brak logo

UDS Sp. z o.o.

Nowy Kawęczyn

Opinie o UDS Sp. z o.o.

anonim 2011-08-29 04:44
paskudna firma - nie polecam. wyciskają pracownika jak cytrynkę
14
anonim 2011-10-11 04:02
oj ta firma to jedna wielka porażka!
4
pracownik 2011-12-14 18:35
[usunięte przez moderatora] jedna wielki syf. zero poszanowania nowego pracownika, najlepiej żeby człowiek na twarz padał a wyrabiał normę i po za normę bo im mało. Brakuje tylko portretów dwóch panów H i pana S
2
Lukas 2012-04-20 09:02
O pracy na jakim stanowisku mówicie? W biurze, w sprzedaży czy w drukarni? :)
4
borys 2015-03-30 09:54
Magazyn/Omijać szerokim łukiem, grozi wybuchem agresji, Totalna Porażka. NIE Polecam.
5
lizus 2015-08-04 13:00
Firma poniżej krytyki. Każdy dział ma jakaś rurę. NIE POLECAM
1
oko 2015-11-13 17:21
Jedna wielka maskarada
2
obserwator 2015-11-20 21:49
dzisiaj mają imprezę integracyjną. zobaczymy jak sie zintegrują i jakie znowu pomysły bedą mieli od poniedziałku
1
szczery 2016-03-03 12:22
dobra atmosfera???haha
najgorszemu wrogowi bym nie polecił tej pracy, jeszcze współpraca z bp.
6
szczery 2016-03-03 12:32
powodzenia hehe
naba 2016-05-14 12:42
no ale za to dostajesz dobre warunki przecież! Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę na pełen etat jest tuaj oferowane,. poza tym marka pracodawcy jest znana i silan więc warto się postarać dostać taką pracę
Operator 2016-11-24 07:30
Atmosfera w firmie jest na dobrym poziomie, a pracodawca płaci na czas co jest wielkim plusem.
co do charakterystyki pracy w firmie to wszystko zależy od zajmowanego stanowiska ale jak robisz swoje to nikt się nie spina do ciebie.System premiowania zależny od działu na którym pracujesz.
bywają dni że jesteś zarobiony po łokcie a są takie kiedy albo czyścisz maszyny lub organizujesz więcej miejsca na strefie magazynowej. Jak chcesz pracować to będziesz pracował, jak to mówią. Pozdrawiam
1
Ruslan 2017-01-19 15:46
A co t.z. operator powie o takim sobie Sergeju Małyszu? To jak teraz atmosfera?
BylyBiurowy 2017-03-07 21:16
Mobbing na każdym kroku, przełożeni wychodzą z założenia nie ty to ktos inny, jak dajesz z siebie 100℅ to chcą 150% , jak dajesz 150% to awansuje i tak osoba która zamiast pracować to donosi na wszystkich. Atmosfera fatalna, wieczne nadgodziny nawet nie za 'dziekuje' , miałam pracę tzw biurowa bo na produkcji podobno płacą. Bardzo niepewna firma , dzisiaj pracujesz jutro nie jak im do głowy nowa koncepcja palnie, powód zawsze się znajdzie. Nie ma kiedy śniadania zjeść, strata czasu, każdy ucieka od nich , a oni potrafią zwolnić brygadzista czy kierownika z 10 letnim stażem bo swojego wpychaja .
4
Szkoda_gadac 2017-03-07 21:39
Pensja, zależy w którym dziale. W większości beznadziejne. Wszelkie ankiety fałszowane i wpajane pracownikom, że co trzecia osoba w firmie jest zadowolona z wynagrodzenia. Już same montaże to prawie połowa pracowników firmy, nie mówiąc o innych działach. Ale i tak będą mówić, że co trzeci z nas zarabia satysfakcjonująco. Żenada.

