brak logo

Radio Hobby (Hobby sp. z o.o.)

Legionowo

Opinie o Radio Hobby (Hobby sp. z o.o.)

prysia 2010-03-22 08:45:18
Niestety radio to to kompletna klapa,zero pomysłu na swoje istnienie,tylko kasa za reklamy się dla nich liczy,choć sprzedać komuś reklamę w tym radiu graniczy z cudem bo nikt go nie zna albo nie słyszy!!! Zero szacunku dla swoich klientów tylko wyciąganie od nich kasy,a nawet nie potrafią porządnie reklamy wyemitować!!!Koszmar!!! Sama praca byłaby ok,gdyby nie parę osób uważających się za bogów,i lepsza reklama samego radia które tylko nielicznym jest znane.Ogólnie radio i praca w nim do bani!!!
ex 2010-04-12 22:15:23
nie dajcie się skusić pięknymi opowieściami o wielkich prowizjach, bo ich nie dostaniecie gdy z podstawą jest wielki problem i wyrzuty.
byly_pracownik 2010-04-12 23:04:07
a dostałeś jakieś pieniądze? ja nawet po wyrzutach dostałam ZERO
anonim 2010-04-13 22:55:08
nie tylko merca zabrali
abed 2010-04-14 10:08:46
ooo a co jeszcze?
~ja 2010-04-22 14:08:28
~Powiem tak,w radiu Hobby pracowałem i może nie jest to łatwa praca trzeba mieć żyłkę handlowca.Ludzie pracujący tam są różni tak jak w każdej firmie.Jest tam pewien brak organizacji spraw podstawowych,brak jakiegoś systemu motywacyjnego ale jak ktoś chce to zarobi.Ja problemu z odebraniem wynagrodzenia nie miałem,nikt mnie nie wyzywał ani nie straszył przy odejściu.Rozstaliśmy się w pełnej kulturze.A osoby komentujące brak wynagrodzenia myślę że po prostu podpisując umowę o pracę nie czytały jej lub nie analizowały dokładnie.Jest ona skonstruowana w mądry sposób,chroniąc radio przed naciągaczami próbującymi pobimbać za podstawę,tam dostaniesz ją przy limicie wyrobionym i fakt jest to minus ale limit jest do zrobienia jak ktoś chce i poświęci odrobinę czasu na pracę.Ja jako jedyny minus pracy w radiu uważam że blokadą jest zbyt duża ilość niepochlebnych opinii zarówno od pracowników jak i od kontrahentów którzy podjeli współprace z radiem,jak również zbyt słaba promocja samego radia(wielu ludzi dopiero ode mnie o nim słyszeli),które nie chce partnerować z firmami by się rozreklamowac.Potrzebują reklam za kase bo jej w radiu brak.I to jest ich minus.Ale poza tym jest ok.Jeśli ktoś wie że jest dobrym handlowcem i umie sprzedać reklamę to polecam,tylko żeby potem nie narzekał niech przeczyta uważnie umowę przed podpisem i zdecyduje czy na takich zasadach praca mu odpowiada.
aaa 2010-04-22 15:08:41
Ja ciekawe dlaczego dj zmieniają się bardzo szybko - brak kasy! Nie zastanowiło Ci dlaczego co chwile jest ktoś inny na antenie, dlaczego naczelny radia odszedł a z nim kilka os.... ja do dziś nie otrzymałam swojego wynagrodzenie! Bo jak twierdzi pseło pani prezes( usunięte przez administratora )kondycja raba jest bardzo zła.... to radio to dno i czekam niecierpliwi aż do reszty ( usunięte przez administratora )
Ziom 2010-06-09 21:50:14
Złożyłem aplikację i jutro mam rozmowę :)
Przejadę się zobaczyć jak tam jest naprawdę :P
aaaabbbyyyy 2010-08-12 00:50:38
Do radia trafiłam przez przypadek, czytałam Wasze wpisy, ale powiedziałam sobiue spróbuje. Poszłam tam w zasadzie z ciekawości. poznałam ( usunięte przez administratora ) głównie redakcję tak od srodka. Długo rozmawiałam ( usunięte przez administratora ). W zasadzie po kryjomu przemycałam pytania które wynikały z waszych postów. ( usunięte przez administratora )potrafil się wypowiedzieć na temat tego co było w radiu nim do niego przyszedł, chyba w maju jak dobrze pamiętam. Są ludzie w radiu co go nie lubią, głównie starzy pracownicy, którzy musieli się przestawić na nowy profil, bo on nie chciał nikogo wywalac, poza tymi co prowadzili programy autorskie nie pasujące do nowej formuły jak się wyraził. Są też ludzie co go lubia, bo w radiu jest w koncu porządek , przynajmniej na antenie.Bo do fiansów sie on nie wtraca. Pytałam się też o tego ( usunięte przez administratora )podobno tak strasznie krzywdził. Powiedział mi, że ten chłopak wogóle w radiu nie pracował. Chciał bardzo i nawet był gościem w dwóchlub trzech programach bo( usunięte przez administratora )? Każdy pracodawca ma prawo dobierać sobie pracowników. Jakoś nie uważam by ta opinia ( usunięte przez administratora ) To świetnie, że nie przyjmuja byle kogo. Merytorycznie radio jest dobre, w miarę dobry program i na serio ludzie sluchają tego radia. Niestety sa problemy z wypłatami, ale sama widziałam jak DJ-e dostawali normalnie kasę za swoją pracę. Moim zdaniem nie jest już w radiu tak źle,ale poczekam z pracą tam aż bedzie jeszcze lepiej
No tak.... 2010-08-13 01:03:39
Moja droga, kimkolwiek jesteś!!!
Wybaczę Ci fakt, że chyba (bo nie jestem pewien) celowo w swojej wypowiedzi przekręciłaś moją ksywke... No cóż mam nadzieję iż się uśmiałaś pisząc tą opinie. Co Ci odpowiedział Pan [usunięte przez moderatora], to Ci powiedział. Przykro mi jest tylko że nie znając całości zarysu sytuacji oceniłaś moją osobę, oraz to jakim jestem fachowcem (albo i nie) w swoim fachu.
Jeśli jesteś osobą poważną podpisz się imieniem i nazwiskiem pod wypowiedzią i nie udawaj takiej wielkiej znawczyni.

Powodzenia i mam nadzieje ze następnym razem pomyslisz zanim coś napiszesz.
aaaabbbyyyy 2010-08-13 21:08:04
Drogi DJ-u Vel coś tam, nie pamiętam, bo nikt nigdy o Tobie nie słyszał. Ja bynajmniej, choć się interesuję muzyką taneczną także Ciebie nie kojarzyłam. Czy twierdzisz, że nie myślałam kiedy pisałam swojego posta? Akurat rozmowa o Tobie odbywała się w towarzystwie kilku osób i wszystkie zgodziły się z tym co powiedzial sokołowski. Było tam jeszcze dwóch kolesi i jeszcze jakas dziwczyna. Twierdziosz, ze wszyscy kłamią mówiąc, że nigdy nie pracowałes w radiu Hobby? To Ty lepiej pomysl co piszesz. pisząc, ze radio Cię oszukało bo Cie nie zatrudniło jest kłamstwem. Twoim zdaniem szefowie radia nie mogą decydować kogo chca zatrudnić, bo jak się nie zdecyzuja na taką osobę to już jest oszukanie? Wiele jest nieprawidlowosci w Hobby: spóźnione o kilka miesięcy wyplaty, lojalki grożące karą, sama taką podpisałam, czy wymieniający się zespół, ale na peweno nikt nie powiniem sie skarżyć, ze zostal oszukanmy ponieważ starał sie bardzo by tam pracowac, a go nieprzyjeto. Niepoważne i każdy ze mną się tu zgpodzi
