brak logo

Admark

Gniewkówiec

Opinie o Admark

Tomek 2016-07-21 13:44
Po szybkości reakcji na mój wpis widać, że odpowiedź została napisana przez pracodawcę, który otrzymał informację o opinii... No cóż....
8
Niko 2016-10-08 14:27
Nie polecam pracy w tej firmie.
5
sQWERTy 2016-10-23 19:30
Wie ktoś czy szukają nowych pracowników? Oraz jakiej pensji mozna sie spodziewać, da się zarobić?
??? 2016-11-02 11:25
a dlaczego Blue System?
1
Eeem 2016-11-06 19:00
Znajomy znajomego pracuje w tej firmie i nie narzeka na wynagrodzenie :) Ale brak potwierdzenia przy wpłacie to trochę dziwne..
1
Operator 2016-12-03 18:03
Od razu wielkiej kasy się nie zarabia, ale nie jest źle jak na rynek lokalny. (usunięte przez administratora) Praca jest ogólnie lekka ( czasem człowiek się powkurza ) , lecz nie każdy się nadaje. (usunięte przez administratora)czasem trafią się nadgodziny. A atmosfera...no cóż...tworzą ją także pracownicy ☺
7
Ricardo 2016-12-03 23:17
Widać że nie pracujesz na tym stanowisku co nazwę masz w "nicku". (usunięte przez administratora)
1
Operator 2016-12-04 12:41
Pracuje.
Kkkk 2016-12-10 22:25
No i pokazali drukarze w piątek na co ich stać
11
Anonim 2016-12-26 00:25
To co się wyprawia w tej firmie to przechodzi ludzkie pojęcie. Nic dziwnego że nie ma chętnych żeby tam pracować. Dla właścicieli liczą się tylko zyski i kasa na koncie a pracownik jest ostatnia sprawa o którą się tam dba i docenia.
13
aaa 2016-12-27 19:43
Na pewno
5
ja 2016-12-28 19:53
skoro macie tam aż tak źle to co was tam trzyma?
9
Guru 2016-12-29 09:36
Gdzieś trzeba przetrwać zimę, byle do wiosny.
12
operator 2017-01-09 13:39
Nie polecam pracy w tej firmie....
11
operator 2017-01-14 23:47
Od dawna zastanawiałem się żeby zmienić pracę, ja pracuję w Bydgoszczy za dużo niższe pieniądze, ale co z dojazdami? Samochodem to jakieś 500 zł. Czy ktoś jeździ z Bydgoszczy do Admark? Jak wygląda praca operatora przewijarki? Tylko przewijanie? czy pakowanie w kartony? Jest akord? 2100zł jest zawsze czy uzależnione od kilometrów?
zapraszamy do pracy 2017-01-15 07:49
Zapraszamy. Jest dużo osób z Bydgoszczy. Przynajmmniej będzie można wymienić tych co sami nie wiedzą czego chcą w Admark.

