brak logo

Polting Foam Sp. z o.o.

Gliwice

Opinie o Polting Foam Sp. z o.o.

andrzej 2011-03-29 12:38:05
atmosfera DOBRA ale płace MARNE
Mario 2012-11-24 08:43:11
Uczciwa firma i dobrze płaci a jak komuś się nie chce pracować to też nie może zarobić. Każdy pracuje na siebie a nie by inni pracowali na lenia!! Żyjemy w wolnym kraju, każdy pracuje gdzie chce i za ile chce. Smutny jest fakt że narzekają i odchodzą a po czasie wracają z podwiniętym ogonkiem z prośbą o ponowne przyjęcie.
Maniek 2013-11-26 13:25:49
Na poziomie produkcyjnych jest jakaś hierarchia i obowiązki rozdawane przez brygadzistę. Firma się niby rozwija i niby nie bo po zarobkach tego nie widać a po maszynach. Ludzie z produkcji pracują jednocześnie na 2 / 3 maszynach ( to jest obłęd bo później wielki od niedawna PAN z jakości sprawdza ) .
Prezes się chwali 5 tyś klientów ( nie podkreśla że tylko 3 handlowców ich obsługuje z czego 2 to też projektanci ... )

( usunięte przez administratora )

Szczerze to nie polecam jako pierwsza praca bo złych doświadczeń się nabiera ale prezesowi zależy na nowych ( świeżych ) ludziach bo może ich dostosować do siebie ( tak mu się wydaje ) .

1
Antek 2014-01-04 13:42:45
Na poziomie produkcyjnym firma jest poniżej krytyki.Pracownicy nie raz pracują na kilka maszyn do tego wymaga się aby wychwytywali wszelkie błędy i kontrolowali jakoś za śmieszne pieniądze jakie firma oferuje. Do tego co jakiś czas sa wywoływane afery przez osoby nie mające zielonego pojęcia o produkcji. ( usunięte przez administratora ). Komentarz mojego poprzednika Mario jest w chyba na temat innej firmy bo nigdy nie zauważyłem by ktoś został nagradzany podwyżkami albo jakimiś ekstra premiami za zrobienie czegoś ponad resztę. Osobiście nie polecam firmy chyba ze nie przeszkadza komuś praca na darmozjadów... a co do powrotów kogokolwiek do firmy to jeszcze nie chyba owa sytuacja sie nie zdażyła
1
figo 2014-03-20 23:17:12
nie polecam.. j(usunięte przez administratora).. sam stres .. zarobek marny !!!!!!!!!!!!
Alex 2014-04-21 19:03:13
Zdecydowanie odradzam! Płaca marna - wymagania duże. Zupełnie nie warto się starać - w żaden sposób nie jest to nagradzane.
muniek 2014-06-05 21:51:00
Miło mi to słyszeć co piszecie. Mam nadzieję, że za kilka lat z tego skorzystam. Aha, napisalibyście może jakiś miesięczny obrotosik ? Możecie pe l ny, zamienić na hmm ... smerfozlotki.
janek 2014-10-24 17:25:59
konkurencja puka do dzwi .....
bogu 2015-04-05 18:50:55
Patologia duzo pracy zarobki marne bardziej sie opłaca puszki zbierac.pracujesz na 3 maszyszynach czyli robota razy 3 a zaplata 1 i to biedna niepolecam !!!
2
Dajooo 2015-06-23 19:43:21
Marna placa 1700 po 3 latach pracy, nowi maja wiecej niz ja ;< nie polecam
Prawdziwy Dajo 2015-06-28 11:21:53
Fajnie czytać nie swoje opinie pod Swoim nickiem. Pozdrawiam a jak się dowiem który to taki dowcipniś to załatwimy to po mojemu..
Prawdziwy Dajo 2015-06-28 11:27:35
Ps jesteś słabo poinformowany bo we wrześniu będzie dopiero dwa lata jak pracuje w poltingu a hajs co prawda mógby być lepszy jak za wykonywaną prace.
Riczi 2015-11-10 22:45:13
Nie prowadza rekrutacji bo nie ma pieniędzy na stole...
1
Maniek 2015-11-18 10:41:14
Firma jak firma. Tutaj pojęcie premia ma się tak : pracujesz długo masz premie, pracujesz krótko to premii nie masz i szczerze nie ma co się starać bo tylko stresu się człowiek nabawi. Mobing dla nich nie istnieje a raczej się tym nie przejmują. Prezes jest spoko człowiekiem jednak podporządkowuje się nie tam gdzie trzeba. Projektant brzmi dumnie ? Tak ale w tym wypadku to pic bo główne zajęcia w dziale projektowania to kosztorysy i oferty a "projektowaniem" zajmuje się dział produkcyjny.
Twój Stary 2016-02-04 20:49:37
Przez trzy lata żadnej premi, podwyżka na wysokości od 20 do 50 zł przy czym wiekszość dostała 20 bądz wcale haha przydupas kierownika może dostał 100 polecam paralityką i ludzią z porażeniem mózgowym.
1
Ark 2016-02-17 15:59:12
Zarobki dobre dla studentów
Dajo 2016-02-18 14:43:48
to nie wina pracowników wlejesz litr wody do pół litrowej butelki ? podaj maila to wyśle ci oferte w której dostaniesz 2 tysiące na start netto bogaty pakiet socjalny karte multisport i dofinansowanie do posiłków aktualnie są przyjecia. Nie wspaminając o premiach o których w poltingu mozesz tylko pomarzyć
popuś czy to Ty 2016-02-24 18:44:48
Lopsik Ty masz problem z oczami czy czytac ze zrozumieniem nie potrafisz?!!! 2100 zarobisz po 4 latach a premii jak nie było tak nie ma! Premia bedzie jak kasa bedzie na stole czyli się predzej garba dorobisz..
Panda 2016-03-03 20:47:37
Arczi odpi....l się od Mary, chłopak ma taką wiedzę o produkcji której ty nie będziesz miał nigdy, idź pozamiatać magazyn. To gnoju za wycieczki osobiste.
Gruby 2016-07-27 10:17:37
Zarobki - 1600 zl na reke
Atmosfera w pracy - niespotykana nigdzie indziej rewelacja.
Kierownik - sredni zjebie Ci jak cos zrobisz nie tak a dobrego slowa nie powie jak sie starsz.
Prezes - jebnol bym z nim flache i to nie jedna. Ok gosciu.
Ludzie w biurze - ogolnie spoko na jednego trzeba uwazac, nie bede pisal na kogo jak tam bedziecie od razu sie dowiecie.
Praca na produkcij nie nalezy tutaj do prac ciezkich. Trzeba byc ogarnietym caly czas myslec przy prawidlowym odmierzaniu rolek, byc czujnym przy laminowaniu, rozwarstwianiu. To jest praca bardziej rzemieslnicza sam kombinulesz jak zrobic dany laminat co z czym polaczyc ktora strona pierwsza, ile dac docisku itp.
Nie koniecznie spotkasz sie tutaj z monotonia pracy jak na strefie.
Pozdrawiam Grubasow z Lam1.
AQQ 2016-08-04 07:17:33
Wypłata jest zawsze w terminie.
Gruby 2016-08-08 13:00:53
O premi mozecie zapomniec. Macie stawke miesieczna i nic wiecej. Jak popracujesz rok moze dwa to doloza Ci do wyplaty ze 100zl.
gruby 2016-09-17 20:54:32
1600 na miesiac i nic wiecej 0zł premi.
Yeti 2016-10-05 10:04:07
Dobrze gadasz.
red 2016-10-05 15:04:55
hej no wlasnie ale przecież zawsze jednak znajdzie się ktoś komu się cos nie będzie podobalo prawda?
Zostaw swoją opinię o Polting Foam Sp. z o.o. - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polting Foam Sp. z o.o.