brak logo

Forte Sweden

Rogierówko

Opinie o Forte Sweden

xx 2013-06-25 22:59
Jeśli pracujesz przez agencje pracy to nie masz nic tylko umowę na tydzień, żadnej opieki medycznej ani możliwości zakupu karnetu multisport jedyne co masz co 1 litr mydła raz w miesiącu i to wszystko
dosia 2013-11-29 22:38
Pracowalam tam przez 2 miesiące.
Masakra!
KObiety które pracuja tam juz kilka lat to strzępki czlowieka, poza tym są wredne i dwulicowe, źle znoszą nowe osoby. Ale cóż sie dziwic, boja sie ze ktoś im odbierze etat a z tego co widać to ludzie bez dalszych perspektyw.
Harówa za grosze w nie milej atmosferze i ciaglych wrzasków o przekleństw ale cóż sie dziwic- w firmie fort sweden raczej nie trzeba grzeszyć inteligencja a raczej jej brakiem. Pozdrowienia dla klasy biednych robotnic.
bmikk 2013-12-03 14:54
tu nie chodzi o etat tylko nowe osoby czyli kobiety nie dają rady wogóle..tu trzeba pracowac a nie olewać wszystko..najlepiej powiedziec o kobietach..nikt sobie nie zdaje sprawy ile trzeba mieć siły żeby wciąż uczyc wszystkich na nowo a i tak nie daja sobie wogule rady..obecnie teraz kto podejmuje prace w firmie Forte Sweden to wydaje mu się ze tam luzik bluzik ..lepiej nie wypisujcie tu tylko naprawde nauczcie się cięzko pracować..
dosia 2013-12-04 11:41
Odp na bmiik Ciezko pracować mozna w normalnej atmosferze a nie w towarzystwie (usunięte przez administratora)o stosownym wynagrodzeniu juz nie wspomne. (usunięte przez administratora)
2
xxx 2013-12-06 22:54
Dosia jeśli praca w firmie Forte Sweden ci nie odpowiadała kobiety nie pasowały to dlaczego tego nie zgłosiłaś są przecież brygadziści jest pani kierownik zgodzę się z tobą jest to praca ciężka ale wszystko jest dla ludzi i jeśli ktoś chce pracować to będzie to robił. A co do kobiet stałych to wcale im się nie dziwę że tak reagują, one chcę nowe osoby czegoś nauczyć a to nie lada wyzwanie, a wiadomo bez współpracy nic się nie osiągnie. Firma jak każda pokaż mi firmę produkcyjną gdzie zarabia się 2000 zł netto nie ma takiej!! Morał z tego taki wszędzie dobrze gdzie nas nie ma !!!
dosia 2013-12-09 13:30
(usunięte przez administratora)Zgodze sie ze dobrze tam gdzie nas nie ma ale jak juz jesteśmy chcemy aby traktowano nas z szacunkiem co stalych pracownikow tej "firmy"przerasta.
dj 2013-12-10 10:32
Zgadzam sie z Toba, totalne dno. Kobiety takie ze czlowieka cofa szczególnie takie trzy [usunięte przez moderatora] ... Hehe
golii 2013-12-12 07:52
nie wiem po co jest to forum kazdy wypisuje co mu na sercu lezy a ci z gory i tak tego nie czytaja (usunięte przez administratora). Tych starszych pracownic to sami sie boja,zenada...one chca czegos nauczyc?! Kto to wymyslil i kto w to wierzy?! (usunięte przez administratora)
nieznajoma 2014-02-27 12:31
wczoraj zginelo mi w pracy 200 zl z portfela
ktos otworzyl moja szafke kluczem i ukradl
zglaszam to na policje i do kierwonictwa jutro
zlodzieje
2
xxx 2014-02-27 12:34
niestety czesto sie to zdarza
ale nikomu nie udowodnisz
nie nos do pracy takiej sumy.. chyba ze masz sejf..
przykre ale pradwdziwe
Popol 2014-03-25 22:13
Trochę dziwna sprawa, że doszło do jakiś złodziejaszkowatych spraw... Trochę to burzy wizję Forte Sweden jako super firmy..
