brak logo

Concept Stal B

Chełm

Opinie o Concept Stal B

Tyrion 2016-06-23 17:24:21
Michale Monika pewnie ci nie odpisze. Odnośnie tych 2 stanowisk o których pytasz:
_ technolog w tej firmie to taki niby zastępca kierownika produkcji rozdziela prace operatorom obrabiarek itp
- konstruktor to praca głównie przed kompem cad i inne programy na tym stanowisku duża rotacja wiec dlatego częste ogłoszenia o prace. Jak jesteś cierpliwy i masz jakieś doświadczenie to warto spróbować, jeżeli jesteś bez doświadczenia to raczej go tu nie zdobędziesz.
Kolega z 3 lata temu zatrudnił się jako konstruktor, pracował tydzień w piątek zadzwonił do niego właściciel i powiedział aby w poniedziałek nie przychodził. (takie ostrzeżenie abyś się w przyszłości nie zdziwił)
Warto spróbować nawet jak nie wyjdzie to zawsze jakieś nowe doświadczenie.
Tyrion 2016-06-23 19:42:10
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem pytanie.
Obowiązki są adekwatne ze stanowiskiem konstruktor projektuje a technolog ma dobrać technologie i nadzorować prawidłowe wykonanie.
W firmie pracuje (pracowało? nie wiem jak jest teraz) dużo osób na własnej działalności i oni aby zarobić nabijali godziny pracując po 10-12 dziennie, nikt im nie zabroni, natomiast część osób była na umowach o prace i od nich wymagało się tego samego i jeszcze najlepiej jakby się przyszło w sobotę.
Natomiast jak się chciało wyjść po 8 godzinach lub wziąć urlop patrzono się nieprzychylnie. Taki pracownik podpadał bo jak to inni pracują a ty idziesz do domu.
Tyrion 2016-06-23 22:22:50
Nie wiem w jakim stopniu jest wymagana znajomość oprogramowania czym innym się tam zajmowałem.
W ofercie pracy zamieścili wymagania znajomości EdgeCam i SolidWorks ale pewnie to wiedziałaś.
Najlepiej zadzwonić do firmy lub napisać maila i się dopytać.
Mlody 2016-06-24 11:22:22
a ja jednak sprobuje tam wrocic było tam dobrze z wysp trzeba będzie wyjezdzac bo będzie tam drogo wole w Polsce i wiem ze będę u siebie a nie na obczyźnie piszecie ze ciagle kogos do pracy na konstruktora szukają mysle ze to dobrze znaczy ze jest tam co robic i potrzebny wykwalifikowany zespol to tylko dobrze o nich swiadczy ja tam wracam może się uda przekonać rodzine
yrtyrty 2016-06-24 12:05:05
Ciekawe jak przyjedziesz z tych wysp to czy też będziesz tak zadowolony. Dadzą ci do podpisania lojalkę na 2 czy 3 lata i będziesz zapieprzał po 10 czy nawet 12 godzin za jakieś psie pieniądze, w nieciekawej atmosferze, a jeśli się zwolnisz, bo nie wytrzymasz psychicznie lub fizyczne, lub znajdziesz sobie coś lepiej płatnego to jeszcze pozostaniesz z długami bo za rozstanie każą sobie słono płacić. Skąd wiesz co będzie za 2 lub 3 lata?
1
Mlody 2016-06-24 12:58:28
nie zniechęcaj mnie widze ze twoje wpisy się powtarzają czyli jesteś zlosliwy albo zazdrosny zaloz sam firme zatrudnij ok.50-100 ludzi i wtedy cos napisz ja tam byłem jakies 5 lat i wiem jak jest wracam zona się zgodzila a dzieciom wszystko jedno rodzine będą mieli na okraglo bo wszyscy w Chelmie lub w pobliżu a ty dalej siedz i narzekaj pewnie cie znam i trudno mi uwierzyć ze mój kolega czy znajomy jest taki niezyczliwy
Mlody 2016-06-24 13:11:01
kolego widze ze masz dużo czasu dlatego z nudow to piszesz bo ja aktualnie na urlopie i mam dość już tej pracy za granica WRACAM
Chelmianka 2016-06-29 17:03:49
Kto jest aktualnie kierownikiem produkcji?
