brak logo

ATW S.A.

Zagórz

Opinie o ATW S.A.

nie polecam 2016-08-09 20:19
Było juz dużo kontrolerów w tej firmie , wiekszość wymiękała po kilku miesiącach z czasem i tygodniach , bo ludzie którzy nimi dyrygowali (między innymi Pan o Drewnianym nazwisku) tworzyli nieprzyjemną nerwową atmosfere . Jak chcesz być popychadłem za 1400 zł to ta praca jest dla Cb ;)
4
AQJJJJJ 2016-09-06 22:15
ATW OBIECUJĄ GRUSZKI NA WIERZBIE wszystkie premie są razem z pensją czyli minimalna krajowa jak jesteś dobrym wazeliniarzem to może zarobisz może 1700 na rękę ale pod warunkiem że nie pośliźniesz się na wazelinie konkurentów.
NIE POLECAM.

A TOALETY DLA PRACOWNIKÓW PRODUKCJI PONIŻEJ KRYTYKI WYPRÓŻNIAĆ SIĘ TRZEBA NA KUCAKA.
4
SAJONARA RUDI 2016-09-07 16:36
1380zł razem z
PREMIĄ 280ZŁ
TO NAZYWASZ LUKSUS?
JA NIE WCHODZĘ W DUPE I NIE MAM ZAMIARU TEGO ROBIĆ
LOJALNIE WYKONUJE SWOJE OBOWIĄZKI JAK KTOŚ MÓWI ŻE SIĘ BĘDZIE ZARABIAĆ WIĘCEJ A PÓŹNIEJ PRZY UMOWIE OKAZUJE SIĘ COŚ INNEGO TO JEST CHYBA JUŻ COŚ NIE TAK., NO ALE TO DAJE WIELE DO ŻYCZENIA JAK SIĘ COŚ NIE ZMIENI W NAJBLIŻSZYM CZASIE TO BĘDZIE DO WIDZENIA!!!!!!!!! ATW


OGROMNE ROZCZAROWANIE SZKODA ŻE PRZYGOTOWANE OFERTY NA WOLNE STANOWISKA PRACY TO SĄ PRAWDOPODOBNIE MRZONKI I ZAŁOŻENIA ŻE PO 25 LATACH WŁAŻENIU KOMUŚ Z WAZELINĄ W DUPĘ MOŻE ZAROBISZ TE 1900 NETTO
6
beny 2016-09-08 22:44
Najniższych możliwych
2
jo 2016-09-15 21:30
Gdyby wszystko było tak kolorowo w tym ATW to by ludzie z obiegówkami nie chodzili po fabryce co najmniej 2-ch w tygodniu, ( wtedy tak naprawdę człowiek pozna gdzie co jest )

Tak przy okazji mi tez się umowa kończy i pomału wprowadzają atmosferę niezadowolenia z mojej pracy bym się zmobilizował do pracy w pocie czoła za marne grosze/ a pewni wazeliniaźe będą spijać śmietanke z mojej pracy i zbierają pochwały.
Jest dużo fajnych ludzi i doświadczonych pracowników.
7
Man 2016-09-21 22:00
Jak tam jest w tym momencie z pieniędzmi na firmie? Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku i płacą na czas
1
sanok 2016-11-25 15:00
co sie tam dzieje --brak ludzi do pracy , już ogłoszenia na e sanok , a tak tam super jest , Gałązka juz wszystko pomału zaczyna pierdzielić że brak ludzi do pracy , brawo tak trzymać
10
Bor 2016-11-26 08:16
Nagnac majstrow do roboty a nie sie opiepszaja i na pracownikach wyrzywaja.Zwlaszcza majsterek z osi
5
monter 2016-11-29 12:43
trzeba więcej chandlowac na lewo osiami na dziale wysyłkowym ????
4
lakiernik 2016-11-29 12:55
A profesor z lakierni jarosław kozu..k niech tez sie chyci roboty a nie tylko kablowac i wchodzic do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] piotrusiowi J! sama mafia w tym zakładzie jest ....Pan Gałąska chciał dobrze ale wy mu nie ufacie jest jedymym człowiekiem na tym zakładzie,który ma pojecie jak wam wszystkim pomuc ale wy nie wiezycie w to ,,,,
5
XYZ 2016-12-01 09:04
ATW daje ogłoszenia: "W związku z rozwojem firmy poszukujemy ambitnych, lubiących wyzwania" utarta formułka! jakim rozwojem ja się pytam!!! chyba niedorozwojem, tam jest złe zarządzanie, a kolejnym ich problemem jest to że nie szanują pracownika. tam już nikt nie chce iśc do pracy. ATW artykuł sponsorowany włączcie komentarze!ale joooby by poszły w eter. niepozdrawiam drewnianego
9
anty atw 2016-12-01 19:09
Idą swięta więc drewnianemu juz sie pewnie rączki telepią bo ludziom trzeba dac paczke na swieta i pare złotych wiecej zeby raz do roku mogli pocieszyc sie godziwa wypłata .
4
lakiernia 2016-12-08 09:22
jarosław zawsze w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] właził i kablował dlatego się tam utrzymał a kombinuje jak mało kto , a ma się za fachowca jakich mało
2
berberqiuu 2016-12-15 18:54
Burdel nie firma mobing na kazdym kroku... na stanowiskach ludzi ktorzy maja zarzadzac zasobem ludzkim osoby bez kwalifikacji oraz bez podejscia dompracownika.
3
Ojciec 2016-12-16 13:57
Rząd prowadzi politykę prorodzinną a zarząd ATW kara rodziców.
Człowiek pracuje cały rok bez dnia chorobowego, nieraz ledwo żywy z powodu choroby, po to żeby na koniec roku dostać premię.
Tym czasem dowiaduje się że z powodu wykorzystania urlopu ojcowskiego zostanę ukarany i nie dostanę premii.
Nie rozumiem też związków zawodowych przez których "niedopatrzenie" zostaniemy ukarani.
18
Takicorobi 2017-01-04 18:12
spawacz jak dobry to płaca 14zl
Kilkil 2017-01-10 11:44
A jaka stawka dla operatora cnc
spawacz 2017-01-10 17:45
mont inox sanok spawacz 3000 euro za miesiąc francja + wszystkie przewileje !!! a 14 zł żenada 14 zł hahahaha z czym do ludzi !!!!
Chiczyk ma więćej 2017-01-16 21:14
ZAROBKI : NAJNIŻSZA KRAJOWA
NADGODZINY : SETKI OD STAWKI GODZINOWEJ MNIEJSZEJ NIŻ NAJNIŻSZA KRAJOWA !
ATMOSFERA : ŚREDNIA
PERSPEKTYWY : BRAK
MOŻLIWOŚĆ W 90 % PO SKOŃCZENIU UMOWY O PRACE NA NA ZMIANĘ NA UMOWĘ PRZEZ AGENCJE BRAK SOCJALU I PREMII
PODSUMOWANIE : JEŻELI KTOŚ LUBI ROBIĆ ZA 1500 ZŁ TO FIRMA DLA NIEGO !
2
AA 2017-01-17 22:49
