brak logo

Keram Usługi Kamieniarskie Marek Zińczuk

Warszawa

Opinie o Keram Usługi Kamieniarskie Marek Zińczuk

anonim 2011-07-06 12:30:47
Może i można się wiele nauczyć od specjalistów, i może jest fajnie i przyjemnie - tego nie wiem, więc wypowiedzieć się nie mogę. Natomiast mogę napisać jedno - byłem na rozmowie w/s pracy i niby miło, sympatycznie, kolorowo, jednym słowem pięknie, tylko nieszczerze. Właściciele nie wywiązują się z danego słowa, jeśli kobieta mówi, że ona lubi wszystkie sprawy kończyć i że ZAWSZE informuje potencjalnych kandydatów o wynikach rekrutacji i się zapiera, że poinformuje nawet gdy kandydat nie zostanie zatrudniony, a potem się nie odzywa, to chyba jednak coś jest nie tak, bo po co tak kłamać?!
masakra 2011-08-30 15:25:26
Położenie firmy koszmarne, łąki dookoła, jakieś krzaki, strach zimową porą do domu wracać, istne pustkowie - tam diabeł mówi dobranoc. Na samą myśli o tym miejscu mam ciarki. Nigdy więcej tam nie zamierzam być, ani jako pracownik, ani jako klient.
dominika.zinczuk 2012-02-05 19:29:40
Bardzo się cieszę, że trafiłam na to miejsce w internecie.
Co do miejsca prowadzenia dzialalności. Cóż, mało kto chciałby mieć zakład kamieniarski z dwoma maszynami obok swojego domu. Proszę się przyjrzeć innym firmom kamieniarskim, gdzie są usytułowane, albo okolice cmentarza, albo z dala od domów prywatnych.
Co do odpowiadania osobom będącym u nas na romowach, bardzo mi przykro, że taka sytuacja miała miejsce.
1
Dominika Zińczuk 2013-11-16 20:10:22
Panie Anonimie! Długi okres czasu minął od czasu, kiedy poszukiwaliśmy pracowników. Owszem, mogło się tak zdarzyć, że kogoś przeoczyłam by podać informację o nieprzyjęciu do pracy. W tamtym czasie były u nas na rozmowach wręcz setki osób. Zawsze można się samemu odezwać i zapytać, czy się zostało przyjętym do pracy czy też nie. Kłamstwo to bardzo ostre określenie i cóż, raczej się cieszę, że Pan do nas nie trafił Panie Anonimie. Pozdrawiam!
krytyk 2014-07-17 07:49:13
ta baba musi zawsze miec swoje na wieszku . ,, setki do takiej dziury i to pewnie po szkolach kamieniarskich ,, bylem kilka razy tam jako klijent sciema za sciema slodzenie i parcie na kase a tak naprawde czulem sie jak klijent do wywalenia opowjesci nie z tej ziemi , a ja troszke sie znam na kamieniarstwie i niejest to jakas wielka filozofia . z dala
Dominika Zińczuk 2014-08-08 21:18:11
Baba pozdrawia!!! I proponuje cofnąć się do podstawówki, bo z ortogratią i posownią jest się na bakier. A swoją drogą, domyślam się, kto mógł ten wpis umieścić. Czyżby (usunięte przez administratora)?
hela 2014-11-07 09:41:45
gdyby było tak źle to firma nie miałaby tyle realizacji, a jeśli chodzi o położenie firmy, to przecież nie jest hotel ze spa, tylko zakład kamieniarski i nie będzie pięknie.
1
hipcio 2014-11-12 17:36:34
A ja proponuje pani sie zastanowic czy warto bronic tej waszej firemki bo sa ludzie na tym swiecie co moga ja zamknac i to bardzo szybko a nawet sprawic ze blyskotka z palca tez zniknie. Zaklamanie w waszej firmie jest tak wielkie ze nawet sami sobie z tego sprawy nie zdajecie. No coz to sa sprawy wasze a nas interesuje co i jak w tej firmie. Na poczatek placa albo jej Keramowska odmiana czyli zaliczka. Czesto poprzedzona wypowiedzai ze ciezko na rynku albo klient nie przelal itp. bzdury co istotne to czesto panstwa widzialem na zakupach z pelnymi wozkami wlasnie w tym okresie wyplat. Wazne by szef syty byl a ludziom sie kit wcisnie. Co do miejsca pracy to jak juz ktos napisal odstrasza na wejsciu ale coz nie wyglad swiadczy o jakosci ale tu niestety swiadczy bo jakos uslug to kpina z klienta. Niestety najgorsze jest to ze nie pracownicy robia cos zle ale szefostwo ich zmusza bo co moze taki powiedziec sprzeciwic sie jak niema wyplat szef zalega za 2 miesiace....?Wie pani doskonale ze polowa z waszych wytylkol. ych prac wola o pomstwe do nieba pod wzgledem technicznym pomijajac juz sztuke budowlana. Oczywiscie klient nic niewie bo mu sie wciska bajeczki a liczy sie kasa. Oczywiscie mozna wymieniac godzinami te nieprawidlowosci ale to nic nie zmieni bo do momentu jak sie nikt nie wezmie za takie firmy to mozna gadac i gadac. Wazne jest jedno jestes klientem tej firmy? Rada i porada moja omijaj to miejsce bo lepiej zaplacic wiecej i miec dobrze zrobione niz nasluchac sie glupot i obietnic a po kilku latach zrywac czy wymieniac fuszerke. Pamietajcie przy kliencie daje sie materialy wysokiej klasy ale gdy tylko oczy nie widza to sie wpycha byle co i byle jak by szybko i tanio wyszlo. Jesli sie zastanawiasz o pracy w tej firmi to moja rada jest jedna omijaj ten zaklad jak i wiekszosc w samej warszawie.Pracujesz jak niewolnik niema platnych urlopow a umowy zmieniaja jak chca bez.wiedzy pracownikow co jest nie tyle dziwne ale nielegalne.do tego placa jak chca i kiedy chca stawka niska bo przy sprzataniu ulic tez tyle zarobisz a nawet wiecej i pewniej bo tam placa a tu masz tylko na kartce godzinowej. Jestes zmuszany do oklamywania klienta do robienia fuszerki. Na koniec cos o wpisie na temat SPA otoz droga pani tam jest hotel i to jaki.... Jesli ktos nie widzial jak mieszkaja ludzie w hotelach przyzakladowych to polecam zerknac za prog tej firmy tylko prosze o zaopatrzenie sie w maseczki i rekawiczki i ostroznie wejsc by nie nadepnac na ogon szczurowi. Pozdrawiam serdecznie ekipe Keram.
hela 2014-11-13 14:32:52
Panie hipcio, jestem osoba nie związaną rodzinnie z tą firmą, dużo goryczy w Pana wpisie. Tylko to co Pan opisuje to dotyczy 1/3 pracodawców w tym kraju. To dała nam demokracja.
1
krytyk 2014-11-14 00:44:38
Jak mozna nazywac oszustow i kretaczy pracodawcami? Demokracja? Pojecie ustroju dalekie od prawdy w naszym kraju.Na szczescie zmienia sie to i malymi krokami swiadomosc spoleczna brnie ku dobremu. Jesli uwazasz ze jest wszystko ok bo prawie polowa tak robi to mnie nie dziwi ze istnieje taka znieczulica. Jedno jest pewne jesli swiadomosc ludzi bedzie uzupelniana wiedza o ich prawach i obowiazkach i jesli odwaga ludzka bedzie wspomagana prawem to takie firmy jak opisana tu beda musialy rozliczyc sie z sumieniem.
Dominika Zińczuk 2014-12-04 22:08:51
Mam nadzieję, że Marcinie (hipcio) teraz żyje Ci się lepiej. Masz godziwą płacę i warunki pracy. Szkoda, że tak długo blokowałeś etat, skoro tak Ci było źle. Następnym razem, jak już wypisuje się różne bzdury i kłamstwa, warto byłoby się podpisać imieniem i nazwiskiem, a nie być facetem bez JAJ. Kto tu jest zakłamany? A o keram proszę się tak nie martwić, nie wtedy, kiedy już się tu nie pracuje.
Wypowiedź niestety pełna żalu i rozgoryczenia. Chyba ten Twój nowy biznes nie idzie za dobrze? Cóż współczuję i życzę powodzenia!
