logo DACHSER

DACHSER

Gądki

Opinie o DACHSER

anonim 2012-09-22 16:32
zgadzam sie z ta opinia. pracuje sie za pol darmo, a atmosfera masakra!!
20-20 2012-11-15 10:31
Praca super , atmosfera super lepszej roboty nigdzie nie znajdziesz.
3
angelo 2012-12-01 16:37
Anonim ty chyba nie wiesz co piszesz jaki brak szkoleń a jak sie nie chce pracować to nie. Ale nie wypisuj takich bzdur w necie jak coś ci na sercu leży to powiedz to prosto w oczy.
1
ja 2012-12-06 21:05
wielkie zero, delikatnie mówiąc, jak [usunięte przez moderatora] nie będziesz lizał to się nie wybijesz, a zwłaszcza nie zarobisz.
angelo 2012-12-07 16:57
wielkie bzdury pisze anonim i jakiś tam ja. Robota spoko polecam każdemu kto dostanie propozycje pracy w tej firmie.
mloda 2013-04-09 13:08
hey ide tam do pracy . ale mam prosbe podajcie mi nr tel do tej firmy bo moja kumpela chce tam tez isc pilne prosze wyslac na email: [usunięte przez moderatora]
1
angelo 2013-08-16 19:27
super firma polecam
2
KabaN 2014-05-30 18:31
też wieżdżam, pozdro, piona !
olek 2014-06-01 02:17
Dostałem ofertę pracy w Dach-se ktoś może pracował w oddziale Brwinów / Pruszków . Jak tam jest , ktoś coś może podpowiedzieć w temacie , warto ?. Jak zarobki? Jacy ludzie? czy warto ?
Nick 2014-06-16 11:17
Na pewno zależy od stanowiska. Jeżeli byleś na rekrutacji to wiesz jacy ludzie, mi osobiście nie przypadli do gustu. Podejrzewam że atmosfera kiepska
2
ROY 2014-07-30 04:08
Czy w Pruszkowie jeszcze pracuje Mućka ? Czy ktoś może wie.
hehe 2014-10-16 10:08
Tak zastanawiam się na jakiej podstawie piszecie że to ( usunięte przez administratora ) Ja pracuje tam od roku i jestem bardzo zadowolony atmosfera spoko (Ci od syfu i gówna już nie pracują :)) zarobki jak na tą okolice bardzo dobre i są świadczenia socjalne wczasy pod gruszą, zapomogi, bony na święta DLA PRACOWNIKÓW a nie dla kadry (co w dzisiejszych czasach jest rzadko spotykane)
Z czystym sumieniem mogę polecić firmę osobą szukającym pracy, a nie obibokom .
jaka songo 2014-12-02 05:17
michal jedz i zapytaj bo warto
.... 2014-12-19 00:14
Ja tam pracowałem jakis czas. Zeczywiscie praca, zarobki i socjal ok, nie można narzekać...ale ten klub "Makowca" nie do zniesienia. ...!!!!
dw 2014-12-29 10:28
Podszywanie się pod inne osoby jest karalne. Ja mam inna opinie o pracodawcy a inicjały podobne
1
Półautomatyczna_glebogryzarka 2015-01-29 20:37
Jaki klub makowca czyżby (usunięte przez administratora)?
7
marty 2015-10-21 20:12
A co z kierowcami w Pruszczu? Zbyt ładnie jak obiecywał. Jest gdzieś haczyk?
2
marty 2015-10-24 17:26
WYPŁACALNOŚĆ PRACODAWCY, CZYLI PRZEWOŹNIKA PODWYKONAWCY. Dostałem propozycję pracy na solówce, rejon Słupsk. Warunki zatrudnienia jak wszędzie w transporcie... Generalnie pasuje mi ale mam rodzinę na utrzymaniu i nie chciałbym odbierać wypłaty w ratach.
wkurwiony 2016-01-07 17:22
Firma do dupy, 0 szansy na awans, płatność słaba, 0 zniżek na benefity i kadra kierownicza porażka
2
123 2016-01-23 13:01
witam mam możliwość podjęcia pracy jako operator wózka widłowego zaproponowali mi na początek 2400zl/brutto jesteście mi coś wstanie powiedzieć o tej firmie ? widzę dożo opinii ale interesuje mnie coś Świeżego pozdr.
