brak logo

Clinico Medical

Błonie

Opinie o Clinico Medical

była pracownica 2015-01-28 20:59:12
to co się tam wyrabia z ludzmi to woła o pomste do nieba mam nadzieje że w krótce wszyscy łącznie z kierownikami wylecą na bruk.
AK 2015-01-29 14:33:20
Opiszcie coś dokladniej.
była pracownica 2015-01-29 15:26:24
a co tu jest do opisywania nie liczą sie z ludzmi najwazniejsza jest ilosc a nie jakosć i to właśnie ich gubi.Ludzi traktują przedmiotowo dzisiaj jestes jutro już na bruk bo jestes nie potrzebna.
1
była pracownica 2015-01-31 12:58:28
no co nie ma jakości tylko ilość...idzie takie g...no. Że pała w mózg staje...ps.jeszcze więcej niech narobią kolorowych kołnierzyków co robią pseudo karierę ...a produkcja się skurcza
1
kołnierzyk 2015-01-31 13:19:50
Nawet nie wiecie, że te kolorowe kołnierzyki zarabiają od Was parę razy więcej.
Nawet 3-4 krotnie.
Pracująca 2015-01-31 13:20:11
Znowu zwolniono mnóstwo osób a miały być ponowne przyjęcia w styczniu. To co się dzieje w zakładzie to masakra, od poniedziałku ma być istne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają patrzeć ludziom na ręce kto jak klei i jak pracuje.
Przedłużanie umów dla ludzi z manpowera co 3 miesiące to aż się nie chce komentować tego.
2
była pracownica 2015-01-31 17:36:31
narobili (usunięte przez administratora)to niech teraz sprzataja.Powodzenia
anonim32 2015-02-03 20:59:04
Co wiecie o zarobkach na raku rzędu 3200 ?
I jaka jest rzeczywistość w zarobkach w tej firmie ?
Świrek 2015-02-23 00:12:24
Powiem raz i ostatni niedługo na magazynie nikt nie będzie pracował tam wszyscy najlepsi magazynierzy się sami zwalniają,którzy maja umowę na clinico jest dramat podobno,ale tak to jest jak mongole na gorze prowadza ten cały cyrk !!!
lolo 2015-02-26 15:43:06
witam jestem zatrudniona na stanowisku adninistrator mam wyższe wykształcenie z tyt magistra
4
Arco 2015-02-26 18:53:38
adninistrator, hmmm, pewnie na taśmie....
1
? 2015-02-27 16:54:25
Podobno znowu przyjmują... Nigdy bym tam nie wróciła-jakieś dziwne problemy ze zdrowiem zaczęłam mieć, wcześniej lekarza na oczy nie widziałam-taki okaz ze mnie był... pozdrawiam swoją byłą liderkę od 7 boleści z VS5, w ogóle całą administrację:-)która nas nękała
wi8dz 2015-03-14 19:29:14
WIDZĘ, ŻE NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO DALEJ JAZDA , BYLE JAK NAJWIĘCEJ ZROBIĆ . PONOĆ PRODUKTY TEJ FIRMY SA DLA LUDZI, A PRACOWNICY MUSZĄ ROBIĆ PONAD NORMĘ, BO KTOŚ PODKRĘCI LINIĘ I WSZYSCY SIĘ CIESZĄ ŻE DUŻO ZROBIONE.
JEDNYM SŁOWEM II WOJNA ŚWIATOWA .
Kinga 2015-03-19 20:04:14
No cóż, prawda jest taka że kompletnie nic sie nie zmieniło, harówa ponad normę nadal jest, tyle tylko że teraz bardziej pilnują ludzi w czasie pracy, a niedługo mają zostać zamonotowane kamery które obejmą praktycznie całą halę. Prawda jest taka, że gdyby nie zarobki na produkcji które są nieco wyższe niż najniższa krajowa to mało kto by tam zagrzał miejsce na dłużej.
magaxyn 2015-03-22 23:31:01
a jak wygląda praca na magazynie?
