Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Medicast Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Medicast Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pik - 2011-05-26 08:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Całkowicie nie polecam pracy w tej firmie (usunięte przez administratora)Tragediaaaa!
zdjecie uzytkownika
Itsuma - 2012-02-08 22:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś więcej? Interesuje mnie ta firma
zdjecie uzytkownika
baton - 2014-10-03 20:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
brak profesjonalizmu szczególnie u osób mieniących się managerami, ciągła rotacja pracowników w biurze i w polu,wiecznie napięta atmosfera,(usunięte przez administratora)brak możliwości rozwoju i awansu, słabe pensje, nie polecam - pracowałem tam i straciłem czas, potwierdzam powyższe opinie
zdjecie uzytkownika
Leszek - 2014-11-07 21:48:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hmm miałem do czynienia z tą firmą, jednak nie jako pracownik. Odniosłem zupełnie inne wrażenie...
Tak to już, najczęściej w necie widzimy czarny PR ;).
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-12-11 11:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
była możesz podać do siebie namiary, chciałabym się dowiedzieć szczegółów?
zdjecie uzytkownika
Banan - 2014-12-15 18:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
obecnie w medicast jest 3 przedstawicieli i 3 kierowników.Wakatów aż 5 (na 01.12) szukają intensywnie bo rąk do roboty nie ma.......(usunięte przez administratora) Powyższe opinie potwierdzam w 100%.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-03-14 10:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
kuba - 2015-03-14 10:31:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Administrator usuwa niepochlebne opinie na temat pracodawcy których było duużo więcej -ta strona strona straciła swoją wiarygodność...
pozdrawiam życząc sukcesów
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-06-18 19:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie są zarobki PH?
Jaka jest podstawa?
zdjecie uzytkownika
baton - 2015-07-11 06:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aga - 2015-06-18 19:52:19]:
podstawa 2800 netto, premii się nie spodziewaj - generalnie potwierdzam że moderator tej strony usunął dużą część niepochlebnych wpisów na temat tej firmy które resztą były odzwierciedleniem sytuacji tam panującej.. Ten wpis zapewne też wkrótce zniknie. Nie polecam pracy w Medicast z całą odpowiedzialnością.
zdjecie uzytkownika
samti - 2015-07-19 03:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O damn, jak dla mnie to 2800 jest całkiem wysoką kwotą. Nie rozumiem jak można tego nie doceniać. A powiedz Batoniku - na jakim stanowisku pracujesz, bo podejrzewam, że wszystko jest zależne właśnie od zajmowanego stanowiska. A z tego co widziałem to obecnie oferują pracę jako asystent logistyki - co o tym wiecie?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-23 22:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
odpow. - 2015-07-23 22:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiemy o tym sporo arturku p.
zdjecie uzytkownika
lopsik - 2015-08-19 20:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niecałe 3000 złotych to kwota no dobra, ale szału nie robi, są firmy w których na takich stanowiskach albo w podobnych można zarobić trochę wiecej, no ale 3000 to nie jest też mała kasa i bardzo narzekać chyba też, nie można, na pewno można wyżyć bez problemu za takie pieniądze, a firma raczej ma dobre opinie..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Medicast Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Medicast Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert