brak logo

Clinico Medical

Błonie

Opinie o Clinico Medical

pracownik 2015-04-24 20:12
Kurna ja jestem pracownikiem tej firmy i właśnie jestem w pracy na magazynie ludziska to chodzi chyba o Ewę K. ona faktycznie przychodziła do nas na magazyn zanim była w ciąży z taką koleżanką blondyna była parę razy lubiala poswietuszyc i widać było po niej ze lubi ten sport bo ta jej koleżanka to taka niewydazona i faktycznie był taki moment kiedy koledzy podkladali do jej torebki zużyte prezerwatywy z zawartością w środku żeby się sama zapolodnila bo bardzo chciała mieć drugie dziecko a ponoć Andrzej S. nie morze mieć już dzieci a nasze koleżanki z pracy robiły wszystko żeby wesprzeć jego partnerce ze jest najgorszym i ze ja zdradza myślę że Ewa w to uwierzyła że on to robi ja znam i ja i jego i myślę że ani ona ani on nie zrobili niczego czego mogliby się wstydzić i na pewno się nawzajem nie zdradzają to tylko ludzką zazdrość i zawiść naszych koleżanek z pracy a nie jedna z nich potrafi zrobić jeszcze większe świństwo sam się o tym przekonałem pracuje w tej firmie już bardzo długo i nie zamierzam stąd odchodzić tak jak to zrobili moi koledzy a to co mówią nasi koledzy i koleżanki z pracy o innych naszych kolegach na to trzeba brać poprawkę ja mam kolegę w srodzie śląskiej który nie pracował w tej firmie ale zna i ja i jego i powiedział mi kiedyś na piwie ze Ewa poszła by za Andrzejem w ogień i na odwrót oni mają chyba dwóch synów jak się nie mylę i posłuchaj Cię ludzie dajcie im końcu spokoju pozwól Cię im żyć normalnie bo w naszej firmie koleżanki i koledzy zajmują się cudzymi sprawami a nie swoimi a to czy Ewa cokolwiek zrobiła i jeśli on ja taka zaakceptował i chciał być z nią to chyba świadczy tylko o tym że jest najważniejsza w jego życiu wydaje mi się ze to jest najważniejsze a nikogo z nas tu w pracy nie powinno to obchodzić bo to z kim rozmawia Ewa czy Andrzej nie powinno nikogo obchodzić a rozmowa to nie jest zdrada jak niejednokrotnie próbowano Ewie wmówić zajmijcie się swoimi sprawami i niewchodzcie ludziom z butami w ich życie. pozdrawiam trzymajcie się Ewa i Andrzej to jest tylko ludzka zawieść. Pracownik magazynu
obserwator 2015-04-24 20:27
kurna a co was obchodz zycie prywatne innych ludzi z zazdrosći to piszecie jak sie nie myle to tu mozna wpisywać opinie dotyczace pracy w zakładzie a nie o zyciu prywatnym pracowników takich żeczy to nawet nie powinno sie pisać na forum publicznym wiesz to zachowaj to dla siebie niewiem czy tobie było by miło gdyb chodziło o ciebie i każdy by pisał takie bzdury na twój temat lubi dziewczyna sie bzykac i co komu do tego
żeczy 2015-04-24 21:06
hmm...rzeczy....
pracownik były 2015-04-24 21:08
Ja też tam pracowałam w tej firmie i mieszkam w tej samej miejscowości co oni fakt że od pewnego czasu Andrzeja nie widzę a to nie świadczy o tym że nie są razem ja widziałam te filmy to są filmy z lat 90 jestem tego pewna i każdemu z nas mogło to się przytrafić ja te filmy widziałam w Niemczech i myślę że Andrzej tak samo o tym wiedział i nie miał nic przeciwko temu ja uważam że skoro on ja taka zaakceptował jak jest to nikt inny nie powinien się w to mieszać ja sama napisałam parę pism do pewnej instytucji na jej temat i teraz tego żałuję myślę że jak by Andrzej wiedział kto to pisał to by się mogło zle skończyć i myślę że oni jeszcze nie stracili do siebie zaufania i nie stracą przez ludzkie gadanie i nastawienie ich przeciw sobie nawet ja pisałam do jej bratowej i to był mój błąd myślę że nikt z zewnątrz nie powinien wtrącać się w życie prywatne innych osób pisałam też SMS nie sama i do Andrzeja i Ewy pisząc do Andrzeja o Ewie A wiedzieliśmy od kolegów wszystko z dokładnymi szczegółami ja więcej tego nie zrobię jeśli kiedy kiedykolwiek przeczytacie ten wpis to przepraszam was bardzo za wszystko
anka 2015-04-25 08:48
Odnoszę wrażenie, że ostatnie posty dodaje jedna i ta sama osoba. Pytanie tylko po co? żeby sztucznie podkręcić temat? Kręci Cię czyjeś życie? zastanów się nad sobą, żyj i pozwól żyć innym, bo to co wypisujesz raz że jest nie na temat, dwa jest po prostu żałosne, i trzy to nie twoja sprawa.
