Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o UDS Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie UDS Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-29 04:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
paskudna firma - nie polecam. wyciskają pracownika jak cytrynkę
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-11 04:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
oj ta firma to jedna wielka porażka!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-12-14 18:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
[usunięte przez moderatora] jedna wielki syf. zero poszanowania nowego pracownika, najlepiej żeby człowiek na twarz padał a wyrabiał normę i po za normę bo im mało. Brakuje tylko portretów dwóch panów H i pana S
zdjecie uzytkownika
Lukas - 2012-04-20 09:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
O pracy na jakim stanowisku mówicie? W biurze, w sprzedaży czy w drukarni? :)
zdjecie uzytkownika
borys - 2015-03-30 09:54:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Magazyn/Omijać szerokim łukiem, grozi wybuchem agresji, Totalna Porażka. NIE Polecam.
zdjecie uzytkownika
lizus - 2015-08-04 13:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma poniżej krytyki. Każdy dział ma jakaś rurę. NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
szuracz - 2015-09-07 01:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niewiele negatywnych opinii słyszałem o tej firmie ostatnimi czasy. Pracownicy chwalili przede wszystkim tutaj atmosferę pracy. Co do wynagrodzenia i warunków na jakich się pracuje to bywało różnie… Jednak z braku laku warto i do nich zajrzeć. Zwłaszcza , że w tej chwili szukają projektantów do Warszawy w UDS
zdjecie uzytkownika
oko - 2015-11-13 17:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedna wielka maskarada
zdjecie uzytkownika
manduro - 2015-11-17 01:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest tak źle jak mogło by się wydawać, co prawda różne stanowiska są i pewnie nie każdy jest zadowolony, no ale tak już jest w każdej firmie, obecnie szukają natomiast osób na stanowisko Przedstawiciela Handlowego do Warszawy, Dostaje się pensję podstawową plus premię zależną od wyników pracownika.
zdjecie uzytkownika
iko - 2015-11-19 12:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak każdy może się domyślić wartość premii zależy od wyników pracownika. Jest to o tyle dobre co motywujące dla ludzi.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-11-20 21:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzisiaj mają imprezę integracyjną. zobaczymy jak sie zintegrują i jakie znowu pomysły bedą mieli od poniedziałku
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-11-22 04:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To fajnie, ze robia imprezy integracyjne, do dodatkowy kop motywacyjny i zintegrowany zespół pracuje wydajniej.
zdjecie uzytkownika
myszka - 2015-11-24 12:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wam tylko imprezy w głowie, a już jakby nie widzicie że jako przedstawciel handlowy dostaje się atrakcyjny pakiet socjalny i prowizje

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie UDS Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie UDS Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert