnych,
bieżące rozwiązywanie problemów operacyjnych,
dbanie o zachowanie standardów jakości dla linii produkcyjnej ,
przygotowywanie raportów i rozliczeń z bieżącej produkcji,
dbanie o przestrzeganie przepisów BHP i Ppoż.
Gestamp 2015-06-20 11:13:58
Grupa Gestamp to obecnie jedno z największych hiszpańskich przedsiębiorstw z kapitałem prywatnym, która od ponad 50 lat zdobywa kolejne rynki na całym świecie osiągając status jednego
z największych europejskich producentów komponentów metalowych dla przemysłu motoryzacyjnego oraz innych.
Gestamp 2015-06-20 11:15:11
Linia produkcyjna

Planowanie i nadzorowanie pracy podległego zespołu produkcyjnego,
kontrola realizacji zleceń produkcyjnych,
bieżące rozwiązywanie problemów operacyjnych,
dbanie o zachowanie standardów jakości dla linii produkcyjnej ,
przygotowywanie raportów i rozliczeń z bieżącej produkcji,
dbanie o przestrzeganie przepisów BHP i Ppoż.
Pracownik 2015-06-30 10:59:32
Nigdy nie pracował tutaj żaden John, Austen itp. a te negatywne opinie dot. złego traktowania itp. to jakieś bzdury... Nie dajcie się nabrać. Gdyby tak było to nikt by tutaj nie pracował... w GD pracy nie brakuje.
Pracuję tutaj od 6 miesięcy i polecam, szczególnie młodym...
Dobra atmosfera i super pomocni ludzie..
Poważny 2015-06-30 11:05:17
W GD pracy nie brakuuje?!
HA ha ha...A gdzie macie jeszcze siedzibe poza centralną Gdańska?
zadowolony 2015-06-30 11:11:39
Zalicza się do nich w szczególności osoby prowadzące działalność na własny rachunek oraz przedsiębiorstwa rodzinne zajmujące się rzemiosłem lub inną działalnością, a także spółki lub konsorcja prowadzące regularną działalność gospodarczą[1].

Potocznie przedsiębiorstwo określa się również jako „firmę”, jednak słowo to ma inne znaczenie prawne.
Rite 2015-07-23 11:42:05
Wypowiedzi długie, bo każdy z pracowników może dużo ciekawych informacji przyblizyć. :) Raczej niepochlebnych gdyż polityka "firmy" pozostawia wiele do życzenia. Sama też odradzam współpracy niestety.
Sznuje siebie 2015-08-21 09:44:01
Pewnie dlatego Seargin stracił wszystkich starych pracowników a nowi i tak po miesiącu rezygnują. Napewno bylo by inaczej gdyby kierownictwo ich sznowało.
wow 2015-09-09 09:53:54
Podobno mają najlepsze komputery w całym trójmieście!
1
Reklama 2015-10-03 11:18:47
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
anny 2015-10-05 09:53:44
dostalam zaproszenie na rozmowe na stanowisko specjalisty ds. rekrutacji w Gdansku.Wie ktos moz jakie tam warunki? umowa o pracę?praca w weekendy? jak z wynagrodzeniem na takim stanowisku??
2
Reklama 2015-10-05 12:17:25
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
WW 2015-10-05 12:37:16
zależy jak się dogadasz... na okres próbny zlecenie lub umowa o pracę.. bez weekendów. stawka miedzy 1,8-2,2tys na ręke + premie..
Kate 2015-10-07 17:18:28
Będziesz pewnie miała rozmowę po angielsku, później o doświadczeniu i firmie.
Na początku miałam umowę na 3 miesiące próbne. Kasa dobra. Praca od pon do piątku, 9-17:30 w tym 45min na lunch. Pierwszy tydzień to szkolenia, później praca w zespole. Możliwości awansu.
3
werf 2016-05-07 13:14:30
@ali no to przeciez najczesniej tak wlasnie jest..kazdy ma swoje zdanie i kazdy chce je wyrazic..ciezko wszystkim dogodzic a mozna przeciez samemu sprobowac sie do nich dostac i zobaczyc jak tam jest..
Zostaw swoją opinię o Seargin Sp. z o.o. - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Seargin Sp. z o.o.