2
Lubelak 2016-06-30 11:30:58
Nikt Ci tego nie napisze slyszalas o ochronie danych osobowych z tego co mi kolega mowil to ciekawa tam jest praca dużo się nauczyl i niezle placa .Ja jestem z Lublina gdyby było bliżej starałbym się tam zaczepić.
Chelmianka 2016-07-02 00:41:37
nonsens, bo z tego co napisales wynika ze nikt nie moglby zamiescic informacji ze np. Duda pracuje jako prezydent itp
Lubelak 2016-07-04 11:55:08
Widze ze ostatnio dużo o nich piszecie i to dobrze oni tylko na tym skorzystają bo jak się o kims dużo pisze czy mowi to jest popularny wiec im to na reke i brawo Firmo Concept Stal ludzie się wami interesują jak wcześniej pisałem jestem z Lublina nie znam was .Mysle ze niektórzy chciliby do was wrocic tak mi kolega mowil który u was pracowal.Zycze tej Firmie dużo powodzenia bo ludzie ciężko na to pracują jako wlasciciele i tylu pracowników utrzymać i mowil kolega ze jeszcze organizują pracownikom jakies wyjazdy lub np. zabawy andrzejkowe i zawsze paczki na swieta.Lubelak
Andrzej 2016-07-05 12:48:08
Ludzie co wy piszecie byłem tam jakies 10 lat namówili mnie koledzy zmieniłem prace zaluje bo po concepcie zaliczyłem już 3 firmy zadnych rewelacji , a tam w concepcie jest swietny kierownik pracuje już tam długo dużo mnie nauczyl obchodzi go każdy pracownik choć jest na dystansie - szacun!!! płacili tyle ile kierownik wyliczyl z godzin dawali premie w tych innych firmach gdzie pracowałem nie było tego zalowali każdy grosz a w concepcie uczciwie płacili przyznam popelnilem blad ze odszedłem może pogadam jak wroce z kierownikiem czy by mnie wzięli choć przyznam sam zrobiłem im problem bo nie byłem fer nie prawda ze duza rotacja tylko ludzie nie do końca sa fer naucza się tam tak jak ja i ida dalej szukac szczescia .andrzej
PAKO 2016-07-05 13:48:38
Siema .
Dokładnie tak jest jak piszesz, a nawet gorzej.
Pismo to pisała Monika pod dyktando szefowej, albo szefowa pod dyktando prawnika...
Andrzey 2016-07-09 14:02:47
5-9.000 hahaha i naprawde jest ktos kto wierzy w takie rzeczy?? Do tej firmy nikt juz nie chce aplikowac wiec probuja czego sie da aby zachecic/zlapac kogokolwiek, a w rzeczywistosci oprocz najnizszej krajowej dostaniesz do podpisu lojalnosciowke i bedziesz traktowany na rowni z woda klozetowa, ale niektorzy to lubia.
4
Andrzey 2016-07-10 21:53:52
Wiem i do tego nawiązywałem, osobiscie spelniam ich wymagania w 100% bylem tam nawet pare lat temu, zostalem przyjety i po 1szym dniu podziekowalem, wiekszosc rzeczy o ktorych tutaj piszą jest prawda łącznie z tym ze to nie jest stanowisko "konstruktora" a kreślarza bezsensownych fanaberii "dowodcy". obowiazywala wtedy stawka 1250zl... :D Watpie by cokolwiek tam sie zmienilo szczegolnie ze jak widac i tutaj juz zagladaja "pracownicy namawiacze"wypisujac bzdury. Najlepiej niech sie wypowie osoba ktora juz zostala przyjeta na to stanowisko.. albo nastepna ktora bedzie za ok 2 miesiace :)
1
Życzliwy Samarytanin 2016-07-12 07:15:12
Czytając powyższe wypowiedzi zastanawia mnie jedno: jak normalni, zdaje się zdrowi ludzie mogą pisać wypowiedzi w stylu: "i dlatego bardzo chętnie wyślę do was aplikację na stanowisko Konstruktor Maszyn - Technolog skoro szukacie", czy "chcę u was i tak zostać konstruktorem maszyn technologiem, decyzja już zapadła z mojej strony na 99%".
Nic dziwnego że ta firma ma w Chełmie taką a nie inną opinię.
Dziwi mnie że pomimo tego iż w ostatnich komentarzach firma ta przedstawiana jest w jak najlepszym świetle nie może znaleźć pracowników wyższego szczebla.
Przecież w tym mieście działa o ile się nie mylę Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa. Co roku kształci inżynierów w różnych specjalnościach mechanicznych.
Mało tego. Przecież co roku część tych studentów odbywa u nich praktyki.
Jak więc to możliwe że w śród tylu osób, które się przez tą firmę przewinęły nie można znaleźć chociaż 1 kompetentnej osoby? Jak by tak tam było wspaniałe to na pewno część z tych absolwentów starała się by u nich o pracę. Zarobki w ogłoszeniach też kilkakrotnie przewyższają średnią w mieście.
Może mi ktoś to w końcu wytłumaczyć?
Chyba że jednak te wszystkie zapewnienia o zarobkach to bajka dla głupich naiwnych, którzy najpierw się skuszą, a później niemiło rozczarują.
Przecież to ogłoszenie na Konstruktora przejawia się regularnie co 2-3 miesiące już od kilku lat!!! I co w ciągu tego okresu nie można znaleźć nikogo kompetentnego?
Przez tą firmę przewinęło się już tyle ludzi, dzięki którym opinia o niej jest powszechnie znana w poszczególnych kręgach osób które mogły być zainteresowane pracą tam, więc stąd tak rozpaczliwe próby naprawienia jej poprzez powyższe komentarze.
6
Lubelak 2016-07-14 15:52:58
Do zyczliwego samarytanina=====Co z ciebie za samarytanin skoro lubisz deptać innych idz lepiej na rower albo pobiegać tam mina ci nerwy które ciebie zzeraja bądź człowiekiem a nie zajadłym kolega człowieku zastanow się co ci to da .No chyba ze lubisz kogos pognebic .Lubelak
Grzesiu 2016-07-14 16:11:25
Zgadzam się z wpisem Lubelaka pracuje tu i nie narzekam jest normalnie czasem sam mam wyrzuty ze mogę więcej się przylozyc do pracy jakie tam lojalki to nic takiego pracujesz gdzies w urzędzie czy sluzbach to tam wymagają tez dyskrecji ludzkiego zachowania i klasy skoro ci samarytaninowi to przeszkadza to sory ale w jakim ty swiecie zżyjesz to normalne w wielu firmach mysle ze te brebnie to pisze jedna osoba szkoda mi jej ma człowiek jakiś problem.Grzesiu
Lubelak 2016-07-18 12:21:58
Wczoraj rozmawiałem z kolega który tam pracuje chwali sobie i prace i mowi ze zarobki dobre w porównaniu do innych firm w tym miescie wszystko w terminie chodzi o wyplaty sa delegacje płacone bhp mowi ze w porządku jedynie narzekal na brak czasami szefa gdy wyjezdza do kontrahentow bo kierownik sam nie ogarnia.I tu szacun mowil ze szef to ma glowe na karku bez niego nie dali by rady madry chłopisko i konkretny nie jednego inżyniera z tytułami przerasta wszystko wie o budowie swoich maszyn a pomysły to wielka sprawa dla tego człowieka bo zrobi rzecz z ktora inżynierowie maja problem a on na wszystko ma pomysły i rzeczowa rade.Nie dziwie się ze ich maszyny najlepsze w kraju skoro maja takiego wodza.Lubelak
Andrzey 2016-07-29 08:44:18
I jak tam nowo przyjety Pan Konstruktor zadowolony, 9k na koncie juz jest? :)
3
PACO 2016-07-30 14:04:17
Andrzey 2016-07-29 08:44:18

Taaa, napewno będzie 9000 na koncie, ale za 3 lub 4 miechy.!!!
