Eko-Klimat AUTOMATYKA Sp.z o.o.

Gliwice

Opinie o Eko-Klimat AUTOMATYKA Sp.z o.o.

loka 2014-07-09 10:29
a skąd wiesz,ze raczkującej konkurencji? skoro firma ma taki prestiż, to nie powinna się obawiać "raczkującej konkurencji". Sam sobie przeczysz
4
eko 2015-03-03 17:04
Odradzam, rotacja pracowników duża, każdy kto mądry odchodzi po 1,2,3 miesiącach
5
Mirek S. 2015-03-25 20:55
Wg. mnie fachowy seriws.
2
Stażysta 2015-04-14 11:31
Dziwią mnie negatywne opinie o firmie, odbywałem staż i wszystko było ok. Atmosfera w firmie jak dla mnie dobra. Szef daje możliwość zapoznania się z zawodem a to w dzisiejszych czasach jest nieocenione.
2
Stefan 2015-04-23 21:00
Kiepski- klimat
1
dfghnj 2016-06-16 16:55
@RobRoy ojj to trochę słabo..nno bo ja jednak uwazam ze atmosfera w pracy jest bardzo wazne bo ale przeciez w sumie zawsze mozna sporobwac cos zmienić
Fogi 2017-02-06 10:40
Jestem wieloletnim pracownikiem i nie wiem skąd te wpisy - pewnie osób którym się nie chce pracować.
Ja przyszedłem pracować bez żadnego doświadczenia w tej branży, pracodawca dał mi szanse nauki a teraz po kilku latach mam fach w ręku z czego najbardziej jestem zadowolony !
5
Joanna 2017-03-20 13:28
@Fogi rozumiem, że firma również daje szansę pracownikom bez doświadczenia i przyucza ich do pracy. A co możesz powiedzieć więcej o plusach pracy w Eko-Klimat AUTOMATYKA?
Tomasz 2017-05-11 10:32
Witam, Słyszałem że forma się rozwija a szukam pracy, czy macie jakieś przyjęcia?
1
Joanna 2017-05-11 14:58
@Tomasz
sprawdzałeś już stronę internetową firmy? http://www.eko-klimat.pl/praca/
Obecnie poszukiwani są pracownicy na kilka stanowisk, między innymi Kierownik produkcji oraz Elektryk-automatyk. Jaka praca Cię interesuje?
1
kleo 2017-05-12 23:40
Są przyjęcia na róże stanowiska. Od pomocnika montera do inżyniera kontraktu. Firma przyjmuje i wprowadza do zawodu absolwentów szkół i uczelni. Chętni do podjęcia pracy spotkają się z dobrym przyjęciem współpracowników i kierownictwa. Zasady stare i sprawdzone. Najpierw okres próbny i zapoznanie się ze stanowiskiem, później obowiązki i podwyżki. W związku z robotami na terenie UE oraz wyjazdach dalszych dla najbardziej ambitnych konieczna dobra znajomość j. angielskiego. Zatrudnimy też brygadzistów i pracowników produkcji do pracy w zakładzie produkcji elementów metalowych, wentylacyjnych.
2
Ona 2017-06-04 17:58
Dostalam ofetre koordynatora sekretariatu czy ktos byl na rozmowie na owe stanowisko?
Joanna 2017-08-21 15:09
@Ona - czy wzięłaś udział w rekrutacji w Eko-Klimat AUTOMATYKA Sp.z o.o.? Czy możesz opisać nam rozmowę kwalifikacyjną? Jakie pytania usłyszałaś? Czy coś szczególnego Cię zaskoczyło podczas samej rozmowy? Takie dodatkowe informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.
Zostaw swoją opinię o Eko-Klimat AUTOMATYKA Sp.z o.o. - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eko-Klimat AUTOMATYKA Sp.z o.o.