była pracownica 2015-04-21 21:56:16
Odradzam wszystkich którzy chcą iść tam do pracy ta firma wykorzystuje pracowników wśród pracowników panuje bardzo niemiła atmosfera kierownicy są niemili a tak poza tym pracuje tam jedną z pań która mieszka niedaleko mnie pracowałam z nią również według mojej opinii nie powinna wogule pracować w tej firmie ponieważ na Internecie sa zamieszczone jej zdjęcia i filmy w dwuznacznych sytuacjach nie wyobrażam sobie jak taka pani może pracować przy produkcji rzeczy sterylnych po czymś takim co zrobiła A na pewno osoby które tam pracują wiedza o która panią chodzi ponieważ jej partner jakiejś czas temu też pracował w tej firmie ale nie chce uwierzyć ze takie zdjęcia i filmy z jego partnerką są na Internecie nie odradzam wszystkim ten zakład i ta pracę
1
znajoma 2015-04-22 12:46:02
Witam ja również byłam pracownikiem tej firmy ale nie wytrzymałam atmosfery jaka tam panuje i postanowiłam się zwolnic. Znam również ta panią o której został dodany ostatni wpis ponieważ z nią pracowałam jakiś czas ale znam ja również osobiście ponieważ mieszka ona niedaleko mnie i sama też interweniowalam w jej sprawie. Wiem że ma ona dwóch małych synów i ze niedawno wróciła do pracy a ze swoim partnerem już nie mieszka. Sama widziałam ja na filmach i zdjęciach wiem również ze do jej partnera zostały wysłane zdjęcia tej pani ale on nie chciał uwierzyć ze to ona i nadal nie wierzy nie wyobrażam sobie jak taka osoba może pracować przy produkcji rzeczy które ratują ludzkie zycie. Ja również odradzam wszystkim pracę w tym zakładzie
Arutek Brzeg Dolny 2015-04-23 20:08:56
Te ostatnie dwa wpisy to żenada. Widać jaka firma takie wpisy. Co Was to interesuje co ta Pani robi, jest dorosła i ma do tego prawo. Zachowujecie się Panie jak stare baby ze wsi co wiecznie ploty sieją, normalnie zaścianek i patologia. Dobrze, że moja żona tam się nie dostała, bo jak miała by wśród takich Pań pracować to by choroby psychicznej dostała.
9
pracownik 2015-04-24 19:11:15
Witam jestem nadal pracownikiem tej firmy praca tutaj jest wymiarem porządku tylko pracownicy są niewporzadku do innych i pracuje na magazynie i znam bardzo dobrze ta panią o której dodane są wpisy czy to chodzi o panią ewe. Jeszcze jak pracował jej partner u kleszcza i dowodził pracowników do formy to przychodziła ona na magazyn z koleżanką i pracownicy bardzo się z niej śmiali podkładki jej nawet zużyte prezerwatywy żeby mogła sama się zaplodnic bo ponoć jej partner nie mógł jej tego zrobić a ona bardzo chciała mieć dziecko. Teraz jak ta pani wróciła do pracy to już każdy mówił że wraca największą zadymiara z autobusu.
pracownik 2015-04-24 20:12:39
Kurna ja jestem pracownikiem tej firmy i właśnie jestem w pracy na magazynie ludziska to chodzi chyba o Ewę K. ona faktycznie przychodziła do nas na magazyn zanim była w ciąży z taką koleżanką blondyna była parę razy lubiala poswietuszyc i widać było po niej ze lubi ten sport bo ta jej koleżanka to taka niewydazona i faktycznie był taki moment kiedy koledzy podkladali do jej torebki zużyte prezerwatywy z zawartością w środku żeby się sama zapolodnila bo bardzo chciała mieć drugie dziecko a ponoć Andrzej S. nie morze mieć już dzieci a nasze koleżanki z pracy robiły wszystko żeby wesprzeć jego partnerce ze jest najgorszym i ze ja zdradza myślę że Ewa w to uwierzyła że on to robi ja znam i ja i jego i myślę że ani ona ani on nie zrobili niczego czego mogliby się wstydzić i na pewno się nawzajem nie zdradzają to tylko ludzką zazdrość i zawiść naszych koleżanek z pracy a nie jedna z nich potrafi zrobić jeszcze większe świństwo sam się o tym przekonałem pracuje w tej firmie już bardzo długo i nie zamierzam stąd odchodzić tak jak to zrobili moi koledzy a to co mówią nasi koledzy i koleżanki z pracy o innych naszych kolegach na to trzeba brać poprawkę ja mam kolegę w srodzie śląskiej który nie pracował w tej firmie ale zna i ja i jego i powiedział mi kiedyś na piwie ze Ewa poszła by za Andrzejem w ogień i na odwrót oni mają chyba dwóch synów jak się nie mylę i posłuchaj Cię ludzie dajcie im końcu spokoju pozwól Cię im żyć normalnie bo w naszej firmie koleżanki i koledzy zajmują się cudzymi sprawami a nie swoimi a to czy Ewa cokolwiek zrobiła i jeśli on ja taka zaakceptował i chciał być z nią to chyba świadczy tylko o tym że jest najważniejsza w jego życiu wydaje mi się ze to jest najważniejsze a nikogo z nas tu w pracy nie powinno to obchodzić bo to z kim rozmawia Ewa czy Andrzej nie powinno nikogo obchodzić a rozmowa to nie jest zdrada jak niejednokrotnie próbowano Ewie wmówić zajmijcie się swoimi sprawami i niewchodzcie ludziom z butami w ich życie. pozdrawiam trzymajcie się Ewa i Andrzej to jest tylko ludzka zawieść. Pracownik magazynu
obserwator 2015-04-24 20:27:43
kurna a co was obchodz zycie prywatne innych ludzi z zazdrosći to piszecie jak sie nie myle to tu mozna wpisywać opinie dotyczace pracy w zakładzie a nie o zyciu prywatnym pracowników takich żeczy to nawet nie powinno sie pisać na forum publicznym wiesz to zachowaj to dla siebie niewiem czy tobie było by miło gdyb chodziło o ciebie i każdy by pisał takie bzdury na twój temat lubi dziewczyna sie bzykac i co komu do tego
żeczy 2015-04-24 21:06:55
hmm...rzeczy....
