brak logo

Google Poland Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Google Poland Sp. z o.o.

anonim 2012-03-18 17:13:50
A tak naprawde to jak jest? Bo ci ludzie to sa z innych firm o ktorych sa rozne opinie :)
kandydatka 2014-05-03 12:36:39
Znalazłam taka opinie i ciekawa jestem czy to samo jest w polskim Google. Napiszcie prosze mi jak naprawde jest.

Google traktuje pracowników jak "części zamienne" w wielkiej machinie. Zatrudnieni praktycznie nie mają żadnych możliwości awansu, a "statystycznemu kierownikowi średniego szczebla podlega więcej niż 100 pracowników". Poza tym - wbrew obiegowej opinii - tylko nieliczni pracownicy mają czas pracować nad własnymi projektami, a pensje, mimo stale wzrastającej wartości giełdowej koncernu, są niższe niż w Microsofcie. (usunięte przez administratora)
4
Loco 2014-12-16 17:42:23
Ta firma to pranie mózgu. Praca w systemie amerykanskim - tzn ile tylko dasz rade + 2 godziny. Procedury przerażające , brak szkoleń , zero współpracy pomiędzy działami. Przychodzisz , siadasz za biurkiem i sie nie wychylaj , bo bedzie po robocie , a przecież bardzo ci na niej zalezy , prawda ? Stawki rzeczywiscie sa w prowonaniu do pracy w sredniej firmie handlowej wyższe , ale niższe niż u innych IT typu IBM czy Motorola.
Ładnie to wyglada na zdjeciach. W rzeczywistosci wygladasz jak wycisnieta mokra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tak tez sie czujesz juz po kilku miesiacach pracy
4
cenzura_na_gowork 2015-03-17 13:21:37
Hmmm, interesujące...

Dla informacji wszystkim: cenzurowane (usuwane) są kentarze zawierające linki do artykułów opisujących plany zamknięcia biura google w Krakowie.

Nie świadczy to dobrze i o
google i o portalu gowork.

Jaki sens ma taka cenzura? Przecież informacja pojawiła się w mediach, oferty pracy w google Kraków zostały usunięte.
Jeżeli nie jest to prawda to proszę o dementi :)

(usunięte przez administratora)
2
ja 2015-04-03 03:03:47
oferty rzeczywiscie zniknely(a wisialy od lat)
to raczej o czyms swiadczy;)
1
wie_ktos 2015-05-31 18:09:12
Wie ktoś kiedy ostatni opuszczający zgasi światło w krakowskim biurze Google?
lolo 2015-07-24 14:48:39
google wyoutsorcowalo swoje operacje do zewnetrznej firmy, ktora teraz rekrutuje i zatrudnia pracownikow, a oni pracuja normalnie biurach google w krakowie jakby byli zatrudnieni bezposrednio, dlatego zniknely oferty z google krakow
Ciekawy 2015-08-26 21:28:19
W biurowcu Quattro widziałem logo Google'a. Czy jakiś development (być może outsource'owany) został w Krakowie, czy raczej jakieś funkcje biznesowe lub administracyjne?
2
ja 2015-10-14 15:36:04
w krakowie juz chyba zamkniete:
"The 120 Google employees who worked at the Kraków offices received offers to work in Warsaw, Zurich or in California. The office in Warsaw is developing rapidly, and Wasilewski said that it is the only centre, other than Ireland, which runs a business, operations and engineering centre. - See more at: http://www.thenews.pl/1/12/Artykul/202024,Google-to-remain-in-Poland#sthash.U7C76CQL.dpuf"
ja 2015-10-14 15:39:25
a Olala i kropka to jakies boty?
2
Exgoogler 2015-12-31 20:17:41
Fajny pracodawca ale szkoda ze zlikwidowali biuro w krakowie.
3
tudu 2016-05-13 17:51:04
Nic dziwnego,że mają aż trzy siedziby w Polsce @frodo. Porządna i ogromna firma.
1
sdsddd 2016-11-28 20:49:11
w swieta
Zostaw swoją opinię o Google Poland Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Google Poland Sp. z o.o.