2
TRENER 2016-08-02 16:25:53
TY, lubelak z chełma, ty byłeś trzeźwy jak to pisałeś?
Po co piep..sz takie czerstwe kawałki.
Na pewno niejednego inżyniera , ale z twojej piaskownicy . Człowieku co ty wiesz o budowie maszyn.
Złóż CV do innych firm tego typu, pojedź tam i zobacz na czym polega konstruowanie i jak wyglądają linie tego typu. Czasy kija i marchewki dawno się skończyły.
Czytając opinie na tym forum, widzę, że większość ludzi jest okropnie sponsorowana lub nagabywana do pisania tego typu postów przez samo CS.
DO UŚPIENIA !!!!

5
wtete 2016-08-03 17:56:12
Znowu poszukują do pracy.
SPECJALISTA DS SPRZEDAŻY- płacą 5000 zł na miesiąc.
ELEKTRYK,ELEKTRONIK,PROGRAMISTA- płacą 1850 zł.
Lubelak 2016-08-04 12:58:20
Do trenera
Niezle się nakrecasz chyba tam niezle podpadłeś.I po co ci te podle nieprawdziwe wpisy i tak ci to nic nie da bo oni maja bardzo dobra opinie .Nowoczesny park maszynowy na oprogramowaniu nie szczedza kontrahenci z całego swiata i to nie byle jacy.Ludzie tam pracujący chwala sobie wiec się nie wysilaj ty tym tylko im pomagasz bo nie trzeba mocno glowkowac żeby wiedzieć ze te brednie pisze ta sama osoba szkoda mi ciebie bo chyba masz chec tam wrocic ale dokładnie nie wiem o co chodzi z toba ze się na nich mścisz.Wiec dodrze ci radze odpuść sobie i na przyszlosc lepiej zapracuj na swoja pozycje niż masz komus bruzdzic fałszywymi oskarżeniami -to nie popłaca.Aswoja droga to niezle cie to kreci -mam na to jedno określenie pomysl.Na twoja ciekawość nie jestem z Chelma nikt mnie nie zmusza ale znam te firme i mogę się wypowiadać.Jedz człowieku na urlop dobrze się wyspij zrelaksuj to może choć trochę msciwosc i zajadlosc ci minie.
Lubelak
Lubelak 2016-08-04 13:11:37

Do Trenera czy Samarytanina itp.
Możesz pisać do skutku ale nikt poważnie tego już nie traktuje zyj sobie dalej ze swoja obsesja do tej firmy
albo już sobie odpuść szkoda czasu człowieku na to i tak już nikt nie patrzy.
Ludzie nie sa glupi żeby kierowac się twoimi opiniami sami tam ida do pracy bez przymusu i sobie chwala.
Lubelak
Tyrion 2016-08-04 23:13:19
Dlaczego kolego zabraniasz innym wypowiadać się o firmie w której pracowali ?? Jak sam piszesz nie pracowałeś tam a masz najwięcej do powiedzenia. Oburzasz się jak ktoś napisze negatywną opinie a nie wiesz czy jest prawdziwa czy nie bo tam nie pracowałeś. Twoja wypowiedz o właścicielu że przerasta nie jednego inż jest żałosna i na kilometry jedzie wazelino. Nie wiem jaki masz cel w zabranianiu innym wypowiadania się na forum bo przynosi to odwrotne skutki.
