brak logo

Ewro S.C.

Rawicz

Opinie o Ewro S.C.

wtajemniczony 2011-02-20 08:15:43
co ty wypisujesz ze nie jest latwo sie tam dostac montazystow biora z lapanki a szefostwo traktuje ich jak smieci i wymienia jak rekawiczki niby osmio godzinny czas pracy a tyra sie po 14godz a do zusu odprowadza za osmio godzinny czas nikomu nie zycze tam sie dostac [usunięte przez moderatora] pracy kierownik popaprany jak jego kuzyn szef pozdrawiam
2
ktos 2011-02-20 22:55:45
z wtajemniczonym sie zgodze bo tam pracowalem i wiem jak bylo tak jak napisal kolega i duzo jeszcze bym dodal
gość 2012-03-04 10:39:39
Pewnie pierwszą opinię wpisał sobie sam PRACODAWCA,
Tak naprawdę na ok 20 osób pracujących w tej firmie co miesiąc są wymieniane średnio ze 3. Staż pracy przeciętnego pracownika to max pół roku na montaż mebli jadą rzeźnicy murarze piekarze więc do meli FACHOWCY
Polecam tą firmę dla zdesperowanych
Ostatniej wypłaty oczywiście niech się nie spodziewają w całości
może jej nawet nie być wcale
A i jeszcze zarejestrują was za pół roku
1
koles 2012-03-07 09:38:17
tak jak kolega napisał to nie wielka firma tylko wielcy oszuści nikomu nie polecam ani mebli ani całej tej firmy . to wielkie przekrectwo
1
... 2013-01-24 21:20:25
Zatrudniając się w tej firmie na początku pracujesz bez umowy czas kiedy ją dostaniesz jest w sumie nie określony możesz ją dostać od razu a możesz dostać za pół roku lub nawet wcale bo nie zdążysz tam tak długo pracować. W momencie gdy panu [usunięte przez moderatora] się coś nie spodoba pamiętaj że masz uciętą wypłatę. Pracuje się tam RÓŻNIE to znaczy od 2h do 18h na dobę. ZUS opłacany od najniższej krajowej.Z godzinówką za mnie było tak,że 6 zł. na godzinę i od 0 do 4 zł. premii do każdej godziny, a więc wchodząc na wypłatę nie wiedziałeś czy dostaniesz 6 zł. czy 7 zł. czy może 10 zł. na godzinę wszystko było zależne od widzimisiów "PSEUDO SZEFA". Gość jest nieźle [usunięte przez moderatora]. Kierownicy nie mają bladego pojęcia o logistyce i montażu mebli. Ten w Rawiczu to kuzyn, a w Gostyniu to żona kierownika z Rawicza, ich powinno się izolować od społeczeństwa. Natomiast kierownik z Leszna to największy dwulicowy kapuś w Firmie. Przyjmują każdego co popadnie. Ludzi, którzy złożyli reklamacje po prostu olewają. Nie mają za grosz szacunku do innych, nie szanują tego , że ktoś musiał na te meble pracować długi czas, a marża wynosi coś koło 100% nakładu. Kombinują z reklamacjami na salonach tak aby z zareklamowanych elementów złożyć jeden nowy i sprzedać go klientowi.
Odradzam tą firmę.
Maciej 2014-01-30 12:20:19
Potwierdzam powyższe negatywne opinie. Nikomu nie polecam mebli z tego salonu! Ludzie zastanówcie się naprawdę dobrze zanim tam kupicie. Pozdrawiam
Pajor 2015-04-02 16:06:15
W całej rozciągłości popieram negatywne opinie o salonach tej marki. Nie wiem jak traktują ludzi ale wiem na pewno, że meble mają kiepskiej jakości za wygórowaną cenę i nie można się doprosić reklamacji. Dziwię się że w obecnych czasach, kiedy na rynku jest tylu uczciwych sprzedawców, ta pseudo firma jeszcze istnieje.
1
Ania 2016-03-21 13:44:57
Ten sklep to żart! Dwa miesiące czekania za towarem! Czekanie za dostawą to CAŁY kolejny dzień (mimo, że "umawiają" się na konkretną godzinę) , bo przecież tylko oni pracują! Ogólnie klienta po dokonaniu zakupów mają gdzieś!
oij 2016-10-11 14:15:27
Ja to chętnie na kierowcę bym się załapał, bo zawsze jest szansa na odpowiednie premie do tego. W końcu zarobki są w porządku.
Zostaw swoją opinię o Ewro S.C. - Rawicz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ewro S.C.