brak logo

Sterkom Sp. z o.o.

Gdynia

Opinie o Sterkom Sp. z o.o.

Gajowy 2015-07-18 15:42:42
Witam.Widzę że forum jest czyszczone jak wcześniej na Trójmieście.Chyba ich bolą opinie.Prawda w oczy kole.A firma jak firma,szef moze i w porządku choć nie miałem za bardzo z nim okazji porozmawiać.doradców ma słabych i wierzy im za bardzo pewno,a szczególnie najlepszemu elektrykowi w tej firmie Marcinowi S zwanemu gwizdkowi,który mocny jest w kablowaniu ludzi,bo zasób jego wiedzy i doświadczenia jest na poziomie przedszkola.Gość z trudnością odróżnia przewód od sznurka,o schematach zielonego pojecia nie ma,o robocie tym bardziej a kasę bierze dobrą.Wiem jak pracował na WST,jaki był wydajny.Jeżeli taka firma zatrudnia takich pracowników to nie wrózę jej powodzenia.Tutaj gdzie jesteśmy obecnie,faktycznie każdy wie co ma robić i sie zna na swojej pracy,na dodatek czy pracują tydzień 2,3,4 każdy dostaję wynagrodzenie a nie tak jak jest praktykowane w tej firmie,tydzień,2,3 nie sprawdził się i do domu bez zapłaty.mogę tutaj wymienić ludzi którzy odeszli i nie mają zapłacone.Pozdrawiam z Hamburga.Obeznani wiedzą kto.
4
były 2015-07-18 16:07:22
Zgadza się,sam tutaj dałem wpis i go nie ma,a co do gwizdusia to prawda,gościu zielony jak trawa na wiosnę
3
lesnik 2015-07-19 15:44:45
Zgadza się firma ta każe zakładać własną działalność a potem po tygodniu ci dziękują i kasy nie masz a ZUS i tak trzeba zapłacić.Oszusci i tyle. A tego gwizdka czy jak mu tam mało znam, wiem tylko tyle że wszyscy się z niego śmiali z jego wiedzy o pracy. Pewno pupil szefa i trzymają takiego
3
mocny full 2015-07-23 07:56:07
Co tam chłopaki słychać oprócz tego że wypłaty oczywiście nie ma na czas.Obiecują do 10-tego aby zdążyć z opłatami a prawda jest inna.Teraz czekamy kiedy kiedy OHP padnie na ryj jak WST.Jak tam dołączyli FACHOWCY z WST to koniec bliski.Jak co byście chętni byli pytajcie Grześka na WST,oni tam zaraz obok robią,wkręci was do pracy.
4
slawek k 2015-07-25 19:39:15
ta firma to firma która opiera sięna zasaddzie jak najmniej zapłacic , a nie jak pozyskać dobrych pracownikow . Wst był moim początkiem i końcem wspólpracy z tą
"firmą" zycze powodzenia przyszłym zleceniodawcom i pracownikom...pozdrowienia dla byłych oszukanych
3
Grzesiek 2015-07-25 23:07:16
Potrzebni elektrycy od zaraz najlepiej z Niemieckim pozdrawiam Grzesiek mój numer (usunięte przez administratora)
1
były 2015-08-06 18:59:42
Słyszałem chłopaki że już koniec OHP.Jakoś wam się udało skończyć co graniczy z cudem.Myślę ze duża w tym zasługa że na ohapie nie było fachowców typu gwizdek grabarz i inni spece od instalacji.No i tradycyjnie wam pan prezes nie podaje faktur.Ładnie ludziom wodę z mózgu przez telefon robi.Obiecuje że zawsze do 10-tego jest,ale zapomina powiedzieć że tylko faktura a pieniadze później.Tutaj jeszcze ani razu się nie zdarzyło aby kasa wpłyneła później.
6
sławek k 2015-08-07 10:53:43
no cóż jednak usuwają numery tel. ciekawe co ich boli. podam swój nr bez składu... może się zachowa... 66 i pozdrawiam sterkom'owiczów33 komu jeszcze nie zapłacili?
56 ja zarabiam w końcu jak fachowiec 590 i jak dacie radę znależć mój nr?