Zarobki w tej firmie to tragedia. Stawka godzinowa pracowników produkcyjnych wynosi 9,50-10,20 zł/godz brutto! I dodatkowo premia ok. 280zł, żeby dobić do najniższej krajowej(Spawacze z doświadczeniem trochę więcej ale w granicach 12zł). W taki sposób jest to rozwiązane aby ludzie wyrabiający nadgodziny czasem za dużo nie zarobili. Na podwyżki też nie ma co liczyć chyba, że kogoś zadowala podwyżka w wysokości 6 groszy brutto na godzinę raz lub dwa razy na rok. Według mnie to jest kpina i plucie ludziom w twarz. Praca na produkcji jest ciężka, uciążliwa. Podczas chwilowego zastoju w pracy, np. podczas ustawiania maszyny lub nawet gdy pracownik źle się poczuje nie może nawet usiąść. A nie może tego zrobić, ponieważ osoba zarządzająca zakładem(nie muszę chyba wspominać o kogo chodzi) obserwuje na kamerach non stop wszystko co dzieje się na terenie zakładu i tylko wyszukuje powodów aby udupić pracownika. O jego głupich pomysłach i zarządzeniach już nie wspomnę bo i tak pewnie mało kto by mi uwierzył. Ogólnie robi wszystko, żeby utrudnić pracę ludziom. Dodatki na święta to loteria, albo dostaniesz albo nie. Zarobki pracowników biurowych to także tragedia. Duża odpowiedzialność, wymagania z kosmosu za śmieszne pieniądze. Na umowie pracownik zawsze ma wpisane ,,Operator OSN’’ i to nie ważne czy produkcyjny czy umysłowy. Więc jeżeli ktoś chce się przyjąć jako np. ,,Technolog’’ niech od razu stawia warunki, że chce mieć od początku to wpisane w umowie. W żadne ustalenia i obiecanki na rozmowie kwalifikacyjnej nie wierzcie bo są nic nie warte. Niedługo już nikt tam nie będzie chciał pracować. Każdy kto ma chociaż trochę oleju w głowie ucieka stamtąd. Jeżeli nic się nie zmieni(nie zmieni na pewno) to ludzie z dużym doświadczeniem po prostu odejdą. A jestem ciekawy kim ich zastąpią. Niestety niektórych stanowisk nie da się od tak obsadzić byle kim. Atmosfera miedzy pracownikami jest z reguły w porządku. Pomogą, doradzą itd. Wiadomo, że czasem znajdzie się jakiś donosiciel który za 20zł premii zrobi wszystko ale to wyjątki.
6
FUCK ATW 2017-01-18 15:48
To co dzieję się w tej firmie przechodzi już ludzkie pojęcie . Pracowałem tam 5 lat z myślą ze coś się poprawi . W ciągu tego czasu byłem raz na L4 z powodu pobytu w szpitalu . Co roku moje pdwyżka od szanownego Pana Drewnianego nie przekroczyla 60 groszy . To jest Rozbój w biały dzien . O tym co sie tam dzieje powinni robić reportaże i puszczac w Programie UWAGA . Zakładem steruje psychol którego ludzie juz dawno powinni wywieść za brame na taczkach gnoju !!! Nie radzę nikomu zatrudniać się w tej firmie bo po 10 kazdego miesiąca pogłbiać sie wam będzie depresja . Zyczę wszystkim pracowniką którzy męczą sie w tym kołchozie znalezienia lepiej płatej pracy , mi się udało i niechce juz nigdy przejść przez brame ATW .
6
pracownik 2017-01-19 19:40
witam ja również przacuje 10 lat w atw na wysyłkowym i nie nażekam jaki inni jest bardzo dobrze bony premie i firma jest ok
Łysy z Brazzers . 2017-01-19 20:06
Napewno nie pracujesz na wysyłce kolego bo u nas nie ma takich analfabetów .
4
ZWOLNIONY 2017-01-20 16:31
ha ha ha są są analfabeci na wysyłkowym oj są nawet nie umieją sie wysłowic wykształcenie zaledwie podstawowe mają za ser i jajka skonczone taki między innymi z okolic leska mintaj wielki cwaniak I ????
5
Ttyt 2017-01-20 22:18
Jak tak zle to dlaczego tam dalej pracujecie fabryka wam zycie uratowala a wy tylko narzekacie
3
DoNiezdowolnych 2017-01-31 15:10
Szukajcie szczęścia dalej jak wam tak źle w tym ATW
2
Kilkil 2017-02-01 19:18
A to prawda ze planowany jest wloski strajk . jak tak to bardzo dobrze popieram i walczcie o godne zarobki
1
tolerujący majster 2017-02-03 17:22
godne zarobki niech zaczną utrzciwie pracowac ,,,,do nie uków z działu wysyłkowego myslicie ze jestescie nie tykalni jeszcze nawas prztjdzie pora jak smierdzące sprwy wyjdą na jaw ale to kwestia czasu ale bedzie trzesienie ziemi w atw zobaczycie frajerzy myslicie ze nikt nic niewie ludzie wszystko wiedzą co sie nie wyrabia ale juz nie długo bedzie takie tąpniecie ze sie z rozumem nie popamietacie !!!!!! ????? wszystko co macie za uszami to wyjdzie na jaw u pana Gałazki dośc tego !!!!!!
9
do majstra 2017-02-07 16:38
TEE majster co brałeś?
a może nie jesteś godzien tego stanowiska?
jak byś nie zauważył w fabryce jest tyle narzędzi inwigilacyjnych tj.:
-Kamery o wysokiej rozdzielczości
-Czytniki
-metki i tak dalej ani mysz się nie prześliźnie a co dopiero oś ...