Dj vel Mike 2010-08-13 22:26:28
Moja droga, przeczytaj mojego posta, sprawdź czy kiedykolwiek napisałem, że byłem pracownikiem radia Hobby. jak pewnie dowiedziałaś się od pracowników radia kandydowałem na stanowisko Dj'a, który miałby grać Live. Niestety Stwierdzono, że jeszcze jednak nie pora na takie akcje i postanowiono, że moge ponagrywać parę setów dla radia - w formie sprawdzianu. Owszem byłem obecny podczas 2 audycji w formie gościa, ale nie prowadzącego. W między czasie mamiono mnie imprezami w Zegrzu, że będzie wielka bąba itp... itd.... Niestety kiedy zacząłem prowadzić rozmowy dotyczące wynagrodzeń, zaczęły się schody. Tak jak w wielu przypadkach podawanych tutaj na forum skończyło się na niczym. ( usunięte przez administratora ) mi podziękował, powiedział, że nic z tego nie będzie (oczywiście telefonicznie bo nie miał na tyle odwagi aby mi powiedzieć tego prosto w oczy - po tych wszystkich początkowych rozmowach, zanim nagrałem 3 sety dla radia, aby nie podejmowali ze mną współpracy jeśli po miesiącu powiedzą mi, że jednak nic z tego nie będzie). Moja droga na co dzień prowadzę firme rodzinną. Mam full roboty, ale zawsze dla muzy mam czas. Niegdyś, przez wiele długich lat, grałem w Clubach w całej Polsce. Nie jestem super( usunięte przez administratora ) ale pamiętam jak dziś moje pierwsze słowa do Pana ( usunięte przez administratora ) marnować mojego czasu, bo nie jestem pierwszym lepszym grajkiem. Oczywiście ( usunięte przez administratora )znajmił mi że doskonale rozumie o co mi chodzi. Wracając do twojej odpowiedzi..... Napisałem, że jeszcze nikt w życiu nie zrobił mnie tak w balona jak Pan ( usunięte przez administratora )Poza tym nawet nie znasz przebiegu rozmów (bo jak sama napisałaś) tylko o nich słyszałaś. A może jednak słyszałaś?? Podpisz się imieniem i nazwiskiem daj się sprawdzić. A może brak Ci odwagi. ( usunięte przez administratora )
aaaabbbyyyy 2010-08-13 23:57:32
Byłam stażystką w Hobby. Jedną z wielu. Mi też podzięowano za współpracę. Było mi przykro, bo nie dopuszczono mnie do anteny tak jak niektórych, choć nie uważam, że byłam od nich gorsza. Może młodsza. Nie uważam jednak, że ktos zrobiłmnie w balona mówiąc, że jak bedę ok, to mnie przyjmnie a jak nie to nie. Zasady były od razu przez nich ustalone. Miesiąc za darmo, potem jak mnie przyjmą na stałe porozmawiamy o kasie. Podejrzewam, że z Tobą było tak samo. Jak mogli zdecydować czy Cię chcą jak by cie nie wyprobowali. wydaje mi się, że przesadzasz. Nie uważam, że to co opisaleś, choć nie o wszystkim wiedziałam było jakimś oszustwem ze styrony Hobby. mieli prawo Cię nie zatrudnić. powiem Ci nawet to, że nawet jakbys był super DJ mieli prawo Ci podziękować. Może nie odpowiedał im Twój styl, czy cos podobnego. Spedziłam trochę czasu w Hobby i muszę powiedzieć, że nikt jakoś się nie uskarżał na ( usunięte przez administratora ) Rozumiem żale osób, które nie dostały kasy. To naturalne, że mają żal, bo zostały wykorzystane. Ty takiego żalu mieć nie mozesz. Chyba, tylko o to, że nie dano Ci szansy choc bardzo tego pragnąłeś. Ale to już chytba problem Twojej psychiki i nastawienia. Zreozumiała bym Twój post tak jak posty innych gdyś napisał : [usunięte przez moderatora] to dran bo tak bardzo chciałem pracować a on mnie dureń nie przyjął,. Moim zdaniem zachował się fair. W innych stacjach dowiadujesz się, ze nie pracujesz kiedy wchodzisz do studia - patrz radio Kolor, tutaj przynajmniej po zebraniu dyrekcji wogóle Cię poinformowano. O ile zdołałam poznać ( usunięte przez administratora )to nie wierze, ze najpierw mówil Ci , że jest super a potem nagle zadzwonił i powiedzial, że Cię nie zatrudni. Mnie opierdalał przynajmniej kilkanaście razy nim mi podziękował. Było mi cholernie przykro, ale takie jest życie. Mam dopiero 18 lat. Wszystko przede mną.
anty-aaaabbbyyyy 2010-08-14 15:41:27
Osoba o pseudonimie "aaaabbbyyyy" to zapewne sam pan [usunięte przez moderatora]lub ktoś będący w sferze jego wpływów. Szkoda tylko, że szefostwo Radia musi uciekać się do podszywania pod byłych lub aktualnych pracowników, żeby ratować reputację stacji. Jeżeli nie, to przedstaw się z imienia i nazwiska, skoro i tak nie narzekasz na radio i szefostwo chyba nie masz się czego bać?
aaaabbbyyyy 2010-08-14 16:34:46
Zareczam, że nie jestem już pracownicą radia Hobby, a już w żadnym wypadku [usunięte przez moderatora]Czy na prawdę trzeba być pracownikiem radia by o nim pisać tak jak ja? taki tok rozumowania jest żenujący i nie świadczy najlepiej o moim przedmówcy. Kazdy ma prawo do swojej opini. Oczywiście odbiega ona od każdej innej tutaj, ale mam prawo ją wyrazić i nie musze być jakimś tam [usunięte przez moderatora] Wystarczy, ze jestem sobą. Przykro mi ale swoich danych personalnych nie ujawnię. Po waszych wpisach widac, że pałacie taka chęcią zemsty, że pewnie zlinczowalibyście każdego, kto stara się żetelnie napisać coś o tym radiu. Jako dziewczyna, ktora nie trenowała judo po prostu się was obawiam. Poza tym nie bedę udowadniała, że jestem wielblądem. Zachwujeciue się tak samo prymitywnie jak obroncy krzyża w Warszawie. pozdrawiam( usunięte przez administratora )
Dj vel Mike 2010-08-15 22:54:45
aaaabbbbbyyyy - piszesz dość sensownie, oraz rozumiem twoje uwagi dotyczące swoich danych osobowych. Jednakże, proszę Cię abyś zaprzestała mojej psychoanalizy chęci. Owszem nie ukrywam, że zawsze chciałem pracować w radiu (takie moje małe marzenie), jednakże nie jest to moim pryjorytetem (chyba zrobiłem tu błąd ort. sorki :P ). Niestety, było super cały czas..... T( usunięte przez administratora ) Super muza, dobrze zmiksowana, o to nam chodziło, słuchaczom się podoba.... itp... itd.... Moje sety zapełniły 3 soboty z rzędu i było super. Z ( usunięte przez administratora ), dogadywałem się super i bez problemów (bo są to moi znajomi - w niewielkim stopniu ale jednak). Jeśli przeczytasz jeszcze raz mojego pierwszego posta na tym forum zobaczysz, że nikogo poza ( usunięte przez administratora ) oraz resztą szefostwa nie atakowałem. Sprawa w moim przypadku jest o tyle łatwa, że faktycznie nie byłem ich pracownikiem i nie mieli wobec mnie żadnych zobowiązań... Ale jednak zostałem nieładnie wykorzystany do zapełnienia ramówki i to mnie boli.... Masz prawo wypowiadać swoje zdanie, jednakże pamiętaj nie wypowiadaj się na temat sytuacji nie zając dwóch stron medalu - w dziennikarstwie nazywamy to bezstronnością. Jak widze, jeśli faktycznie masz 18 lat, to jeszcze wiele przed tobą.... Ale zapamiętaj moje słowa skoro, potrafią zaętlić człowieka pod 30 to co dopiero z niedoświadczoną 18.... (sorki za porównanie wiekowe) Powodzenia. Z mojej strony nie musisz obawiać się represji, ale porównanie do sytuacji spod Pałacu Prezydenckiego świadczy o tym, że powinnaś się jeszcze wiele o życiu dowiedzieć - bo porównanie to było chybione jak 102. Pozdrawiam ( usunięte przez administratora )
Były prezenter 2010-08-16 13:08:02
Witam serdecznie,

napisało do mnie kilka osób pytając o Pannę Aaabbbyyy – otóż naprawdę nie wiem, kim jest ta pani. W radiu ostatnimi czasy bywałam najczęściej w weekendy, niestety tej osoby nie pamiętam. Jedno jest dla mnie niespójne:
- podpisanie lojalki. Ona zaczęła obowiązywać pod koniec lipca, po wpisie Freeqa na forum radiopolska – a konsultowałam z kolegami z radia, nikt nie pamięta z ostatniego miesiąca 18 letniej stażystki. Poza tym,[usunięte przez moderatora]niby podziękował za współpracę, a jednak tu we wcześniejszym poście widzę nadzieję na powrót „aż będzie jeszcze lepiej”…

Nie wnikam, wątpię jednak aby [usunięte przez moderatora] sam z siebie pisał o lojalkach i opóźnionych wypłatach. Byłby to strzał w kolano i skrajny odłam desperacji. Przewidziałby, że pracownicy zaprzeczą. Nie ma opóźnień… ponieważ nie ma pensji – były tylko zaliczki. Drobne… aby nie powiedzieć drobniutkie.
W związku z tym nie wiem, jakie „normalne wypłaty” widziała Aaabbbyyyy, w sumie to byłoby raczej dziwne, gdyby wydawano pensje na oczach innych osób, nieprawdaż?

Widać jaką opinię mają osoby decyzyjne rozgłośni, skoro podejrzewa się je o podszywanie pod każdym w miarę pozytywnym postem. Aż zaczyna to być zabawne!:)

Chciałam jeszcze odnieść się do rzekomej wściekłości byłych pracowników. Owszem, mamy żal i mamy prawo ostrzegać innych. Jednak podkreślam, nie chodzi nam tylko o pieniądze, mnie zdecydowanie bardziej boli styl traktowania, brak szacunku i oczernianie jednych pracowników przed drugimi.

Cóż, ja mam dosyć forumowych anonimów, pysiów, eksów… itp. Uczciwie radziłabym 3 razy się zastanowić i 10 razy puknąć w głowę, nim ktoś pójdzie pracować w tej firmie.
Swoje zdanie podpisuję swoim nazwiskiem – żaden ze mnie pysio…

Monika Poniatowska
Piotrek Ploch 2010-08-16 15:12:29
Oj, przesadziło mi się trochę, ale to z rozpędu. Brzoza pracował tam 8 mc, więc biorąc pod uwagę, że stacja istnieje 18 miesięcy to pracownik zasłużony i obeznany w temacie.
Patryczek 2010-08-20 23:40:26
a moim zdaniem radio hobby est bardzo fajne leci bardzo dobra muzyka est mieszanka nowych hitów z przebojami lat wczesniejszych duzo słuchaczy ich chwali ja równiez maja dsobry kontakt ze słuchaczami dobre audycje no i fajne nagrody do wygrania a nie tylko pieniadze jak w innych stacjach ja radia hobby słucham całe dnie od rana do nocy bo lubie słuchac muzyki jak i prezenterów:)
ciocia stasia 2010-08-21 00:07:03
Jak lubisz prezenterów i chcesz ich szczęścia - wyłącz odbiornik:)
piotr 2010-09-16 13:40:37
Gdzie mam szukac wpisu Brzozy??? ...chodzi o dokładna datę czy nick . wczoraj z nim rozmawiałem i nadal pracuje....
p..... 2010-09-16 13:44:52
pyanie do(usunięte przez administratora) 2010-08-16 15:10 gdzie moge znaleźć wypowiedź Brzozy . podaj date i nick . czy naprowadź gdzie moge ja znaleźć
obserwator 2010-10-22 09:54:33
hej, czemu tu tak cicho, czyżby nic się już nie działo w tym temacie jestem głodny wrażeń z hobby
malgosiam 2010-10-29 15:03:19
dobrze się bawicie?
...czytam i oczom nie wierzę...PIENIĄDZE PIENIĄDZE PIENIĄDZE...
do życia potrzebna jest jeszcze pasja...
pozdrawiam serdecznie
1
osoba 2010-10-29 17:34:50
HA HA dobre... I kto to mówi ?? pani prezes???
1
IWON 2010-11-03 17:53:30
Ludzie, czy nie ma na nich mocnych??? śmieją się w twarz i idą do przodu.
podłota 2010-12-03 11:42:05
mialam okazje brac udział w pewnego rodzaju pracach przy tworzeniu tego radia. Obiecywali duzo ale na szczęscie jestem zbyt ostrozna aby rzucic dla nich prace. Wszystko było pieknie, przesłuchania, prezentacja studia i takie tam, ale mimo tego i wbrew namowom im nie uległam. chcieli miec dziennikarza ale za darmo. jak wspomniałam o umowie i pensji to nabrali wody w usta, co mnie zastanowiło. generalnie chcieli abym pracowała ale o kasie nikt nic nie wspominał://///moja koleżanka u nich pracowała, po kilku miesiacach bez pensji, odeszła. ja przestałam odbierac telefony od nich, bo uznałam ze jelenia niech sobie gdzie indziej szukają. dzieki ostrozności unikłam rozczarowania.
ciekawy 2010-12-05 08:01:59
czy wiecie co słychać w hobby, zastanawiam się jak długo będą nadawać???.. podobno chcą zabrać koncesje.
a 2010-12-11 12:06:59
Wczoraj były urodziny radia i chyba obchodzono je dosyć skromnie?:))
abc 2010-12-14 11:00:47
ale jaja, czytałem ..... brawo hobby!!!!
aldo 2011-04-26 07:48:20
to co za ludzie chcątam pracować?
anonim 2011-10-04 10:10:41
A warto tam obecnie iść na rozmowę?
Pan Mariusz W. 2012-02-21 00:29:38
Witam,poczytałem te wasze wypociny,zauwarzyłem że jest mase ludzi zazdrosnych że nie dostali się do radia,ludzi którzy tam pracowali a ich zwolniono a teraz się odgryzają,i ludzie po ch.. Te komentarze?nie podoba wam się tam tak jak jest nie słuchajcie.
nickt 2012-03-01 14:52:52
(usunięte przez administratora) To jest serwis opiniowania pracodawcy, a (usunięte przez administratora)to BEZNADZIEJNY pracodawca, który nawet symbolicznie nie spłaca pracowników, którzy na to zapracowali. Wylewa się gorycz ludzi oszukanych finansowo, którzy poświęcili się i nie dość, ze im nie zapłacono, to nawet nie usłyszeli "Przepraszam" ani też ABSOLUTNIE NALEŻNEGO! "DZIĘKUJĘ".

Taka jest prawda.
Jestem jedną z takich osób. Od chwili odejścia otrzymałem 100zł z kilku zaległych tysięcy!!! a piękne pismo o "wypłacie dla ludzi z umowami o pracę" było taką samą bajką jak oferta pracy do R.H. Pieniądze są nie do odzyskania. Sąd nic nie daje, komornik nie bardzo ma co ściągać... Bzdurą jest teraz chwalenie tej firmy i jej szefostwa aniżeli prawda o nich zwana przez nich "szykanowaniem", bo przecież są przykładnymi obywatelami, którzy wspierają Wielką Orkiestrę...(1/10000 tego co są winni ludziom za PRACĘ!)
1
anonim 2012-03-01 16:10:45
a ja pracuję i kasę dostaję, jak to się dzieje?
trololo 2012-03-16 19:26:33
kasę na pewno dostajesz....najniższą tzw. głodową
pracownik 2012-04-02 13:02:16
Pracuję w radiu już 4 miesiące i swoją kasę dostaję raz tylko było spóźnienie o 4 dni . dla ciekawych 2000 zł
ciekawe... 2012-04-05 15:52:02
Wojtku do czasu... A poza tym jak ktoś jest "wtyczką" Państwa (usunięte przez administratora)To i pensje może dostaje :P
żenua 2012-04-11 01:58:49
gratuluje nabytej inteligencji...publicznie napisać ile się zarabia... pochwal się jeszcze czym jeździsz, co masz w domu itp.
Wojciech Nędzi 2012-05-07 13:08:03
Do "ciekawe"
W Radiu w tej chwili pracuje jeden Wojtek - ja. O tym forum dowiedziałem się dopiero po użyciu mojego imienia we wpisie (jeden ze znajomych mi to pokazał).
Nie wstydzę się podpisać pod wypowiedzią własnym nazwiskiem i uprzejmie informuje WSZYSTKICH, że ten wpis, który teraz czytają jest moim pierwszym wpisem.
NIE ŻYCZĘ sobie przypisywania czyichś wypowiedzi jako moich.
