brak logo

Interpharma Sp. z o.o.

Gliwice

Opinie o Interpharma Sp. z o.o.

BAT 2013-06-24 15:03
wielki chaos !!!!!!! marne zarobki, szybka rotacja pracowników, tylko umowa zlecenie; właściciele nie merytoryczni, emocjonalni, wrzeszczący i upokarzający pracowników; brak jakiejkolwiek organizacji pracy, tylko czekać, aż pseudohurtowienkę zlinczuje konkurencja

takich firm należy unikać !!!!!!!!!!
10
ania 2014-04-23 10:33
(usunięte przez administratora) właścicielka histeryczna; omijajcie tą firmę z daleka
9
Gierek 2014-12-02 12:24
Mobbing, marne zarobki, brak poszanowania wykonanej pracy, jednym słowem wyzysk. Stanowczo odradzam.
10
ja 2015-06-01 10:19
POTWIERDZAM !
6
anonimus 2015-09-24 21:02
Potwierdzam wszystkie negatywne opinie! Duża rotacja osób, brak chęci współpracy i poniżanie także ze strony współpracowników. Brak dobrej organizacji pracy i zakresu obowiązków, wielki chaos, właściciele histeryczni. O żadnych prowizjach nie było mowy, radzę omijać z daleka!
6
on 2015-12-01 20:01
hej byłem na rozmowie rekrutacyjnej i martwi mnie ta umowa zlecenie na 1 miesiąc. z tego co tu piszecie to nie zapowiada się kolorowo. Proszę napiszcie coś więcej.
oN 2016-05-17 14:57
Witam czy ktoś orientuje się wygląda praca na stanowisku kierowcy ?
1
etrrr 2016-06-23 19:09
@oN no podjrzewam ze lekka nie ejst bo jestes ciagle w rozjazdach i i jestes tez ciagle poza domem w sumie
OLA 2016-12-08 17:46
potwierdzam, zarobek nędza i ciągła umowa zlecenie, żenada, powinien zainteresować się PIP
4
Paulina 2017-04-06 12:08
A jak w Interpharma Sp. z o.o. wygląda ścieżka kariery pracownika?
Zostaw swoją opinię o Interpharma Sp. z o.o. - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Interpharma Sp. z o.o.