Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o UDS Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie UDS Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Reklama - 2011-08-29 04:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-29 04:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
paskudna firma - nie polecam. wyciskają pracownika jak cytrynkę
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-11 04:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
oj ta firma to jedna wielka porażka!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-12-14 18:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
[usunięte przez moderatora] jedna wielki syf. zero poszanowania nowego pracownika, najlepiej żeby człowiek na twarz padał a wyrabiał normę i po za normę bo im mało. Brakuje tylko portretów dwóch panów H i pana S
zdjecie uzytkownika
Lukas - 2012-04-20 09:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
O pracy na jakim stanowisku mówicie? W biurze, w sprzedaży czy w drukarni? :)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-03-30 09:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
borys - 2015-03-30 09:54:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Magazyn/Omijać szerokim łukiem, grozi wybuchem agresji, Totalna Porażka. NIE Polecam.
zdjecie uzytkownika
lizus - 2015-08-04 13:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma poniżej krytyki. Każdy dział ma jakaś rurę. NIE POLECAM
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie UDS Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy UDS Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert