Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Medicast Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Medicast Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2010-11-14 16:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co człowiek to inna opinia, a jaka jest Twoja? Ciężko jest znaleźć opinie o firmie Medicast Sp. z o.o. której siedzibą jest Poznań . O ile cokolwiek wiesz o tej firmie podziel się informacjami. Opinia normalnego pracownika na temat spółki to swego rodzaju dźwignia na dzisiejszym rynku pracy. Jakie jest podejście do ludzi wewnątrz firmy?
zdjecie uzytkownika
pik - 2011-05-26 08:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Całkowicie nie polecam pracy w tej firmie totalny wyzysk i mobing ze strony przełożonego. Tragediaaaa!
zdjecie uzytkownika
Itsuma - 2012-02-08 22:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś więcej? Interesuje mnie ta firma
zdjecie uzytkownika
zonk - 2014-05-26 21:46:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
więcej ? orka, wyzysk, żenująca kasa, dobre furki (fokusy, kia, oktawia), klika, atmosferka specyficzna, trzeba się śmiać z żarcików kierownika i dyrektora, wielokrotnie sądzą się z pracownikami, zwalniają nawet nie wiadomo za co, uwaga ! to ta sama firma co twoja ortopedia i wellcast, grupa koleżków, o awansie i rozwoju możesz zapomnieć, ale jak potrzebujesz zrobisz wszystko, no nie ? ;-)
zdjecie uzytkownika
anonimka - 2014-09-17 15:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też dodam coś więcej: podprogowa walka z konkurencją, donoszenie, straszenie, każą kłamać w sklepach, włazić w cztery litery lekarzom, wszystko aby tylko realizować targety; itsuma - najlepiej jeszcze jak dasz kierownikowi...
zdjecie uzytkownika
baton - 2014-10-03 20:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brak profesjonalizmu szczególnie u osób mieniących się managerami, ciągła rotacja pracowników w biurze i w polu,wiecznie napięta atmosfera,kłamstwa donosy, brak możliwości rozwoju i awansu, słabe pensje, nie polecam - pracowałem tam i straciłem czas, potwierdzam powyższe opinie
zdjecie uzytkownika
Leszek - 2014-11-07 21:48:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hmm miałem do czynienia z tą firmą, jednak nie jako pracownik. Odniosłem zupełnie inne wrażenie...
Tak to już, najczęściej w necie widzimy czarny PR ;).
zdjecie uzytkownika
była - 2014-12-05 12:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie czarny pr tylko naga prawda, Leszku może odniosłeś takie wrażenie, bo generalnie do pracy w medicaście przychodzą pracowici i rzetelni ludzie, którzy dla właścicieli sklepów lub sprzedawców są mili, bo to od ich zamówień zależy ich wynagrodzenie - nie mają wiec innego wyjścia

jednak tu wpisujemy opinie o pracodawcy - i muszę potwierdzić, że medicast jako pracodawca to g.. nie firma, wszystko powyzej sie zgadza - wyzysk i paskudne traktowane ludzi, psie pieniadze jak za obowiazki, ktore kaza ci wykonywac (daleko wykraczajace poza obowiazki przecietnego przedstawiciela), ale na szczescie oliwa sprawiedliwa - juz czesc dostawcow sie na nich poznala, straca donjoya na dniach, jedna z najlepszych dziewczyn odeszla (lodzkie) - jak ktos pracowal to wie o kogo chodzi, firma upadnie, zreszta slusznie za te wszystkie okropienstwa wobec pracownikow
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-12-11 11:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
była możesz podać do siebie namiary, chciałabym się dowiedzieć szczegółów?
zdjecie uzytkownika
Banan - 2014-12-15 18:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
obecnie w medicast jest 3 przedstawicieli i 3 kierowników.Wakatów aż 5 (na 01.12) szukają intensywnie bo rąk do roboty nie ma.......Ci kierownicy z bożej łaski to totalne dno (kłamią klientów ,oszukują pracowników). Powyższe opinie potwierdzam w 100%.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Medicast Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Medicast Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x