brak logo

POLITAN S.J.

Czyżowice

Opinie o POLITAN S.J.

Q 2016-10-23 18:18:06
Nikt sie nie boi,tylko na ilu was jeszcze mamy narobic.
3
B 2016-10-25 16:36:45
to robcie tak jak meska czesc w politanie i tak macie stawke godzinowa wiec po co sie gonicie.
4
epno 2016-10-28 15:18:22
Czy to prawda co się niesie? Chyba to bedom najfajniesze świenta.
5
O 2016-10-28 20:57:18
Epno co sie to niesie bo niewiym?
Nic nie musi* 2016-10-28 22:38:58
Epno chyba najprawdziwsza prawda ...wytrwają najsilniejsi ..alleluja i do przodu...
5
Opinia 2016-10-29 14:34:31
Epno pisac to Ty nie potrafisz,takie byki ze oczy bola.Masakra kogo to przyjmuja do pracy.
1
tak 2016-10-29 14:44:10
paczka kawy na swieta dla calego politanu ?
4
V 2016-10-29 16:06:02
Bedzie bedzie sie dzialo...
2
To już jest koniec 2016-10-29 23:30:36
Błędy błędami a prawda prawdziwa ...jupiiiiii...
2
Nic nie musi* 2016-10-29 23:50:45
Przypomnij sobie paczki w zeszlym roku zanim napiszesz głupoty ...paczki były ogromne .
3
rosa 2016-10-31 16:30:13
o jaką prawdę chodzi? :)
pasterz owiec 2016-10-31 21:45:05
tak gadacie o slabych zarobkach a co po niektorzy sie jakimi furami sie woza a nie maja stanowisk....
1
V 2016-11-01 10:01:46
Ukradli haha.Moze maz zrabia?
2
magazynier 2016-11-01 18:45:15
kradną scierki z politanu to nich stac , uczciwy jak ja nigdy sie nie dorobi :)
epno 2016-11-01 20:27:59
Każdy czasem robi byki. Słyszałam, że zarząd zlikwidował Sulejmana.
4
Odp 2016-11-02 07:52:58
To juz podchodzi pod oszczerstwa i znieslawienie cwaniaczku.Produkcja pokazuje torby jak wychodzi,a co po niektorzy z magazynu maja torby jak na wczasy by jechali
2
Odp 2016-11-02 07:54:23
Zbyt piekne zeby moglo byc prawdziwe.
1
tak 2016-11-02 09:50:08
nie plakac juz tylko wezcie sie za robote !
A 2016-11-02 10:57:32
Bo co????
O 2016-11-02 11:57:02
Rozwin temat epno bo ciekawy.
1
mentor 2016-11-02 17:18:35
ci ludzie juz nie prauja z wielkimi torbami w btw szafki sa sprawdzane co jakis czas i na bramce tez sprawdzaja nie tylko produkcje nie ma na mgazynie zlodziejstwa wlasnie roboty sie zlapcie a nie pierdolami sie zajmowac zreszta to chyba pisza ci co tesknia za firma a juz nie pracuja ;X
1
mentor 2016-11-02 17:21:52
druga sprawa jak mozna o kradzież posadzac ludzie z jednej firmy wstyd....i zal
8
epno 2016-11-02 21:14:07
Nic więcej nie wiem niechcący na gadke weszłam. Mam nadzieje ze mały tez zniknie. Pewnie niedługo sie wyjaśni.
3
epno 2016-11-02 21:14:33
Nic więcej nie wiem niechcący na gadke weszłam. Mam nadzieje ze mały tez zniknie. Pewnie niedługo sie wyjaśni.
2
Prawda 2016-11-03 16:09:43
Nowe wiadomosci sa lepsze niz wygrana w totka
8
Tak 2016-11-03 16:18:42
Jeszcze by tak zrobic pozadki z kierowniczkami ktore strasza ludzi cyt.i tak Cie zwolnie itp. Przyjdzie i na to czas.
5
To już jest koniec 2016-11-03 17:27:01
Nie wrzucajcie kierowniczek do jednego wora ...nasza jest ok ..a że któraś tak powiedziała to nie znaczy że wszystkie trzeba zmienic ..W pracy trzeba pracowac i nie cieszcie się że za nic nie robienie będą pĺacić ..Najlepiej zwolnic tych którzy wymagają ..ciekawe co byście zrobili jakby nikt Was nie pokierował za rączkę i nie pogłaskał po główkach jak bez awarii się nie wyrabiacie .Kazdy ma swoją funkcję i jest rozliczany ze swojej pracy .Pracodawca zatrudniając wymaga.
1
Yeti 2016-11-03 17:57:53
Szczegulnie z tymi z polecenia.
1
epno 2016-11-03 23:15:16
Jupiiii mały też. drinka se zrobiłam. Twoje zdrowie KL I SP HAHAHA.
5
xxx 2016-11-04 11:37:45
baby beda wiecej zarabiac niz faceci , o co tu chodzi
2
Worek 2016-11-04 15:17:32
Znając życie to nowi będą jeszcze gorsi
V 2016-11-04 19:32:02
Teraz juz sie podoba
3
Nikt 2016-11-07 10:22:36
Prawie,jeszcze zwolnic ta co wszystkich zwalniala.Komu teraz bedzie kapowac i trzabydzie czyms sie zajac jak nie bedzie z kim na telefonie wisiec.
6
ja 2016-11-07 13:00:23
Ona robiła tylko to co jej kazali.
3
Genek 2016-11-08 13:08:43
Ile zarabia Account manager w tej firmie ?
km 2016-11-10 08:53:03
To musisz w Rybniku pytać my w zakładzie takich acontów nie mamy.
tak 2016-11-13 14:55:55
trzeba umieć , ale sztuką jest dobrze wyjść za mąż .Jak by mój mąż miał 2000 wypłaty , to bym nie wiedziała , czy się śmiać lub płakać
Nic nie musi* 2016-11-15 00:38:18
Głupoty piszecie takie ,że mdli od czytania ...co kogo obchodzi kto za co kogo kocha ..nie pasuje sie zwolnij i męża też ..robicie firmie obciach ..a firma konkretna.
1
nadziejka 2016-11-15 12:25:11
luz bluz ryba psuje się od głowy i głowę ucięli teraz czekamy na te dobre dni jakie Rafał szef nam obiecał ja wiem że nie da się czegoś naprawić w tydzień jak się psuło za 2 lata ale jest nadzieja jest szansa
4
anonim 2016-11-15 15:23:33
produkcja ma dostać nieco wiecej wypłaty ciekawe jak się to przełoży na magazynierów...nie które ryby bardzo długa gniją pod woda ;D także czy jest zle czy dobrze wydaje mi się że stabilnie
Mini 2016-11-15 15:38:21
Te nieco to 10%
kierownik 2016-11-20 18:46:25
Aplikowałem do tej firmy na kierownicze stanowisko. Nigdy nie spotkałem się z takim nieprofesjonalizmem. Finalnie nikt nawet nie raczył oddzwonić z decyzją na "tak" lub "nie". Sorry, ale tak nie zachowują się poważni ludzie. Dla mnie ocena niedostateczna a skoro traktują ludzi jak gorszy sort to lepiej z nimi nie współpracować. Generalnie żenada.
2
epno 2016-11-21 09:12:46
Ale kierowniczek z dyrektorkiem teraz chodzą :)
Odp 2016-11-21 09:35:15
Raczej lataja i zacieraja bledy.
xxx 2016-11-21 17:06:56
no musza , bo na integracji powiedziana zostala szczera prawda o pracy :)
Prawda 2016-11-22 06:37:58
Jaka prawda?
qwerty 2016-11-25 22:21:08
szkoda kierownika, starał się...
1
taki sobie szarak 2016-11-26 16:27:32
spokojnie bez emocji to kierownik decyduje , czy ktoś dobrze wykonuje swoją pracę . Milczenie jest złotem i tego się trzymajmy ;)
Opinia 2016-11-29 13:17:23
O jej chyba sie poplacze... ,kazdego szkoda hihi.
3
Ciekawy 2016-12-01 20:51:17
Pytanie. Jakie są warunki na PH i jak wygląda praca na tym stanowisku w Politanie ? Jak z narzędziami i kasą ?
Pytam ponieważ ma rozmowę rekrutacyjną.
Zostaw swoją opinię o POLITAN S.J. - Czyżowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLITAN S.J.