brak logo

Montip Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy

Włocławek

Opinie o Montip Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy

izak 2011-05-13 01:45:35
Coś te opinie zadziwiająco do siebie podobne i w tym samym stylu napisane :))))) Czyżby autoreklama???
anonim 2011-08-31 02:46:06
Nie sądze by praca w tej firmie była spokojna i przyjemna( usunięte przez administratora ). Omijajcie tą Firmę z daleka
2
ten_ktoś 2012-08-11 19:03:06
haha może nie potrafisz czytać...
refren 2013-09-26 14:23:24
Pracować do prawda nie pracowałem, ale byłem na rozmowie kwalifikacyjnej. Przeprowadzana była przez dwójkę pracowników niskiego szczebla, którzy robili to chyba pierwszy raz w życiu. Sami nie wiedzieli o co im chodzi, więc jak osoba ubiegająca się o pracę ma wiedzieć? Ogólnie słabo to wygląda. Mało profesjonalnie - i to mega. Szkoda mi benzyny, którą spaliłem na dojazd do firmy.
2
123 2014-02-24 07:00:33
Firma już od roku szuka pracownika na jedno stanowisko... Dziwne?
4
H 2014-04-02 23:34:58
Byłem tam na rozmowie kwalifikacyjnej, a potem na dniu próbnym. Nie było dane mi poznać szefa, rozmowę prowadziła ze mną pracownica, która nie podała żadnych konkretów, podejrzewam, że ta sama o której wspomina kolega wyżej. Dzień próbny to parodia - zero pomocy ani nawet wskazówek, czego oczekują od nowego pracownika, a każde pytanie zbywane czymś w stylu "powinien pan to wiedzieć jak chce pan u nas pracować". Na koniec dowiedziałem się, że jestem mało spostrzegawczy, bo nie umiem opisywać z marszu przedmiotów według kryteriów, których mi nie podano - co jest tym zabawniejsze, że opisując je wzorowałem się na aukcjach z ich własnego sklepu. Oczywiście o jakimkolwiek wynagrodzeniu za dzień próbny nie było mowy. Nie polecam, mam wrażenie, że firma szuka pracownika tak, aby go nie znaleźć(usunięte przez administratora) Zero profesjonalizmu i przyzwoitości i nutka hipokryzji pod postacią braku tych standardów u siebie, których wymagają od potencjalnych kandydatów.
3
sara 2014-05-20 10:35:55
(usunięte przez administratora) Dziękuję bardzo. Lepiej wyjechać na Wyspy i chociaż zarobić i dać sobie spokój z takimi wynalazkami.
4
heeh 2014-11-24 17:34:10
Ciesz się, że nie miałeś okazji poznać szefa. A pracownica to zapewne córka właściciela. Oferty pracy są u nich przez cały czas. Zatrudniają na zasadzie okresu próbnego (najlepiej za darmo). Znajomy pracował tydzień, ostatniego dnia szef wcisnął mu stówkę i stwierdził, że się do niczego nie nadaje.
4
zaswed 2015-03-30 09:18:04
Dno i sześć metrów mułu. PiP się powinna zainteresować tym czymś
7
pr 2016-09-22 10:43:18
Złodziejska firma radzę omijać szerokim łukiem! Wystawiają ciągle oferty pracy, że niby szukają pracownika, a tak naprawdę szukają ludzi którzy mamieni ofertą popracują u nich ZA DARMO dzień lub dwa (co jest oczywiście nielegalne, a szef tej firmy nawet nie ma o tym pojęcia bo tak się zna lub najzwyczajniej jest oszustem z premedytacją) na czas gdy ich stali pracownicy idą na zwolnienia czy urlopy. Oczywiście w trakcie "rozmowy o pracę" wszystko jest pięknie ładnie obiecują pieniądze za te próbne dni, z później oczywiście kłamią, że nic takiego nie miało miejsce i odsyłają z niczym. Człowiek stara się lata robi niemal tak samo szybko wszystko co pracownicy którzy robią już tam od dawna, ale to i tak jest oczywiście za wolno dla paniusi która nigdy w życiu nie skalała się jakąkolwiek pracą fizyczną... Jeszcze raz radzę omijać z daleka no chyba, że chcecie popracować za darmo.
1
ds 2016-10-09 22:27:12
Wiecie czy niedługo pokaże się u nich jakaś inna oferta pracy niż na tego sales manager? Realizacja wyznaczonych celów dystrybucyjnych i sprzedażowych na terenie Niemiec to raczej standardowy obowiązek, ale szkoda, że nie określili jakich zarobków można się spodziewać.
Zostaw swoją opinię o Montip Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy - Włocławek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Montip Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy