brak logo

Admark

Gniewkówiec

Opinie o Admark

Fghb 2017-02-19 16:41
Przestań pisać bzdury. Opinie odnośnie tej firmy piszą akurat pracownicy, każdy, kto tam pracuje lub pracował wie jak tam jest. Więcej ludzi odchodzi niż jest zainteresowanych pracą w Admarku. Większość pozytywnych opinii pisanych jest przez szefostwo lub przydupasów a negatywne za kasę kasuje Michał.
5
pracownik xyz 2017-02-20 13:41
W Admark jest spoko, tylko jest jeden problem - trzeba pracować a nie cwaniakować. Co do wypłaty, tyle ile się dogadałem tyle dostaję co miesiąc.
13
Operator przewijarki 2017-02-20 13:52
Tak to racja, w firmie trzeba pracować. Na początku szału nie ma ale po trzech miesiącach jest stały dodatek a po roku ponad 2k.
12
Dres 2017-02-21 20:32
No właśnie "cza" było i "chahahaha" głąbie. Pomijam, że nawet nie zrozumiałeś treści komentarza.
4
Bvb 2017-02-24 20:50
To przy następnej wypłacie szefostwo poklepie Cię po plecach, powie dobre słowo a Ty zamachaj ogonem ze szczęścia, podysz jak kundel i idź dalej robić. Oczywiście bez finansowej zapłaty.
5
Jgfx 2017-02-26 23:33
Chłopie co ty piszesz?! Ty nie masz problemu z Admarkiem tylko z głową!
13
Były pracownik 2017-02-28 13:15
Pracuję w dyskoncie, 2500 brutto na "dzień dobry" i tyle na umowie. A wy dajecie najniższą za pracę przy maszynie na 3 zmiany a po 15 miesiącach 2100 !? Żenada. Dziękuję, do widzenia.
3
Ghh 2017-03-01 22:44
Nie sama cena się liczy, a termin płatności? Mongole!
2
Opinia 2017-03-02 06:48
A ja sie cieszę, że pracuję w Admarku. Jest to praca wśród ambitnych osób, którym zależy na osiągnięciach własnych oraz na wynikach firmy. Wszystko to składa się na wspólny sukces. Krytyka jest twórcza, a konflikt buduje, pod warunkiem, że z każdego doświadczenia człowiek potrafi wyciągnąć trafne wnioski. Pracownicy zmotywowani, dobrze ze jesteście, a pracownicy byli, no cóż- proponuje, aby Ci zaczęli żyć swoim życiem, a nie wpisami na gowork. Może kiedyś i wy znajdziecie swoje ścieżki kariery. Pozdrawiam. Tak na koniec jeszcze dodam, że proponuję też ograniczyć ilość nienawiści jaką dysponujecie.... tak żyje się łatwiej.
21
Das 2017-03-05 13:08
To ponad 2k tak dla ścisłości to 2100, żeby ktoś nie pomyślał, że nie wiadomo ile ponad 2k.
3
Miniuś 2017-03-06 02:07
Ale na miejscu. Parę minut i w pracy.
16
nowy 2017-03-08 23:20
Jestem w tej firmie od kilku miesięcy. Mi wszystko odpowiada, (pensja, warunki).
15
Jjbjhhbh 2017-03-19 22:27
Tak Jacek parę minut i jesteś w pracy.
6
sandu ciorba 2017-04-11 22:34
w admarku w admarku fajnieeee jest nanana
10
Pracownik 2017-04-15 16:07
Dziękujemy szefostwu za życzenia i życzymy tego samego. Taka tradycja w Admarku, nieskladanie życzeń z okazji jakichkolwiek świąt. Wydrukowanie życzeń i powieszenie na "ściance" to też koszt a trzeba zacisnąć pasa, nowa skoda kosztowała tyle co moja 10 letnia pensja.
24
Adms 2017-04-25 12:43
Lepiej kupić sobie nowy samochód i szpanowac po okolicy ile to ma się pieniędzy niż pracownikom dać podwyżki, bo przecież oni nie mają rodzin ani żadnych wydatków. Żałosne
21
Porada dla nowych przedsiębiorców. 2017-04-27 13:15
Załóż swoją firmę, a za zarobione pieniądze kup sobie poloneza a resztę kasy wydaj swoim pracownikom.
15
Adms 2017-04-28 11:51
Nie bądź żałosny Michał, nie chodzi tu o jeżdżenie polonezem.Iloma samochodami jednocześnie jeździsz ?Jedno vito niedługo Ci zgnije. Garaż lepiej postaw biznesmeni a w sumie po co Ci garaż, przecież ze sobą go nie zabierzesz żeby pokazać ludziom. Człowiek ze wsi wyjdzie, ale...
15
Kto jest żałosny? 2017-04-28 14:23
Bardzo dziękuję za sugestię co do vito ale ja się tym nie martwię bo za 4 lata będzie nowy. Co do garażu czekam za projektem, projekt jest dość skomplikowany ponieważ garaże mają być połączone z basenem i tunelem, do domu.
A teraz mała sugestia do Ciebie, zajmij się sobą i swoją rodziną, albo psycholog.
Pozdrawiam,
18
PPP 2017-04-28 23:38
O co tu chodzi? Ktoś jeździ kilkoma samochodami naraz? A to co jest napisane na końcu to już masakra! ( usunięte przez administratora )
2
Pracownik 2017-06-28 00:08
No i jednak ludzie odchodzą.
2
Sfl 2017-06-29 20:25
I to nie koniec będą odchodzić gdy szefostwo w końcu nie przejrzy na oczy tak odpowiedzialna praca za tak małe pieniądze nigdy w ten sposób nie będzie stałej ekipy. Ale lepiej co chwilę zmienić pracowników niż dać większą pensję stałemu pracownikowi i go docenić o ile chętni do pracy się znajdą bo jest katastrofa ktoś przychodzi tylko na chwilę a stała ekipa się wykrusza i z tego co wiem będzie jeszcze gorzej niestety
2
rrr 2017-07-01 17:01
Masz rację, niech odchodzą, w firmie przyda się świeża krew.
6
max3000 2017-07-01 17:08
Jedni odchodzą a inni przychodzą. Przecież to normalne, nikt nikogo nie trzyma na siłę.
7
Pracownik 2017-07-02 16:49
Ja nic nie pisałem o trzymaniu na siłę. Kazdy robi jak uważa, ale z tego co wiem jest jeszcze kilka osób które chcą odejść, a chętnych do pracy tam raczej nie ma zbyt wielu.
1
Ppp 2017-07-02 18:52
Masz rację, chętnych do pracy nie ma, tylko do brania pieniędzy są wszyscy.
6
wasz kolega 2017-07-02 22:39
To prawda, do roboty nie ma kogo, tylko do pieniędzy są wszyscy! No wiadomo jak się trochę porobi to chce się więcej, ale nie od razu po kilku miesiącach. Chłoposzki brakuje wam wojska i tamtych czasów. Kiedyś każdy miał pracę i nie narzekał a teraz jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zazdrość i zawiść, w rodzinach i u znajomych, tylko kto ma więcej i więcej. Kiedyś człowiek dorabiał się przez całe życie, teraz młody człowiek chce się dorobić w rok.
8
Drukarz 2017-07-05 23:33
Kij wie kto pisze te bzdurne negatywy, ja i koledzy jesteśmy bardzo zadowoleni. Dobra atmosfera, a szefostwo jak złoto. Wypłata nawet przed terminem, czego chcieć więcej.
5
Drukarz z dobrym starzem 2017-07-05 23:59
A jaka praca jest nieodpowiedzialna? Każda jest odpowiedzialna i za każdą trzeba odpowiadać. Nawet w McDonald czy Tesco za kasą trzeba odpowiadać. Nawet sprzątaczka jest odpowiedzialna za swoją pracę. Człowiek nie jest nastawiony na porażki i nienawidzi ponoszenia konsekfencji za własne błędy. Jak nie nauczy się przyjmować błędów na klatę to niczego się nie nauczy. Pozdrawiam, wieloletni drukarz.
