logo DACHSER

DACHSER

Gądki

Opinie o DACHSER

anonim 2011-05-17 08:41:53
Dachser to jedna wielkie gówno które śmierdzi coraz bardziej, chcesz zostać [usunięte przez moderatora] to się zgłoś.
Wąsaty 2011-05-17 08:50:01
Dachser daje prace tylko gamoniom. Nie polecam tego gówna w które sam wdepnąłem. Ogólnie trzymać się z daleka i będzie dobrze.
anonim 2011-05-24 12:52:38
Witam na wiozując do tematu dostałem oferte pracy na tym terminalu az taki syf ??? Mozna cos wiecej na ten temat???Bardzo mi zalezy bo tez bym nie chcial wdepnąć w gowno pozdrawiam anonim
DARWOŹ 2011-06-16 12:28:11
syf to mało powiedziane, zrobią z ciebie niewolnika jak w chinach. lepiej nie przyjmowac ofert od tych [usunięte przez moderatora]
adrain 2011-12-29 14:50:51
co w y w ogole [usunięte przez moderatora] ? syf ? gowno ? chyba dla gamonia ktory nie umie sie obsługiwać skanerem lub nie umie jezdzic na widlaku , praca jest spoko , ranki i nocki lajt trosze gorzej na popołudniówkach ale ogólnie nie ma dramatu , zatrudnia tam agencja workexpress masz 2400zl brutto czyli na lape 1800zl , plus dodatek nocy za kazda godzine 1,75 i na pranie co miecha 13 zl , aa i masz umowe o prace czyli za kazdego miecha 2 dni platnego urlopu , a od stycznia maja byc podwyzki .Wiec jak ktos jest glupim leniem to robota nie dla niego , firma sie rozwija i daje mozliwosci awansu .pozdrawiam
ktoś ktokolwiek 2012-02-22 16:18:56
No właśnie mam jutro podpisać umowę o pracę przez agencję w Dachserze na operatora widlaka WS. Jak tam jest w końcu? Bo to ostatni dzwonek dla mnie aby się wycofać...
Mam jeszcze rozmowe w Spedimex\'ie, ale na necie wszystkie opinie o tej firmie były negatywne, więc chyba sobie daruje...
20-20 2012-08-02 22:11:05
Robota spoko 8h i do domu wekendy wolne na rano i na nockah lajt po poludniu wiecej roboty ale da sie przezyc i atmosfera spoko ja jestem zadowolony
anonim 2012-09-22 16:32:54
zgadzam sie z ta opinia. pracuje sie za pol darmo, a atmosfera masakra!!
20-20 2012-11-15 10:31:13
Praca super , atmosfera super lepszej roboty nigdzie nie znajdziesz.
2
angelo 2012-12-01 16:37:33
Anonim ty chyba nie wiesz co piszesz jaki brak szkoleń a jak sie nie chce pracować to nie. Ale nie wypisuj takich bzdur w necie jak coś ci na sercu leży to powiedz to prosto w oczy.
1
ja 2012-12-06 21:05:46
wielkie zero, delikatnie mówiąc, jak [usunięte przez moderatora] nie będziesz lizał to się nie wybijesz, a zwłaszcza nie zarobisz.
angelo 2012-12-07 16:57:42
wielkie bzdury pisze anonim i jakiś tam ja. Robota spoko polecam każdemu kto dostanie propozycje pracy w tej firmie.
mloda 2013-04-09 13:08:56
hey ide tam do pracy . ale mam prosbe podajcie mi nr tel do tej firmy bo moja kumpela chce tam tez isc pilne prosze wyslac na email: [usunięte przez moderatora]
angelo 2013-08-16 19:27:30
super firma polecam
1
KabaN 2014-05-30 18:31:03
też wieżdżam, pozdro, piona !
olek 2014-06-01 02:17:04
Dostałem ofertę pracy w Dach-se ktoś może pracował w oddziale Brwinów / Pruszków . Jak tam jest , ktoś coś może podpowiedzieć w temacie , warto ?. Jak zarobki? Jacy ludzie? czy warto ?
Nick 2014-06-16 11:17:05
Na pewno zależy od stanowiska. Jeżeli byleś na rekrutacji to wiesz jacy ludzie, mi osobiście nie przypadli do gustu. Podejrzewam że atmosfera kiepska
2
ROY 2014-07-30 04:08:52
Czy w Pruszkowie jeszcze pracuje Mućka ? Czy ktoś może wie.
hehe 2014-10-16 10:08:13
Tak zastanawiam się na jakiej podstawie piszecie że to ( usunięte przez administratora ) Ja pracuje tam od roku i jestem bardzo zadowolony atmosfera spoko (Ci od syfu i gówna już nie pracują :)) zarobki jak na tą okolice bardzo dobre i są świadczenia socjalne wczasy pod gruszą, zapomogi, bony na święta DLA PRACOWNIKÓW a nie dla kadry (co w dzisiejszych czasach jest rzadko spotykane)
Z czystym sumieniem mogę polecić firmę osobą szukającym pracy, a nie obibokom .
jaka songo 2014-12-02 05:17:27
michal jedz i zapytaj bo warto
.... 2014-12-19 00:14:21
Ja tam pracowałem jakis czas. Zeczywiscie praca, zarobki i socjal ok, nie można narzekać...ale ten klub "Makowca" nie do zniesienia. ...!!!!
dw 2014-12-29 10:28:58
Podszywanie się pod inne osoby jest karalne. Ja mam inna opinie o pracodawcy a inicjały podobne
1
Półautomatyczna_glebogryzarka 2015-01-29 20:37:37
Jaki klub makowca czyżby (usunięte przez administratora)?
6
marty 2015-10-21 20:12:23
A co z kierowcami w Pruszczu? Zbyt ładnie jak obiecywał. Jest gdzieś haczyk?
marty 2015-10-24 17:26:40
WYPŁACALNOŚĆ PRACODAWCY, CZYLI PRZEWOŹNIKA PODWYKONAWCY. Dostałem propozycję pracy na solówce, rejon Słupsk. Warunki zatrudnienia jak wszędzie w transporcie... Generalnie pasuje mi ale mam rodzinę na utrzymaniu i nie chciałbym odbierać wypłaty w ratach.
wkurwiony 2016-01-07 17:22:17
Firma do dupy, 0 szansy na awans, płatność słaba, 0 zniżek na benefity i kadra kierownicza porażka
123 2016-01-23 13:01:43
witam mam możliwość podjęcia pracy jako operator wózka widłowego zaproponowali mi na początek 2400zl/brutto jesteście mi coś wstanie powiedzieć o tej firmie ? widzę dożo opinii ale interesuje mnie coś Świeżego pozdr.
123 2016-01-23 13:46:46
2400 na poczatek przez agencje pracy dla której trzeba zrobic 600h i po tym czasie podbisuje umowe bezporsednio z DASHER
swistak 2016-03-02 15:03:45
a możecie napisać coś o Sosnowcu , potrzebują Agentów celnych do pracy, jak wygląda praca w ich Agencji i ile można zarobić
dziki 2016-03-18 23:08:21
firma to porażka,Kolaś to normalnie nie porozumienie do tego ci liderzy bartko.. i kłik to normalnie mega głąby,tylko zapieprzać a i ciągle coś źle im w tyłkach,kmioty. które w życiu są ciamajdami zajmują stanowiska liderów,doradzam
2
Ramzes 2016-03-24 09:03:20
Klub makowca jest w Brwinowie pod wwa. Liderzy to głąby jakich mało. Sprawy załatwiają pisząc maile dodając w załącznikach kierownictwo. Kapuja wszyscy na każdym kroku. A w biurze jak się zaczyna nudzić to wynajmują problemy na magazynie. Brak jakiej kolwiek możliwości awansu. Chyba ze będziesz dobrze smarowal na kolegów i będziesz w duże wchodził. Plus to wypłata na czas bony i wczasy. Ogólnie atmosfera do kitu i większość ludzi popa praca ale jak masz stalowe nerwy i wielkie jaja i śieczke we łbie to będziesz zadowolony.
