brak logo

Camco Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Camco Sp. z o.o.

ojciec Kazika 2011-02-14 11:58:09
Synu weź mnie nie rozśmieszaj. Konkretnie, ile Ci zaproponowano i na jakim stanowisku? Gdyby tak było idealnie, to czym tłumaczyć dużą rotację kadr? Domyślam się kim jesteś :)
1
brat Kazika 2012-04-16 14:40:48
w firmie kiepsko z rozwojem, kasa tez mala... nie polecam
1
brat Kazika 2012-04-16 14:44:06
brat Kazika - 2012-04-16 14:40:48

w firmie kiepsko z rozwojem, kasa tez mala... nie polecam
przynajmniej za mojej kadencji tak bylo, a teraz z tego co wiem jest jeszcze gorzej... ludzie sie zwalniaja. warunki tam sa strasznie slabe.
1
kandydat 2012-10-30 21:29:13
Byłem na spotkaniu rekrutacyjnym (3Q 2012). Ani ktokolwiek się przedstawił na wejściu, ani jednolitej godziny rozpoczęcia testu dla wszystkich. HR od strony informacji zwrotnej o postępowaniu rekrutacyjnym - przecież jest kryzys, po co choćby maila do kandydata wysłać. PR ma to do siebie że pracuje na przyszłość - ciekawe jak będą wtedy chcieli przyciągnąć pracowników, gdy rynek pracy będzie rynkiem pracownika. Mając na uwadze wypowiedzi innych o dużej rotacji i niskim uposażeniu - wedle mojej oceny nie polecam.
2013-10-02 15:04:23
kandydat - 2012-10-30 21:29:13

Byłem na spotkaniu rekrutacyjnym (3Q 2012). Ani ktokolwiek się przedstawił na wejściu, ani jednolitej godziny rozpoczęcia testu dla wszystkich. HR od strony informacji zwrotnej o postępowaniu rekrutacyjnym - przecież jest kryzys, po co choćby maila do kandydata wysłać. PR ma to do siebie że pracuje na przyszłość - ciekawe jak będą wtedy chcieli przyciągnąć pracowników, gdy rynek pracy będzie rynkiem pracownika. Mając na uwadze wypowiedzi innych o dużej rotacji i niskim uposażeniu - wedle mojej oceny nie polecam.
jak rozumiem test zdałeś majlepiej ze wszystkich?
JK 2016-08-03 10:40:23
Firma godna..... pożałowania. Jeżeli ktoś lubi prace w atmosferze krzyków, wiecznych bezpodstawnych pretensji o wszystko, ciągłego obgadywania to polecam. Moim zdaniem nie warto strzępić sobie nerwów i tracić czasu na pracę w takim miejscu.
marek 2016-09-12 11:06:49
JK Twoja opinia z autopsji czy ze słyszenia? Ile dało się wytrzymac?
JK 2016-09-12 15:23:12
Niestety z autopsji. (jesteś w pracy wszystko jest ok, nie ma Ciebie w pracy zaczyna się mówienie jakim to jesteś beznadziejnym pracownikiem, bardziej dwulicowych osób, które tam pracują nie znajdziesz) Oczywiście w firmie więcej jest dyrektorów przez wielkie "D" niż pracowników. Osoby tam pracujące chyba nigdy nie miały do czynienia z pracą na poziomie i kulturalnym załatwianiem rożnych spraw. Kiszą się w swoim sosie i uważają, że tak powinno wyglądać zarządzanie firmą.
Handlo 2017-01-05 15:24:09
Uwaga handlowcy! Obiecują ci na początku fajną kasę, ty zapier.... cieszysz się, że zarobisz a jak przyjdzie co do czego to znajdują niby punkty, z których się nie wywiązałeś tak, żeby jak najmniej ci zapłacić i wychodzisz gorzej jak w pracy na kasie w supermarkecie. Dodatkowo ludzie sa tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niepomocni, chamscy, jak znajda okazaje to odrazu cie upierdo...... zgadzam sie z poprzednikiem nie warto nawet progu tej niby firmy przekraczac......
Zostaw swoją opinię o Camco Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Camco Sp. z o.o.