brak logo

Astek Karol Krasucki

Radzyń Podlaski

Opinie o Astek Karol Krasucki

anonim 2011-09-07 23:20
Przecierałam oczy ze zdumienia czytając list pochwalny na temat pracy w tejże firmie.Otóż prawda wygląda tak,że zarobki są fatalne,szefostwo traktuje pracowników w sposób w jaki na pewno nie chciałoby,by ich traktowano.Wciąż zmieniają koncepcje odnośnie wyglądu sklepu,przy czym momentami miałam wrażenie,że tak naprawdę sami nie wiedzą czego chcą. Nie potrafią rozmawiać z pracownikiem.Metodą jest pokrzykiwanie i szydzenie.Nie przestrzegają prawa pracy,kombinują z umowami o pracę,etc.
6
nie polecam 2011-09-29 04:58
Nie polecam! Fatalne warunki pracy, marne zarobki a do tego traktują człowieka jak przysłowiowego śmiecia. Nie polecam!
5
kola 2013-08-11 07:36
W pełni podzielam zamieszczone wyżej opinie.Proszę mocno zastanowić się na podjęciem pracy w sklepach tej firmy.To nie Chiny że za miskę ryżu będziesz dorabiał krezusów. Ciągły stres i nerwy kiedy szefostwo przyjedzie, co nowego wymyślą, w jakim będą nastroju. (usunięte przez administratora)
6
alibaba 2013-09-16 13:09
Pracowałam kiedyś w tej "firmie" i mam same złe wspomnienia. To co piszą przedmówcy to prawda, prawda i jeszcze raz prawda. Atmosfera w firmie jest straszna> Doprowadzają do tego, że pracownicy się nawzajem nienawidzą. Nie płacą za nadgodziny, a i wnioski urlopowe dają do podpisania na czas przeszły miniony. Próba upomnienia się o swoje należne i ciężko zapracowane pieniądze czy też urlop kończy współpracę. NIE POLECAM.
9
Rodzynek 2014-08-22 12:12
To wszystko prze zone karola,ona wszystkich zwalnia... niech sie nie dziwia ze nikt nie chce potem u nich pracowac mowie o wszystkich dzialalnosciach jakie prowadzą
15
radz 2015-02-25 22:04
Ja pracuje w tej firmie i człowiek jest zadowolony z szefostwa oraz z menedżera zawsze można porozumieć się obustronie polecam :) prace w tej firmie
lublin 2015-03-22 00:56
Ja pracuje w tej firmie 6 lat i dla mnie jest ok nigdzie się nie wybieram a na stanowisku sprzedawcy zarobków księgowej się nie spodziewam
1
Gosia 2015-04-09 13:13
Czytam i czytam ,i nie znam firmy która by zadowoliła w 100% albo jest roboty po uszy no ale wtedy rodzina to już drugi plan i zarobki wysokie albo można żyć spokojnie za najniższą krajową ,to tylko nasz wybór za ile i jak pracujemy ,a jak kogoś zwalniają to gdzieś jak np. ten portal trzeba się wyżyć ,niestety tak to już jest, że ludzie chcieliby za siedzenie średnią krajową zarabiać .Ja pracuje od niedawna i jak tak dalej pójdzie to wkrótce awansuje na kierowniczkę -mój zakres obowiązków sklepowych to już chleb powszedni ,trzeba się rozwijać a nie lamentować !
michał 2016-07-12 10:12
Pracowałem na magazynie i złego słowa nie mogę powiedzieć. Pracy jest dużo ale w końcu za to płacą i to wcale nie mało. Wypłaty terminowo bez spóźnień. Z urlopami nie ma problemów. Podejście szefa do pracownika może trochę za surowe ale płaci to i wymaga a poza tym jest bardzo rzadko i na krótko. Wielu narzeka i odchodzi bo boją się ciężkiej pracy. Wystarczy się nie obijać i wtedy praca w tej firmie to przyjemność. Polecam każdemu kto szuka pracy na stałe.
gdahjjxg 2016-10-05 16:41
Ja polecam :)
Szud 2016-10-09 16:24
No ja o Astek nie słyszałem dużo, ale jak już to tylko dobrze
Tomek 2016-10-31 06:00
Współpracuje kilka lat i złego słowa nie powiem. Dla mnie jest na prawdę ok kasa na czas zawsze.
Miły 2017-01-31 21:16
To że kasa na czas i w końcu zaczęli dawać należne urlopy to żaden przywilej,każdemu się należy zatrudnionemu na umowę o pracę.
1
Wenus 2017-03-10 21:25
Jeśli ktoś chce podjąć prace lepiej żeby nie miał na pieńku z innymi pracownikami bo szef sam nie wybiera nowych pracowników tylko starzy mają duży wpływ na to, rzadko spotykane a jednak chyba niektóre pracownice mają bliższe kontakty z szefem...
Zostaw swoją opinię o Astek Karol Krasucki - Radzyń Podlaski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Astek Karol Krasucki