Jeśli jest doświadczenie na sztancy to praca jest praktycznie od już. Mile widziani także drukarze z doświadczeniem.
1
Xyz 2017-01-15 08:27
Dużo osób z Bydgoszczy ??? Na produkcji dwie, ha, ha. Skoro tak narzekacie na pracowników to ich zwolnijcie i sami róbcie ! Ludzie wiedzą czego chcą, godnych zarobków ! A nie każdego 10-go domyslania się o co się w tym miesiącu przyczepicie i obetniecie pensję. Na nockach zimno, bo żal kasy na opał, lepiej w skarpete to upchnąć !
10
Ona777 2017-01-15 22:53
Nie polecam pracy w tej firmie.
10
zadowolony z pracy 2017-01-17 09:03
Słowo zimno to pojęcie względne, w hali jest temperatura między 15 a 21 stopni C zimą, czyli wszystko zgodnie z przepisami. Dziwne jak się wychodzi na mróz na fajkę to wtedy jest ciepło. A że za zimno, a że za ciepło...itd. A jak ukraińców zatrudnią to będzie płacz i lament. Idźcie na kilka miesięcy do układania kostki brukowej to zobaczycie co to jest zimno.
7
zadowolony 2017-01-17 09:42
Jak nie pracowałeś w kostce to się nie wypowiadaj, jak przepizga jednego czy drugiego to zatęskni za pracą pod dachem w ciepłym. Polecam pracę w Admark. Zawsze znajdzie się cwaniaczek w firmie co dostanie 100 zł mniej za coś i żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska. Najlepiej jak jakiś kolega kupi nowe auto to już jest koniec, dopytywanie, przysrywki itp.
12
Pracownik 2017-01-17 10:23
Popieram osobę 'zadowolony'. Polecam tam pracę.
10
Yyy 2017-01-18 15:04
Napisz co obiecują a nie dostałeś?
6
PPP 2017-01-18 21:10
najgorsze jest to, że jak widać przepychanki między Wami mogą odbić się na pozostałych pracownikach. Powinniście załatwić to między sobą a nie mieszać to wszystkich. Bardzo dziecinne zachowanie.
5
Jeden z pracownikow11 2017-01-18 21:51
Masz racje. Wyciagac brudy publicznie to glupota. Co sobie ludzie pomysla o tej firmie. Ktos musi byc madrzejszy....
2
Xyz abc 2017-01-19 21:42
Wszyscy jestescie siebie warci.
1
Tgghhgg 2017-01-30 18:33
I znowu kasuje opinie :) Buahahaha.
10
Pracownik 2017-02-13 20:01
Na otwarcie oczu to już jest za późno.....
5
Kkkk 2017-02-13 20:02
Jechać z nimi a nie trzęsiecie tylkami . Super kasa się odkłada na przyszłe emerytury z najniższego oficjalnie wynagrodzenia a o wzięciu kredytu też można pomarzyć.
4
Robol 2017-02-13 20:08
Michał musi mieć kasę żeby kasować opinie na gowork-u dlatego obcina premie.
5
Robol2 2017-02-14 22:18
Problemy rozwiązuje się w firmie a nie na gowork! Płakać można na skype, gg, sms, gsm....
4
ja 2017-02-14 22:21
dziecinada, a niby sami "dorośli" ludzie tam pracują... szkoda, że nie wyjaśniacie tak ważnych spraw na bieżąco z pracodawcą,a nie wypisujecie żale tutaj...
4
Sfl 2017-02-14 22:30
No rację mają z najniższą krajowa, dopiero sprawdziłem o co chodzi z płacą minimalną. Zarabiam grubo ponad 2 kafle na rękę to dlaczego mam dostać więcej. Podstawę dostaje ta osoba która zarabia 1850 brutto i nic więcej. Wielki ukłon.
4
mistrz sztancerki 2017-02-14 22:41
'Ja' - ty masz rację, takie sprawy wyjaśnia się w firmie, zawsze są rozmowy co miesiąc, jak masz coś do powiedzenia to powiedz to tam a nie na gowork. mięczaki. Ja mówię i mam dobrze.
4
Los wakos drutos :) 2017-02-14 23:29
Szef konwersuje sam ze sobą na gowork-u...Niepokoi mnie to ;)
3
Fyg 2017-02-15 19:52
Kasowanie opini odnośnie przekrętów w płaceniu pracownikom nic nie zmieni, raczej ma to odwrotny skutek.
2
Rumun w admarku 2017-02-15 20:00
Jakie rozmowy ? Pracownik ze stażem chce grosze podwyżki a wy wyjeżdżacie z tekstem, że nie ma ludzi niezastapionych !? Nazywanie tego rozmową jest śmieszne. G.... spod siebie niedługo zjecie z tej chciwości.
