brak logo

Admark

Gniewkówiec

Opinie o Admark

drukarz 2015-11-09 11:41:14
nie polecam, bardzo amatroskie podejście
16
Opinia 2015-12-01 18:00:50
Najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, że widoczne tu opinie o pracodawcy wydają osoby, które nigdy w tej firmie nie pracowały. A co do zarobków, wynagrodzenie składa sie zawsze z podstawy oraz premii uznaniowej, ale trzeba sie wykazać, aby ją dostać. Jak widać doświadczenie zawodowe zainteresowanych ofertami firmy jest zbyt skromne, aby to wiedzieli.
2
baax 2015-12-01 21:48:18
a ja tam pracuję i nie narzekam tylko się cieszę!!!
atmosfera naprawdę super, przyjazna i nawet luźna, a że pracodawca ma wymagania...no cóż takie życie, chcesz zarobić to się staraj, chciałbym, żeby każdy miał w pracy taką atmosferę jak jest tam, a w sumie...większość znajomych mi zazdrości jak im opowiadam jakie są warunki pracy
pozdrawiam
2
anonim 2015-12-01 22:36:32
Może sama nie pracuje w danej firmie, ale mam znajomych, którzy pracują w tej firmie i bardzo sobie chwalą. Widziałam ich zarobki - narzekać nie można a do tego jest sporo fajnych zleceń, więc narzekać nie można. Polecam :)
2
klaudia 00 2015-12-02 11:06:39
znam osoby ktore tam pracują i nie narzekają na nic bardzo chwalą sobie prace tam , przyjazną atmosferę i dobre zarobki :)
1
lis 2016-03-09 21:53:05
pracuję w Admarku już parę lat i szczerze mówiąc to nie mogę narzekać, podejście szefostwa jest w porządku, wynagrodzenie również,atmosfera w pracy super, firma cały czas się rozwija- co widać. To fakt, że jak w każdej pracy- trzeba pracować ale po to własnie jest praca :) nie ma tam miejsca dla obiboków, na początku jest umowa o pracę na czas próbny na każdym stanowisku, po okresie próbnym jest przedłużana. Nie rozumiem na jakiej podstawie ktoś wypisuje tutaj negatywne opinie, najpewniej nie mając żadnej styczności z firmą Admark. Tak jak baax napisał- można wypisać bzdury, internet wszystko przyjmie. Ja osobiście, jako pracownik z 3 letnim stażem w tej firmie - POLECAM!
2
Tomek 2016-07-21 13:44:37
Po szybkości reakcji na mój wpis widać, że odpowiedź została napisana przez pracodawcę, który otrzymał informację o opinii... No cóż....
6
Niko 2016-10-08 14:27:49
Nie polecam pracy w tej firmie.
3
sQWERTy 2016-10-23 19:30:20
Wie ktoś czy szukają nowych pracowników? Oraz jakiej pensji mozna sie spodziewać, da się zarobić?
??? 2016-11-02 11:25:37
a dlaczego Blue System?
Eeem 2016-11-06 19:00:11
Znajomy znajomego pracuje w tej firmie i nie narzeka na wynagrodzenie :) Ale brak potwierdzenia przy wpłacie to trochę dziwne..
1
Operator 2016-12-03 18:03:38
Od razu wielkiej kasy się nie zarabia, ale nie jest źle jak na rynek lokalny. (usunięte przez administratora) Praca jest ogólnie lekka ( czasem człowiek się powkurza ) , lecz nie każdy się nadaje. (usunięte przez administratora)czasem trafią się nadgodziny. A atmosfera...no cóż...tworzą ją także pracownicy ☺
3
Ricardo 2016-12-03 23:17:21
Widać że nie pracujesz na tym stanowisku co nazwę masz w "nicku". (usunięte przez administratora)
1
Operator 2016-12-04 12:41:36
Pracuje.
Kkkk 2016-12-10 22:25:01
No i pokazali drukarze w piątek na co ich stać
8
Anonim 2016-12-26 00:25:28
To co się wyprawia w tej firmie to przechodzi ludzkie pojęcie. Nic dziwnego że nie ma chętnych żeby tam pracować. Dla właścicieli liczą się tylko zyski i kasa na koncie a pracownik jest ostatnia sprawa o którą się tam dba i docenia.
10
aaa 2016-12-27 19:43:47
Na pewno
5
ja 2016-12-28 19:53:21
skoro macie tam aż tak źle to co was tam trzyma?
5
Guru 2016-12-29 09:36:48
Gdzieś trzeba przetrwać zimę, byle do wiosny.
8
operator 2017-01-09 13:39:18
Nie polecam pracy w tej firmie....
8
Obserwator 2017-01-13 19:30:16
W jakim celu funkcjonuje strona z opiniami skoro negatywne są usuwane ? Nie tędy drogą.
6
Kkkk 2017-01-14 19:38:57
Przestań bredzić, 2100 na rękę po 15 miesiącach pracy to wszystko co można tam zarobić. Jedynie drukarze mają trochę więcej.
3
operator 2017-01-14 23:47:58
Od dawna zastanawiałem się żeby zmienić pracę, ja pracuję w Bydgoszczy za dużo niższe pieniądze, ale co z dojazdami? Samochodem to jakieś 500 zł. Czy ktoś jeździ z Bydgoszczy do Admark? Jak wygląda praca operatora przewijarki? Tylko przewijanie? czy pakowanie w kartony? Jest akord? 2100zł jest zawsze czy uzależnione od kilometrów?
Blue System 2017-01-15 03:23:21
Daj sobie spokój z tą firmą, 2100 to dostaniesz po 15 miesiącach a tak najniższa i obcinanie za byle co pensji. W Bydgoszczy dawali tyle na "dzień dobry".
5
zapraszamy do pracy 2017-01-15 07:49:11
Zapraszamy. Jest dużo osób z Bydgoszczy. Przynajmmniej będzie można wymienić tych co sami nie wiedzą czego chcą w Admark.