1
Ramzes 2016-03-24 09:03:26
Klub makowca jest w Brwinowie pod wwa. Liderzy to głąby jakich mało. Sprawy załatwiają pisząc maile dodając w załącznikach kierownictwo. Kapuja wszyscy na każdym kroku. A w biurze jak się zaczyna nudzić to wynajmują problemy na magazynie. Brak jakiej kolwiek możliwości awansu. Chyba ze będziesz dobrze smarowal na kolegów i będziesz w duże wchodził. Plus to wypłata na czas bony i wczasy. Ogólnie atmosfera do kitu i większość ludzi popa praca ale jak masz stalowe nerwy i wielkie jaja i śieczke we łbie to będziesz zadowolony.
rekrutowany 2016-04-05 17:01:02
czy może ktoś więcej powiedzieć o magazynie w gadkach. Mam iść do pracy i zacząłem się wahać. PILNE!!!
Do miękkich fryt z małymi jajami -koninko 2016-04-18 08:00:01
Przyjść , pracować 8h i iść do domu dla niektórych to za wiele .
Marian 2016-05-10 22:53:35
Bardzo dobra firma do pracy,ale trzeba znać dobrze angielski (wspołpraca z oddzialami w Europie), być ogólnie ogarniętym i komunikatywnym, dobrze czuć się z kompem (umieć coś wiecej niż lajkowanie na fejsie). Stres jest, jak to w transporcie, gdzie nieraz sie coś spieprzy, ale na tle branży to hula to wszystko całkiem nieźle. Wypłaty zawsze na czas.
Dzikus 2016-06-23 21:59:24
Frytki z małymi jajami to ty liderze doskonały najlepiej ściemnia że wszystkich,stoi i skanuje kierowców albo siedzi na fb.Firma gdzie ocena roczna jest za lizustwo, głąby mają więcej jak pracownicy z większym doświadczeniem którzy bronią swojej osoby żeby byle łep zwany liderem nie umiejący organizować pracy nie wykorzystywał go i nie ponźał.Jednym słowem nie odpowiednie osoby na nie odpowiednich stanowiskach.
3
Sylvester Stallon 2016-06-23 23:02:14
Dołączę się do dyskusji na temat OPINIE ROCZNE (oceniamy pracę liderów)
1.Dzik-ocena 3. średnio pomaga, ma ludzi za gamoni,typ ormowca(może kiedyś był i mu zostało).
2.Bart-ocena 4.byla by lepsza żeby nie biegał do kierownika swojego z byle czym, za rok może będzie lepiej bo człowiek pomocny z duźym sercem zna się na pracy swojej. Trzymam kciuki za poprawę.
3.Michał -ocena 2.nie zorganizowany mało pomocy,najlepsza jego pomoc to Słowo to NIE WIEM IDZ DO DYSPO.
4.Hinczyk-ocena 3+.osoba nie decyzyjna,nic nie można z nim załatwić (urlop,grafik)ale plus za pracę,pracuje jak każdy daje z siebie. wszystko. SZANUJMY SIĘ NIE ZALEŻNIE OD ZAJMOWANEGO STANOWISKA WYZNANIA CZY ORIENTACJI SEXUALNEJ ŻYCIE JEST KRÓTKIE, WSPÓLNY SZACUNEK I POMOC TO PODSTAWA ZGRANEGO ZESPOLU CO PRZEKŁADA SIĘ NA ZAROBEK NASZ I ZYSK DLA FIRMY.
5
pracownik 2016-06-23 23:27:43
Ciekawa wypowiedź. Skoro tak dobrze znasz sytuację i chcesz się wypowiedzieć to powiedz jak zarobki jak kierownicy jak atmosfera? Szukam czegoś na stałe tylko nie wiem czy warto startować?
przcownik 2016-06-24 09:54:03
Chciałem spróbować w magazynie. Jakie są warunki, jak szefostwo?
