Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Prointech Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Projektowania i Realizacji Wytwórnia Urządzeń i Konstrukcji St

Pracowałeś w firmie Prointech Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Projektowania i Realizacji Wytwórnia Urządzeń i Konstrukcji St i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Znajomy - 2011-04-19 13:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczególnie przy rozmowach z dyrekcją o wypłatach ????????
zdjecie uzytkownika
fizyczny - 2011-07-09 00:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no fakt jestli chodzi o pieniazki to podstawa na czas premia kolo 20, nie ma zle ale moglo b byc wszystko w calosci placone, ogolnie atmosfera fajna, kierownictwo tez calkiem spoko, pieniadze nie najgorsze jesli sie pracuje uczciwie
zdjecie uzytkownika
maciek t - 2014-01-17 11:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo dobra organizacja pracy kierownik ostry ale wyrozumialy jak chce sie zarobic to morzna pracowac wyplaty wterminie
zdjecie uzytkownika
Pracuś - 2014-02-26 08:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie jakie zarobki.Jakie diety na montażu.Jakie warunki hotelowe.Jak często zjazd do domu??????????????????
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-29 14:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o dietach to zapomni
zdjecie uzytkownika
pros - 2015-09-15 21:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie rzecz biorąc warunki mieszkalne nie są złe, zależy jakie ma się wymagania, nie są to hotele pięciogwiazdkowe ale masz wszystko czego chcesz, na nic nie musisz tam narzekać, jeśli chodzi o diety, to jednak ciężko będzie, ale same zarobki jednak są na tyle dobre że można się obejść i bez takich rzeczy.
zdjecie uzytkownika
Robek - 2015-11-20 18:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Płacą składki od faktycznych zarobków czy od najniższej krajowej?
zdjecie uzytkownika
mano - 2015-12-10 00:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Robet od każdej stawki płacą z tego co wiem, wiem wiec nie am z tym problemu zupełnie, tak samo są wypłaty też na czas od firmy, raz w miesiącu oczywiście.
zdjecie uzytkownika
mo - 2016-04-21 14:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mano, a skąd takie informacje uzyskałeś ? Ja chciałbym minimum 2,5 tysiąca dostawać i szczerze powiedziawszy nie wiem czy to u nich jest do zrobienia.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Prointech Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Projektowania i Realizacji Wytwórnia Urządzeń i Konstrukcji St!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prointech Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Projektowania i Realizacji Wytwórnia Urządzeń i Konstrukcji St
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert