Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-01-26 20:23:39 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Clinico Medical - Błonie. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2009-04-08 10:42:19 odpowiedz | cytuj
Pracowałam 6 lat w clinico i jestem zadowolona. Praca jak każda. jest ok.
anonim - 2009-04-08 10:42:27 odpowiedz | cytuj
Pracowałam 6 lat w clinico i jestem zadowolona. Praca jak każda. jest ok.
anonim - 2009-06-03 15:32:51 odpowiedz | cytuj
prosze więcej szczegółów bo szukam pracy
anonim - 2009-06-03 15:47:52 odpowiedz | cytuj
szczerze odradzam,banda hipokrytow a zwlasza brygadziski np pani Pindral .
anonim - 2009-06-15 18:00:51 odpowiedz | cytuj
czy tam jest praca na zmiany i jakie są zarobki
główny księgowy Clinico Medical - 2009-08-24 10:14:56 odpowiedz | cytuj
serdecznie odradzam, pracowałem w Clinico, niskie zarobki, wszystkowiedząca dyrekcja, służalcze układy z Niemcami, , można dostać wypowiedzenie z dnia na dzień bez podania przyczyny pomimo dobrej pracy.m
główny księgowy Clinico Medical - 2009-08-24 10:15:25 odpowiedz | cytuj
szukająca - 2009-09-06 16:59:48 odpowiedz | cytuj
Co tam robią w Clinico?Jaka to praca?
praca w clinico - 2009-10-26 18:02:17 odpowiedz | cytuj
clinico to syf ludzie nie pracujcie w tym gownie ja zostalem zwolniony bo robia miejsce swoim przydupasa a mistrzowie do bani a pan remi... to klamca i dupo wlaz
lidzia - 2010-01-25 13:18:51 odpowiedz | cytuj
Witam serdecznie czy moze mi ktos napisac czy sa przyjecia do clinico bardzo chce tam pracowac,
lola - 2010-02-02 11:32:03 odpowiedz | cytuj
Lidzia jeżeli chcesz być gnojona to tam się pchaj. jeden dla drugiego jest hamem całkowity brak kultury a normy takie że mie można się wyrobić. Jedna z drugą się ścigała która zrobi więcej a teraz zapieprzają z jęzorami na wierzchu i nie dają rady ale zarobki to i tak są powiedzmy nawet - jeżeji komuś wystarcza na rachunki i życie 1000zł
wiolka - 2010-02-28 11:46:41 odpowiedz | cytuj
droga lolu jak niby zarabiasz lub zarabiałaś 1000 zł. to widac ze to nie była praca tylko wegetacja żeby jak najdłużej utrzymac się w tym zakładzie .Zarobki są różne wiadomo siła woli i chęci to można zarobic dobra kase,pozdrawiam
anonim - 2010-03-05 00:41:22 odpowiedz | cytuj
ja pracuje w clinico ju�¼ 5 rok, nie jest jak w niebie ale na prac�� te�¼ nie narzekam, a jak wsz��dzie �¼eby zarobi�� to trzeba troch�� robi��, A ludzie i brygadzistki? jak ma si�� do nich mi��e podej��cie to i one s�� mi��e, a co do pani Pindral to ja j�� lubie.
lola - 2010-03-10 22:06:03 odpowiedz | cytuj
droga wiolu ja na początku zapieprzałam za 800 zł dużo ponad norme wyrabiam a pracuje juz 4 lata i co jak co ale atmosfera między pracownikani mnie wykańcza zależy jeszcze u kogo ale mam już dość tego ciągłego żucania kur..... ludzie trochę kultury!!
maciek - 2010-03-20 17:27:35 odpowiedz | cytuj
a galara zrobiła kariere czy jeszcze nie
maciek - 2010-03-20 17:27:40 odpowiedz | cytuj
a galara zrobiła kariere czy jeszcze nie
;) - 2010-04-10 02:23:58 odpowiedz | cytuj
zrobiła,zrobiła
anonim - 2010-04-10 02:32:16 odpowiedz | cytuj
anonim - 2010-03-05 00:41:22

Co Ty pieprzysz o miłym podejściu?? Który pracownik tam ma nie miłe podejście??
Myślę że to do pracownika trzeba mieć miłe podejście i wtedy oczekiwać tego samego od niego.
anonim - 2010-04-12 18:07:52 odpowiedz | cytuj
anonim - 2010-04-10 02:32:16

anonim - 2010-03-05 00:41:22

Co Ty pieprzysz o miłym podejściu?? Który pracownik tam ma nie miłe podejście??

zupełnie się z tobą zgadzam nie ma miłej pracy bez odpowiedniej atmosfery w firmie
a - 2010-04-13 18:10:22 odpowiedz | cytuj
Żal widzę tyłek ściska prawda jest taka że każdy jak chce to karierę zrobi w taki lub inny sposób, w tym lub innym zakładzie ale takim jak TY to praca widocznie jest obca WEŹ się do roboty !!!
b. - 2010-04-16 00:58:50 odpowiedz | cytuj
do a
o jakim żalu mówisz?? i do kogo to kierujesz??
anonim - 2010-04-19 08:24:43 odpowiedz | cytuj
Powiem tak: przełożeni to banda półgłówków - często nie wykształconych z wyraźnym brakiem kultury osobistej i szacunku to innych osób. Szczególnie pani Pindral- bez kija nie podchodź, wiecznie nie zadowolona, chyba lubi jak jej się tyłek liże- pani Basienko brakło mi "tam czegoś" - to może wtedy zasłużysz, jak humor nie dopisze to nawet uda, że cie nie słyszy!! mistrzowie, też czesto mają Cię gdzieś, jak jest problem to udają, że go nie ma. No wyjątkiem tu mógłby być Pan Witold, choć jest ostry ale jeśli coś załatwić to chyba z nim. brygadzistki potrafią z miejsca cię wygonić aby swoją rodzinkę dobrze poustawiać, to samo w kontrolii- pełen anaalfabetyzm ale ważne, że jest wyżej.Szacunek dla P. Bogusi Klimas- rzeczowa babka. Ogólnie praca nie jest zła, trzeba mieć stalowe nerwy, po prostu olewać nie które sprawy bo człowiek wykończyłby się. robić swoje i nie wtrącać się. zarobki całkiem ok- nie ma co narzekać.
a - 2010-04-21 14:19:35 odpowiedz | cytuj
do b pisałem o karierze do maćka któremu widoczni szkoda skoro nazwiskami sypie
anonimowa - 2010-04-21 21:48:45 odpowiedz | cytuj
a jak teraz jest jak się wraca z wychowawczego? słyszałam ze daja umowy zlecenie
x