1
Lubelak 2016-08-05 07:52:19
Do Tyriona
Twoja klase widać po twoich wpisach wiec wiadomo o co chodzi,nie pracowałem tam ale mój kumpel z Lublina tam pracowal sam się zwolnil z powodow rodzinnych mowil mi ze szkoda mu.Wiec skoro tak mowil to znaczy ze było mu tam dobrze,pracuje teraz w Lublinie i wcale nie lepiej a pieniądze mowil ze mniejsze wiec mogę się wypowiedzieć.A swoja droga to rozważam żeby może dowiedzieć się czy maja wolne pasujące mi stanowisko.Ty chlopie chyba naprawdę masz obsesje na ich punkcie ato niebezpieczne odpuść już sobie bo to cie zzera.Milego dnia.
Lubelak
Anonimowy 2016-08-05 08:06:50
Anonimowy
Wlasnie to wszystko przeczytałem ,pracuje w tej firmie 8 lat nie zamierzam zmieniac dobrze by było żeby pracować tu do emerytury ,jeszcze wg,nowych zasad jakies 14 lat.Zycze szefowi dużo zdrowia to i ja na tym skorzystam bo człowiek potrafi prowadzic firme i zna się na wszystkim wiem ze jest bardzo pracowity dużo czyta ,caly czas siedzi przy dokumentacji albo jest przy maszynach albo w swiecie ,zna wszystkie nowości z tej branzy.Ile on już odwiedzil roznych firm i fabryk to w glowie się nie miesci ,dlatego zna się na tym co robi,potwierdzam zdanie Lubelaka ze niejednego z tytułami zakasa,a do tego to konkretny człowiek i bardzo wrażliwy choć tego nie pokazuje nie raz pomagal ludziom a Ty nie masz prawa go oczerniać.
Tyrion 2016-08-05 11:04:01
Twoją klasę też widać. Najlepiej niech kolega się przekona na własnej skórze :).
Człowieku nie mam żadnej obsesji przeczytaj jeszcze raz moje posty i powiedz gdzie napisałem nieprawdę.
Forum jest do wymiany opinie aby taki przyszły pracownik tej firmy jak ty wiedział w co się pakuje.
Pozdrawiam
Anonimowy 2016-08-05 16:20:26
Anonimowy do Tyriona
Wlasnie skonczylem na dzisiaj prace weekend jest ok.a ty Tyrion naprawdę masz obsesje weź się w garść bo nie dasz rady z ta swoja obsesja napij się na sobote i wyluzuj bo ci cos zre nerwy pewnie masz jakie zle nawyki od dziecka.
Pa ja jestem szczęśliwy a ty dalej wyrzucaj z siebie swoja gorycz.
Tyrion 2016-08-05 17:11:29
Nie wiem człowieku co masz do mnie napisz proszę gdzie napisał nieprawdę to sobie podyskutujemy.
Pozdrawiam
Tyrion 2016-08-05 17:15:03
Poszukują:
- INŻYNIER TECHNICZNO-HANDLOWY
- SPECJALISTA DS SPRZEDAŻY ,
- ELEKTRYK,ELEKTRONIK,PROGRAMISTA
ogłoszenia są na PUP Chełm
Nowy 2016-08-06 15:24:18
Nowy
A ja mysle ze to dobrze ze pojawiają się u nich ogłoszenia tzn,ze jest praca i ze chcą mieć dobry zespol jak firma nowoczesna to i ludzie musza być wykwalifikowani znam podobna z Warszawy ciagle zmieniają az dojda do perfekcji a firma super bo jestem przedstawicielem handl. i czasem tam bywam , wiec trzeba isc z duchem czasu a nie siedzieć i przyzwyczajać się ze nie ma co polepszac .Oni wiedza co robia tak postepuja firmy na zachodzie.
Nowy
Nowy 2016-08-06 15:36:02
Nowy
Opinia anonimowego i inne oraz moje stanowisko to mysle tez ze ten szef to naprawdę madry rozeznany w biznesie gość chciałbym go poznac pewnie facet strasznie zajęty -powodzenia Panie szefie nie wiem o kogo chodzi ale i tak szacun.
