brak logo

Drukarnia Biały Kruk Milewscy Spółka Jawna

Białystok

Opinie o Drukarnia Biały Kruk Milewscy Spółka Jawna

anonim 2012-06-30 19:13:28
ta opinia jest grubo i to bardzo grubo naciągana
2
anonim2 2012-12-31 17:00:37
małe zarobki; atmosfera pracy, itd. bez komentarza (nie chcę używać niecenzuralnych słów);
nie polecam, wręcz odradzam !!!
2
ano3 2014-01-05 22:29:33
to zmień pracę
1
były pracownik 2014-08-17 22:18:01
Nie polecam, wręcz odradzam. Wystarczy zobaczyć ile razy szukają pracownika. Wytrzymują do pierwszej wypłaty. Na drugi dzień (po wypłacie) ślad po pracowniku ginie. (usunięte przez administratora)Rzeczywistość: W takich warunkach i takiej atmosferze nie da się pracować.
były pracownik 2015-03-12 12:49:23
W zupełności się zgadzam z poprzednią opinią.Powiedziałbym nawet ,że jest dość delikatna.Również pracowałem w tej firmie i wiem jak traktuje się tam pracownika(usunięte przez administratora).Rozmawiałem z kilkoma osobami które tam pracowały i nie słyszałem żadnej pozytywnej opinii o tych pracodawcach.Jeżeli chodzi o zatrudnienie w tej firmie-odradzam !!!Z
1
pracownik 2015-04-17 16:38:13
NIE POLECAM!! Nie wypłacaja pieniedzy. Atmosfera nie do wytrzymania,szefostwo ciagle patrzy na rece, z jednego stanowiska na drugie trzeba biec na podskokach,bo inaczej oberwie sie komentarz od kierownictwa.(usunięte przez administratora)ODRADZAAAM!!!!
1
bia 2015-04-22 13:41:48
Zdesperowany dyrektor, nie określa w ogłoszeniu czego wymaga od potencjalnego kandydata na pracownika a na spotkaniu mówi mu że nie posiada kwalifikacji,szkoda gadać, często dają ogłoszenia więc coś jest nie tak jak powinno z tym zakładem lub pracodawcą.
1
byyylyyy 2015-04-30 23:50:38
W zupełnosci sie zgadzam, każdemu bede odradzał pracy w tym zakładzie. Śmiechu warte co wyprawiaja z nowymi pracownikami.. Ciagle dodaja nowe ogloszenia ze potrzebuja osob do pracy. Nie dziwie sie ze nikt tam nie wytrzymuje i po pierwszym dniu odchodzi-oczywiscie (usunięte przez administratora)N I E P O L E C A M !!!
1
damian 2016-05-13 12:57:42
anonim' a z czym moga kombinowac, ja sobie zdaje z tego sprawe ,że branża poligraficzna dobrze płatan nie jest, jest duż konkurencja, w Białymstoku jest kilkanasice drukarni, ktore jakos musza dizlaa ci sobie radzic, jednka nie rozumiem dlaczego ta piszesz.
Zostaw swoją opinię o Drukarnia Biały Kruk Milewscy Spółka Jawna - Białystok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drukarnia Biały Kruk Milewscy Spółka Jawna