CoolSystem 2016-08-11 16:37:15
Nie wiem, jak to możliwe ale firma dachser to jeden wielki żart z usług kurierskich. W dniu dzisiejszym mieliśmy mieć pilną dostawę Klimatyzatorów a firma ta miała je dostarczyć. Niestety tak się nie stało, kurier przejechał 200m od firmy nie zatrzymując się nawet. Po naszej interwencji w siedzibie oddziału w sosnowcu okazało się,że podobno nikogo w firmie nie było a kurier dzwonił i nawet zostawił awizo....
Kiedy w rozmowie z oddziałem powiedziałem ,że niestety ale nie dojechał i że to nieprawda usłyszałem ,że to ja kłamię bo oni mają słowo kuriera przeciw słowu mojemu....a przesyłki dzis nie dostarczą i jeszcze obciążą firmę wysyłającą a w konsekwencji nas podwójną opłatą za transport.
No i sie w ten sposób wyjaśniło że firma nabija sobie licząc podwójne koszty transportu. Jest to nieuczciwa firma i radzę trzymać się od niej z daleka. A kurierzy i osoby z biura obsługi są bezczelni i aroganccy.
1
domino250 2016-08-17 10:10:28
Witam
Co prawda jest to pytanie o inny odział pod Wrocławiem ale może ktoś wie na czym ma polegać spotkanie rekrutacyjne na które trzeba sobie zarezerwować 3-4 h ?
henip09 2016-08-17 10:22:19
słuchajcie, jak jeszcze jesteście zainteresowani pracą to u nich jest jako Specjalista/-tka ds. obsługi zleceń - Doradca handlowy.
Ojciec Rydzyk 2016-10-29 22:47:46
Firma śmiech na sali zamiast włączyć ogrzewanie dają pracownikom słoiki z biedronki (flaki, pulpety) źenada,przychodzimy w soboty i w ciągu tygodnia zostajemy a mimo że wpisujemy kartki z nadgodzinami nie zawsze mamy zapłacone, chyba ten stupit Kolaś przychodzi charytatywnie nie my!!!!! Człowiek który jest na złym stanowisku trzeba będzie z tym iść do PIP, albo znaleść sobie coś innego NIE POLECAM NIKOMU TEJ FIRMY.
Pan z wami.
1
Rumun 2016-10-31 21:54:03
Nie marnujcie czasu na tę firmę czlowiek jest tam traktowany jak pies z numerem na plecach,ciągle im mało, chcą szybciej więcej, towar klienta się nie liczy na naczepe ma wejść jak najwięcej oile się da, lider Kłik to pacan z mózgiem ziemniaka nie zna się na niczym,kierowcy liniowi jak i kurierzy nie mogą na niego patrzeć, powinni go dawno zwolnić ale liczą się układy,forma Total porachion!!!! ODRADZAM
Tom 2016-11-14 13:31:10
Witam, jak wygląda praca i płaca w Sosnowcu?
Gagarin. 2016-11-15 16:57:31
Omijajcie tą firmę z daleka,liczy się tylko ilość towaru załadowanego,nie ważne jak nie ważne czym! w dodatku liderzy to nieporozumienie,Dzikus to urwany z choinki rumak z podwiązanym penisem drutem kolczastym,szybko szybko nie obijać się,Michał K. jak się syf to ucieka na L4,szkoda ze nie docenia się tam nas,bo mogło by się miło pracować a tak to byle do końca zmiany przetrwać.
DZ 2016-12-08 18:22:07
Rumun i Gagarin drzwi otwarte to nie więzienie . Nie jest tak źle jak piszą te trole . Jak umiesz ładować to załadujesz tak żeby dobrze było. Jak trzeba zostawić jakieś przesyłki to nikt nikogo nie zmusza żeby na chama towar wciskać . Postawcie się na miejscu lidera , oni wymagają od Ciebie i tak samo od nich ktoś wymaga . Łatwo jest krytykować jak się nie jest na czyimś miejscu . Wniosek z tego taki że jesteście idiotami i nie znacie realiów tej pracy .
1
Zostaw swoją opinię o DACHSER - Gądki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DACHSER