brak logo

Nuga Best

Poznań

Opinie o Nuga Best

Asia65 2015-06-13 10:32
O swoje zdrowie musisz sam/sama zadbać, a nie oczekiwać że inni to zrobia za ciebie i to za darmo ! Przecież ceragem jest sklepem, nic dziwnego, że chcą sprzedawać. A poza tym rzeczywiście to łóżko nuga best warto mieć w domu, bo wtedy korzystasz: kiedy chcesz i jak chcesz. Ja korzystam juz ponad 2 lata według zaleceń - systematycznie, codziennie i robię zabiegi dodatkowe zależnie od potrzeb - i czuję się bardzo dobrze, wiele chorób mi minęło i oby tak dalej. Właścicielom ceragemu nalezy się podziękowanie i uznanie za to, że prowadzą taki sklep. Nie kupujesz kota w worku, tylko przed zakupem mozesz sprawdzić, czy ci odpowiada, czy nie.
Jan 2015-06-13 10:42
Używam już prawie dwa lata łóżko Nuga Best zakupione przez członka mojej rodziny (odwiedzam od czasu do czasu). A w domu mam matę leczniczą Nm-80.

Przez kilka lat miałam problemy z przewlekłą infekcją pęcherza - całkowicie przeszło.
Szybko likwiduje grypę i przeziębienie, czasami trzeba użyć kilka razy dziennie, żeby był szybszy efekt.
Poprawiła mi się koncentracja i pamięć.
Łóżko i mata bardzo mi pomagają w problemach z nerwicą/lękami/stresem które mam od dziecka. W porównaniu z tym co było jest o niebo lepiej, jednak na nerwy łóżko trzeba używać bardzo regularnie, a ja nie zawsze mam możliwość. Ale mata bardzo pomaga sama z siebie, najlepiej na niej spać ;) Nuga best masuje, wydziela promienie podczerwone i robi tzw. moksę. Mata ogrzewa, wydziela promienie podczerwone, dezynfekuje, wzmaga produkcję krwi, poprawia krążenie, uspokaja; zawiera glinkę żółtą (stosowaną od wieków jako substancję leczniczą) i robi dużo więcej, tylko nie masuje. A to byłby świetny zestaw!
Henrik 2015-06-13 10:45
Szkoda, że tak mało osób posiadających lub korzystających z tego urządzenia, tak mało o tym pisze. Może ktoś by tak opisał swój przypadek? Zachęcam do pisania, przecież to nie boli.
Jurek 2015-06-13 10:48
Ja również posiadam i korzystałem z tego łóżka prawie 4 lata, które mi bardzo pomogło.
Pozdrawiam Jurek z Torunia.
Renata 2015-06-13 10:49
Z łóżka Ceragem korzystam już jakieś pół roku - rewelacja!!! Jestem emerytką . uregulowało mi się ciśnienie, a przez kilka lat brałam tabletki, które odstawiłam. Teraz ciśnienie jest 128/70 a było 160-170/98-102 a to jest coś! i dużo lepiej się czuję.Ceragem likwiduje u kobiet tzw. garb wdowi na karku a to też jest coś nie sądzicie?
Alina 2015-06-13 10:51
Mamy z mężem już 4 lata łóżeczko i oboje korzystamy regularnie i czujemy się super przez te lata nie byliśmy u lekarza ,a mamy po 50-tce ,oby tak dalej zdrówko Nam dopisywało i wierzymy w to ,że zawdzięczamy to masażom ,bo przed zakupieniem łóżka było kiepsko szczególnie u mnie dyskopatia kręgów szyjnych POLECAMY!!!!!!!!
Artur 2015-06-13 10:53
Ja chodze na te masaże od 10 dni,poprwe zauwazylam po 3-cim zabiegu,ale samopoczucie i wyciszenie nerwow,to naprawde fajnie sie czuje i mniej bolu.
Urszula 2015-06-13 10:57
Dla mnie rewelacja!!!! Mam nadzieję,że na dłużej w Koninie zagoszczą:) Bo wiem,że w innych miastach jest po kilka lat w jednej dzielnicy.
Yuyuj 2015-06-13 11:02
Moja kolezanka to łóżko ceragem kupiła dwa lata temu w Łodzi,tam chodziła na masaże 8-siem miesięcy.Z tego co mi mowiła przeszły jej wszystkie dolegliwości.Ja niestety pracuję w takich godzinach,że mi nie starcza czasu:(
1
Agata 2015-06-13 11:35
piątek, 28 luty 2014
Leczyłam osteoporozę ponad 7 lat, ubytek masy kostnej wynosił 40%. Brałam tabletki. Po roku leczenia lekami nie stwierdzono poprawy... W tym czasie trafiłam do nuga bestu. Po roku codziennych zabiegów w tej firmie – nuga best, przeprowadziłam badanie w kierunku osteoporozy, które wykazało, że nie ma w ogóle osteoporozy. Bez brania leków, które zniszczyły mi w ciągu 1-szego roku brania leków - żołądek, wątrobę, jelita i tchawicę. nuga best mi pomógł...