Marcin Milczarek 2014-12-18 22:38:25
O ile sobie przypominam to w czasie kiedy ja pracowałem w Keramie nikt inny o imieniu Marcin tam nie poracował, więc chyba pijesz do mnie Dominiko. Cóż, mylisz się bo choć pod wieloma względami mógłbym się z kolegą hipciem zgodzić, to nie ja napisałem tę opinię.To w Twojej wypowiedzi czuć naprawdę wiele goryczy. I kontrapunktując. O mój nowy biznes proszę się nie martwić idzie naprawdę nieźle a za życzenia powodzenie dziękuję i pozdrawiam. PS. Jak widzisz ja się podpisuję.
ewa 2015-01-30 18:53:13
Widzę ze firma ma wielka renomę.... Szkoda ze w innym znaczeniu. Dzięki takim stronom można się uchronić przed tragiczna decyzja. PS szukam solidnej firmy do wykonania tarasów z granitu 60m2
1
marcin milczarek 2015-02-13 00:59:04
polecam Five Stones(usunięte przez administratora)
1
xxxxx 2015-05-13 19:33:08
Nie polecam tam pracować,po 3 dniach pracy kiedy ogarnęłam biuro, papiery po układałam, Pan M. Stwierdził że nie ma chemii (o ile co to miało znaczyc) i że on potrzebuje bezpieczeństwa :/ za te dni nie dostałam pieniędzy twierdząc że mi mówił :/ ale mądry człowiek słysząc że ma 3 dni za frajera robić to nikt by się nie zgodził, trudno ja nie zbiednieje a on się nie wzbogaciłam. Pisze tu dlatego żeby ostrzec innych którzy chcą pracować tam w drobnych pracach biurowych, tak może robić ze wszystkimi zatrudni przez 3 dni popracuję potem powie to samo co mi i się pożegna i tak kolejna i kolejna osoba praca będzie zrobiona a on nie straci kasy :/
Marek Zińczuk 2015-06-23 08:11:34
Droga Pani!
Czytając Pani wypowiedź, chyba nikt się nie zdziwi, że Pani nie otrzymała u mnie zatrudnienia. Zaproponowałem Pani rozliczenie za te trzy dni pseudo pracy. Odmówiła Pani. Poza tym Pani znajomość programu Auto Cad pozostawiała wiele do życzenia, ale w CV wyglądało to zupełnie inaczej. Współczuję Pani kolejnym pracodawcom, no chyba, że pozostanie Pani przy tym co robi obecnie-sprzedaży hot dogów. Do tego zapewne Pani się najlepiej nadaje.
damian.georg 2015-07-13 11:58:48
Pracowałem w tej firmie, ekipa była zgrana owszem (ale nie wszyscy). Nie będę się tu rozpisywać. Pensję ( całe wypłaty ) dostawało kilka osób a reszta na zaliczkach. Owszem bo "klient" nie zapłacił bo coś. Cholerka bo inny pracownik ma większe dłuższe doświadczenie jest lepszy? Tak samo się tyra, plus nadgodziny, pracujące soboty a miał być tryb zmianowy dziś jedna ekipa za tydz druga. A się pracowało czasem 2 albo 3 soboty bo ktoś powiedział ja nie będę w sobotę. Tu nie chodzi że więcej zarabiał wiadomo (doświadczenie), chodziło jak się traktowało człowieka co wykonywał pracę. były przypadki że na prawdę do późna praca trwała.jakieś kilka godzin snu więcej i znów. To moja opinia. Dziś pracuję w swojej branży jak na razie się udaje. Pozdrawiam wszystkich.
były pracownik 2015-08-28 12:22:49
Zgadzam się z przedmówcą, szkoda czasu na pracę w tej firmie, straszne warunki pracy (pył w biurze zaowocował trudnościami zdrowotnymi), a dla właściciela firmy robisz za sprzątaczkę i kucharkę. Do tego Pan Marek Zińczuk potrafi się obrażać na pracownika i nie odzywać, a później prowadzić moralizującą rozmowę, co jest totalnie śmieszne.
były pracownik 2015-08-28 12:27:17
*to miała być odpowiedź na: [xxxxx - 2015-05-13 19:33:08]
Orzeszek 2016-05-12 19:33:09
Keram Usługi Kamieniarskie Marek Zińczuk to firma bardzo bardzo dobrze obbyślona, rodzinna, jedna z lepszych na rynku jeśli o to chodzi, generalnie ja bardzo ze swojej strony polecam i to każdemu na już
Zostaw swoją opinię o Keram Usługi Kamieniarskie Marek Zińczuk - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Keram Usługi Kamieniarskie Marek Zińczuk