1
Arutek Brzeg Dolny 2015-04-25 09:25
Jestem tego samego zdania co poprzednia wypowiedź Anki. Może ta osoba się po prostu mści i zawiera treści hejterskie.
anka 2015-04-25 09:57
Szkoda tylko, że anonimowo. Tylko na tyle ją stać- obrazić, opluć, oczernić za pomocą internetu. Strażniczka moralności się znalazła, a może Ty się nam przedstaw, może Ciebie też znamy, Ciebie i twoje tajemnice, może z Ciebie się pośmiejemy, oplujemy publicznie. Chociaż może lepiej nie,bo to forum poświęcone jest WARUNKOM PRACY, a nie ŻYCIU PRYWATNYM PRACOWNIKÓW.
:D:D:D 2015-09-16 23:05
No bo jak to tak? Seks dopiero po ślubie, a tu co? Partner, kochanek a i dzieci też ma! Tak nieczysta osoba nie powinna z domu wychodzić, a co dopiero robić w TAKIEJ PORZĄDNEJ FIRMIE!!!!! (ten komentarz nie jest formą obrażenia owej Pani, tylko jej wścibskich sąsiadek)
xxx 2015-11-28 19:23
Dajcie spokój plotą o życiu prywatnym.Zacznijcie pisać o warunki w pracy.atmosferze.
natalia 2015-12-06 19:39
Jest ogloszenie o prace,warto aplikowac?Napiszcie czy jest mobing?Jak atmosfera czy trzeba drzec ryja itp,jakie zarobki na poczatek?
Marek 2016-01-19 14:28
Ale Wiola to grzmoci się jak rakieta :)
2
heheszki 2016-03-10 06:14
jest rotacja jest :) ale przyjmują tylko swoich, wiem bo przecież byłam =D
heheszki 2016-03-10 06:15
i 3000 taaa...jasne :)
1
gosc 2016-03-11 17:40
Ciagle jest rotacja.Starych pracowników zwalniaja a nowych przyjmuja a pozniej maja pretensje,ze duzo jest reklamacji.Coraz gorzej z praca jest co raz wiecej ludzi nie ma pracy.Moze i zarobki dobre ale kiedys takie byly.Teraz tylko na lince mozna ewentuanie tak zarobic nigdzie indziej.
pracownik 2016-04-28 12:21
Witam obecnie jestem pracownikiem tej firmy ale oczywiście na pod firmę czyli jestem tzw pracownikiem tymczasowym . Oczywiscie to jest bardzo śmiesznę bo pracuję już tak 3 lata i jak na razie clinico nie ma zamiaru dawać umów na firmę a co najlepsze zwalniają się starzy pracownicy. Ale tzw kołnierzyków ciągle przybywa i oni na pewno nie mają umów tymczasowych to jest chore . Czas najwyższy się stamtąd zwolnić bo szkoda życia na tą firmę medalu się nie dostanie a atmosfera w tej firmie to czyste bagno po prostu szok!!!!!!!!!!!
4
an 2016-08-23 09:22
Teraz jest rekrutacja na mechaników utrzymania ruchu i na magazynierów.
an 2016-08-26 12:30
Tak, aktualne, najlepiej złóż podanie w kadrach.