Więcej...
7
Robert 2015-06-13 11:51
Dobra firma dbająca o pracownikow, warta polecenia.Roboty wykonują solidnie i fachowo.Zatrudnia dobrych fachowców.
3
Jar-Pol 2015-06-13 11:53

Pracuje w tej firmie już dwa lata jako konsultant i jestem bardzo zadowolony z warunków pracy oraz z bardzo dobrej atmosfery jaka tu panuje.
Anna 2015-06-13 11:54

Warto pracować
Wiktor 2015-06-13 11:57

stabilna i duza firma, ciesze sie ze udalo mi sie wreszcie tutaj dostac
1
Nowy 2015-06-13 12:02

Miła atmosfera, rodzinna firma, całkiem dobre wynagrodzenie. Polecam
1
Tifotex 2015-06-13 12:04

Firma jest rzetelna, praca ciekawa i można wiele się nauczyć. Leniwym - nie polecam, Ambitnym - tak.
1
Tom 2015-06-13 12:13

Robię tam od paru dni i powiem, że nie jest źle ;)
Szef nawet nawet, roboty jest :D
Zobaczymy jak dalej
Panek 2015-06-13 12:15
złe opinie o tej firmie piszą chyba ci, którzy się nie dostali, fakt nie łatwo przejść rozmowę kwalifikacyjną, trzeba być dobrym w swojej dziedzinie.

POLECAM, pieniądze na czas, godziwe wynagrodzenie i fajni ludzie!
2
Gomar 2015-06-13 12:16

super się pracuje w tej firmie.
Nata 2015-06-15 19:54
Bardzo sympatyczna atmosfera pracy trochę zaganiania w promocji ale ogólnie warto spróbować - mi się udawało - Gorąco polecam;-)
2
Qqerty 2015-06-15 19:58
Pracuje w tej firmie już dwa lata jako sprzedawca i jestem bardzo zadowolony z warunków pracy oraz z bardzo dobrej atmosfery jaka tu panuje.
1
CROPP@ 2015-06-17 17:29
Ktoś musi być chyba bardzo zdesperowany, że wpuszcza zachwalające komentarze co 10 min, naiwnie wierząc, że się nikt nie domyśli, że to ustawka. W tej firmie jeśli ktoś przepracuje miesiąc, to ma najdłuższy staż :p
19
Tom 2015-06-20 15:19

Robię tam od paru dni i powiem, że nie jest źle ;)
Szef nawet nawet, roboty jest :D
Zobaczymy jak dalej
6
Nops$ 2015-06-20 15:24
Praca bardzo samodzielna i z dużymi możliwosciami, dla kogoś, kto chce pracować to idealne miejsce na rozwój !
Wrocław
2
Małka 2015-06-20 15:27
pracowałam 2 lata w Warszawe i nie mam żadnych zastrzeżeń, uczciwy pracodawca
2
@@@ 2015-06-20 15:28
fajna atmosfera, można się pośmiać, pogadać, wspólnie rozwiązywać problemy. zdecydowanie polecam:)
2
Rada 2015-06-20 16:43
Nuga Best – jedna z niewielu międzynarodowych kompanii nie tylko specjalizująca się w profilaktyce, zapobieganiu i leczeniu szerokiego spektrum chorób naturalnymi, bezpiecznymi metodami, ale także społecznie świadoma marka dążąca do rozwoju i wzmocnienia kultury codziennej troski o własne zdrowie, jako nieodłączny element życia każdego człowieka.


Kompania "NUGA MEDICAL CO., LTD" (Południowa Korea) specjalizuje się w produkowaniu i sprzedaży urządzeń do ochrony i odbudowania ludzkiego zdrowia. Od 2002 r., urządzenia marki NUGA BEST są rozpoznawane i szeroko stosowane w ponad 60 krajach ( zobacz stronę www.nugamedical.com). W ciągu 8 lat kompania na świecie otworzyła ponad 5000 darmowych salonów do zapoznania się z urządzeniami NUGA BEST. Miliony rodzin korzysta z jej produktów w domu. Przez dwa lata z rzędu kompania "NUGA MEDICAL CO., LTD" była uznawana w Południowej Korei za najlepszą firmę ze względu na jakość eksportowanych urządzeń..

Kompania, o profilu medycznym, która zdobyła nagrodę «Jang Young Shil» - odpowiednik Nagrody Nobla za osiągnięcia w nauce w Korei Płd. – w kategorii “Najbardziej zaawansowany produkt w dziedzinie medycyny alternatywnej” . W 2007r. otrzymała nagrodę prezydenta za odniesienie największego sukcesu pod względem rozwoju.

6
Biuro 2015-06-20 16:45
Polska

Centralne biuro
ul. Skibicka 29
02-269 Warszawa

w sprawach reklamy i wspolpracy
nh@nugabest.pl

Łódź
Przedstawiciel Jan Tomczak

+48 668 249 175
julia6719@onet.pl

Łódź
ul. Piotrkowska, 24
+48 516 800 345
od 09:00 do 17:00
05@nugabest.pl
Strona internetowa
Gdańsk
al. Grunwaldzka 101/99
+48 530 007 638
od 09:00 do 17:00
Strona internetowa
Wroclaw
al. Armii Krajowej, 14b
+48 733 180 196
od 09:00 do 17:00
Strona internetowa
Kraków
al. Pokoju, 82
+48 792 404 914
od 09:00 do 17:00
Strona internetowa
Legionowo
ul. Warszawska, 74
604-194-512604-194-528
od 09:00 do 17:00
03@nugabest.pl
Strona internetowa
Poznan
ul. 28 Czerwca , 176
od 09:00 do 17:00
Strona internetowa
Poznan
ul. Prusa, 20
od 09:00 do 17:00
Strona internetowa
Wroclaw
ul. Jedności Narodowej, 102
od 09:00 do 17:00
Strona internetowa
Wroclaw
ul. Powstancow Sl, 58 A
od 09:00 do 17:00
Strona internetowa
Wroclaw
ul. Gubinska, 15
od 09:00 do 17:00
Strona internetowa
Warszawa
ul. Słowackiego, 25
22-835-25-14
od 09:00 do 17:00
01@nugabest.pl
Strona internetowa
Warszawa
ul. Borzymowska, 30
730-500-071
6
Nm-80 2015-06-20 17:08
Pole magnetyczne ceramiki turmalinowej powstaje podczas jonizacji turmalinu jest wspomagane przez german. Turmalin i german tworzy pole podobne do ziemskiego pola magnetycznego.

Jonizacji i terapii magnetycznej w szczególności potrzebują:

Układ nerwowy. Ich niedobór przejawia się w postaci stresu, złej adaptacji do przeciążenia, zmiany klimatu i temperatury.

Sercowemu układowi przewodzącemu. Kiedy specjalne włókna, które pobudzają mięsień sercowy, cierpią z powodu braku pola magnetycznego, powstaje arytmia.

Skóra. Na macie z ceramiki turmalinowej skóra szybko się regeneruje, co pozwala wyleczyć nawet tak ciężkie choroby jak łuszczyca, egzema, choroby wirusowe, bielactwo nabyte.

Wewnętrzna powłoka przewodu żołądkowo-jelitowego i układu oddechowego.

Chrząstka stawowa ulega ścieraniu i wymaga stałej odbudowy.

Szpik kostny wytwarza co 7-8 dni leukocyty. Regularne spanie na macie z ceramiki turmalinowej zalecane jest szczególnie często chorującym dzieciom.