Inne wykresy też szkoda gadać. Ale wywieszone wszystko koło wejść, by pracownik mógł być ucieszony w jak wspaniałej firmie pracuje.
Nie przychodźcie tu, chyba że na chwilę. Mi się udało być chwilowo!
3
bez komentarza 2017-03-22 17:11
OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM. Gorzej ( usunięte przez administratora ). Traktują ludzi, jak śmieci. Ostatnio pracowalismy w czepkach foliowych, a nasz kochany kierownik robił nam zdjęcia, śmiejąc sie z nas. Nie można usiąść nawet na 3 sekundy. Liderki masakra, chyba, ze jesteś ulubienicą. Jakieś głupie normy. Klej chiński najgorszy, najtańszy. Wdychać go przez 12 godzin - porażka. Najgorszy zakład do jakiego trafiłam. Jeździłam tam z płaczem. Cieszę się, ze nie musze już patrzeć na to menelstwo.
4
Ewcia 2017-04-03 07:46
a ja uważam ze nie ma takiej tragedii jak tu piszą poprzednicy, pensja zawsze jest na czas, umowa o pracę, kierownicy do przeżycia, co więcej zdecydowana większość jest naprawdę ok. Co nam szkodzi złożyć papiery i iść na okres próbny, zamiast słuchać frustratów w sieci trzeba samemu zobaczyć:)
1
Iwona 2017-04-13 10:23
@Ewcia to ważna informacja, że firma daje pracownikom umowę o pracę. A na jakie dodatkowe benefity można liczyć pracując w UDS?
Alina 2017-04-15 20:11
Zgadzam sie z Ewą, szlam do tej pracy z dusza na ramieniu bo sie tyyyle nasluchalam na tzw miescie a okazalo sie ze nie jest zle. Trzeba pracowac to fakt ale wyplata jest na czas zdarzaja sie np bony na swieta tetaz impreza integracyjna sie szykuje a pensja wcale nie odbiega od sredniej skierniewickiej
Gosik 2017-04-21 15:08
To, ze dają umowę i płacą "na czas" to litości traktujmy to jak standard, nie jak super "plus" . To zakład zatrudniający ok 550 osób, muszą dawać umowy i płacić na czas, inna kwestia ile płacić. Ludzie tam pracujący są spoko, ale na szczeblu pracownik, kierownicy , dyrektorzy to juz inna bajka, najgorsze ze Prezes nawet nie ma bladego pojecia jak dyrektor czy kierownik traktuje ludzi.
Przełożony który stosuje mobing, rzuca wulgaryzmami , kłamie prosto w oczy , zabiera całą i tak marną premie za BZDURY ? ale racja idźcie i sami sie przekonajcie
Kasia 2017-05-10 14:05
Pracuje na produkcji i juz mialam odchodzic ale okazalo sie ze od kwietnia sie bardzo duze podwyzki i nigdzie takiej pracy nie znajde za takie pieniadze a mam podstawowe wyksztalcenie. Ja polecam!
aneczka16 2017-05-22 17:45
Ludzie idźcie lepiej pracować na budowie albo jako kanalarze niż do tej firmy. Pozdrawiam UDS Nowy Kawęczyn!!!
justynkapracownica 2017-05-22 17:49
15 min. przerwy gdzie tu czas na kawe cherbate albo do toalety i jeszcze trzeba kanapke zjeść i zajarać a weś tu jeszcze wejć i zejć ze schodów, a miałobyć conajmniej poł godziny !!!. Do rządzenia to tam każdy a zapłacić i dać porządna przerwe to niema kto ...
1
Iwona 2017-06-08 13:45
@Kasia czyli jeśli dobrze rozumiem warunki zatrudnienia uległy znacznej poprawie. Czy w firmie zmieniło się coś jeszcze?
marianEK 2017-06-11 13:49
Były podwyżki. Teraz warunki pracy są naprawdę ok. Są jeszcze rzeczy do poprawy ale pracuje się dobrze. Polecam
1
zhali 2017-06-13 23:07
Zgadzam się. Jest ok.
Iwona 2017-06-14 10:46
@marianEK @zhali
to na pewno ważna informacja dla osób, które myślą nad podjęciem pracy w firmie, a właśnie trwa rekrutacja między innymi na stanowisko Pracownik Produkcji oraz Operator Maszyn Sztancujących. Możecie podpowiedzieć coś jeszcze na temat tego jak wygląda praca w tych działach firmy? Takie dodatkowe informacje będą cenne dla tych, którzy szukając informacji o UDS jako pracodawcy trafili właśnie na ten wątek.
Chcielibyście wiedzieć 2017-06-19 09:48
Praca jak praca, ludzie na podobnym szczeblu ok, trafi się 1-2 osoby tzw gumowe ucho przełożonego, ale ogólnie spoko lecz kadra kierownicza słabiutka (Nowy Kawęczyn) z wyjątkami oczywiście, głównie chodzi o traktowanie pracownika, czy pracujesz na 101% czy nie i tak cały czas gnojenie i wyciskanie cytryny. Rzucanie wulgaryzmami i mobbing to niestety standard, przełożony w moim przypadku bym pierwszym z powodów podziękowania za pracę

Pozdrawiam Wodza wszystkich wodzów działu Administracji i magazynu... BACZNOŚĆ !
Oraz całą ekipę życzliwych ludzi , bo tacy też tam pracują oczywiście.
2
Katarzyna 2017-06-23 07:27
Witam,
na stanowiskach produkcyjnych jest praca stojąca i to przez praktycznie 12 godzin, przerwy są dwie 15 minutowe wiec pewnie standard. Pensja jak na warunki skierniewickie bardzo dobra, apytajdzie w urzedzie pracy - lepiej nikt nie płaci. Praca nie jest w hałasie czy smrodzie a pracować trzeba wszędzie.
2
Nowicjuszka 2017-06-23 10:29
Zaczynam od 3.07 - bylam na produkcji, widzialam co trzeba robic, mam swiadomosc za co jest premia a za o nie.
Mam nadzieje ze sie sprawdze bo szukam pracy na lata a patrzac jak ta firma sie rozrosla wiem ze tak by bylo.
Stawki bezkonkurencyjne.
1
Iwona 2017-06-23 13:26
@Katarzyna
piszesz, że praca trwa praktycznie 12 godzin. A jak często zdarzają się tak długie dni pracy? Czy praca trwa również w weekendy?
@Nowicjuszka
po tym jak rozpoczniesz pracę chętnie usłyszymy coś więcej na temat Twoich pierwszych wrażeń z nowej pracy.
Mogłabyś powiedzieć coś również o rozmowie kwalifikacyjnej do pracy? Na co trzeba być przygotowanym?
Tom 2017-06-27 13:37
praca jest w systemie 12 godzinnym wiec taki tam po prostu system wiec pracuje sie z 16 dni w miesiącu co jest dla mnie plusem.
1
Iwona 2017-06-27 14:28
@Tom dziękuje za wyjaśnienie.
productman 2017-06-27 22:45
Prawda. Stawki najlepsze w okolicy. Nawet w dużym mieście ciężko o takie. A może właśnie dlatego... No i umowa o pracę.
1
pracowityy 2017-06-30 00:04
Zgadzam się. Byłem na rozmowie. Wygląda to bardzo zachęcajoco. Az za bardzo. Ale zobacze. Zaczynam od 3.07. Mój kolega też. Razem raźniej.
Iwona 2017-07-03 11:02
@pracowityy
i jak po pierwszym dniu pracy? Mógłbyś opowiedzieć o swoich pierwszych wrażeniach z pracy w UDS?
wujeksamodobro 2017-07-05 23:55
Jak dla mnie ok. Przede wszystkim dobra kasa.
1
alek 2017-07-10 09:30
jest dobrze - polecam kazdemu!
1
Milo 2017-07-11 12:15
Wiecie może, na jakim systemie magazynowym tam pracują?
Prawda 2017-07-16 22:01
Widzę, ze uds zaczął czytac tu i wystawia lewe opinie, eh..
Ja na zapytanych 100 znajmoych pracowników "jak jest" dostaję ok 5 opinii "dobrze" 5 opinie "nie mam zdania" a resztę "szkoda gadać, jak cos lepszego znajde daje dyla" TAKA PRAWDA
2
wolnasobie 2017-07-23 23:54
Firma to nie więzienie. Jak komuś nie pasuje to droga wolna. @Prawda - znasz aż 100 osób, które pracują w UDS? NIeźle. Ciekawi mnie gdzie Ty pracujesz?
Klementyna 2017-07-27 14:32
juz nie przesadzajmy ze ktos lewe opinie wstawia, wystarczy zadzwonic zeby zapytac jakie sa stawki nie jest to jakas wybitna tajemnica, ja znam dwie osoby ktore robia na montazac i jest bardzo ciezko fizycznie, sciemy nie ma, ale przytula sie co miesiac mila sumke
2
asd 2017-08-02 16:01
jaki jest system godzin pracy w magazynie
1
Prawda 2017-08-16 18:34
Pracowałem tam kilka lat znam wiecej jak 100 osob
Super 2017-08-19 18:33
A ja zaczęłam od 02-08-17 i mi się podoba wszędzie trzeba pracować i dostajesz o wiele mniejsze pieniądze
Iwona 2017-09-07 11:37
@Super a powiesz czemu Ci się podoba praca w UDS Sp. z o.o.? Teraz jest rekrutacja na stanowiska magazynier, elektromechanik, operator maszyn i technolog (http://www.uds.com.pl/praca/). Na jakim stanowisku pracujesz? Które poleciłabyś innym użytkownikom?
ryniek 2017-09-09 14:02
Dobra ekipa pracuje na magazynach i w durze. Pozdrawiam chłopaków z tych dwóch działów.
Iwona 2017-09-22 09:23
@ryniek czyli dobrze Ci się pracuje ze współpracownikami? Czy coś jeszcze podoba Ci się w pracy w UDS? To są ważne informacje dla osób aplikujących do pracy do tej firmy.
Zostaw swoją opinię o UDS Sp. z o.o. - Nowy Kawęczyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie UDS Sp. z o.o.