123 2016-01-23 13:46
2400 na poczatek przez agencje pracy dla której trzeba zrobic 600h i po tym czasie podbisuje umowe bezporsednio z DASHER
swistak 2016-03-02 15:03
a możecie napisać coś o Sosnowcu , potrzebują Agentów celnych do pracy, jak wygląda praca w ich Agencji i ile można zarobić
dziki 2016-03-18 23:08
firma to porażka,Kolaś to normalnie nie porozumienie do tego ci liderzy bartko.. i kłik to normalnie mega głąby,tylko zapieprzać a i ciągle coś źle im w tyłkach,kmioty. które w życiu są ciamajdami zajmują stanowiska liderów,doradzam
5
Ramzes 2016-03-24 09:03
Klub makowca jest w Brwinowie pod wwa. Liderzy to głąby jakich mało. Sprawy załatwiają pisząc maile dodając w załącznikach kierownictwo. Kapuja wszyscy na każdym kroku. A w biurze jak się zaczyna nudzić to wynajmują problemy na magazynie. Brak jakiej kolwiek możliwości awansu. Chyba ze będziesz dobrze smarowal na kolegów i będziesz w duże wchodził. Plus to wypłata na czas bony i wczasy. Ogólnie atmosfera do kitu i większość ludzi popa praca ale jak masz stalowe nerwy i wielkie jaja i śieczke we łbie to będziesz zadowolony.
2
Ramzes 2016-03-24 09:03
Klub makowca jest w Brwinowie pod wwa. Liderzy to głąby jakich mało. Sprawy załatwiają pisząc maile dodając w załącznikach kierownictwo. Kapuja wszyscy na każdym kroku. A w biurze jak się zaczyna nudzić to wynajmują problemy na magazynie. Brak jakiej kolwiek możliwości awansu. Chyba ze będziesz dobrze smarowal na kolegów i będziesz w duże wchodził. Plus to wypłata na czas bony i wczasy. Ogólnie atmosfera do kitu i większość ludzi popa praca ale jak masz stalowe nerwy i wielkie jaja i śieczke we łbie to będziesz zadowolony.
rekrutowany 2016-04-05 17:01
czy może ktoś więcej powiedzieć o magazynie w gadkach. Mam iść do pracy i zacząłem się wahać. PILNE!!!
Do miękkich fryt z małymi jajami -koninko 2016-04-18 08:00
Przyjść , pracować 8h i iść do domu dla niektórych to za wiele .
Marian 2016-05-10 22:53
Bardzo dobra firma do pracy,ale trzeba znać dobrze angielski (wspołpraca z oddzialami w Europie), być ogólnie ogarniętym i komunikatywnym, dobrze czuć się z kompem (umieć coś wiecej niż lajkowanie na fejsie). Stres jest, jak to w transporcie, gdzie nieraz sie coś spieprzy, ale na tle branży to hula to wszystko całkiem nieźle. Wypłaty zawsze na czas.
Dzikus 2016-06-23 21:59
Frytki z małymi jajami to ty liderze doskonały najlepiej ściemnia że wszystkich,stoi i skanuje kierowców albo siedzi na fb.Firma gdzie ocena roczna jest za lizustwo, głąby mają więcej jak pracownicy z większym doświadczeniem którzy bronią swojej osoby żeby byle łep zwany liderem nie umiejący organizować pracy nie wykorzystywał go i nie ponźał.Jednym słowem nie odpowiednie osoby na nie odpowiednich stanowiskach.
11
Sylvester Stallon 2016-06-23 23:02
Dołączę się do dyskusji na temat OPINIE ROCZNE (oceniamy pracę liderów)
1.Dzik-ocena 3. średnio pomaga, ma ludzi za gamoni,typ ormowca(może kiedyś był i mu zostało).
2.Bart-ocena 4.byla by lepsza żeby nie biegał do kierownika swojego z byle czym, za rok może będzie lepiej bo człowiek pomocny z duźym sercem zna się na pracy swojej. Trzymam kciuki za poprawę.
3.Michał -ocena 2.nie zorganizowany mało pomocy,najlepsza jego pomoc to Słowo to NIE WIEM IDZ DO DYSPO.
4.Hinczyk-ocena 3+.osoba nie decyzyjna,nic nie można z nim załatwić (urlop,grafik)ale plus za pracę,pracuje jak każdy daje z siebie. wszystko. SZANUJMY SIĘ NIE ZALEŻNIE OD ZAJMOWANEGO STANOWISKA WYZNANIA CZY ORIENTACJI SEXUALNEJ ŻYCIE JEST KRÓTKIE, WSPÓLNY SZACUNEK I POMOC TO PODSTAWA ZGRANEGO ZESPOLU CO PRZEKŁADA SIĘ NA ZAROBEK NASZ I ZYSK DLA FIRMY.
10
pracownik 2016-06-23 23:27
Ciekawa wypowiedź. Skoro tak dobrze znasz sytuację i chcesz się wypowiedzieć to powiedz jak zarobki jak kierownicy jak atmosfera? Szukam czegoś na stałe tylko nie wiem czy warto startować?
przcownik 2016-06-24 09:54
Chciałem spróbować w magazynie. Jakie są warunki, jak szefostwo?
CoolSystem 2016-08-11 16:37
Nie wiem, jak to możliwe ale firma dachser to jeden wielki żart z usług kurierskich. W dniu dzisiejszym mieliśmy mieć pilną dostawę Klimatyzatorów a firma ta miała je dostarczyć. Niestety tak się nie stało, kurier przejechał 200m od firmy nie zatrzymując się nawet. Po naszej interwencji w siedzibie oddziału w sosnowcu okazało się,że podobno nikogo w firmie nie było a kurier dzwonił i nawet zostawił awizo....
Kiedy w rozmowie z oddziałem powiedziałem ,że niestety ale nie dojechał i że to nieprawda usłyszałem ,że to ja kłamię bo oni mają słowo kuriera przeciw słowu mojemu....a przesyłki dzis nie dostarczą i jeszcze obciążą firmę wysyłającą a w konsekwencji nas podwójną opłatą za transport.
No i sie w ten sposób wyjaśniło że firma nabija sobie licząc podwójne koszty transportu. Jest to nieuczciwa firma i radzę trzymać się od niej z daleka. A kurierzy i osoby z biura obsługi są bezczelni i aroganccy.
8
domino250 2016-08-17 10:10
Witam
Co prawda jest to pytanie o inny odział pod Wrocławiem ale może ktoś wie na czym ma polegać spotkanie rekrutacyjne na które trzeba sobie zarezerwować 3-4 h ?
henip09 2016-08-17 10:22
słuchajcie, jak jeszcze jesteście zainteresowani pracą to u nich jest jako Specjalista/-tka ds. obsługi zleceń - Doradca handlowy.
Ojciec Rydzyk 2016-10-29 22:47
Firma śmiech na sali zamiast włączyć ogrzewanie dają pracownikom słoiki z biedronki (flaki, pulpety) źenada,przychodzimy w soboty i w ciągu tygodnia zostajemy a mimo że wpisujemy kartki z nadgodzinami nie zawsze mamy zapłacone, chyba ten stupit Kolaś przychodzi charytatywnie nie my!!!!! Człowiek który jest na złym stanowisku trzeba będzie z tym iść do PIP, albo znaleść sobie coś innego NIE POLECAM NIKOMU TEJ FIRMY.
Pan z wami.