Organy endokrynologiczne wytwarzające substancje czynne – hormony: szyszynka, gruczoły podwzgórza, przysadki, tarczycy, trzustki, płciowe, nadnercza.
3
Danuta 2015-07-09 14:17
Pracowałam w tej firmie przed ciąża i wszystko było w porządku. Płacili na czas i tyle ile sie zarobiło.
Warszawa
Jacek 2015-07-09 14:22
Praca jak praca. Nie przemęcza za bardzo i jest całkiem przyjemna atmosfera, więc jest całkiem fajnie. Zarobki są całkiem dobre, spora liczba szkoleń oraz dodatki stażowe również występują, więc da się wyżyć :)
1
Kręgosłup 2015-07-09 14:25
Kręgosłup(łac. Columna vertebralis[potrzebne źródło]) – element szkieletu osiowego kręgowców (poza kręgoustymi). Składa się z kręgów[1].

Kręgosłup można sobie wyobrazić jako wieloelementową tuleję chroniącą rdzeń kręgowy. Podstawowe elementy składające się na kręgosłup nazywamy kręgami; każdy z nich jest osobną kością. Jeśli wyobrazimy sobie kręgosłup jako rurę, to kręgi możemy sobie wyobrazić jako nałożone jeden na drugi pierścienie. W centrum każdego kręgu znajduje się otwór, przez który przebiega nieprzerwany rdzeń. Liczba kręgów jest różna w zależności od przynależności systematycznej kręgowca. Kręgosłup człowieka składa się z 7 kręgów szyjnych (C), 12 kręgów piersiowych (Th), 5 kręgów lędźwiowych (L) (24 kręgi w ścisłym znaczeniu), 5 kręgów krzyżowych (S) (które w fazie rozwoju płodowego łączą się w jedną kość krzyżową) i 4 do 5 kręgów guzicznych (Co), a więc od 33 do 34 kręgów.
3
Kręgosłup 2015-07-09 14:26
Kręgosłup płazów składa się z 9 kręgów – 7 kręgów tułowiowych, 1 kręg krzyżowy i 1 kręg ogonowy lub kość ogonowa. Pierwszy kręg nosi nazwę dźwigacza albo atlasu. Na kręgu tym osadzona jest czaszka. Dźwigacz ma z przodu specjalny wyrostek, który wchodzi między dwie wypukłości czaszki (kłykcie potyliczne). W każdym kręgu możemy wyróżnić trzon oraz łuk. Poza tym każdy kręg ma wyrostki. Między trzonem i łukiem znajduje się kanał kręgowy, przez który przechodzi część systemu nerwowego, zwana rdzeniem kręgowym. U płazów nie występują żebra, jedynie kręgi przodowklęsłe i mostek.
1
Kregosłup 2015-07-09 14:28
Kregosłup jest główną osią podtrzymującą ciało człowieka w pozycji wyprostowanej i jednocześnie warunkującą jego sprawność i elastyczność. Zbudowany jest z 32-34 kregów pogrupowanych w odcinki, obejmujące: 7 kregów szyjnych, 12 kregów piersiowych, 5 lędźwiowych, 5 krzyżowych tworzących razem kość krzyżową, oraz 3 do 5 kręgów guzicznych (ogonowych), które w okresie wzrostu łączą sie i kostnieją tworząc kość ogonową. Ich trzony łączą się ze soba przy pomocy tzw. krazków międzykregowych (dysków), odpowiedzialnych za amortyzację wstrząsów i umożliwienie ruchomości całego kręgosłupa. Połączone z sobą kręgi (każdy z nich to odrębny element) chronią przebiegający wewnątrz kręgosłupa rdzeń kręgowy. Kluczowa role w zachowaniu prawidłowej budowy kręgosłupa pełnią mięśnie grzbietu. To one, współpracujac z mięśniami brzucha, pozwalają utrzymać wyprostowana postawę i wykonywać czynności w pozycji siedzącej i stojącej. Dbanie o ich dobrą kondycje już od najmłodszych lat jest kluczowym elementem profilaktyki i leczenia bólów pleców.
1
misja 2015-08-06 14:51

Aktualnosci

„Podaruj miłość”

О Nuga Best

O nasNasza historiaCertyfikatyGaleriaPraca z nami

Produkcja11

Article12

Zdrowie23

Aktualnosci7

Adresy12

O nas

Misja kompanii:

