brak logo

Ekometria Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o Ekometria Sp. z o.o.

admin 2015-08-20 22:38
Jak przebiega proces rekrutacji na staże i praktyki w firmie Ekometria Sp. z o.o. ? Czy trudno jest się dostać do pracy u nich? Czekamy na Wasze opinie.
Pecs 2017-05-18 20:08
Stanowczo odradzam. Praca nudna, kiepsko płatna i w słabych warunkach. Tak było kilka lat temu, może coś się zmieniło.
3
- magda 2017-09-15 14:39
Najgorsze miejsce na świecie do pracy dla normalnego wykształconego człowieka. Wypłata nie przychodzi na czas, przychodzimy za to częściowo etapami-nigdy w terminie. ZUSy nie płacone. Od lat. Otrzymałam list, że przez 6 lat nie płacono mojego zusu. Nie życzę najgroszmeu wrogowi pracować w tym miejscu. Zaznaczę jeszcze, że prezes, kierowniczka i zespół to koszmar - niemili, niekulturalni ludzie, nei umeijący pracować w zespole.
3
Sylwester 2017-09-29 07:32
p.Mariola ,gdzie ta kobieta studiowała (sic)-rzadko spotyka się takich niesympatycznych i niewykształconych ludzi !!!
Dlaczego ZUS z urzędu nie ściga prezesa za nieopłacone składki? Przecież to przestępstwo!
1
mka 2017-09-29 09:32
Ja rowniez odradzam,szkada czasu i nerwòw na tą firme krzak,traktuja ludzi jak niewolnikow nie pracownikòw.PIP w tej firmie jest stalym bywalcem,wyplaty przelewane w ratach z wielką łaską,tonący okręt,nie warto!
3
Sylwester 2017-09-29 22:08
Opinia Sylwester 2017-09-29 została omyłkowo umieszczona na stronie Ekometrii,
Przepraszam
Sylwester
Sylwester 2017-09-29 22:15
Ta opinia została na stronie Ekometrii zamieszczona omylkowo.Przepraszam
Sylwester
michał 2017-10-02 12:46
Panie Sylwester jak to opinia została omyłkowo zamieszczona, skoro wyraża Pan opinię na temat konkretnej osoby (zresztą słusznie) , a potem pisze Pan ze to pomyłka była..?
Sylwester 2017-10-16 16:47
Miało dotyczyć innej firmy
Zostaw swoją opinię o Ekometria Sp. z o.o. - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ekometria Sp. z o.o.