brak logo

Cheminst Polska Firma Usługowa

Wrocław

Opinie o Cheminst Polska Firma Usługowa

nick 2011-07-29 04:20:19
Hmm, w Cheminst żadna Justyna nie pracuje...
1
aksjo 2014-05-05 12:13:06
Niestety, nic dobrego nie można powiedzieć....
3
qwerty 2014-05-12 21:08:58
(usunięte przez administratora) Nie ma sposobu na wzięcie urlopu, nawet z dużym wyprzedzeniem. B(usunięte przez administratora) Fatalna atmosfera w pracy i w związku z tym duża rotacja pracowników.
4
olo 2014-05-29 19:48:21
Zgadzam się z powyższymi opiniami, właściciel ma duże problemy w relacjach z kobietami, stwierdzenia o nieużywaniu mózgu, niemyśleniu i inne gorsze na porządku dziennym, brak możliwości wykorzystania urlopu, bardzo duża rotacja pracowników w biurze (gdzie pracują kobiety), niska pensja. Odradzam.
4
jasmin 2014-08-26 14:08:34
Ja również zgadzam się z powyższym. Cwany dorobkiewicz liczący zera na koncie niczym bohater opowieści Karola Dickensa. Miałam wrażenie, że swoje kompleksy rekompensuje sobie upokarzaniem kobiet. Zdecydowanie nie polecam.
6
neksus 2015-09-02 08:40:52 [użytkownik zarejestrowany]
Nie wiem czy właściciel ma złe podejście do kobiet, na pewno ma złe podejście do ludzi. Jest chytry i niesłowny. Kombinuje tak by jemu było dobrze, nie dba o pracowników. nie dajcie się zwieść jego obietnicom złotych gór. Nie zapewni nawet wody czy herbaty. Dusigrosz to mało. Z umów ustnych się nie wywiązuje. A jak nie masz czegoś na papierze to zapomnij! Zostawi cię na lodzie i nie mrugnie. Masz pytania do napisz. odpowiem.
3
neksus 2015-10-30 23:56:16
odwołując się do wypowiedzi mifffo: no wszystkiego mieć się nie będzie. Nie będzie się mieć się ludzkiego traktowania, dotrzymywania obietnic, normalnego urlopu, dobrej umowy i wspomnianych podwyżek (chociaż nie o nich była mowa, ale miffo pewnie wie o czym pisze).
Tt 2016-03-05 11:09:50
Widzę że szef próbuje poprawić swój wizerunek w sieci;) właściciel firmy jest w głębi duszy małym, nieszczęśliwym chłopcem, którego nikt nie lubi. Ten nieszczęśnik mści się na otoczeniu robiąc wszystko aby każdego wokół wykiwac - zarówno pracowników jak i klientów. To jedyna radość w jego smutnym życiu. Co do kobiet- to wszystko prawda. Odradzam Paniom jakąkolwiek formę współpracy z tym panem. Taka moja opinia.
prawdziwy 2016-10-09 22:21:42
rekrutacji firma nie prowadzi ponieważ nikogo nie zatrudnia.... rotacji też nie ma boooo... ludzi się zwalnia jednego po drugim bo firma się nie rozwija.
dd 2016-10-09 22:22:16
Hej, wiecie jakie są średnie zarobki u nich? Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Cheminst Polska Firma Usługowa - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cheminst Polska Firma Usługowa