brak logo

POLITAN S.J.

Czyżowice

Opinie o POLITAN S.J.

romeo 2016-12-28 00:51
Zaczęliśmy jakiś czas temu prace w tej firmie
ludziska sa tu jakies cwolne laski na tej linii???..max 25l chetnią poznamy z kolegą...


Prosze bez zlośliwych komentarzy piszemy powaznie ;) ...


praca wazna ale tez dobre miejsce by kogos poznac:)
julia 2016-12-28 00:54
Widać po co przyszliście..na pewno do roboty :D :D ...

ale tutaj ciekawych lasek nie ma sie co spodziewac w takim wieku!

Pracuje tu prawie poltora roku i z tego co wiem to albo te co są w takim wieku to juz obrabiało kilku...przynajmniej dwoch//trzech kolesi...i tyle z tego ze kopneli je w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
jak ja dzis zmienialem ranna zmiane to na zmianie przede mną jest jedna w takim wieku/obecnie chyba testuje aapa//kiedys 2 kumpli z nią było.

z tego co się jeden dzielil wrazeniami jedynie na kilka x bedzie dobra jak Cie to rajcuje!

probuj stary.
stazysta 2016-12-28 00:58
Stawki głodowe 1800 zł netto, na magazynach zimno jak w lodówce, niesprawne wózki bez przeglądów, godziny pracy 01:00 - 9.15, 4:00-12:15 itd. Odradzam bo szkoda czasu i życia...
4
za szybko sie to dzieje.... 2016-12-28 03:15
jKto mnie przeraza......
to mysli ludzi....
kto wierzy to ten w cos wierzy....
2
Mini 2017-01-02 19:16
Nasz magazyn nie pracuje w takich godzinach. Co to za ściemy sa.
2
xD 2017-01-03 17:01
W politanie jest dno, jeśli ktoś chce być zdrowy umysłowo to na pewno roku nie wytrzyma. Laski co zaczęły ze mną zwolniły się po jednym dniu a ja wytrzymałam parę miesięcy. Praca nie warta zachodu, chyba że całe kierownictwo powymieniają nie tylko w biurze.
4
To już jest koniec 2017-01-03 22:04
Wytrzymalas parę miesięcy ...buhahaha..chyba przesiedziałas na l-4...Kultura Twoja była równa zeru gdy przyszłas podpisac wypowiedzenie ...pamiętaj dobrą radę ..NIGDY NIE PAL ZA SOBĄ MOSTÓW bo świat jest mały i możesz jeszcze potrzebować pracy ...Uwież mi czas szybko leci ..pozdrawiam .
6
epno 2017-01-04 08:54
Kierownictwo właśnie wymieniają. Premie świąteczne były, wypasione paczki na mikołaja, wypasione paczki na wigilji i podwyżka o 200 zł od stycznia. Pokoż mi tako drugo firma w okolicy. kierowniczki czasem nie idzie zrozumieć, ale trzeba umieć na firme kuknąć z góry.
2
black sheep 2017-01-04 11:55
wszyscy dostają podwyżkę czy tylko produkcja??
Grosz 2017-01-04 13:30
Jelopy juz chyba maja dosc wyplaty za leberka.
2
Epno 2017-01-09 05:54
Produkcja napewno.
1
xD 2017-01-10 15:04
Jak już masz zamiar się wypowiadać, to zwracaj większą uwagę na błędy ortograficzne... a na chorobowym nie siedziałam z własnej winy. Poza tym ja w przeciwieństwie do większości z Was potrafię się kulturalnie wyrażać i z szacunkiem do innych osób, a mostów nie paliłam ponieważ to nie Ty będziesz decydować gdzie będę wracać, ale skoro już musisz się wtrącać w nie swoje sprawy to rozmawiałam z osobami które mają coś do powiedzenia w tej firmie i tą osobą nie jesteś TY.
6
xD 2017-01-10 15:08
Nawet jakbym miała szansę wrócić czy zostać to bym tego nie zrobiła. Szanuję swoją osobę i ludzi z którymi pracuję i tego samego oczekuję. Teraz to mam. A w tej firmie dzięki osobom które są takie jak ty ludzie muszą się leczyć... bo tam jest gorzej niż na gliwickiej.
7
xD 2017-01-10 15:16
Tak jest podwyżka okej, ale w tej firmie gdzie teraz pracuję dostaję tyle bez premii więc sorki ale wolę w nowej pracy być niż w starej siedzieć bez sensu. Poza tym w nowej pracy traktują ludzi z szacunkiem a nie komentują czy poganiają. Przypominam praca w akordzie podobno to nie była a ludzie sami siebie popędzają.
5
to już jest koniec 2017-01-11 16:12
Basia Gajer xD co ty możesz wiedzieć o pracy już masz nową przecież mówiłaś że po ślubie będziesz tylko leżeć i pachnieć prać sprzątać i gotować że nie musisz pracować co ty robiłaś w politanie albo byłaś na l4 a jak już się pojawiłaś w pracy to gdzie nie przysiadłaś to spałaś jak byś trochę popracowała to byś mogła się wypowiadać
2
beti spageti 2017-01-11 16:33
Politan to dobra firma :) narzekają ci co chcą najwięcej a robią najmniej takie moje zdanie..
nie jest łatwa praca są lepsze i gorsze dni ale tak jest wszędzie gdzie sie nie pojdzie będzie tak samo!!!
4
Nika 2017-01-11 20:20
Praca jak praca tylko ludzie strasznie fałszywi
8
To już jest koniec 2017-01-11 20:24
Ale jazda ...kazdy moze sie podszyc pod nicka ..Wielkosc liter ma znaczenie ...
3
xD 2017-01-12 11:34
Nie wyrażaj swoich opinii na mój temat bo one mnie nie interesują, zamiast patrzeć na innych patrz na siebie. A zniesławienie jest karalne, więc uważaj co piszesz taka moja dobra rada.
2
xD 2017-01-12 11:42
Po pierwsze, do pracy chodzę bo chcę.
Po drugie co będę robić gdy wyjdę za mąż to już sprawa moja i mojego lubego.
Po trzecie wypadek w pracy nie był z mojej winy, jeśli ktoś sądzi inaczej to już jego problem, ja mam dowód w postaci protokołu.
2
Mini 2017-01-12 19:04
To wyszła Grajer z worka. Ja wszystko rozumiem, ale skoro ci tak super tam gdzie jesteś, to po co tutaj wypisujesz te paszkwile. Mówisz o zniesławieniu. Sama sobie poczytaj co tu piszesz. To jest porządna firma. Podwyżka jest podstawy wiec my tez mamy tyle bez premii. Wejdź lepiej na profil swojego obecnego pracodawcy i pisz jak tam jest super.
5
Satyswakcja 2017-02-02 13:22
Karawana jedzie dalej :-)
1
Karawana jedzie dalej :-) 2017-02-04 07:44
Tylko coraz więcej trupów
Racja 2017-02-04 17:14
Zbedni odchodza.
3
xix 2017-02-27 23:13
Fałszywi ludzie tam pracują jesteś nowy zrobisz normę i nie dostajesz wpisu to podkładają świnię tylko dlatego że jesteś lepszy od starszych pracowników.No ale to mnie nie dziwi bo same hanysy tam pracują a to są zawzięci ludzie. Maszyny ciągle się psują bajzel na kółkach szkoda czasu i nerwów .Pozdrawiam wytrwałych ja się cieszę że już tam nie pracuje bo psychicznie szło się tam wykończyć.
5
Ja 2017-03-06 15:32
Jakis cienias z Ciebie dziecinko biedny gorol swine mu podkladaja :-) Spadaj do macierzy hihi.
1
Vip 2017-03-06 15:34
Zalosny ten wpis :-).
1
xix 2017-03-06 23:15
O widzę że zabolalo prawda w oczy kole
Nn 2017-03-07 06:33
Nie dalas rady musisz sie z tym pogodzic :-).Nie kazdy sie nadaje .
3
OoO 2017-03-07 15:15
Boli Ciebie ze nie dalas rady.
3
xix 2017-03-08 16:27
A co by mnie miało boleć nie podobała mi się praca to się zwolniłam. Teraz mam fajną przyjemną robótkę bez strachu i gonitwy.
Rada 2017-03-09 07:55
To komentuj swoja prace.
2
Xix 2017-03-09 17:57
Praca biurowa od 7 do 15 soboty i niedziele wolne 1800 na rękę
2017-03-10 12:29
Super gratulacje
Xix 2017-03-10 22:50
Dziękuję. A wytrwalym życzę powodzenia
bbbbbbbbbbbb 2017-03-17 21:36
Ludzie strasznie fałszywi za plecami obgadują jak mogą. Kierowniczka mało zainteresowana tym co sie dzieje i ludzmi.
2
Sam 2017-03-21 10:52
Jak to śląskie wieśniaki :)
epno 2017-03-22 15:43
To jest niesprawiedliwy wpis. Wszendzie są ludzie i ludziska. Teraz się zminio na lepsze ale ludzie sa jeszcze nieufni.
1
Dobry pracownik 2017-03-25 09:18
Ta mechanicy najlepiej niech sobie siedzą na warsztacie A dziewczyny na n-kach za mechaników robią miało być lepiej jest coraz gorzej i zarobki mechaników za siedzenie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] spanie na nockach
4
Mi 2017-04-05 09:05
Malpy zdechly ale cyrk trwa nadal.
4
... 2017-04-06 10:12
Jeszcze male co nie co zostalo.
2
Wz 2017-04-20 15:48
Mam nadzieje ze nie dlugo
1
promujemy sie na e-mailu 2017-04-24 13:41
Testuj za darmo produkty marki Gosia
GOSIA - sprytne patenty
Testuj za darmo produkty marki Gosia