Nigdy nie powiedziałbym ile zarabiam (poza tym nie mam pojęcia skąd ta kwota się wzięła) na takim forum. Proponuje temu kto nie ma odwagi na podpisanie się własnym nazwiskiem pod wypowiedzią, żeby swoje detektywistyczne dochodzenie odnośnie (jeśli ktoś nie narzeka to jest przy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] asem i to na pewno Wojtek) schował sobie do kieszeni, bo widać, że jest w tym beznadziejny. Rozmowa o Radiu jest ok, po to ten portal, ale obrażanie ludzi to już chyba przeginka?
Cieknie mi piana jak czytam kiedy ktoś "zorientowany" pisze o mnie takie bzdury.
Pozdrawiam ozięble.
Wojciech Nędzi 2012-05-07 13:12:03
Zapomniałem dodać, że w Radiu pracuję od 7 miesięcy, poza tym jeśli ktoś twierdzi, że jestem wtyczką to musi być \" z wewnątrz\" zatem powinien o tym wiedzieć
ciekawe... 2012-05-07 23:49:02
Nie mówiłem o Panu. Rotacja pracowników jest duża. Za tą wypowiedź serdecznie przepraszam. Oficjalnie dementuje nie była to wypowiedź o Panu(usunięte przez administratora) Poza tym akurat Pan jest niezły w tym co robi i chyba inteligentny...
Jacoo 2012-07-18 18:10:53
No za dobrze to się tam chyba nie dzieje....
(usunięte przez administratora)
pizzeria 2012-10-22 10:09:43
Moja współpraca z radiem dotyczyła umieszczenia reklamy mojej firmy.
Spot reklamowy był bez zarzutu .Pojawiaj się rzetelnie na antenie.
ale... w umowie było powiedziane,że w czasie emisji naszej reklamy nie będzie żadnej konkurencyjnej. Niestety w tym samym czasie reklamowana była inna pizzeria.Na moją interwencję przedłużono mi emisję spotu ale nie oto tu chodziło....nigdy nie wyłożyłam żadnych pieniędzy gdyby obok mojej firmy pojawiła się reklama konkurencji.
W tym samym czasie zaproponowana udział w dwóch sponsorowanych audycjach (było to 5 września). Pieniądze radio wzięło,ale do dnia dzisiejszego nie ma audycji ani moich pieniędzy. Ale ja tego tak nie odpuszczę. Banda oszustów i tyle
1
aby naby 2013-05-29 22:55:46
radio gra i bedzie, a ci ktorzy nie moga tego zrozmiec niech sie przeniosa na inna planete tam gdzie jest ich miejsce.
Na inna planete
mikołaj 2014-05-29 01:30:01
Hej, czy Radio Hobby prowadzi w ogóle od czasu do czasu jakies rekrutacje? Bo nic takiego nie mogę znaleźć w internecie.
rupert 2014-11-16 02:58:18
i nie sądzę , abyś mógł cokolwiek znaleźć w najbliższym czasie. Rozumiem , że gdyby to była rmfka czy eska które są w każdym mieście obecne to tam rzeczywiście dość często są rekrutacje. A w takim radyjku jakim jest Radio Hobby chcesz szukać roboty z dnia na dzień ? tu ludzie chętnie pozostają na dłużej na swoich stanowiskach
mira 2014-11-20 00:02:03
na olx.pl wystawiają ogłoszenia dość często czyli sytuacja nie jest tam pewna.
Moja przygoda z tym radiem byłam parę lat temu potwierdzam pewne tu fakty czyli jak się pytasz o umowę i kasę to zmieniają temat. Przykre. Wdzie brak poprawy ale jakoś funkcjonują.
Wilar 2015-07-22 15:10:31
Pracowałem w Radiu Hobby w 2012 roku. Kilka miesięcy przepychanek o pieniądze i umowy. Oczywiście ani jednego ani drugiego nie było.
Odradzam wszelką współpracę, chyba, że lubicie wolontariat
syakao 2016-05-16 23:04:02
ja też uważam, że trzeba być ostrożnym przy czytaniu wpisów na forach.. Z tym bywa różnie, a niektóre opinie mogą się wydawać zbyt przesadzone. Mi zawsze zapala się lampka, wolę sam do MTL CV posłać i poczekać na zwrot akcji, no ale zobaczymy jak to bedzie.
Zostaw swoją opinię o Radio Hobby (Hobby sp. z o.o.) - Legionowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Radio Hobby (Hobby sp. z o.o.)