9
Rumun 2016-10-31 21:54
Nie marnujcie czasu na tę firmę czlowiek jest tam traktowany jak pies z numerem na plecach,ciągle im mało, chcą szybciej więcej, towar klienta się nie liczy na naczepe ma wejść jak najwięcej oile się da, lider Kłik to pacan z mózgiem ziemniaka nie zna się na niczym,kierowcy liniowi jak i kurierzy nie mogą na niego patrzeć, powinni go dawno zwolnić ale liczą się układy,forma Total porachion!!!! ODRADZAM
7
Tom 2016-11-14 13:31
Witam, jak wygląda praca i płaca w Sosnowcu?
Gagarin. 2016-11-15 16:57
Omijajcie tą firmę z daleka,liczy się tylko ilość towaru załadowanego,nie ważne jak nie ważne czym! w dodatku liderzy to nieporozumienie,Dzikus to urwany z choinki rumak z podwiązanym penisem drutem kolczastym,szybko szybko nie obijać się,Michał K. jak się syf to ucieka na L4,szkoda ze nie docenia się tam nas,bo mogło by się miło pracować a tak to byle do końca zmiany przetrwać.
7
Bu 2016-12-12 17:52
"Idziemy na ryby ?"
2
rozwŚcieczona glebogryzarka 2016-12-12 20:05
Gagarin, ojciec i rumun. Jeśli ci tak Źle bo każą ci. Pracować 8 h to się zwolnij. Wspoczuje twojemu pracodawcy że musi wyczytywać takie idiotyzmy z palca wyzsane z palca.
5
Dziob 2017-01-14 10:21
Ojcze Rydzyku Przepraszam Cie, ale nie mogę na to patrzeć co wypisujesz . Przychodzi mi do głowy pewne powiedzenie "idiotów nie sieją ,sami się rodzą"
2
Minka 2017-01-16 10:09
Czy Dachser prowadzi obecnie rekrutacje na spedytora lotniczego? Nigdzie nie mogę się nic dowiedzieć. Może ktoś ma informacje?
M... 2017-01-25 23:35
Tak poszukuje na stanowisko :
Specjalista ds. klientów kluczowych Air & Sea Logistics
miejsce pracy- wybór z poniższych lokalizacji

Koninko/k. Poznania nr ref. HZ ASL 572
Sosnowiec nr ref. HZ ASL 574
Warszawa nr ref. HZ ASL WAW
3PO 2017-01-27 09:55
Nastały mroczne czasy dla imperium, mroczny lord Dzikus awansował a jego droid Kłik nadal w uźyciu,nie stety lub stety poźegnalismy naszego przywódcę Kolesia z wielkim źalem mimo że był pacanem za to mało szkodliwym, nowy lord Dzik wprowadzi rządy terroru i lizustwa,jedyną radą jest zmiana układu słonecznego.
6
Anakin 2017-01-28 17:16
Kto jest tak głupi żeby takie bzdury wypisywać ? Lord Dzik nie awansował tylko jest PO pacanie . Módl się żeby to On awansował (w co wątpię niestety) bo jak przybędzie kolejny żołnierz imperium pokroju Pana D.B co nawet przywitać się nie potrafi to dopiero będą ciężkie czasy dla rebelii .

Pozdrawiam tych co robią i nie jęczą :)
1
Stomatolog 2017-01-28 20:28
Widać idioci i lizusy cały czas plusują, a ci co uczciwie pracują muszą na tę hołotę pracować, frajerstwo tylko na papieroska idzie i na kawusie, Anakin od tego Lizania [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] juź masz pełną gębę gówna hahaha liź dalej może lubisz dziureczke a raz pałeczkę hahaha, do zobaczenia na zmianie we umyj jape bp wali z kilometra.
6
ADR 2017-01-31 17:55
Nie "pisz" przez nos bo nic nie rozumiem :)
1
symulowany ADR 2017-02-01 13:14
Buahahahahahhaaha "nie pisz przez nos" :)
1
Komornik 2017-02-05 18:10
Czy Dachser prowadzi aktualnie jakieś rekryminacje? Mam doświadczenie w windykacji i wiem, że to solidna firma.
Zostaw swoją opinię o DACHSER - Gądki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DACHSER