specjalnie go rozbiłem. Pozdro dla"p" Chrząszcza odezwijcie się jestem do srody w polsce
5
ciekawy 2015-08-07 13:43:51
zdążyłem odpisać
2
on 2015-08-24 10:18:33
czy jest tu ktoś kto też nie dostał kasy za prace dla tej firmy
3
cycek 2015-08-25 11:35:07
Cześć.
Podzielam opinie moich kolegów.Do dziś dnia nie mam kasy za miesiac maj-2015.
Pozdrawiam i życze wszystkim aby byli zdala od tej Firmy Sterkomw Gdyni.
3
były z leśniczówki 2015-08-25 22:07:40
tak,jest takich więcej,jeżeli jesteś zainteresowany podaj maila napiszę ci co i jak,teraz też tam chłopaki co ostatnio pracowali,a zaznaczę bardzo dobrzy fachowcy dalej czekają na drugą część wypłaty,tak firma Sterkom traktuje pracowników,zresztą pan prezes odbiera telefony tylko jak przyjmuje ludzi do pracy,później kontakt się urywa,nie odbiera telefonów
2
adogop 2015-10-19 12:32:41
Mieszkam w Berlinie. WYsłałem list polecony z żądaniem zaległej wypłaty. Będę w Polsce jeszcze dociekał sądownie.
?
.....
?
3
Pio 2016-05-06 15:52:06
Firmy Sterkom Group Sp. z o. o. S.K. już nie ma, została ogłoszona upadłość. Pracowników też tam już żadnych nie ma, pracują w różnych firmach i hurtowniach.
1
Pio 2016-05-17 09:29:36
Wystarczy odwiedzić biuro, przestańcie kłamać (... P...). Nie dość to w jaki sposób oszukujecie pracowników, totalny wyzysk i wykorzystanie kogoś na składkach w ZUS-ie, darmowe dodatkowe godziny pracy....
Wstrzymam już informację o tym, ale jestem w stanie zebrać wiele osób by to utwierdzić. Niech każdy wie, bo tacy ludzie nie powinni zatrudniać. Wszystkich trzymać na działalności a na końcu nie opłacić faktur w wielu wypadkach.
1
pio 2016-05-17 09:39:58
Strona nic nie oznacza. Jest niezależna. Firmy nie ma a Web Serwis może istnieć, powiedz jakie to ma znaczenie. Czy uważasz że ludzie to id.... Pamiętam kolegę który chyba tam jeszcze pracuje był inf... i największym lizusem i prz... bez komentarza.
Mariusz H 2016-06-07 11:46:36
Naprawdę wypraszam sobie te komentarze.
2016-09-19 15:47:06
Nic podobnego firma ogłosiła upadłość. Występuje teraz jako VOLTRAX Sp. z o. o.
eks 2016-09-23 14:27:26
a masz gdzieś jakiś namiar na info z oficjalnego źródła? jednak wiadomo że nie do końca zawsze się wierzy w to co ludzie piszą w internetach więc daj to info
mały 2016-11-10 07:25:26
ktoś z was mógł by mi napisać czy firma jest wypłacalna podobno robota dla akera myślę że w tej sytuacji nie będą marnować kontraktu z norwegami dla marnych kilkudziesięciu tyś no chyba że są idiotami przecież jak by to wyszło że ludzie robią za darmo to mogło by dojść do zerwania kontraktu ze strony norwegów ale proszę o podpowiedz czy warto z nimi współpracować
...... 2016-11-24 15:48:44
Jak ktoś myśli niech nie da się omotać pięknym uśmiechem i miłymi słowami, Pan P. Jak i kiedyś jego brat K. To dwóch panów którzy robią z ludzi idiotów, wciskają kit i głupoty. Wykorzystują ile się da. Nie radze i odradzam komukolwiek współpracy z firmą VOLTRAX, STK czy STERKOM i nie wiem co tam jeszcze wymyśli. Porażka. Wiele ludzi zostało oszukanych i wykorzystanych. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Sterkom Sp. z o.o. - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sterkom Sp. z o.o.