pracownik były 2015-04-24 21:08:42
Ja też tam pracowałam w tej firmie i mieszkam w tej samej miejscowości co oni fakt że od pewnego czasu Andrzeja nie widzę a to nie świadczy o tym że nie są razem ja widziałam te filmy to są filmy z lat 90 jestem tego pewna i każdemu z nas mogło to się przytrafić ja te filmy widziałam w Niemczech i myślę że Andrzej tak samo o tym wiedział i nie miał nic przeciwko temu ja uważam że skoro on ja taka zaakceptował jak jest to nikt inny nie powinien się w to mieszać ja sama napisałam parę pism do pewnej instytucji na jej temat i teraz tego żałuję myślę że jak by Andrzej wiedział kto to pisał to by się mogło zle skończyć i myślę że oni jeszcze nie stracili do siebie zaufania i nie stracą przez ludzkie gadanie i nastawienie ich przeciw sobie nawet ja pisałam do jej bratowej i to był mój błąd myślę że nikt z zewnątrz nie powinien wtrącać się w życie prywatne innych osób pisałam też SMS nie sama i do Andrzeja i Ewy pisząc do Andrzeja o Ewie A wiedzieliśmy od kolegów wszystko z dokładnymi szczegółami ja więcej tego nie zrobię jeśli kiedy kiedykolwiek przeczytacie ten wpis to przepraszam was bardzo za wszystko
anka 2015-04-25 08:48:50
Odnoszę wrażenie, że ostatnie posty dodaje jedna i ta sama osoba. Pytanie tylko po co? żeby sztucznie podkręcić temat? Kręci Cię czyjeś życie? zastanów się nad sobą, żyj i pozwól żyć innym, bo to co wypisujesz raz że jest nie na temat, dwa jest po prostu żałosne, i trzy to nie twoja sprawa.
Arutek Brzeg Dolny 2015-04-25 09:25:11
Jestem tego samego zdania co poprzednia wypowiedź Anki. Może ta osoba się po prostu mści i zawiera treści hejterskie.
anka 2015-04-25 09:57:22
Szkoda tylko, że anonimowo. Tylko na tyle ją stać- obrazić, opluć, oczernić za pomocą internetu. Strażniczka moralności się znalazła, a może Ty się nam przedstaw, może Ciebie też znamy, Ciebie i twoje tajemnice, może z Ciebie się pośmiejemy, oplujemy publicznie. Chociaż może lepiej nie,bo to forum poświęcone jest WARUNKOM PRACY, a nie ŻYCIU PRYWATNYM PRACOWNIKÓW.
:D:D:D 2015-09-16 23:05:29
No bo jak to tak? Seks dopiero po ślubie, a tu co? Partner, kochanek a i dzieci też ma! Tak nieczysta osoba nie powinna z domu wychodzić, a co dopiero robić w TAKIEJ PORZĄDNEJ FIRMIE!!!!! (ten komentarz nie jest formą obrażenia owej Pani, tylko jej wścibskich sąsiadek)
xxx 2015-11-28 19:23:07
Dajcie spokój plotą o życiu prywatnym.Zacznijcie pisać o warunki w pracy.atmosferze.
natalia 2015-12-06 19:39:03
Jest ogloszenie o prace,warto aplikowac?Napiszcie czy jest mobing?Jak atmosfera czy trzeba drzec ryja itp,jakie zarobki na poczatek?