Nowy
Mateusz 2016-08-12 13:39:48
Witam, wie ktos moze czy rekrutacja na konstruktora/technologa zostala juz zakonczona i stanowiso to jest juz obsadzone?
zaz 2016-08-27 18:33:04
Znowu poszukują na stanowisko spawacz-monter.
Płacą maksymalnie 1850 zł brutto i w zamian oczekują doświadczenia na podobnym stanowisku, zdolności manualnych i dyspozycyjności.
Niezbędny również jest kurs spawacza, znajomość rysunku technicznego i posługiwanie się sprzętem pomiarowym.
Szczegóły oferty na stronach chełmskiego pośredniaka.
Jednym słowem najlepszy pracodawca w regionie.
Zastanawia mnie jedno. Dlaczego dla konstruktorów, technologów, handlowców czy elektryków firma oferuje (przynajmniej w ogłoszeniu o pracę) wysokie wynagrodzenie 5000-8000zł a dla spawacza tylko psi grosz?
2
stary 2016-09-05 20:50:42
ale wazelina
1
stary 2016-09-06 12:15:17
Ale wazelina
1
Nowy 2016-09-22 11:22:35
Nowy
Wlasnie sie zatrudnilem w Concept Stal na razie nie zaluje jest ok ludzie fajni nie ma matactwa czy tam gadania poza oczami kazdy widze moze powiedziec co mysli a szef chetnie wyslucha traktuje ludzie z pelnym profesjalizmem kazda uwage analizuje nie wysmiewa .Wyplaty solidnie w terminie i tyle ile obiecali niektorzy mowili mi ze nie trzeba prosic o premie sami przyznawaja delegacje placa za kazdy wyjazd a kolega mowil ze u klientow sa dobre warunki zakwaterowania i wyzywienia dla serisantow i przy okazji zobaczyl prawie pol swiata przeloty samolotowe placi firma bede sie staral zeby sie tu utrzymac.Wiec do tych wszystkich co pisza brednie ze bylo tu zle to nie prawda chyba wam jest szkoda ze juz tu nie pracujecie.Koledzy radze jak jest jakis wolny etet to starajcie sie tu zaczepic szczegolnie mlodzi bo szansa duza na rozwoj to lepsze doswiadczenie niz studia.
Stary 2016-09-22 14:45:44
Stary
Do Nowego sory kolego mialem zlosc wiec tak pisalem ale popieram twoje zdanie oni sa ok. juz nie bede im dokuczac bo uwazam ze to nie fer dobrze mi placili a i rozne inne profity byly typu nagrody wycieczki zabawy andrzejkowe paczki na swieta itp. to dobrzy ludzie ale pracownicy czasem cos nie tak postapia i wtedy im dokuczaja.
BIKE 2016-09-24 20:30:45
Prestań pisac głupoty!!!!!
dopiero sie zatrudniłeś i jiż wiesz że wypłata na czas--- BOMBA.
Szef sie nie wyśmiewa, tak? to zapytaj się którą strona się zakłada podkładki plaskie!!
BARANY.
FIRMOWA WAZELINA.
Jak pojedziesz w delegacje to zobaczysz ile ci zapłacą za nią i czy będziesz miał co jeść i gdzie spać jak się nie upomnisz o to.
BŁAZENADA.
Pracujacy 2016-09-25 10:06:02
Pracujacy
Pracuje w tej firmie kilkanascie lat gdyby bylo zle to bym sie zwolnil wiec niech ten koles nie pisze tak bo to zaprzecza faktom on chyba naprawde nie moze sobie poradzic z jakims problemem zaloz kolego firme i badz taki dobry ja nie mam co narzekac jest mi ok. a te delegacje i wyplaty to wiem ze w porzadku bo koledzy serwisanci to mowia czasem im zazdroszcze ze kilka stowek dochodzi im do poborow a w delegacji za nic nie placa bo zapewnione tyle ze 2lub 4 dni nie ma ich w domu to tyle na ten temat.