nina 2016-09-18 00:42
to najgorszy zakład w jakim pracowałam i NIGDY WIĘCEJ takiego zakładu praca dla oszołomów z PGR-ów
niezadowolona 2016-09-23 10:17
najgorszy zakład pracy w jakim przyszło mi pracować. na początku nie zauważałam tego burdelu jaki panuje wokół, ale im dłużej tam byłam, tym bardziej wszystko stawało się dzwine. cały czas tłuką do głowy, że ratujemy życie, że to nasze rodziny mogą używać tych produktów w szpitalu, pokazują obrazki maleńkich dzieci, przez które nasz wadliwy produkt może je zabić, a w rzeczywistości co się dzieje? nie liczy się jakość produktu tylko ILOŚĆ, normy do wyrobienia niektórych rzeczy są z kosmosu! nie wyrabiasz to nie zarabiasz, nie ma czasu na skontrolowanie wyrobionych produktów, także niewątpliwie wiele bubli trafia do szpitali. później płacz bo przychodzą reklamacje i wszyscy są niezadowoleni. kierownicy zamiast zająć się konkretami, czepiają się pierdół pod tytułem "ten koziołek stoi 2cm poza linią" jakby to było najważniejsze i wpływało jakkolwiek na jakość wyprodukowach wyrobów.
pełno jest tzw. kołnierzyków, nie mam pojęcia co ich tam tyle robi, bo moim zdaniem ich zadanie polega na ciągłym przechadzaniu się wokół hali.
ogólnie niektórzy liderzy traktują niesprawiedliwie swoich pracowników, jeżeli zostałaś/eś przeszkolona/y na jakąś maszynę to badź pewna/y że cały czas będziesz na nią chodzić, bo na innych działach nie ma pełnej obsady (ludzie się zwalniają, bo mają dosyć albo od miesięcy siedzą na chorobowym) w momencie kiedy pytasz lidera/ki dlaczego ciągle ty chodzisz na te maszyny otrzymujesz odpowiedź "bo jesteś przeszkolona", ale w momencie kiedy mówisz, że nie byłaś/eś szkolony a ktoś inny był, to i tak pójdziesz ty i przecież zaraz sie przeszkolisz i nie ma problemu. a inni którzy zostali już przeszkoleni? niewiadomo dlaczego nie mogą iść. wydawało by się, że jesteś osobą niezastąpioną i mogło by się spodziewać umowy na clinico, ale spotyka cię kolejne rozczarowanie. ludzie pracują tam długi czas przez agencje pracy, umowy są na 4mc, na 7mc i tak w kółko. dopóki nie zmienią ci agencji pracy. zbierasz sobie dni wolne na przymusowy urlop, który ma cały zakład, ale niefortunnie akurat tuż przed urlopem okazuje się że zmieniają ci podfirmę i cały urlop siedzisz na bezpłatnym, nie zdażysz sobie uzbierać wolnego na święta i znowu siedzisz na bezpłatnym, a to wszystko odbija się na premii.
odradzam pracę w tym zakładzie, dzieje się coraz gorzej. oczywiście dla ludzi z okolicznych wiosek to idealna opcja, bo dojazd za darmo. ale domyślam się, że jeżeli w okolicy otworzy się jakaś nowa firma, wiele osób z clinico odejdzie, bez zastanowienia.
16
Adm.. 2016-09-26 10:08
Jestem pracownikiem clinico.. umowę dostaniesz po 5 latach tak jak Ja.. chyba ze masz znajomego kierownika dostaniesz po miesiącu tak jak inne Panie..
sdfg@ 2016-09-26 10:49
@basia a co rozumiem ze oni nie maja swojej strony internetowj czy o co tutaj chodzi? pameitaj ze to nie jest żaden obowiązek wlasnie żeby firma takowa posiadala jak maja stalych klientów to może nie potrzebuja
Monika 2016-10-25 02:37
jest takie przyslowie ze dwa razy w to samo g.miejsce sie nie wchodzi. To całe kurownictwo to sie do tarcia chrzanu nawet nie nadaje a co dopiero do zarzadzania ludzmi. Nie polecam
2
Krzych 2016-10-25 03:03
Jestem facetem i pracuje na produkcji jest nas nie wielu. kolezanek mam mnostwo niektore sie domnie kleja dadza obmacac poklepac po tylku ogolnie jest bosko to jedyny pozytyw w tej firmie.
Kołnierzyki to w nadzorze tylko pracuja ale czesto nawet do tarcia chrzanu sie nie nadaja i wiedzy tez nie maja .ogolnie srednio czekamy na nowa firme ktora ma powstac niedlugo w okolicy wtedy napewno spora masa ludzi sie przeniesie.
2
gosc 2016-10-25 19:18
A co to za firma ma powstać jezeli można wiedzieć.A tak na marginesie ja również pracowałam w Clinico 14 miesięcy i też myślałam że jestem nie zastąpiona ale niestety z dnia na dzień mnóstwo ludzi dostalo wypowiedzenia.Ale najśmieszniejsze jest to że za kilka dni przyjęli znów mnóstwo ludzi to jakieś przekręty chyba bo inaczej tego nie można wytłumaczyć.Ogólnie nie polecam.
1
Kacha 2016-10-26 19:14
Haha, Krzych - podniecasz się bo obmacują Cie stare baby, które potem za twoimi plecami mają niezły ubaw. Sama pracowałam tam 3 lata i dobrze wiem że większość tych kobiet nakręca facetów na produkcji dla jaj - w szczególności tyczy się to na linii.
1
gość 2016-10-28 16:09
Tak właśnie a oni cieszą się że niby mają takie branie.Ha ha hahaha
Nsc 2016-11-01 21:20
Witam a jak wyglada praca np na stanowisku ustawiacza czy narzędziowca tez jakieś rygory normy czy coś w tym stylu.
czxxx 2016-11-06 10:41
Jest ale nie polecam pracy tam pracuje 6 miesuecy i juz zmieniam za chwile bo mi nie pasuje tam te zasady kierownictwa.
Ogolnie atmosfera pracy jest slaba i klopoty z dostepnoscia czesci.
Nie polecam
1
Nsc 2016-11-08 10:50
A jak z obowiązkami robisz wszystko za wszystkich czy masz swoje obowiązki i tylko one Cię interesują. A ty na jakim dziale pracujesz jeśli można wiedzieć ?
gosc 2016-11-09 11:02
Przychodzac do pracy tak naprawde niewiesz gdzie dzisjaj wyladujesz musisz wszedzie umiec sie odnalezc i robic wszystko.
5
najlepszy 2016-12-02 07:05
Pracowałem w tej firmie na stanowisku ustawiacza na vs1 i szczerze polecam . zarobki ok. atmosfera wśród ustawiaczy i ludzi świetna. Odeszłam tylko z powody 4-brygadówki i żałuje tej decyzji. Narzekają tylko pseudo ustawiacze którzy nie mają doświadczenia, i nie radzą sobie z procesem .
1
oko 2017-02-05 18:37
NIE ŻAŁUJ
FREDI 2017-02-07 04:47
Zastanawiałem się czy pozwolić tam swojej żonie pracować , bo po przeanalizowaniu w/w opinii z moralnego punktu widzenia oczywiście , wyzysk [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Dziwne teksty ? Czy jest tak naprawdę ? Czy po prostu ludzie zmyślają !?
3
FREDI 2017-02-07 04:53
Czy jest ktoś odważny ,żeby napisać i podać choć jeden powód ,dlaczego by miała tam podjąć pracę ?
bell 2017-02-08 01:24
bo pewnie potrzebuje kasy
1
nata 2017-02-25 19:37
Pracowałam tam kilka lat. Nauczyłam się dużej dyscypliny i odporności na stres. Jednakże nie polecam. Przychodzą tam młode fajne dziewczyny z aspiracjami, które po kilku miesiącach zamieniają się w bezmózgie roboty. Kierownictwo stosuje ogromną presję na pracownikach często bez powodu. W większości Kierownicy nie posługują się płynnie żadnym językiem obcym ani nie posiadają wykształcenia wyższego - co u wielu pracowników budzi wręcz niesmak. Podwyżki zazwyczaj są co roku, ale obejmują tylko biurowiec. Kołnierzy z Administracji jest tyle,że nie można się połapać kiedy zostali poprzyjmowani. Zarobki są małe, normy wyrąbane w kosmos, śniadanie je się w biegu, ciężko jest coś załatwić. Bywają i takie kobiety, które za 30 gr więcej oku by wyłupiły swojej koleżance. Mobbing jest tu chlebem powszednim. Umowy na firmę zostają dane wtedy gdy wieloletni pracownik się zwolni. Pozytywów brak. Nie wiem dlaczego kobiety pracują w takim zakładzie. Rozumiem praca na jakiś czas ale na pewno nie na wiele długich lat. Świat poza Clinico istnieje tak jak i wiele fajnych firm w których można pracować oraz się rozwijać.
9
Joanna 2017-03-09 15:32
Obecnie firma poszukuje osoby do pracy na stanowisko Inżynier ds. jakości. Co możecie powiedzieć o pracy na tym stanowisku w Clinico Medical?
ja 2017-03-18 17:55
cały czas kogoś przyjmuja poniewaz inni sie zwalniaja
1
Zenon 2017-03-20 19:39
teraz szukają inżyniera ds jakości. Są jakieś pozytywy na dziś? :)
Joanna 2017-03-24 16:03
@ja rozumiem, że pracujesz obecnie w firmie. Możesz opowiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia w Clinico Medical? Co uznałbyś za największy plus w swojej pracy?
OBECNIE TAM PRACUJE 2017-03-25 14:50
Plusy:
- praca w czystym
- klima (latem nie trzeba się gotować)
- dojazd za darmo
- pieniądze dobre (gdzie zarobie więcej ?)
- atmosfera w pracy super (to już zależy od ludzi i ich nastawienia)
Minusy:
-umowy na pod firmy
-20 min przerwy
Nie każdy się nadaje do pracy manualnej. Są ludzie któż nie przykładaj się do pracy tylko chcą wszystko za darmo, a niestety od siebie też trzeba coś dać
1
Pracująca 2017-03-25 15:21
Może pochwal się na jakim stanowisku pracujesz? Bo 7,5 godzinne siedzenie na linii bez możliwości wstania, rozprostowania się, wysłuchiwania jak to wolno pracujesz, że masz pracować szybciej i dokładniej to na pewno jest plus tej pracy.
5
vis 2017-03-29 18:13
Czy to prawda że kierownik żąda od pracowniczek informacji o menstruacji? Jeśli tak to nie mieści mi się to w głowie. Jest to jawne i chamskie naruszenie dóbr osobistych art 111 kodeksu pracy i 24 k.c macie prawo żądać poszanowania godności i zgodnie z prawem musi wam to zapewnić pracodawca jeśli tego nie robi powinniście zasięgnąć porady prawnika. Zgłosić to należy do Inspekcji pracy i do rzecznika praw obywatelskich.
3
pracownica 2017-04-04 20:42
Bez przesady, aż tak strasznie to nie jest.
belle 2017-04-05 13:13
aż tak strasznie to nie, ale.... ??? jednak
2
FREDI 2017-04-21 11:59
Odpowiadam : Nie nie potrzebuje 'Kasy' i dla mnie ta wypowiedź jest wręcz żenująca i nie na temat !
FREDI 2017-04-21 12:00
Odpowiadam : Nie nie potrzebuje 'Kasy' i dla mnie ta wypowiedź jest wręcz żenująca i nie na temat !
Joanna 2017-04-21 12:08
@OBECNIE TAM PRACUJE dziękuję za odpowiedź. To ważne, żeby dobrze czuć się w swojej pracy.
@Pracująca o pracy na jakim dziale mówisz? Rozumiem, że jest ona obciążająca. Jakie są Twoje doświadczenia z pracy w Clinico Medical?
pani 2017-04-23 15:09
a jak z jakością ? ktoś kontroluje czy idzie wszystko? trzeba poprawiać ?
Pracownik 2017-04-27 09:44
Idzie mi juz 4 rok jak pracujetam.SA dni ciezkie w pracy i sa dni wrecz dobre.Na zarobki nie narzekam.Tylko malo czasu na przerwe jest.Najgorsze jest to,ze pchaja nas do autobusów jak sardynki i nie interesuje ich to czy ludzie maja miejsce w autobusie czy musi kilkanascie km stac by dojechac do pracy.Przez agencje najgorsze sa dni urlopowie.JAk przechodzisz z podfirmy na podfirme to nie masz urlopu zadnego i wtedy musisz brac bezplatny.
To nie prawda jest,ze na calej hali w czasie upalów jest super chłodno to jest bzdura.
Róbcie sobie 8h w miescu gdzie w kolo Was sa same duze maszyny i kazda chodzi to gorzej sie spocicie niz mielibysciena sloncu lezec.
Nie jest tak pieknie w tym zakladzie.Ludzie nie zawsze sa mili zawsze znajda sie jakies baby,ktore interesuje Wasze zycie i obrobia Ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Starsi pracownicy sie zwalniaja bo juz maja dosc tego wyzysku a zas nawi pracownicy popracuja tydzien jak nie mniej i odchodza.
Tak maja brak ludzi,ze sciagaja ludzi z Walbrzych do pracy,bo nikt w okolicy nie chce juz pracowac.
Zostaw swoją opinię o Clinico Medical - Błonie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Clinico Medical