Marek 2016-01-19 14:28:10
Ale Wiola to grzmoci się jak rakieta :)
1
heheszki 2016-03-10 06:14:20
jest rotacja jest :) ale przyjmują tylko swoich, wiem bo przecież byłam =D
heheszki 2016-03-10 06:15:13
i 3000 taaa...jasne :)
1
gosc 2016-03-11 17:40:58
Ciagle jest rotacja.Starych pracowników zwalniaja a nowych przyjmuja a pozniej maja pretensje,ze duzo jest reklamacji.Coraz gorzej z praca jest co raz wiecej ludzi nie ma pracy.Moze i zarobki dobre ale kiedys takie byly.Teraz tylko na lince mozna ewentuanie tak zarobic nigdzie indziej.
pracownik 2016-04-28 12:21:31
Witam obecnie jestem pracownikiem tej firmy ale oczywiście na pod firmę czyli jestem tzw pracownikiem tymczasowym . Oczywiscie to jest bardzo śmiesznę bo pracuję już tak 3 lata i jak na razie clinico nie ma zamiaru dawać umów na firmę a co najlepsze zwalniają się starzy pracownicy. Ale tzw kołnierzyków ciągle przybywa i oni na pewno nie mają umów tymczasowych to jest chore . Czas najwyższy się stamtąd zwolnić bo szkoda życia na tą firmę medalu się nie dostanie a atmosfera w tej firmie to czyste bagno po prostu szok!!!!!!!!!!!
3
an 2016-08-23 09:22:06
Teraz jest rekrutacja na mechaników utrzymania ruchu i na magazynierów.
an 2016-08-26 12:30:38
Tak, aktualne, najlepiej złóż podanie w kadrach.
nina 2016-09-18 00:42:17
to najgorszy zakład w jakim pracowałam i NIGDY WIĘCEJ takiego zakładu praca dla oszołomów z PGR-ów
niezadowolona 2016-09-23 10:17:02
najgorszy zakład pracy w jakim przyszło mi pracować. na początku nie zauważałam tego burdelu jaki panuje wokół, ale im dłużej tam byłam, tym bardziej wszystko stawało się dzwine. cały czas tłuką do głowy, że ratujemy życie, że to nasze rodziny mogą używać tych produktów w szpitalu, pokazują obrazki maleńkich dzieci, przez które nasz wadliwy produkt może je zabić, a w rzeczywistości co się dzieje? nie liczy się jakość produktu tylko ILOŚĆ, normy do wyrobienia niektórych rzeczy są z kosmosu! nie wyrabiasz to nie zarabiasz, nie ma czasu na skontrolowanie wyrobionych produktów, także niewątpliwie wiele bubli trafia do szpitali. później płacz bo przychodzą reklamacje i wszyscy są niezadowoleni. kierownicy zamiast zająć się konkretami, czepiają się pierdół pod tytułem "ten koziołek stoi 2cm poza linią" jakby to było najważniejsze i wpływało jakkolwiek na jakość wyprodukowach wyrobów.
pełno jest tzw. kołnierzyków, nie mam pojęcia co ich tam tyle robi, bo moim zdaniem ich zadanie polega na ciągłym przechadzaniu się wokół hali.
ogólnie niektórzy liderzy traktują niesprawiedliwie swoich pracowników, jeżeli zostałaś/eś przeszkolona/y na jakąś maszynę to badź pewna/y że cały czas będziesz na nią chodzić, bo na innych działach nie ma pełnej obsady (ludzie się zwalniają, bo mają dosyć albo od miesięcy siedzą na chorobowym) w momencie kiedy pytasz lidera/ki dlaczego ciągle ty chodzisz na te maszyny otrzymujesz odpowiedź "bo jesteś przeszkolona", ale w momencie kiedy mówisz, że nie byłaś/eś szkolony a ktoś inny był, to i tak pójdziesz ty i przecież zaraz sie przeszkolisz i nie ma problemu. a inni którzy zostali już przeszkoleni? niewiadomo dlaczego nie mogą iść. wydawało by się, że jesteś osobą niezastąpioną i mogło by się spodziewać umowy na clinico, ale spotyka cię kolejne rozczarowanie. ludzie pracują tam długi czas przez agencje pracy, umowy są na 4mc, na 7mc i tak w kółko. dopóki nie zmienią ci agencji pracy. zbierasz sobie dni wolne na przymusowy urlop, który ma cały zakład, ale niefortunnie akurat tuż przed urlopem okazuje się że zmieniają ci podfirmę i cały urlop siedzisz na bezpłatnym, nie zdażysz sobie uzbierać wolnego na święta i znowu siedzisz na bezpłatnym, a to wszystko odbija się na premii.
odradzam pracę w tym zakładzie, dzieje się coraz gorzej. oczywiście dla ludzi z okolicznych wiosek to idealna opcja, bo dojazd za darmo. ale domyślam się, że jeżeli w okolicy otworzy się jakaś nowa firma, wiele osób z clinico odejdzie, bez zastanowienia.
9
Adm.. 2016-09-26 10:08:02
Jestem pracownikiem clinico.. umowę dostaniesz po 5 latach tak jak Ja.. chyba ze masz znajomego kierownika dostaniesz po miesiącu tak jak inne Panie..
sdfg@ 2016-09-26 10:49:37
@basia a co rozumiem ze oni nie maja swojej strony internetowj czy o co tutaj chodzi? pameitaj ze to nie jest żaden obowiązek wlasnie żeby firma takowa posiadala jak maja stalych klientów to może nie potrzebuja
Monika 2016-10-25 02:37:44
jest takie przyslowie ze dwa razy w to samo g.miejsce sie nie wchodzi. To całe kurownictwo to sie do tarcia chrzanu nawet nie nadaje a co dopiero do zarzadzania ludzmi. Nie polecam
1
Krzych 2016-10-25 03:03:16
Jestem facetem i pracuje na produkcji jest nas nie wielu. kolezanek mam mnostwo niektore sie domnie kleja dadza obmacac poklepac po tylku ogolnie jest bosko to jedyny pozytyw w tej firmie.
Kołnierzyki to w nadzorze tylko pracuja ale czesto nawet do tarcia chrzanu sie nie nadaja i wiedzy tez nie maja .ogolnie srednio czekamy na nowa firme ktora ma powstac niedlugo w okolicy wtedy napewno spora masa ludzi sie przeniesie.
1
gosc 2016-10-25 19:18:12
A co to za firma ma powstać jezeli można wiedzieć.A tak na marginesie ja również pracowałam w Clinico 14 miesięcy i też myślałam że jestem nie zastąpiona ale niestety z dnia na dzień mnóstwo ludzi dostalo wypowiedzenia.Ale najśmieszniejsze jest to że za kilka dni przyjęli znów mnóstwo ludzi to jakieś przekręty chyba bo inaczej tego nie można wytłumaczyć.Ogólnie nie polecam.
Kacha 2016-10-26 19:14:29
Haha, Krzych - podniecasz się bo obmacują Cie stare baby, które potem za twoimi plecami mają niezły ubaw. Sama pracowałam tam 3 lata i dobrze wiem że większość tych kobiet nakręca facetów na produkcji dla jaj - w szczególności tyczy się to na linii.
gość 2016-10-28 16:09:24
Tak właśnie a oni cieszą się że niby mają takie branie.Ha ha hahaha
Nsc 2016-11-01 21:20:58
Witam a jak wyglada praca np na stanowisku ustawiacza czy narzędziowca tez jakieś rygory normy czy coś w tym stylu.
czxxx 2016-11-06 10:41:37
Jest ale nie polecam pracy tam pracuje 6 miesuecy i juz zmieniam za chwile bo mi nie pasuje tam te zasady kierownictwa.
Ogolnie atmosfera pracy jest slaba i klopoty z dostepnoscia czesci.
Nie polecam
1
Nsc 2016-11-08 10:50:37
A jak z obowiązkami robisz wszystko za wszystkich czy masz swoje obowiązki i tylko one Cię interesują. A ty na jakim dziale pracujesz jeśli można wiedzieć ?
gosc 2016-11-09 11:02:26
Przychodzac do pracy tak naprawde niewiesz gdzie dzisjaj wyladujesz musisz wszedzie umiec sie odnalezc i robic wszystko.
3
najlepszy 2016-12-02 07:05:54
Pracowałem w tej firmie na stanowisku ustawiacza na vs1 i szczerze polecam . zarobki ok. atmosfera wśród ustawiaczy i ludzi świetna. Odeszłam tylko z powody 4-brygadówki i żałuje tej decyzji. Narzekają tylko pseudo ustawiacze którzy nie mają doświadczenia, i nie radzą sobie z procesem .
Zostaw swoją opinię o Clinico Medical - Błonie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Clinico Medical