brak logo

Interpharma Sp. z o.o.

Gliwice

Opinie o Interpharma Sp. z o.o.

BAT 2013-06-24 15:03:11
wielki chaos !!!!!!! marne zarobki, szybka rotacja pracowników, tylko umowa zlecenie; właściciele nie merytoryczni, emocjonalni, wrzeszczący i upokarzający pracowników; brak jakiejkolwiek organizacji pracy, tylko czekać, aż pseudohurtowienkę zlinczuje konkurencja

takich firm należy unikać !!!!!!!!!!
8
ania 2014-04-23 10:33:28
(usunięte przez administratora) właścicielka histeryczna; omijajcie tą firmę z daleka
7
Gierek 2014-12-02 12:24:00
Mobbing, marne zarobki, brak poszanowania wykonanej pracy, jednym słowem wyzysk. Stanowczo odradzam.
8
ja 2015-06-01 10:19:34
POTWIERDZAM !
4
anonimus 2015-09-24 21:02:47
Potwierdzam wszystkie negatywne opinie! Duża rotacja osób, brak chęci współpracy i poniżanie także ze strony współpracowników. Brak dobrej organizacji pracy i zakresu obowiązków, wielki chaos, właściciele histeryczni. O żadnych prowizjach nie było mowy, radzę omijać z daleka!
4
on 2015-12-01 20:01:09
hej byłem na rozmowie rekrutacyjnej i martwi mnie ta umowa zlecenie na 1 miesiąc. z tego co tu piszecie to nie zapowiada się kolorowo. Proszę napiszcie coś więcej.
oN 2016-05-17 14:57:08
Witam czy ktoś orientuje się wygląda praca na stanowisku kierowcy ?
1
etrrr 2016-06-23 19:09:41
@oN no podjrzewam ze lekka nie ejst bo jestes ciagle w rozjazdach i i jestes tez ciagle poza domem w sumie
OLA 2016-12-08 17:46:05
potwierdzam, zarobek nędza i ciągła umowa zlecenie, żenada, powinien zainteresować się PIP
1
Zostaw swoją opinię o Interpharma Sp. z o.o. - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Interpharma Sp. z o.o.