brak logo

Medicast Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Medicast Sp. z o.o.

pik 2011-05-26 08:01:24
Całkowicie nie polecam pracy w tej firmie (usunięte przez administratora)Tragediaaaa!
2
Itsuma 2012-02-08 22:07:59
Coś więcej? Interesuje mnie ta firma
baton 2014-10-03 20:46:49
brak profesjonalizmu szczególnie u osób mieniących się managerami, ciągła rotacja pracowników w biurze i w polu,wiecznie napięta atmosfera,(usunięte przez administratora)brak możliwości rozwoju i awansu, słabe pensje, nie polecam - pracowałem tam i straciłem czas, potwierdzam powyższe opinie
2
Leszek 2014-11-07 21:48:07
Hmm miałem do czynienia z tą firmą, jednak nie jako pracownik. Odniosłem zupełnie inne wrażenie...
Tak to już, najczęściej w necie widzimy czarny PR ;).
1
zainteresowana 2014-12-11 11:00:58
była możesz podać do siebie namiary, chciałabym się dowiedzieć szczegółów?
Banan 2014-12-15 18:18:07
obecnie w medicast jest 3 przedstawicieli i 3 kierowników.Wakatów aż 5 (na 01.12) szukają intensywnie bo rąk do roboty nie ma.......(usunięte przez administratora) Powyższe opinie potwierdzam w 100%.
1
kuba 2015-03-14 10:31:09
Administrator usuwa niepochlebne opinie na temat pracodawcy których było duużo więcej -ta strona strona straciła swoją wiarygodność...
pozdrawiam życząc sukcesów
aga 2015-06-18 19:52:19
Jakie są zarobki PH?
Jaka jest podstawa?
baton 2015-07-11 06:45:43
podstawa 2800 netto, premii się nie spodziewaj - generalnie potwierdzam że moderator tej strony usunął dużą część niepochlebnych wpisów na temat tej firmy które resztą były odzwierciedleniem sytuacji tam panującej.. Ten wpis zapewne też wkrótce zniknie. Nie polecam pracy w Medicast z całą odpowiedzialnością.
odpow. 2015-07-23 22:24:48
Wiemy o tym sporo arturku p.
PH 2016-02-25 19:46:25
witam
rekrutują na południe polski.
jakie daja samochody?
sa GPS'owane?
ile wizyt dziennie?
jak z użytkowaniem priv samochodu?
ok 2016-03-09 13:42:47
- skody rapid itp
- są GPS
- około 8
- można użytkować priv samochód
frodo 2016-08-24 20:38:15
Pracuje w medicast kilka miesiecy na stanowisku ph. Premie sa jak najbardziej realne. Nowy dyrektor daje swietne wsparcie. Przedstawiciele trzymaja sie razem i mozna liczyc na pomoc. Nie ma presji i cisnienia.
1
kowboj 2016-08-24 21:27:50
a możesz tych premii jakieś przykładowe stawki podać?
Zostaw swoją opinię o Medicast Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Medicast Sp. z o.o.