brak logo

Admark

Gniewkówiec

Opinie o Admark

drukarz 2015-11-09 11:41:14
nie polecam, bardzo amatroskie podejście
14
dtp 2015-11-23 11:02:28
dajcie sobie spokój, szukają grafika za 1750 brutto :D a ta pani kierownik A. to sama nie wie co mówi :)
10
Opinia 2015-12-01 18:00:50
Najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, że widoczne tu opinie o pracodawcy wydają osoby, które nigdy w tej firmie nie pracowały. A co do zarobków, wynagrodzenie składa sie zawsze z podstawy oraz premii uznaniowej, ale trzeba sie wykazać, aby ją dostać. Jak widać doświadczenie zawodowe zainteresowanych ofertami firmy jest zbyt skromne, aby to wiedzieli.
2
baax 2015-12-01 21:48:18
a ja tam pracuję i nie narzekam tylko się cieszę!!!
atmosfera naprawdę super, przyjazna i nawet luźna, a że pracodawca ma wymagania...no cóż takie życie, chcesz zarobić to się staraj, chciałbym, żeby każdy miał w pracy taką atmosferę jak jest tam, a w sumie...większość znajomych mi zazdrości jak im opowiadam jakie są warunki pracy
pozdrawiam
2
anonim 2015-12-01 22:36:32
Może sama nie pracuje w danej firmie, ale mam znajomych, którzy pracują w tej firmie i bardzo sobie chwalą. Widziałam ich zarobki - narzekać nie można a do tego jest sporo fajnych zleceń, więc narzekać nie można. Polecam :)
2
klaudia 00 2015-12-02 11:06:39
znam osoby ktore tam pracują i nie narzekają na nic bardzo chwalą sobie prace tam , przyjazną atmosferę i dobre zarobki :)
1
rozbawiony 2015-12-04 12:53:58
haha jak już właściciel dodaje wychwalne wpisy to niech chociaż robi kilkutygodniową przerwę, aby to naturalnie wyglądało :D
10
hamak 2016-03-01 11:17:48
dajcie spokój, firma krzak i żadne wpisy właścicieli tutaj nic nie zmienią ...
3
baax 2016-03-01 17:48:14
hamak...dobrze, ze internet jest anonimowy, prawda?
można popisać bzdury, obrazić, bez żadnych konsekwencji...
typowy Polak
1
lis 2016-03-09 21:53:05
pracuję w Admarku już parę lat i szczerze mówiąc to nie mogę narzekać, podejście szefostwa jest w porządku, wynagrodzenie również,atmosfera w pracy super, firma cały czas się rozwija- co widać. To fakt, że jak w każdej pracy- trzeba pracować ale po to własnie jest praca :) nie ma tam miejsca dla obiboków, na początku jest umowa o pracę na czas próbny na każdym stanowisku, po okresie próbnym jest przedłużana. Nie rozumiem na jakiej podstawie ktoś wypisuje tutaj negatywne opinie, najpewniej nie mając żadnej styczności z firmą Admark. Tak jak baax napisał- można wypisać bzdury, internet wszystko przyjmie. Ja osobiście, jako pracownik z 3 letnim stażem w tej firmie - POLECAM!
1
anarhos 2016-04-14 18:41:04
potwierdzam, ta "żona szefa" powinna nabrać trochę ogłady, bo jest trasznie niemiła
6
Tomek 2016-07-14 13:27:31
Nie polecam pracy w tej firmie. Wypłata najniższa, za wszystko co możliwe kary i kasa potrącana z wypłaty. Do tego pracowników motywuje się do pracy wręczając im wypowiedzenie.
Bardzo amatorskie podejście. Atmosfera nieprzyjazna, napięta, a żona szefa strasznie niemiła...
3
Tomek 2016-07-21 13:44:37
Po szybkości reakcji na mój wpis widać, że odpowiedź została napisana przez pracodawcę, który otrzymał informację o opinii... No cóż....
5
Niko 2016-10-08 14:27:49
Nie polecam pracy w tej firmie.
2
Blue System 2016-10-21 18:13:31
Nie pisz bzdur. Jak niby mogłaś widzieć wypłaty skoro nie dają tam żadnych "kwitków" przy wypłacie.
2
sQWERTy 2016-10-23 19:30:20
Wie ktoś czy szukają nowych pracowników? Oraz jakiej pensji mozna sie spodziewać, da się zarobić?
Były pracownik 2016-10-31 13:08:50
Ha, ha. Niby czego Ci zazdroszczą ? Marnej pensji, czy patrzenia na ręce przez "szefostwo" ? Pracowałem tam i nie polecam. Z tego co wiem, to nie ma chętnych żeby tam pracować.
2
??? 2016-11-02 11:25:37
a dlaczego Blue System?
Eeem 2016-11-06 19:00:11
Znajomy znajomego pracuje w tej firmie i nie narzeka na wynagrodzenie :) Ale brak potwierdzenia przy wpłacie to trochę dziwne..
1
RR 2016-11-09 18:45:29
A dajcie spokój z tą firmą. Mój znajomy tam pracował i opowiadał jak tam jest. Szefostwo to podobno czepiaja się do wszystkiego. Kamery sobie pomontowali jak Big Brother i siedzą non stop na nich. To świadczy tylko o podejściu pracodawcy do pracownika. Pensja najniższa jaka jest i oczekują cudów. Żenada
5
Dj firmy 2016-11-09 20:04:50
Popieram opinie poprzednika. Kwestia czasu aż tam pracownicy zaczną odchodzić. Ciekawe co wtedy zrobi "szefostwo"?
3
pracownik 2016-11-28 09:32:14
A ja pracuje tez w tej firmie na produkcji. Trzeba tam pracować, bo są kamery. Trzeba pracować, nie wolno nic niszczyć, a w ogóle to nie można kraść nawet. Do pracy trzeba przychodzić na czas, a nawet przed czasem. Trzeba kończyć punktualnie i sprzątać swoje stanowisko pracy. W tej firmie porządek tez jest ważny. Zdecydowanie nie polecam, bo tu trzeba robić i nie wolno się nawet mylić. Jak ktoś się pomyli, to znaczy, ze naciągnął firmę na koszty. Szefostwo się na to nie zgadza. Nie można jeść i pic przy maszynie, tylko trzeba iść do kuchni. A jak się bierze prysznic to nie wolno chlapać na podłogę a już w ogóle nie wolno chlapać na nowy papier toaletowy. Nie można tam nawet wyrywać klamek ani kranów. Tam trzeba tylko sumiennie pracować. No nie polecam dla leniwych. nawet auta służbowe muszą być posprzątane po trasie.
4
Zostaw swoją opinię o Admark - Gniewkówiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Admark