6
Iza 2017-07-26 11:06
@Drukarz z dobrym starzem, każdy jest też odpowiedzialny za swoje stanowisko pracy, poza tym przyjmując się do pracy każdy pewnie otrzymuje wykaz obowiązków? Firma zatrudnia głownie tylko drukarzy? Czy na inne stanowiska czasem prowadzone są rekrutacje?
1
nowy 2017-08-21 09:22
Polecam w Admark pracę, dobra atmosfera i dobre zarobki.
2
Mlody 2017-08-29 20:48
Nie polecam tam pracy
9
Nowy 2017-08-30 14:49
Również nie polecam
6
Szukam pracy 2017-08-30 20:46
A dlaczego nie polecacie tam pracy? Wysłałam cv do firmy bo mam dobrą opinię od znajomych. Pracują kilka lat i są bardzo zadowoleni.
1
Mlody 2017-08-30 22:02
Ps. tam nawet nie można palić w czasie pracy tylko podczas przerwy. Nawet nie można pościemniać bo wszędzie kamery. W poprzedniej firmie można było przespać się coś sprzedać. Zdecydowanie nie polecam.
ityle 2017-08-31 10:41
W ciągu pół roku firma zatrudniła 3 handlowców. Żaden już nie pracuje...
1
Nuka 2017-08-31 14:07
Ojej, widocznie byli kiepscy. Są też handlowcy którzy są od samego początku istnienia firmy.
11
John 2017-09-07 19:02
Nie polecam tej firmy
6
Albatros 2017-09-11 11:36
Nie polecam....
5
Ja polecam 2017-09-12 14:42
Jak już nie polecacie to dajcie powód. Tak żeby następni wiedzieli co jest nie tak.
12
Uczciwi99 2017-09-12 22:08
A ludzie co piszą? Że nie jest im wstyd co piszą. Cytat ' nie można pościemniać', ' nie można zapalić' i nawet tekst że nie można czegoś ukraść! SZOK.
11
Stały pracownik 2017-09-13 08:50
he, masz rację. Jak ludzie są tacy pier......ci to nic dziwnego że jest rotacja. Ja polecam tam pracę.
7
Stały pracownik 2017-09-13 08:50
he, masz rację. Jak ludzie są tacy pier......ci to nic dziwnego że jest rotacja. Ja polecam tam pracę.
12
Prawdziwy 2017-09-15 22:54
Skoro to taka dobra firma to dlaczego tyle negatywnych komentarzy????coś musi być na rzeczy że właściciel płaci za usuwanie prawdziwych Ale nie wygodnych dla nich wypowiedzi. Pracuje tam bo muszę za coś żyć ale nie wyobrażam sobie mojej przyszłości w tej firmie...
4
XYZ 2017-09-17 21:36
Masz rocję, ale pozytywnych jest jeszcze więcej. Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził. Ludzie może jakieś konkrety?
10
kłaku morda 2017-09-17 21:56
dobra, cz iść na sztance bo 22 się zbliża. I dlatego nie polecam.
10
pocieszny bobek 2017-09-17 21:59
a ja polecam bo lubię zapie.....ć i tyle.
10
wiertara 2017-09-17 22:05
Tej bobek a ja nie polecam jak ide na rano bo mi się wstać nie chce. Ale jak mam na popołudniu to polecam bo się można wyspać i po robocie browarka szczelić. Chłopaki nie płakają tylko du..y spinają i zapi....ją a nygusy do mamy płakać. he he ale to dobre było. Ja polecam.
10
Najprawdziwszy z najprawdziwych 2017-09-17 22:44
Ty 'Prawdziwy', ludzie najpierw odpieprzają kichę a później dziwią się że są kary czy za grudniowy bunt zostali zwolnieni.
10
Komando foka 2017-09-18 00:14
Nie znam aż tak firmy ale w mojej też bym zwolnił za bunt i bezmyślne błędy. Wiadomo że człowiek nie robot ale jak popełnia się notorycznie te same błędy to cóż! Na 99% tak by było w innych firmach. W przypadku tego 1% to potężne korporacje którem mają potężną kasę albo mała firma która po kilku miesiącach lub kilku latach padnie. Pozdrawiam.
5
Zostaw swoją opinię o Admark - Gniewkówiec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Admark