BYŁY 2014-04-03 16:24
TA FIRMA NIGDY NIE MIAŁA DOBREJ OPINI.
oszukana 2014-04-28 16:37
ostatnią rzeczą jaką się szanuje w tej firmie jest człowiek. Jestem nikim jeżeli nie masz znajomości. Słabo płacą (usunięte przez administratora)
nowy 2014-05-30 14:37
cześć co sądzicie o kierowniku magazynów panu G dlaczego odszedł
była 2014-06-12 20:28
bo nie chciał być potraktowany tak jak ja
mam to w nosie 2014-07-24 02:35
Pracowałam tam niecałe 2 m-ce ,Istny dom wariatów z popieprzoną kierowniczką na czele D.R. Walnięta baba która nadawałaby się za kapo do Oświęcimia,tylko szukała żeby komu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za nic.Nie wiem jak teraz ale wtedy (w 2001)w piątki pracownicy dostawali pączka albo drożdżówkę na śniadanie ...pffff,wielka mi szczodrobliwość...ciacho i podłe traktowanie na poziomie neandertala...aaa i raz w m-cu litr mydła albo jakiegoś innego badziewia...O fałszowaniu przeterminowanych dat na opakowaniach nie wspomnę...Te kobiety,stałe pracownice to faktycznie mało przyjemne łagodnie powiedziawszy i w ogóle większość zastraszona,dajcie spokój szkoda życia na pracę w tym syfie i dawanie się poniżać pseudo kadrze kierowniczej za psie grosze...
mam to w nosie 2014-09-09 22:51
Dokładnie,ja tak traktowałam tą pracę ...Jako tymczasową na szczęście tylko niecałe 2 m-ce.Byłam w tej komfortowej sytuacji że miałam "załatwioną "pracę ale właśnie za 2 miesiące.Nie wiem jak jest teraz,być może coś drgnęło na lepsze...Wtedy terror siała wyżej wspomniana pani,gdyby mogła to pewnie byłaby zdolna do okładania ludzi batem...W każdym razie takie robiła wrażenie,jakby poniżanie ludzi sprawiało jej przyjemność.Musiało mieć babsko jakieś kompleksy bo normalny,szczęśliwy człowiek tak nie postępuje
mam to w nosie 2014-10-07 01:30
To babsko podobno już nie pracuje :)
nick 2014-10-19 09:46
FORTE-( usunięte przez administratora ) nic więcej,nie polecam nikomu,nawet najgorszemu wrogowi.!
hmm 2014-12-03 15:59
Praca tylko przez agencję. Obywatel G odszedł do lepiej płatnej pracy. Teraz nie jest tam ponoć tak źle.
uuuu77 2015-02-03 23:22
no wiadomo ze przez agencje zatrudniają bo kasa najważniejsza ...a jakie tam babsko pracowało ze juz nie pracuje....Może napisze ktoś jaśniej jak teraz ma się cała ta sytuacja oraz jak jest z zarobkami od tego roku? Opiszcie też rozmowę kwalifikacyjna jak się przygotować, pod jakim katem najbardziej kładą nacisk
młoda 2015-03-10 22:25
Dlaczego tak ludzie nagle odchodzą
4
gość 2015-03-21 11:55
Słyszałem ze nie ma problemu. Dobra płaca minimalna kwota za pracę w młodym wieku od 2400 netto
1
kiedys ph 2015-05-22 17:46
pracowalam w forte sweden jakis czas temu. ciezka sprawa, cięzki produkt, słaby marketing. pieniądze były kiepskie ale ekipa dośc fajna, tylko jeden facet był beznadziejnym terrorysta, dosłownie mobbing w pracy pewien Dariusz ,ale juz nie pracuje, całe szczęscie! Gościu na niczym się nie znał i przeszkadzał w pracy. Pozostali pracownicy bardzo spoko, dyrektor handlowy tez ok. :)
1
klara 2015-06-18 19:36
Czy ktoś się może orientuje, czy potrzebują teraz pracowników produkcyjnych?
łysy 2015-07-12 21:33
zmiana dyrektora dużo nie zmieni w tej firmie francuz a warszawiak to to samo
3
Kulawy 2015-07-19 13:19
Ludzie muszą ładnie zarabiać,skoro pracownicy zmieniają auta na takie jak np BMW,Vw czy nissan..
LALATY 2015-09-04 20:34
Na obecną chwilę zatrudniają tylko przez agencję pracy - umowa o pracę tygodniowa stawka 13,50 brutto .