JEŚLI UWAŻASZ ŻE KTOŚ KRADNIE W TEJ FABRYCE TO ZACZNIJ SIĘ LECZYĆ NA NOGI BO NA GŁOWĘ JUŻ ZA PÓŹNO.

Podziękowaniem za rzetelną pracę od włodarzy i osób decyzyjnych jest:
-Kolejna umowa 5 lub 8 ma na ATW na rok po 9 latach pracy
LUB UMOWA przez agencje pracy ADEcCO

I tu przestroga dla osób które chciały by zatrudnić się.
WIELE STARSZYCH OSÓB Z WIELOLETNIM STAŻEM PRZED EMERYTURĄ DOSTAŁY UMOWĘ PRZEZ POŚREDNIKA....
Sami sobie wyciągnijcie wnioski....
4
majster 2017-02-10 14:27
Jeszcze przelewy z tym czekają na ostatnią chwile zawsze!!!
Jak wypada 10 w weekend lub jest urlop to pieniądze są po terminie.

gdzie tylko mogą upokarzają pracownika i laskę robią.
1
spawacz 2017-03-24 20:26
siemka.ile zarabiają spawacze dobrzy?
wieloletni pracownik 2017-03-25 20:46
srednio 2500 zł premią i sobota jedna w miesiącu jak jestes dobrym oczywiscie spawaczem
spawacz 2017-04-09 11:32
siemka,te 2500 zł to na łapke czy brutto?
Maja 2017-04-13 10:10
@wieloletni pracownik a na jakie benefity mogą liczyć obecnie pracownicy?
Nicpon 2017-05-05 21:17
Nie polecam tej firmy wyskakują pracowników
1
Maja 2017-05-23 13:18
@Nicpon rozumiem, że masz na myśli, że firma wyzyskuje pracowników. Co przez to rozumiesz? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak oceniasz firmę jako pracodawcę.
No 2017-06-30 09:48
Podobnie jest z doswiadczonymi pracownikami nie licza sie z nikim,
degraduja ludzi ze stanowisk po wieloletniej efektywnej pracy.
Pracownicy dostaja smieszne podwyżki
A jak to sie ma do nieudanej inwestycji koszt to pewnie kolo miliona wykopanie dziury 4 metry tony betonu wylane a na koniec wszystko zasypane i polozony asfalt.

Ludzie WIDZA JAK TRFONICIE PIENIADZE!!!

Obok stoi hala z maszynami czemu tam nie ma zadnej produkcji?

Czemu kase pchacie pieniadze w BLOTO zamiast dac ludziom godnie zarobic by nie jezdzili GRUCHOTAMI patrz parking ATW
5
stary wyjadacz 2017-07-14 12:55
spawacze dobrzy 16 zl/h
Maja 2017-07-17 09:49
@stary wyjadacz
mógłbyś powiedzieć coś więcej o tym jak w ATW S.A. wygląda praca spawacza? W ofercie pracy jest informacja, że można liczyć na możliwość rozwoju zawodowego. Jak te możliwości wyglądają w praktyce?
antyatw 2017-07-21 20:52
tego co piszą w tych durnych ogłoszeniach wgl nie bierz pod uwage , możesz tam liczyć raczej na cofnięcie sie w rozwoju . Firma zatrudnia ukrainców zeby zaoszczedzic, a setki tysiecy inwestowane są w debilne pomysły pewnego pana który kieruje tym kołchozem i doprowadza do tego ze pracownicy z kilkunastoletnim stażem składają wypowiedzenia . Tą firmą rządzi jakas mafia a pracownicy zamiast sie postawić i zrobić konkretny kilkudniowy strajk potrafią narzekać jak im to zle nie jest .
6
pracownik WPS 2017-09-08 22:37
co z tym pier.e pracownik?nie działa!!!!!tak trudno drukować te pier.....wydruki...panie mietku?
1
Gandalf 2017-09-21 09:21
Jak wygląda rozmowa w Atw?
RK 2017-09-24 18:20
Jaki on pan ? on tylko tak ubrany.
1
POWER 2017-09-26 09:06
Czy to prawda że nawet ukraincy nie chcą robić w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
SWÓJ 2017-10-05 16:35
Po co sie tak bulwersujesz. Przecież jest pełno roboty dookoła. Jak tak źle to idź gdzie indziej
1
SWÓJ 2017-10-05 16:41
Poczytaj se TRI Zagórz tam jest dobrze, no i ludzie mądrzejsi
1
mm 2017-10-08 22:50
Nie polecam,slabe zarobki i zerowe mozliwosci rozwoju,lepiej szukac roboty w sanokckich firmach
1
mis 2017-10-13 21:17
firma paranoja. kierownicy cienkie bolki. nigdy nie wstawia sie za swoim pracownikiem. dbaja tylko o wlasne tylki i boja sie wlasnego cienia. wstyd.... wladza obiecuje cuda na kiju i nigdy nie dotrzymuje slowa. obiecaja ci podwyzke, i co z tego bo i tak nie dostaniesz ani grosza. trzeba sie rzucac i z gardla wydzierac kazdy grosz. zero poszanowania dla pracownika. kierownictwo do bani. nie idzcie tam do pracy bo bedziwcie zyc zludzeniami ze bedzie lepiej. tylko ze to lepiej w tym miejscu nigdy nie nastapi.
1
S@ 2017-10-13 21:51
Ogłoszenia 4 tysie dla pracownika biurowego i zero wymagan, ta jasne, tylko że na rozmowie okazuje się że bez doświadczenia moge zarobić najwyżej minimalną. Pominę już fakt że tak nieprofesjonalną rekrutaję to tylko przedszkolak może zrobić. Ciągle szukają pracowników i nie mogą skompletować kadry. To mówi samo dla siebie. Ale skoro niczego nie wymagają to może lepiej zgodzić sie na taką pracę i niczego od siebie nie dać. Rano piwo na lepszy humor i do pracy pościemniać na 8 godzin. Wielu tak robi i dobrze na tym wychodzi. Więc kombinatorzy i ściemniacze, Zapraszamy ;-) Czy sie stoi czy sie leży minimalna sie należy
... 2017-10-20 19:48
Czytając wypowiedź jw. to musisz być pustakiem, jak ktoś ma chęci che zdobyć doświadczenie którego nie ma lub przekwalifikować się z polonisty na inny zawód gdzie się odnajdzie to jest miejsce właśnie dla tych osób.
Jeśli uważasz siebie za kombinatora i ściemniacza to nie pakuj wszystkich do jednego worka bo są osoby które chcą zdobyć i wykorzystać wiedzę techniczną w tej firmie i dla tej firmy.
,nie budują swojej kariery czyimś kosztem tylko uczciwie pracują pełniąc swoje obowiązki.
Brakuje osób zafascynowanych nowinkami i rozwiązaniami technicznymi które mogły by ubogacić i usprawnić część produkcyjną zakładu.

Jeśli jesteś na tyle ambitny i zdolny to na pewno ktoś to doceni.
Jeśli piszesz o tym że można się pośmiać to świadczy o dobrej atmosferze w firmie pomiędzy pracownikami.

Piszesz o alkoholu: nie znam urzędu - instytucji - czy zakładu w POLSCE gdzie z okazji:
Imienin , urodzin , czy innych okazji personel nie pije SYMBOLICZNIE .

Chyba że jesteś takim NAIWNIAKIEM ŻE UWAŻASZ ZE TAK JEST.

JAK JESTEŚ W PORZĄDKU WOBEC FIRMY TO NA PEWNO DYREKCJA TO ZAUWAŻY I DOCENI.
Zostaw swoją opinię o ATW S.A. - Zagórz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ATW S.A.