brak logo

Sukces-Zamocowania Sp. z o.o.

Jaworzno

Opinie o Sukces-Zamocowania Sp. z o.o.

K 2012-04-19 17:29
Ja tam pracowałam tylko miesiąc ale było okropnie. Za nie zgaszenie światła w toalecie albo przypadkowe szurnięcie butem o panel podłogi = kara 50zł z wypłaty. Szef nieuczciwy[usunięte przez moderatora].
6
zielonooka 2013-09-10 09:46
A ja się zastanawiam co tam robią te dwie babki? przecież one się na niczym nie znają.... porażka
Beck 2013-10-08 10:42
Pracowałem w firmie prawie rok czasu.Zarobki bardzo słabe,mobbing,żadnej pomocy ze str.firmy w procesie sprzedaży.Żadnej perspektywy na rozwój osobisty.
1
Palbabe 2014-02-10 17:57
Umowa na zlecenie 250 zł a w rzeczywistości więcej lub najniższa krajowa przez 6 lat pracy zero podwyżki.(usunięte przez administratora) Praca dla ludzi którzy chcą zdobyć doświadczenie w pracy na magazynie.
1
younG 2014-02-10 19:06
4 lata za średnio 1400zł miesiecznie bez podwyzki, proba rozmowy z szefem o podwyzce straszenie zwolnieniem.
1
313 2014-02-10 21:54
Potwierdzam wcześniejsze wpisy, umowa zlecenia na niską kwotę (usunięte przez administratora). Praca w porządku, kasa nieadekwatna do pracy. Szef tragedia...wypicowany gość który kilka razy do roku jeździ na wczasy (usunięte przez administratora) Gdyby kto inny kierował firmą opinia byłaby dużo lepsza.
2
Roza 2015-02-15 20:09
Prezes z piekła rodem, ładnie ubrany prostak który myśli że jest wyjątkowy.
Cierpi na manie wielkości, ma poważne objawy zaburzeń psychicznych, ciągła mania prześladowcza. Firma się rozpada a prezes za wszelką cenę chce utrzymać standard życia, niestety wszystko kosztem ludzi pracujących w firmie. Ma w firmie kilku (usunięte przez administratora) którzy mu kablują.
Jeśli chodzi o atmosferę w pracy to większego bagna nie widziałam.
3
chyba 2016-01-16 07:04
Pracowałem w tej firmie ponad rok. Umowa na zlecenie 250 zł, reszta pod stołem. Średnio 1500 zł miesięcznie. Z prezesem M.G nie dało się dogadać, straszył zwolnieniem, albo obniżką pensji. Często wynagrodzenie wypłacał w połowie w dogodnych dla niego odstępach czasowych. Nawet swojego cabrio nie szanował ( stało na firmie rozwalone). Potrafił dawać kary pieniężne za byle co. Postawiłem się raz, że skończyła mi się umowa i nie będę pracował bez - 400 zł. Ogólnie nie polecam. Prezes z kompleksami, kto go widział ten wie.
3
rafał 2016-05-17 15:15
chyba' poczekaj chyba powinno byc na odwrot bo zarabiasz na zlecenie 1500zł i pod stolem dostajesz 250zł tak mam to rozumiec? A skoro masz jakies pretensje do takiego systemu placonego to po co sie godziles na takie warunki umowy? Ty tez mozesz z tego tytulu miec nieprzyjemnosci
1
Agnieszka 2017-03-15 15:26
@chyba, a jakie pozytywne aspekty pracy w Sukces-Zamocowania Sp. z o.o.?
Buu 2017-05-04 22:51
W tej firmie nie ma i nie będzie pozytywnych aspektów dla normalnych i uczciwych ludzi. Każdy się boi odezwać słowem tam gdzie trzeba zamiast tego jest obgadywanie się za plecami i jedno wielkie oszustwo.
Agnieszka 2017-05-05 09:25
@Buu według Ciebie w firmie Sukces-Zamocowania Sp. z o.o. panuje oszustwo. Co masz konkretnie na myśli? Czy piszesz o jakiejś konkretnej sytuacji?
Zostaw swoją opinię o Sukces-Zamocowania Sp. z o.o. - Jaworzno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sukces-Zamocowania Sp. z o.o.