Otrzymaj jeden z 500 zestawów produktów do testowania o wartości ponad 100 zł!


Zapisz się


Wiadomość wysłana przez serwis interbase.pl na zlecenie POLITAN Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością S.K.A. 44-203 Rybnik, ul. Przemysłowa 13. Zgodnie z działalnością serwisu, dysponujesz prawem dostępu, zmiany, sprostowania i usuwania swoich informacji osobowych. Możesz tego dokonać tutaj. Pozostając w serwisie interbase.pl zachowujesz dostęp do atrakcyjnych ofert. W przypadku pytań dotyczących prezentowanych produktów i usług, prosimy o zwracanie się bezpośrednio do reklamodawcy. Informujemy, że używamy cookies i podobnych technologii m.in. w celach: świadczenia usług, reklamy, statystyk. Informujemy, że bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki, będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia.Kliknij jeśli nie chcesz od nas otrzymywać tego typu korespondencji.
jest jak jest 2017-04-24 14:11
jakos to zyci leci powoli do przodu w tej firmie
Lol 2017-04-25 13:16
Byle do przodu i po trupach
o 2017-04-26 11:15
racja
:) 2017-04-26 11:25
:)
1
POLITAN 2017-04-26 12:07
jak podniesli place na produkcji to gdzie najmniej zarabiaja na magazynach , na to wychodzi
zrx 2017-04-26 12:22
pracowac trzeba jak wszedzie , nie jest zle
. 2017-04-28 12:09
co tam slychac , dzieje sie cos albo nic
Zostaw swoją opinię o POLITAN S.J. - Czyżowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLITAN S.J.