brak logo

Trouw Nutrition Polska

Grodzisk Mazowiecki

Opinie o Trouw Nutrition Polska

Antek 2013-02-24 22:42:12
Generalnie niezla firma wiodaca w branzy premiksowej. Niestety najlepiej maja sie tu robiacy duzo szumu wokol siebie intryganci i nie myslacy, ale wykonujacy polecenia. Podejrzliwosc i brak pozytywnego podejscia do ludzi, ktorzy sa mniej wazni od wynikow. Wycisk jak w kazdej korporacji. Mozna sie przyzwyczaic, rowniez do holenderskiej oszczednosci.
machta 2013-04-13 15:33:49
witam, może mi Pan napisać coś więcej na temamt firmy nutreco, czytałam opinie na formum, we wtorek mam rozmowę kwalifikacyjną do działu obsługi klienta na kordynatora.
2
Bobinek48 2014-04-07 08:48:01
Kiedys była to bardzo dobra firma , dzisiaj z tego zostało tylko była.
1
niezapominajka 2014-04-07 10:52:55
nie polecam tej firmy.(usunięte przez administratora)
dawny pracownik 2016-08-12 22:11:31
Jeżeli ktoś dobrze czuje się w klimatach Barei - to polecam pracę w tej firmie. Na pewno nie jest nudno, a absurdy, brak kompetencji managerów, podział na "pracujących" i robiących dobrą minę, chaos, brak zasad to niestety codzienność. Do tego niekonkurencyjne zarobki.
Praca w Trouw wg mnie tylko dla desperatów lub z zasiedzenia.
pracownik 2016-08-13 07:55:11
niestety musze się pod tym podpisać. pomimo tego że praca fajna, dla lubiących pracować i stawiać sobie poprzeczki by osiągać dobre wyniki i rezultaty dla firmy. fajni ludzie do współpracy, nawet z innych państw. pozostałe kwestie to raczej patatajnia.
krzychu 2016-09-03 07:52:30
Ja tam miałem bardzo dobrze odszedłem z powodów osobistych zarobki super szło wszystko załatwić pracowałem tam ponad 12 lat wszystko zalerzy od podejścia do pracy pracowników i przełożonych oczywiście jak mają zły dzień to nie podchodzić ja bym polecił tam pracę można się wybić rozwijać szefostwo zawsze mi pomagało w trudnych sytuacjach czy to zawodowych czy prywatnych.
xyz 2016-10-29 13:27:15
Praca na produkcji czy w biurze?
Zostaw swoją opinię o Trouw Nutrition Polska - Grodzisk Mazowiecki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trouw Nutrition Polska