Eko-Klimat AUTOMATYKA Sp.z o.o.

Gliwice

Opinie o Eko-Klimat AUTOMATYKA Sp.z o.o.

loka 2014-07-09 10:29
a skąd wiesz,ze raczkującej konkurencji? skoro firma ma taki prestiż, to nie powinna się obawiać "raczkującej konkurencji". Sam sobie przeczysz
4
eko 2015-03-03 17:04
Odradzam, rotacja pracowników duża, każdy kto mądry odchodzi po 1,2,3 miesiącach
5
Mirek S. 2015-03-25 20:55
Wg. mnie fachowy seriws.
2
Stażysta 2015-04-14 11:31
Dziwią mnie negatywne opinie o firmie, odbywałem staż i wszystko było ok. Atmosfera w firmie jak dla mnie dobra. Szef daje możliwość zapoznania się z zawodem a to w dzisiejszych czasach jest nieocenione.
2
Stefan 2015-04-23 21:00
Kiepski- klimat
1
dfghnj 2016-06-16 16:55
@RobRoy ojj to trochę słabo..nno bo ja jednak uwazam ze atmosfera w pracy jest bardzo wazne bo ale przeciez w sumie zawsze mozna sporobwac cos zmienić
Fogi 2017-02-06 10:40
Jestem wieloletnim pracownikiem i nie wiem skąd te wpisy - pewnie osób którym się nie chce pracować.
Ja przyszedłem pracować bez żadnego doświadczenia w tej branży, pracodawca dał mi szanse nauki a teraz po kilku latach mam fach w ręku z czego najbardziej jestem zadowolony !
5
Joanna 2017-03-20 13:28
@Fogi rozumiem, że firma również daje szansę pracownikom bez doświadczenia i przyucza ich do pracy. A co możesz powiedzieć więcej o plusach pracy w Eko-Klimat AUTOMATYKA?
Tomasz 2017-05-11 10:32
Witam, Słyszałem że forma się rozwija a szukam pracy, czy macie jakieś przyjęcia?
1
Joanna 2017-05-11 14:58
@Tomasz
sprawdzałeś już stronę internetową firmy? http://www.eko-klimat.pl/praca/
Obecnie poszukiwani są pracownicy na kilka stanowisk, między innymi Kierownik produkcji oraz Elektryk-automatyk. Jaka praca Cię interesuje?
1
kleo 2017-05-12 23:40
Są przyjęcia na róże stanowiska. Od pomocnika montera do inżyniera kontraktu. Firma przyjmuje i wprowadza do zawodu absolwentów szkół i uczelni. Chętni do podjęcia pracy spotkają się z dobrym przyjęciem współpracowników i kierownictwa. Zasady stare i sprawdzone. Najpierw okres próbny i zapoznanie się ze stanowiskiem, później obowiązki i podwyżki. W związku z robotami na terenie UE oraz wyjazdach dalszych dla najbardziej ambitnych konieczna dobra znajomość j. angielskiego. Zatrudnimy też brygadzistów i pracowników produkcji do pracy w zakładzie produkcji elementów metalowych, wentylacyjnych.
2
Ona 2017-06-04 17:58
Dostalam ofetre koordynatora sekretariatu czy ktos byl na rozmowie na owe stanowisko?
Konrad 2017-09-14 12:35
Przyjęcia są cały rok bo taka jest roatacja. Dlaczego dają szansę pracownikom bez doświadczenia? Bo jaki pracownik z doświadczeniem chciałby pracować za takie pieniądze.
Joanna 2017-09-25 14:24
@Konrad - wspominasz, że w firmie zauważalna jest duża rotacja pracowników. Jak myślisz, co jest jej powodem? Szczegółowe informacje są bardzo przydatne dla osób chcących zatrudnić się u tego samego pracodawcy co Ty. Doświadczenie pracowników jest cenną wskazówką przy podejmowaniu decyzji o przyszłości zawodowej.
Zostaw swoją opinię o Eko-Klimat AUTOMATYKA Sp.z o.o. - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eko-Klimat AUTOMATYKA Sp.z o.o.