LALATY 2015-09-04 20:39
OBECNY OPIS WYŻEJ DOTYCZY - PRACOWNIK PRODUKCJI.
edek2000 2015-09-08 22:26
Może ktoś napisać jakie są możliwości rozwoju i jakie warunki pracy na stanowisku Regionalny Przedstawiciel Handlowy?
Pozdrawiam.
maly 2015-10-02 20:33
Dlaczego pytasz
Jest wakat
gość 2015-10-08 20:37
Ile ci zapłacili za te bzdury
maly 2015-10-10 15:51
Większej bzdury nie słyszalem. "kasa w porządku" haha Mc Donald? ....
Praca RPH 2400 brutto do tego Fiesta i bardzo słabo rotujące produkty.
2
koniu 2015-10-27 07:51
patologia-nie polecam.
4
jola 2015-12-16 11:53
Słuchajcie czy na stanowisku PH rzeczywiście jest 1800 netto ?!?!?!
Przecież w Lidlu dają 2000 netto + opiekę medyczną ....
1
jyn 2015-12-16 18:31
PH Regionalny i PH to jedno i to samo, zarobki też.Za harówkę kilkanaście godzin dziennie i jeszcze wieczorne" prace domowe" przy mailach: tabelki, raporty,itp to śmieszna kasa.Doświadczałem tego do niedawna, nie polecam...
1
dan 2015-12-18 10:10
rzeczywiście jeżeli podstawa to 1800 pln to żenada ...

A powiedz jak odejście z półki tych produktów to w ogóle rotuje ?
yin 2016-01-14 08:30
jak stoi produkt na półce i tylko kurz się na nim odkłada to żebyś się skichał efektywność żadna! chyba, że sam kupisz...A tak dzieje się z produktami Forte.
i nie liczysz się dla nikogo; ani dla pracodawcy ani dla sklepikarza.
7
Lolo 2016-09-07 21:52
Ogólnie jest to firma ,ktora nie inwestuje w swoich pracowników . Fartuchy do pracy na produkcji jak psu z gardla wyciągnięte . Ja bym się wstydzila do Mopsu to oddać . Pieniadze nedza ok 1500 zl przez agencje w dzisiejszych czasach. Wstyd! Za taka orke! Baby robia bo co maja zrobić w sumie to darly mordy na wszystkie nowe ale ze mlodzi ludzie nauczeni sa szacunku do starszych to co nie będą z babcia sie kłóci. W sumie na ich miejsu juz dawno psychiatrtk. Jeżeli chodzi o brygadziste to spoko . Kierowniczki jedna widać karierowczka ta wyższa druga skromna ale obie miłe. 8 h robisz gorzej jak w obozie jesteś ponizona więc nie polecam. Ludzie szanujmy się i swoje zdrowie.
8
feel 2016-09-07 22:26
No dobrze, ale czy niedlugo będzie można znaleźć zatrudnienie u nich? ja to bym się załapał, zwłaszcza, że zapewnione odpwoiednie zarobki, ale wiadomo czy wypłata jest adekwatna do powierzanych obowiązków? To dla mnie dość istotne. Dziękuję za odpowiedź.
Olaf 2016-11-24 19:48
hmm to co wiadomo mi na temat tej firmy.. Nowy dyrektor ciągle tnie koszty i szuka oszczędności,Atmosfera na produkcji do dnia dzisiejszego trzeba mieć nerwy że stali żeby" nie wyjechac"co nie ktorym" bardzo życzliwym "Pania..W takim syfie i smrodzie generalnie nie chce się pracować..
10
BPH 2016-11-25 14:34
Nie liczyłbym na super zarobki. PH zapierdziela od rana do wieczora dwoi się i troi żeby ten towar sprzedać i choćby skały s...y to nie wyrobisz miesięcznego targetu. Towar zalega na półkach i szybciej straci datę ważności niż się odsprzeda .O deputacie możesz zapomnieć jeździsz z pustym bagażnikiem i świecisz oczami przed klientem i wciskasz kit że następnym razem na pewno wymienisz towar po terminie. A do tego następnego razu nie dojdzie bo szybciej uciekniesz z tej firmy.
14
ssak 2017-05-05 18:28
Racja.Pracowałem w tej firmie kilka lat. Od kiedy zmienił się dyr. zarządzający czyli jak go tam zwą prezes zarządu, ludzie rotują szybciej niż produkty z półki i słyszysz to u każdego klienta.Nie da się wyjąć, nie wkładając - może tylko iluzjonista. Taką drugą ksywkę powinien mieć prezes .Wtajemniczeni znają pierwszą. Na "sieciach" zaliczyli taki spadek, że inna firma już ogłosiłaby upadłość. Pan prezes P.N. to spec od zwijania. Poprzednią firmę prawie "załatwił". Tylko dziwi, że nie przekazali prawdy w referencjach dla francuzów, ale chyba już
po wpadce na nowoczesnym wiedza z kim mają do czynienia.
8
BPH 2017-05-09 12:13
3 x SMOCZKI :)
6
Doradca 2017-06-15 14:05
Szkoda zawracać sobie głowę ta firma jeśli szukasz czegos na stanowisku PH. Wyzysk na każdym kroku. Detal połączony z sieciami. Na sieciach niemierzalnych musisz pracować jak wół (nic z tego nie masz) i z ukrycia robić zdjęcia przed ochroniarzami sklepu aby było wiadomo ze byłeś w środku na halii oraz prosić się kierowników aby najlepiej bez żadej opłaty postawić ekspozycje i może ktoś to doceni i Cię przypadkiem za to pochwali. Oczywiście zapomnij ze ktoś się zgodzi aby za darmo co kolwiek zdziałać w tej sprawie. Zarobki niskie. Target nie do zrobienia. Wszędzie non stop pełno wymian. Odsprzedaż i zainteresowanie klientów tym towarem żadna. Zero jakiego kolwiek deputatu, uważają ze wszystko się za darmo wszędzie zrobi. Jednym słowem udajesz ze wszystko jest Ok i przed ludźmi swiecisz oczami. Straszna rotacja ludzi na tym stanowisku. Nie polecam nikomu kto nie chce sobie psuć opini wśród ludzi, szkoda waszego czasu oraz niepotrzebnych stresów i nerwów.
7
BPH 2017-06-16 15:50
Święta prawda. Cud że ta firma jeszcze istnieje. Na szczęście mi się udało uciec z tego szamba bo inaczej tej pseudo firmy nazwać nie można. Szanowny pan prezes i pani dyrektor niech sami rusz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i na własne oczy zobaczą jak ten bubel się sprzedaje. Na sieciach zaliczają ciągle spadki sprzedaży. Detal też ledwo kuleje .PH zapierdziela a i tak może zapomnieć o wyrobieniu planu sprzedaży tym bardziej że znowu podnieśli ceny na produkty które jakością nie grzeszą.Szybciej stracą date ważności niż się odsprzedają a o wymianie u klienta towaru po terminie szanse zerowe-brak jakiegokolwiek deputatu.
DLATEGO OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM TĄ FIRMĘ !!!!
7
emil 2017-07-07 13:14
Zgadzam się. Firma tylko na rozpoczęcie kariery, lub na przeczekanie. Jeżeli ktoś jest świadomym pracownikiem i zna swoją wartość, to nie popracuje tam długo.
2
Edyta 2017-07-23 17:48
@emil, dlaczego? W firmie pojawiają się jakieś szkolenia dla pracowników? Czy stanowisko Przedstawiciela Handlowego to najbardziej popularna oferta pracy w Forte Sweden ? Jakie nalezy spełniać wymogi by aplikować do firmy?
PH 2017-07-26 22:35
Być dobrym czarodziejem albo raczej cudotwórcą. Beznadziejnie rotujące produkty zero deputatu (pusty bagażnik) a to podstawa bo bez tego nic nie zdziałasz - więcej towaru do wymiany po terminie niż odsprzedaży.A jeżeli chodzi o szkolenia o istna fikcja. Tak jak Emil napisał firma tylko na rozpoczęcie kariery nic więcej.
2
Uśmieszek 2017-08-01 21:23
Wymogi ? Hahahha żadnych biorą kogo popadnie, kto się zgodzi na tak niskie zarobki jakie oferują, nie doceniają ludzi którzy na nich robią. Po zatrudnieniu będziesz tylko i wyłącznie pracownikiem cytuje "najniższego szczebla".
3
Zostaw swoją opinię o Forte Sweden - Rogierówko
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Forte Sweden