Nowy 2016-09-25 10:34:16
NOWY
Dzieki kolego Pracujacy ze sie ze mna zgadzasz wczesniej pracowalem w firmie budowlanej zadnych warunkow sanitarnych nie bylo gdzie umyc nawet rece ani zrobic herbaty w concepcie mam to zapewnione przerwa sniadaniowa trwa tyle az skonczymy jesc nikt nie pogania mowili ze zima daja gorace posilki jak bardzo niskie temperatury a na budowie to mialem minus dziesiec i musialem zasuwac i marznac ja sie bardzo ciesze ze mnie przejeli bo godne warunki sa i wracam do domu czysty kazdy ma swoja szafke na ubrania a nie jak na budowie barak i gumofilce.W tak malym miescie trudno znalezc dobra prace a ta firma to jedna z niewielu godziwych warunkach.Jedynie w urzedach to luksusowe warunki ale tam inne zasady tam wszystko idzie z budzetu a w prywatnych to musza zarobic zeby zapewnic wszystko a w tych czasach wszyscy wiemy ze ciezko
Życzliwy Samarytanin 2016-10-20 15:57:33
Znowu na stronach chełmskiego pośredniaka poszukują do pracy na stanowisko:
- mechanik
oraz konstruktor.
Na stanowisko konstruktora już nie wymagają żadnego doświadczenia tylko mile widzą jak jest.
Ten co tak parę postów wcześniej się tak chwalił że został zatrudniony i że miał wypłatę na czas mimo iż jeszcze miesiąca nie przepracował i że zawsze go chętnie szef wysłuchiwał i analizował każdą jego uwagę chyba się nie popisał, a szkoda bo pisał że w zimie miał mieć zapewnione ciepłe posiłki.
6
SŁABY 2016-10-24 16:36:18
A może był po prostu za dobry?
Nick 2016-11-02 08:45:28
Zgadzam się w pełni !!! Pracowałem w tej firmie jakiś czas temu. Warunki były jakie były, ale nigdy nie zapomnę jak Lejmanowa wyskoczyła do mnie z pretensją dlaczego nie przyszedłem do pracy w sobotę choć wiedziała, że mam złamaną rękę w nadgarstku prawej ręki (gips prawie do łokcia). Chodziłem do pracy z tą ręką bo miałem małe dziecko, a że byłem na działalności (jak prawie wszyscy w tej firmie) to nie mogłem sobie pozwolić na siedzenie na zwolnieniu. Półtora miesiąca w gipsie bo nie chciało się zrastać. Zero jakiegokolwiek współczucia z ich strony!
1
Nick 2016-11-02 08:52:23
To jak piszesz tak miło o swoim szefie to dlaczego jesteś anonimowy ??? Ujawnij się to może premię dostaniesz. Chyba że jusz jesteś opłacony za takie pisanie !!! Pracowałem tam i nie wspominam tego miło!!!
1
Nick 2016-11-02 09:01:59
Tak, jest bardzo wspaniałomyślny ,, SZEFIE DOBRZE ? DOBRZE ODCIĄĆ "
1
Monia 2016-11-18 09:23:03
Monia
Ludzie co z wami jest nie tak nabuzowani jestescie jadem nienawisci lepiej posluchajcie dobrej muzyki albo idzcie do kina czy na spacer.Siedzicie tylko przy tych kompach i szukacie sensacji jak malo jest w was klasy szkoda bo to przejdzie na wasze dzieci one to dopiero beda nienawiscia zarazone i po co to wszystko.Lepiej zyczyc komus dobrze niz zle bo to nie poplaca.Tym wszystkim sflustrowanym zycze duzo zdrowia izeby jak najwiecej sie usmiechali a swiat bedzie piekniejszy.
Byłem tam 2016-11-26 21:14:04
Byłem pracowałem...nie polecam. Zmieńcie kierownika bo on się nie nadaje na to stanowisko...
Zostaw swoją opinię o Concept Stal B - Chełm
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Concept Stal B