brak logo

Montip Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy

Włocławek

Opinie o Montip Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy

izak 2011-05-13 01:45
Coś te opinie zadziwiająco do siebie podobne i w tym samym stylu napisane :))))) Czyżby autoreklama???
anonim 2011-08-31 02:46
Nie sądze by praca w tej firmie była spokojna i przyjemna( usunięte przez administratora ). Omijajcie tą Firmę z daleka
3
ten_ktoś 2012-08-11 19:03
haha może nie potrafisz czytać...
refren 2013-09-26 14:23
Pracować do prawda nie pracowałem, ale byłem na rozmowie kwalifikacyjnej. Przeprowadzana była przez dwójkę pracowników niskiego szczebla, którzy robili to chyba pierwszy raz w życiu. Sami nie wiedzieli o co im chodzi, więc jak osoba ubiegająca się o pracę ma wiedzieć? Ogólnie słabo to wygląda. Mało profesjonalnie - i to mega. Szkoda mi benzyny, którą spaliłem na dojazd do firmy.
2
123 2014-02-24 07:00
Firma już od roku szuka pracownika na jedno stanowisko... Dziwne?
4
H 2014-04-02 23:34
Byłem tam na rozmowie kwalifikacyjnej, a potem na dniu próbnym. Nie było dane mi poznać szefa, rozmowę prowadziła ze mną pracownica, która nie podała żadnych konkretów, podejrzewam, że ta sama o której wspomina kolega wyżej. Dzień próbny to parodia - zero pomocy ani nawet wskazówek, czego oczekują od nowego pracownika, a każde pytanie zbywane czymś w stylu "powinien pan to wiedzieć jak chce pan u nas pracować". Na koniec dowiedziałem się, że jestem mało spostrzegawczy, bo nie umiem opisywać z marszu przedmiotów według kryteriów, których mi nie podano - co jest tym zabawniejsze, że opisując je wzorowałem się na aukcjach z ich własnego sklepu. Oczywiście o jakimkolwiek wynagrodzeniu za dzień próbny nie było mowy. Nie polecam, mam wrażenie, że firma szuka pracownika tak, aby go nie znaleźć(usunięte przez administratora) Zero profesjonalizmu i przyzwoitości i nutka hipokryzji pod postacią braku tych standardów u siebie, których wymagają od potencjalnych kandydatów.
4
sara 2014-05-20 10:35
(usunięte przez administratora) Dziękuję bardzo. Lepiej wyjechać na Wyspy i chociaż zarobić i dać sobie spokój z takimi wynalazkami.
4
heeh 2014-11-24 17:34
Ciesz się, że nie miałeś okazji poznać szefa. A pracownica to zapewne córka właściciela. Oferty pracy są u nich przez cały czas. Zatrudniają na zasadzie okresu próbnego (najlepiej za darmo). Znajomy pracował tydzień, ostatniego dnia szef wcisnął mu stówkę i stwierdził, że się do niczego nie nadaje.
4
zaswed 2015-03-30 09:18
Dno i sześć metrów mułu. PiP się powinna zainteresować tym czymś
8
ds 2016-10-09 22:27
Wiecie czy niedługo pokaże się u nich jakaś inna oferta pracy niż na tego sales manager? Realizacja wyznaczonych celów dystrybucyjnych i sprzedażowych na terenie Niemiec to raczej standardowy obowiązek, ale szkoda, że nie określili jakich zarobków można się spodziewać.
lelum polelum 2017-04-04 11:12
Z przykrością muszę podpisać się pod powyższymi negatywnymi opiniami. Dodałbym tylko dość mizerne warunki socjalne samego budynku, pomijając już brak ogrzewania (zapewne nie tak uciążliwy w lato) to o ile ktoś z montip będzie to czytał, sugerowałbym posprzątanie i umycie łazienki. O ciepłą wodę chyba zbyt dużo prosić.
Atmosfera średnia. Ktoś może jednak się tam odnajdzie. Powodzenia !
3
Referent 2017-05-23 13:26
Firma działa żałośnie. Pracownica która podaje się za pseudo szefowa Nie potrafi kierować zespołem, widać ze ma wielkie kompleksy co do swojej osoby potrafi tylko poniżać i ucinać dyskusje w obawie usłyszenia prawdy. Pracownicy nie czuja się szanowani lecz wykorzystywani. Nie polecam tego miejsca pracy bo zarabia się grosze, a praca nie należy do łatwych. Trzeba brać pod uwagę ze pieniądze są ucinane za błędy pracownika. Nie polecam.
Zostaw swoją opinię o Montip Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy - Włocławek
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Montip Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy