brak logo

Harnaś Usługi Budowlane Sylwester Wadyl

Katowice

Opinie o Harnaś Usługi Budowlane Sylwester Wadyl

Nymeria Automation 2012-05-06 17:40:00
Zapraszamy na oficjalną stronę (usunięte przez administratora)
pracownik 2013-01-07 11:26:48
jak sie naprawde ktos nudzi to moze sobie popracowac za free :)
Pracownik 2013-01-14 14:19:20
Witam
Nie zgadzam się z poprzedniemi opiniami.
Tu nie którzy piszą o budowie we Wrocławiu , jak są tacy bez winy to niech kamieniem rzucą. Naobiecywali Panu (usunięte przez administratora)że takie żelbety dla nich to pikuś, a jak co do czego to nie mieli pojęcia o budownictwie.
Moja brygada pracowała i jakimś dziwnym trafem dostaliśmy wszystkie pieniądze. Za niektórych poprawialiśmy roboty żelbetowe tak proste sprawy że nie powinni się nazywać budowlańcami. Pan (usunięte przez administratora)jest normalnym pracodawcą i niech ktoś nie pisze głupot że ma nie zapłacone 100 000 zł, chyba sobie budowy pomylił.
rondes 2013-03-01 12:09:14
Chciałbym napisać kilka słów na temat Budowlanka Harnaś, byłem pracownikiem tej firmy akurat na budowie o której jest mowa że wszyscy zostali oszukani. Powiem tak że firmy które pracowały pod naszą firmą można nazwać ze to chłopcy z pod butki pod piwem. Tempo robót katastrfalne a jakość fatalna, muśeliśmy po nich poprawiać, zero odpowiedzialności. Za ich fachowość skutkowała tym że generalny nie odbierał robót i tylko poganiał bo tak wolno robili. Przez takie coś Pan (usunięte przez administratora)nie ma pieniędzy , musiał nas wszystkich zwolnić a sam boryka się dużymi problemami. Naprawdę nie mam Żadnych pretensji do Pana (usunięte przez administratora),pracowałem jakiś czas i nigdy mnie nie oszukał. Teraz szukam pracy intensywnie ale chyba już nigdy nie znajdę takiej.
miko 2014-03-25 09:20:00
(usunięte przez administratora)Rozumiem że każdy może mieć problemy ale nie odbierać telefonów to zwykłe draństwo.A tak na marginesie jak się o czymś nie ma zielonego pojęcia to trzeba zmienić profesję.
Bobi 2014-05-09 18:43:21
Jak miał pieniądze i futrował nimi wszystkich to piali z zachwytu. ale jak sam został oszukany to już zły i hieny chcą jeszcze. (usunięte przez administratora)
THOR 2014-09-22 16:30:05
Witam, Pracowałem dla Pana (usunięte przez administratora), Pieniędzy nie dostałem, Jak dzwoniłem i pytałem kiedy będą, zawsze było, że już niebawem, itd. ale jak kasy nie było, tak nie ma... Moim zdaniem, jak się z kimś umawiasz to stań na uszach, ale słowa dotrzymaj, albo jesteś zwykłym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i bandytą. Tacy ludzie nie powinni prowadzić działalności.
Alek 2016-05-20 18:02:18
Harnaś Usługi Budowlane Sylwester Wadyl mają się dobrze, to jedna z tych bezpiecznych film chyba jest
Zostaw swoją opinię o Harnaś Usługi Budowlane Sylwester Wadyl - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Harnaś Usługi Budowlane Sylwester Wadyl