brak logo

Dr.Marcus International Sp. z o.o. Sp. k.

Kalisz

Opinie o Dr.Marcus International Sp. z o.o. Sp. k.

pracuś 2014-09-01 12:37:30
omijajcie jeśli jesteście na tyle inteligentni by znaleźć pracę gdzie indziej, są plusy ale minusów znacznie więcej.
pani kierownik to po prostu żenada. pracownik jak niewolnik w największe upały pracuje obowiązkowo po 12 godz, nie wolno się napić a temp. na hali często powyżej 30c woda na stołówce w dystrybutorze skisła i trzeba ją pić... paranoja, 2 brygadzistki pożal się boże przydupasy siedzą a reszta niech tyra.. nadgodziny liczone 50% dla ciebie 50 % dla firmy i w soboty nie lepiej bo też 50% po 8 godz ,ostatnio kradzieże - złodzieje rower ukradli z terenu zakładu- ogrodzonego rower niebagatela wart ok 2000 ale firnma nic nie robi a kierowniczka rozkłada ręce NIE POLECAM I NIE PRACUJĘ
1
takaja 2015-05-21 19:53:01
Kalisz.
Nie polecam tam pracy ludzie tak potrafią zniszczyć Ci psychikę że po prostu szok, jeśli nie urodziłaś się z talentem do takiej pracy to lepiej tam nie idź. bo to nic że dopiero się uczysz .. Masz od razu wszystko umieć i z a p i e r d a l a ć.
i uwaga na ' panią ' E.W , która nie nadaje się do współpracy z ludźmi mniej doświadczonymi od niej.
3
Kasia 2015-05-22 11:39:23
omijać z daleka
koko 2015-07-22 19:59:31
katarzyna cieślak smieszna pani kierownik człowiek ograniczony oszustwa w liczeniu nadgodzin nie wiadomo co ona z tego ma nie polecam
Fiona 2015-07-28 16:17:03
Uważam,że firma jest w porządku,wypłaty są na czas,pracuje wiele lat,50,100 są za nadgoziny odpowiednio wypłacane.Kierowniczka i brygadzistki sa wporządku,można wszystko z nimi załatwić.Wodę do picia wnosimy na halę.To co jes napisane powyżej to są bzdury!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Napisał to ktoś komu nie chciało sie pracować i został zwolniony.Nie zaszkodzicie firmie takimi pustymi opiniami,kłamstwami.Trzeba pracować jak w każdej firmie produkcyjnej a jak komuś się nie chce to niech się zwolni!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
Ruda 2015-07-31 16:40:50
Praca w tej firmie jest ok,kierowniczka spoko brygadzistki też można się wszystkiego nauczyć jak się chce ;-)Ja pracuje kilka miesięcy nie narzekam :-)Pani Alicja w porządku,pani Tereska,pani Żaneta też,kierowniczka wymagająca ale też mozna wszystko z nią załatwić.POLECAM.
dżordżio 2015-08-06 23:21:45
pracuję w firmie 1 miesiąc.firma nienajgorsza,ale osoby z większym stażem nie do zaakceptowania.przykładem pani Beata Wo....k.chora kobieta z przerośniętym ego.myśli że pozjadała wszystkie rozumy ,a normalnie jest zerem.Ma uważnie u kierownictwa ale nie wiem dlaczego???może donosi???szczerze oddana miesięczna młoda pracownica.pozdrawiam
mala 2015-08-17 16:51:13
Zgadzam sie omijac prace w Marcusie z daleka,atmosfera okropna,niektore stale pracownice sa ok,co do pozostalych-szkoda slow włacznie z jedna pania brygadzistka.Pracownikow zatrudnionych przez agencje traktuje sie jakby byli ludzmi gorszej kategorii i racja ze trzeba od razu wszystko umiec
1
mala 2015-08-17 16:56:13
Odnosnie wody do picia -tu trzeba przyznac racje mozna zabrac butelke ze soba na hale, wode Marcus zapewnia
Jola 2015-09-06 17:36:37
Na ul. Górnośląskiej przed małym Tesco znajduje się biuro pośrednictwa pracy tymczasowej Interlis. Tam proszę się udać w celu złożenia dokumentów.
ula 2016-01-27 22:48:05
Witam,na ile zmian pracuje sie w tej firmie? Warto??
2
GOSC. 2016-01-28 20:32:57
PRACUJA 3 ZMIANY.JAK JESTES ODPORNA NA STRES TO PRACUJ W MARCUSIE.
GOSC. 2016-01-28 20:55:54
OWSZEM FIRMA W PORZADKU,ALE KIEROWNICZKA NA PRODUKCJI W MARCUSIE UWAZA SIE CHYBA ZA WŁASCICIELA,DLA MNIE JEST NIKIM.JA PRACUJE OD POŁOWY STYCZNIA TEGO ROKU NA ZMIANIE BRYGADZISTKI PANI ŻANETY,TERAZ JEST NA URLOPIE,ALE WRAZENIE Z JEJ ZAZADZANIA TO ZEROWE.TYLKO WYZYC SIE NA PRACOWNIKU I WDROZYC SIE W 5 MINUT.TO JEST CHORE.A PANIE Z KTORYMI PRACUJE ETC.PRACOWAŁAM BO REZYGNUJE SA W PORZADKU.
GOSC. 2016-01-28 21:01:51
WSZYSTKO CO PISZESZ TO (usunięte przez administratora)PRAWDA.
lola 2016-02-05 12:28:43
przestancie bzdury opowiadac .praca jak kazda inna.kto sumiennie pracuje jest dobrze nagrodzony.wyplata jest na czas,nadgodzinami mozna dorobic,jest premia uznaniowa i praemia roczna .to nie przedszkole tylko praca,a brygadzistki - wszystko mozna zalatwic jezeli w karolka sie nie leci.w markusie nadgodziny zamiast pierdolami sie zajmowac wzielybyscie sie za robote.
Nowa 2016-04-14 22:04:38
Dobre zarobki
Nowa 2016-04-14 22:05:23
Dobre zarobki
Byla pracownica 2016-04-14 22:17:33
Tyrany w marcusie a zwłaszcza Brygadzistki Zaneta , pozjadala wszystkie rozumy . Wyzywa sie na pracownikach nie potrafi nawiązać kontaktu tylko teroryzuje . Ciekawe kiedy dowie sie o tym Pani Kierownik i doprowadzi Brygadzistki do pionu . Od jakiego czasu SA skargi ale najwidoczniej Pani Zaneta jest pod ochrona u kierowniczki . Non stop praca , stare wyrzeraczki sa traktowane z ulga i wyzywaja sie na nowych to chore . Dzieki Bogu nie pracuje juz w Marcusie i nie żałuje . NIE POLECAM NIKOMU !!! Uwazajcie i zastanowcie sie czy warto poświecić zdrowie dla najniszej krajowej ?!
kiła 2016-05-10 23:01:07
z tego co jestem zorientowana to nie na wszystkich stanowiskach mało się zarabia. odżwieżace i zapachy samochodowe to wbrew pozorom kasiasta branża bardzo
Zainteresowana 2016-11-03 21:00:35
Czy wiecie co z pracą w domu bo komuś pomagałam chalupniczo ale się zwolniła i czy jest możliwość podjęcia takiej pracy?
tim 2016-11-09 16:02:11
Jak masz znajomości to dostaniesz , ale z tego co się orientuje stare wyjadaczki biorą na siebie, a koleżanki inne zarabiają...
Zostaw swoją opinię o Dr.Marcus International Sp. z o.o. Sp. k. - Kalisz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dr.Marcus International Sp. z o.o. Sp. k.