"Zapewnic zdrowie ludzkosci, sluzac z miloscia i wysoka technologia” 
Przeslanie od Prezydenta Cho Seung-Hyun: „Patrzac wstecz, ciagle pamietam te radosc i nadzieje, ktora odczuwalem, kiedy po raz pierwszy otworzylismy sie. To bylo oczywiscie radosne, ze nowa sciezke wytyczam swoimi rekami, niemniej jednak bylem troche niespokojny. 8 lat wydaje sie krotkim okresem i minely, wydawalo by sie tak szybko, ale dla mnie byly powolne i bolesne. Nie zatrzymamy sie na tym co juz osiagnelismy, wejdziemy na rynki w ponad 100 krajach z nowymi projektami urzadzen dla zdrowia i dolozymy do tego wszelkich staran. Pracujac nad rozwojem technologii i produkujac urzadzenia najwyzszej jakosci, Kompania zapewnia konkurencyjnosc urzadzenia, aby wszyscy ludzie zaufali marce Nuga Best i mogli udoskonalac sie poprzez Nuga Medical. W zwiazku z powyzszym kompania majac za cel Zdrowie, Milosc i Sluzbe oraz robiac duzy wklad w poprawe zdrowia ludzkosci, wchodzi o poziom wyzej i staje sie kompania, ktora kocha i ceni czlowieka. 
Zycze aby w Panstwa domach bylo zdrowie, szczescie i milosc!

12 oddziałów w Polsce

więcej

Poznaj Nuga Best!

Nuga Best – jedna z niewielu międzynarodowych kompanii nie tylko specjalizująca się w profilaktyce, zapobieganiu i leczeniu szerokiego spektrum chorób naturalnymi, bezpiecznymi metodami, ale także społecznie świadoma marka dążąca do rozwoju i wzmocnienia kultury codziennej troski o własne zdrowie, jako nieodłączny element życia każdego człowieka.


Kompania "NUGA MEDICAL CO., LTD" (Południowa Korea) specjalizuje się w produkowaniu i sprzedaży urządzeń do ochrony i odbudowania ludzkiego zdrowia. Od 2002 r., urządzenia marki NUGA BEST są rozpoznawane i szeroko stosowane w ponad 60 krajach ( zobacz stronę www.nugamedical.com). W ciągu 8 lat kompania na świecie otworzyła ponad 5000 darmowych salonów do zapoznania się z urządzeniami NUGA BEST. Miliony rodzin korzysta z jej produktów w domu. Przez dwa lata z rzędu kompania "NUGA MEDICAL CO., LTD" była uznawana w Południowej Korei za najlepszą firmę ze względu na jakość eksportowanych urządzeń..

Kompania, o profilu medycznym, która zdobyła nagrodę «Jang Young Shil» - odpowiednik Nagrody Nobla za osiągnięcia w nauce w Korei Płd. – w kategorii “Najbardziej zaawansowany produkt w dziedzinie medycyny alternatywnej” . W 2007r. otrzymała nagrodę prezydenta za odniesienie największego sukcesu pod względem rozwoju. 

 

Misja kompanii:

"Zapewnic zdrowie ludzkosci, sluzac z miloscia i wysoka technologia” 
Przeslanie od Prezydenta Cho Seung-Hyun: „Patrzac wstecz, ciagle pamietam te radosc i nadzieje, ktora odczuwalem, kiedy po raz pierwszy otworzylismy sie. To bylo oczywiscie radosne, ze nowa sciezke wytyczam swoimi rekami, niemniej jednak bylem troche niespokojny. 8 lat wydaje sie krotkim okresem i minely, wydawalo by sie tak szybko, ale dla mnie byly powolne i bolesne. Nie zatrzymamy sie na tym co juz osiagnelismy, wejdziemy na rynki w ponad 100 krajach z nowymi projektami urzadzen dla zdrowia i dolozymy do tego wszelkich staran. Pracujac nad rozwojem technologii i produkujac urzadzenia najwyzszej jakosci, Kompania zapewnia konkurencyjnosc urzadzenia, aby wszyscy ludzie zaufali marce Nuga Best i mogli udoskonalac sie poprzez Nuga Medical. W zwiazku z powyzszym kompania majac za cel Zdrowie, Milosc i Sluzbe oraz robiac duzy wklad w poprawe zdrowia ludzkosci, wchodzi o poziom wyzej i staje sie kompania, ktora kocha i ceni czlowieka. 
Zycze aby w Panstwa domach bylo zdrowie, szczescie i milosc!

1
Tomek 2015-08-07 07:22
Hej. Mógłbym prosić o kontakt mailowy. Jestem zainteresowany praca a widzę rożne opinie i cieżko mi się do tego odnieść. tomek_ccc@o2.pl z góry dziękuje
Nuga Best 2015-08-13 09:17
nuga.poznan@gmail.com
skip10 2015-10-08 00:22
Pole magnetyczne ceramiki turmalinowej , przypiekanie i bla bla bla...Faktycznie jest to naciąganie klientów, bo sprzedawca musi wciskać panaceum, lek na lek na wszystkie choroby. Pytałam pracodawce, dla czego nie zatrudnia lekarzy do tej pracy, przecież najlepiej o tych wszystkich chorobach i działaniu uradzenia najlepiej może powiedzieć tylko osoba z wykształceniem medycznym. Odpowiedzi niestety nie dostałam. A prawda jest taka, ze normalny lekarz tego nie poleci, po jest szereg przeciwwskazań. I to, ze ceramika turmalinowa pomaga na wszystko, jest za przeproszeniem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] głupot, bo niema udokumentowanych badan na ten temat.Jak jesteście klientem - zapytajcie o to u sprzedawcy. Jestem pewna na 100%, ze odpowiedzi na to pytanie na pewno nie dostaniecie. Gorąco nie polecam tej pracy osobom o wysokiej kulturze osobistej, bo na pewno dostaniecie moralnego kaca. Ja osobiście dostałam. I wyplata tez jest płacona nie na czas.
2
Mała 2015-11-05 23:56
Zgadzam się. Wytrzymałam miesiąc...
1
Lucky 2016-04-23 08:10
Firma daje możliwość rozwoju, a to mi się bardzo podoba.
Tomek 2016-04-23 10:26
Hej. Mógłbym prosić o kontakt mailowy. Jestem zainteresowany praca a widzę rożne opinie i cieżko mi się do tego odnieść. tomek_ccc@o2.pl z góry dziękuje
marek 2016-07-18 12:02
no i jak teraz jest w takim razie z wypłatami jednak?
Bartek 2017-01-21 18:25
Coś nowego. Polecam osobam które chcą rozwijać się.
1
Dariusz 2017-04-03 18:08
Ten sprzęt wyleczył moją matkę.Polecam
1
Paulina 2017-04-06 12:17
Chcecie poznać Nuga Best bliżej? Zachęcam do zapoznania się z informacjami zawartymi na stronie firmy: http://www.nugabest.pl/pl/about Co Was najbardziej zaciekawiło?
Agnieszka 2017-06-02 09:36
Trafiłam z polecenia znajomej w marcu 2017r. z bólem. Po kilku tygodniach pracy p. Viktorii dolegliwości zmniejszyły się. Moim zdaniem personel kompetentny i życzliwy. Bardzo miła atmosfera. Profesjonalna obsługa rehabilitacyjna oraz recepcji. Przydałby się większy lokal.
4
Zbigniew 2017-06-30 18:06
Z całego serca polecam Nuga Best w Pruszkowie.Nie rozumiem skąd jest taki negatyw!Ja jestem bardzo zadowolony z zabiegów.Mnie pomaga
1
Paulina 2017-08-04 09:43
Dużo osób wypowiada się na temat Nuga Best z perspektywy klienta. A jakim firma jest pracodawcą? Co możecie powiedzieć na temat plusów pracy właśnie w tym miejscu? Dodatkowe informacje mogą być bardzo pomocne, szczególnie dla osób, które właśnie są w trakcie poszukiwania nowego miejsca pracy.
AgnieszkaSzew 2017-08-09 08:08
Zgadzam się z Panem! Centrum w Pruszkowie jest wspaniały! Jestem bardzo zadowolona z zabiegów
2
Marta 2017-09-18 18:39
Przepraszam ale Pan jest prawdziwy idiota!
Nigdy nie słyszałam takich głupot
Nuga Best ma wszystkie certyfikaty EU
na Alibaba można kupić tanie podróbki
Jestem w szoku
Zostaw swoją opinię o Nuga Best - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nuga Best