4
Props 2017-02-16 20:14
O jakim stażu mówisz że nie chcieli Ci dać?
Sztancerz 2017-02-16 23:36
A ja tam nie narzekam jak dla mnie Admark na Wielki Plus! Wypłaty na czas nawet przed czasem dużo wcześniej umowa itd. Nie wszystko kręci się wokół pieniędzy ludzie mi wystarczy dobre słowo od Właścicieli czy Przełożonych którzy doceniają trud i wysiłek włożony w moją pracę poza tym atmosfera jak najbardziej na plus bo tworzymy ją my i naprawdę jest klimat. A jeśli chcesz coś dostać najpierw daj coś od siebie z czasem ktoś to doceni cierpliwości a nie non stop narzekanie według mnie jest ok i może być dużo lepiej tylko trzeba chcieć a jeśli chcecie coś wyjaśnić to w 4 oczy a nie tutaj do wszystkich czytających to forum dla mnie Admark zdecydowanie na TAK! Polecam!!!! I do roboty a nie mi tu na necie w czasie pracy :):):) jutro u Tomka na dywanik ;)
6
DaliBomba 2017-02-17 18:45
"Sztancerz" twój komentarz jest plagiatem komentarza który pojawił się tutaj jakiś czas temu. Przypadek? Czy krucho z pamięcią?
3
Qraś 2017-02-17 19:46
Cud, miód i orzeszki, tylko wakatów więcej niż zainteresowanych pracą :)
2
Duch 2017-02-17 22:54
Podobno gowork daje specjalnie prowokujące komentarze żeby pracodawca wykupił pakiet na usuwanie opinii. Zobaczcie co się dzieje jak zostanie napisana dobra opinia?! Zaraz powstają negatywne jak bumerang. Tu można pisać wszystko. Na tym polega gowork.
3
Sztancerz 2017-02-17 23:40
Jak ktoś jest zadowolony z pracy i atmosfery to zaraz zle bo ktoś inny ma inne zdanie ja jestem na Tak dla Admark i to jest moje zdanie a Ty "DaliBomba" weź się do pracy może przyjdzie czas że zostaniesz doceniony a jak się nie podoba to weź się zwolnij i idź do obierania cebuli tam może Cię docenią jak zarobisz przy dobrych wiatrach 150zl tygodniowo więc się ogarnij i nie krytykuj mnie bo moja koncepcja mentalności nie obliguje do dalszej konwersacji z Tobą ,ponieważ egzystujesz w plytkim brodziku intelaktualnym co koliduje z moimi imperatywami biorąc pod uwagę wizualne aspekty tej kwestii Ty nie rozumiesz koncepcji założeń.
3
DaliBomba 2017-02-18 00:00
Ale żeś błysnął tekstem z internetu, tylko następnym razem przepisuj bez błędów.
2
Romekkk 2017-02-18 00:11
A próbowałeś zapłacić dobrym słowem czy pochwałą za zakupy w sklepie? Nie sądzę, więc proponuję zastanowić się przed napisaniem kolejnego komentarza bo w dzisiejszych czasach tak to jest że wszystko kręci się wokół pieniądza i nic na to nie poradzisz.
5
Fghb 2017-02-19 16:41
Przestań pisać bzdury. Opinie odnośnie tej firmy piszą akurat pracownicy, każdy, kto tam pracuje lub pracował wie jak tam jest. Więcej ludzi odchodzi niż jest zainteresowanych pracą w Admarku. Większość pozytywnych opinii pisanych jest przez szefostwo lub przydupasów a negatywne za kasę kasuje Michał.
2
pracownik xyz 2017-02-20 13:41
W Admark jest spoko, tylko jest jeden problem - trzeba pracować a nie cwaniakować. Co do wypłaty, tyle ile się dogadałem tyle dostaję co miesiąc.
3
Operator przewijarki 2017-02-20 13:52
Tak to racja, w firmie trzeba pracować. Na początku szału nie ma ale po trzech miesiącach jest stały dodatek a po roku ponad 2k.
1
Dres 2017-02-20 19:26
Cenna informacja dla skarbowki, skoro oficjalnie jest najniższa.
2
Operator zyz 2017-02-20 23:56

Widocznie tylko na najniższą zasługujesz. Cza było się uczyć. Chahaha
1
Doświadczony 2017-02-21 00:07
Hehe, do obierania cybuli niech idzie albo do pyr zbierania. To tyczy się 'Dresa'. Pełne 7,50zł na godzinę na polu.
1
Zostaw swoją opinię o Admark - Gniewkówiec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Admark