brak logo

Golden Rose

Szczecin

Opinie o Golden Rose

były pracownik 2015-03-29 00:15
Praca w tej firmie na stoisku sprzedawcy to zwykłe oszustwo. Pracownicy są cały czas zwodzeni otrzymaniem umowy, mimo to pracują na Czarno. Właścicielka stoiska obiecuje Złote góry i oszukuje wszystkie pracownice. W tych czasach za 7 zł taka praca mimo że pozornie nie ciężka to przekleństwo. Po paru miesiącach nerwica gwarantowana. Do tego bezpłatne 3 dniowe szkolenie po którym ktoś dostał odpowiedź odmowna...cyrk. posadzanie ppracownic o kradzież i brak wypłaty jak się okazało przez zagubienie jednej koperty. Stoiska prywatne to nie porozumienie...
1
Golden Rose Polska 2015-06-19 12:41
Witamy Panią,
Firma Golden Rose Polska to wyłączny dystrybutor kosmetyków Golden Rose na Polskę. Poza własnymi stoiskami firmowymi, mamy stoiska franczyzowe, a także mniejsze stoiska w poszczególnych drogeriach.
W Szczecinie mamy firmowe stoisko w Galerii Galaxy, ale istnieje ono od kwietnia tego roku.
Prawdopodobnie pracowała Pani na stoisku należącym do jakiegoś dystrybutora. Tu niestety nie mamy wpływu na wiele elementów współpracy np. ceny naszych produktów lub właśnie traktowanie pracowników.

Dla nas to priorytet, by nasi pracownicy czuli się dobrze w pracy.

Zawsze staramy się wyjaśniać wszelkie sytuacje, które mogą rzutować na postrzeganie naszej marki. Ułatwi nam Pani zadanie poprzez wskazanie lokalizacji tego stoiska. Proponuję kontakt przez mail: goldenrose@goldenrose.pl.

Jest nam niezwykle przykro, że doświadczyła Pani takiego traktowania. Mogę Panią zapewnić, że postaramy się zrobić wszystko, by dopilnować, aby tego typu sytuacje nie miały miejsca.

Z poważaniem,
Golden Rose
8
Mamija 2016-05-06 10:31
Zarobki raczej złe nie są, ale już nie szukają na magazyn @henry. Teraz jest rekrutacja na sprzedawców.
Beti 2017-01-17 20:36
Najgorsze co moze się zdarzyć to brak umowy i zwodzenie, ze umowa będzie. Doswiadczylam podobnej sytuacji. Oby coraz mniej takich stoisk, bo jedno stoisko może zepsuć reputację całej firmie która już się zle kojarzy.
Beti 2017-01-17 20:36
Najgorsze co moze się zdarzyć to brak umowy i zwodzenie, ze umowa będzie. Doswiadczylam podobnej sytuacji. Oby coraz mniej takich stoisk, bo jedno stoisko może zepsuć reputację całej firmie która już się zle kojarzy.
1
Żbuś 2017-01-18 09:44
Złożyłam swoje cv u nich i czekam na rozmowę rekrutacyjną.Może ktoś wie o co pytają, jakie mają wymagania? Ile można zarobić w okresie próbnym? Może sa jakieś dodatki socjalne typu leczenie, karta multisportu?
Bjk 2017-02-19 16:05
Ogólne cała firma to porażka. Już dawno inspekcja pracy powinna się zainteresować sytuacja w tej firmie. Mówię w skali krajowej. Wiem bo pracowałam kilka lat na stanowisku kr. Reg. Przełożeni nawet e-maili nie potrafią prawidłowo napisać a mają się za nie wiadomo co. Zwykły sprzedawca traktowany jak za nic. Jeśli ktoś zacznie się odzywać to nagle wynika ze ma małą sprzedaż i idzie do zwolnienia. Obecnie na rynku jest wiele pracy także nie warto brać się za byle co.
Ewelina 2017-02-21 20:28
Jestem sprzedawcą w Golden Rose i mam dobre wyniki sprzedaży. Na efekty nie muszę długo czekać bo za dobre wyniki mam dobre zarobki. Fajni ludzie ze mną pracują, i ogólnie uważamy firmę za fajną. Pozdrawiam
Zuzanna 2017-03-01 08:54
Golden Rose poszukuje obecnie osoby na stanowisko Sprzedawca do pracy w Szczecinie. Zamierzasz aplikować? Podziel się później wrażeniami z procesu rekrutacji!
Beciolina 2017-03-07 11:59
Super praca, super zarobki, super atmosfera ! Ta praca to było moje małe marzenie które się spełniło !!!
Zuzanna 2017-03-07 12:04
@Beciolina możesz powiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie? Chętnie również usłyszymy co sprawia, że w firmie jest taka super atmosfera.
bokser11 2017-04-22 06:53
Witam czy mogę prosić więcej informacji na forum bądź na maila ?
Justyna 2017-04-25 17:19
Golden Rose to uwielbiana przez blogerki marka kosmetyków i akcesoriów do makijażu. Mydlę, że taka opinia nie wzięła sie z powietrza ale firma na nią zapracowała. Dziwią mnie niektóre opinie na forum?
Zostaw swoją opinię o Golden Rose - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Golden Rose