Jeśli jest doświadczenie na sztancy to praca jest praktycznie od już. Mile widziani także drukarze z doświadczeniem.
1
Xyz 2017-01-15 08:27:02
Dużo osób z Bydgoszczy ??? Na produkcji dwie, ha, ha. Skoro tak narzekacie na pracowników to ich zwolnijcie i sami róbcie ! Ludzie wiedzą czego chcą, godnych zarobków ! A nie każdego 10-go domyslania się o co się w tym miesiącu przyczepicie i obetniecie pensję. Na nockach zimno, bo żal kasy na opał, lepiej w skarpete to upchnąć !
6
Ona777 2017-01-15 22:53:19
Nie polecam pracy w tej firmie.
5
Get 2017-01-17 00:13:47
Jak zimno na nocnej zmianie to PIP zawiadomić.
5
Kkkk 2017-01-17 08:55:24
I najlepiej od razu skarbówke, skończy się płacenie pod stołem. Nawet cwaniaczek księgowy nie pomoże.
5
zadowolony z pracy 2017-01-17 09:03:57
Słowo zimno to pojęcie względne, w hali jest temperatura między 15 a 21 stopni C zimą, czyli wszystko zgodnie z przepisami. Dziwne jak się wychodzi na mróz na fajkę to wtedy jest ciepło. A że za zimno, a że za ciepło...itd. A jak ukraińców zatrudnią to będzie płacz i lament. Idźcie na kilka miesięcy do układania kostki brukowej to zobaczycie co to jest zimno.
1
Szef :) 2017-01-17 09:20:14
To przyjdź na nocke z termometrem, tylko ubierz ciepłą kurtkę i czapkę. Na fajkę wychodzę raz na zmiane. Zatrudnijcie Ukraińców, oni na pewno nie dadzą się oszukiwać. Niejeden "mądry" już się na nich przejechał. Kostki nie układa się przy ujemnych temperaturach i nie za takie pieniądze.
4
zadowolony 2017-01-17 09:42:43
Jak nie pracowałeś w kostce to się nie wypowiadaj, jak przepizga jednego czy drugiego to zatęskni za pracą pod dachem w ciepłym. Polecam pracę w Admark. Zawsze znajdzie się cwaniaczek w firmie co dostanie 100 zł mniej za coś i żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska. Najlepiej jak jakiś kolega kupi nowe auto to już jest koniec, dopytywanie, przysrywki itp.
3
Pracownik 2017-01-17 10:23:55
Popieram osobę 'zadowolony'. Polecam tam pracę.
2
Rafał 2017-01-17 11:40:11
Przepracowalem w tej firmie 15 miesięcy. Zwolnilem się na własną prośbę. Żeby nie było, że piszę tylko źle na firmę, to przez 3 miesiące firma "szła mi na rękę", lecz mieli w tym także swój interes ( więcej kasy dla siebie ). Niestety w finalnym rozliczeniu finansowym suma około 500 złotych ( a dokładnie nie wyplacenie jej ) okazalo się dla firmy wazniejsze niż pozostawienie po sobie dobrego wrażenia. Tym bardziej, że prawnie te pieniądze mi się należały i wystarczylby mój jeden wniosek do inspekcji pracy, aby te pieniądze odzyskać. Nie mam jednak zamiaru posuwac się do takich metod mam na tyle własnej godności, ale dla niektórych kasa jest ważniejsza. No cóż, ja z tego powodu nie zostanę bankrutem, ale pozostał niesmak. Pozdrawiam kilku dobrze mi zyczacych kolegów. Panowie nie dajcie si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kasę, która prawnie jest Wasza.
5
Zmiennik 2017-01-17 12:22:46
Rafał, ty kłamco. Ty się zwolniłeś? Kpina. Powiedz że masz alimenty i komornik cię ściga, szukasz firmę która przyjmie ciebie na czarno bo inaczej 60% zabierze komornik. Gdybyś zarobił na rękę 2500 zł to po potrąceniu zostanie ci tylko 1000 zł i jeszcze minus dojazdy to zostanie pewnie 500 zł.
Rafał 2017-01-17 12:59:21
Ha, ha. Tak, ja sam napisałem wypowiedzenie. Panie Michale, pani Agnieszko czyżby brak odwagi, aby się podpisać ??? Ale spoko, zobaczymy, kto się będzie śmiał ostatni :)
6
Roman......1 2017-01-17 23:24:00
Odradzam pracy w tej firmie. Moga ladnie pieknie pisac wlasciciele jak tam cudownie jest a prawda jest zupelnie inna. Praca w pospiechu. Czas goni a wszystko musi wyjsc. Wlasciciele zaklamani....obiecuja gruszki na wierzbie. Dla odpornych na steres despetatow ADMARK!
4
Edzio 2017-01-17 23:33:00
Co za komentarz poniżej poziomu. Żenada.
1
Urząd Skarbowy 2017-01-18 08:28:49
Nastawcie wodę na kawę, bo niebawem wpadniemy z wizytą :)
3
Zostaw swoją opinię o Admark - Gniewkówiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Admark