Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Jai Kudo Polska Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Jai Kudo Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
... - 2011-06-21 10:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
wszystkie wypowiedzi pozytywne pisała chyba ta sama osoba - nieudany marketing szeptany? ciekawe kto to pisał - który klakier (usunięte przez administratora)?
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2012-02-21 23:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mnie się wydaję że ten bełkot to piszą pracownicy tego portalu. Już parę razy spotkałem się z identyczną formą treści w innych firmach. Pewnie chcą zachęcić do dyskusji. Ogólnie to firma coś kombinuje, prowadzi rekrutację, nikogo nie zatrudnia i tak w kółko. Czy oni są jacyś nienormalni. ???
zdjecie uzytkownika
jjjj - 2012-02-22 14:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się. Byłem na rozmowie w sprawie pracy na stanowisko PH. Zero informacji zwrotnej - a ogłoszenia ukazują się non stop.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2012-02-28 11:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze by było jakby wypowiedziała się osoba która już tam pracowała. Ostatnio sporo ogłoszeń było typu "przyjmę na magazyn lekki". Warto odpowiadać na tą ofertę? Ktoś już tam pracował?
zdjecie uzytkownika
tekon - 2012-03-07 10:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chcesz zarabiać 1300 zł/mc to polecam!
zdjecie uzytkownika
ff - 2012-07-16 00:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No pewnie, zawsze lepiej posiedzieć w domu i narzekać niż mieć ten 1300
zdjecie uzytkownika
siwy166 - 2013-10-01 23:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy jesze interesuje was ten wątek ale w zeszły piatek byłem na rozmowie, w poniedziałek dostalem tel jak narazie sa jasne warunki i wszystko wyglada ok, wiecej napisze jak zaczne pracowac bo dopiero od 14,10,2013
zdjecie uzytkownika
Pytacz - 2014-10-21 10:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś się orientuje jakie są zarobki na stanowisku kuriera?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-09 23:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najniższa krajowa plus % od sprzedazy, w granicach 3-5%, minus 20% całej pensji jeżeli nie wyrobisz targetu....
zdjecie uzytkownika
jakiś ktoś - 2014-11-24 15:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie na rozmowie powiedziano, że kurier łącznie z postawy + prowizja (usunięte przez administratora). Czy to realne?
zdjecie uzytkownika
ciekawjestem - 2014-12-06 02:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile płacą na magazynie? Umowa o pracę? Bez ściem ? Miła atmosfera? Szefostwo nie "przedsiębiorcy nowobogaccy panowie niewolników" ? ;D
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2015-02-24 21:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem zadowolony z pracy. Firma jest uczciwa i widac ze sie rozwija. Wynagordzenie jest na czas, mila atmosfera i dobre warunki.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-03-06 12:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
a co to znaczy, ze firma się rozwija @zadowolony? Zauwazyłeś jakieś konkretne ściezki tgo rozwoju np. że poszerzają jakis dział i zatrudniają ludzi nowych do pracy czy dlatego, że jakis inny dzia nowo powsataje, albo w zakresie swojej działalności otwierają inne inwestycje? Napiszcie o co konkretnie chodzi.
zdjecie uzytkownika
Ciekawy - 2015-03-09 20:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakieś opinie na temat stanowiska Asystent / Pracownik administracyjny szlifierni okularowej ?
zdjecie uzytkownika
Zainteresowana - 2015-05-25 09:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Puk puk! Jest tam jeszcze ktoś kto może podać jakieś aktualne prawdziwe informacje na temat pracy w Jai Kudo? Interesuje mnie stanowisko Vanseller przedstawiciel handlowy. Bardzo prosze o jakiekolwiek informacje.
zdjecie uzytkownika
LErio - 2015-07-09 19:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do Twoich obowiązków należą: Opieka nad powierzonymi klientami, Realizacja planu sprzedaży, Dostarczanie towaru, Dbanie o pozytywny wizerunek firmy. Także w sumie wszystko to co robi przedstawiciel handlowy. Wspominają coś o premiach ale nie było żadnych wzmianek o telefonie czy też samochodzie firmowym...
zdjecie uzytkownika
radylal - 2015-12-27 13:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [siwy166 - 2013-10-01 23:19:09]:
czy my mamy być murzynami do pracy we własnym kraju !!! co ty jesteś za sprzedawczyk, czy może du....właz?!
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2015-12-28 13:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weź się uspokój @radyla, pewnie jesteś rozjuszonym dzieciakiem, co ma 15 lat, branża jest trudna, nie wolno w niej leżeć na plecach, trzeba trochę z siebie dać
zdjecie uzytkownika
dozzy - 2016-01-24 12:03:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Maciek, nie przesadzajmy, branża jest trudna, ale jak ktoś zna się na swojej pracy to jest ok. Teraz w ogóle szukają tutaj Vansellera - Przedstawiciela Handlowego. Trzeba znac sie jednak na technikach sprzedazowych i mieć doświadczenie w prowadzeniu auta, bo daja służbowe.
zdjecie uzytkownika
Smerf - 2016-02-05 22:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podstawa plus premia od obrotu. Tablet, telefon i auto również do prywatnego użytku. Jasno określają wymagania i obowiązki. Nienormowany czas pracy, dużo obowiązków. Branża trudna spora konkurencja na rynku.
zdjecie uzytkownika
piotr - 2016-02-06 11:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to idealnie, że oprócz podstawy są jeszcze premie, a nawet dają narzędzia pracy. Pewnie, że branża jest trudna, ale nie prowadzą teraz żadnej rekrutacji.
zdjecie uzytkownika
uros - 2016-02-11 11:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piotr - 2016-02-06 11:17:54]:
no to zbyt wcześnie wszedłeś tutaj na forum @piotr. Z tego co ja widziałem to teraz poszukują asystentów i pracowników administracyjnych szlifierni okularowej
zdjecie uzytkownika
tusiek - 2016-02-23 16:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kurcze @uros chyba niestety już nie poszukują i trochę spóźniłem się z aplikowaniem na to stanowisko :( ale nie poddaję się, i szukam dalej pracy na gowork, bo na bieżąco aktualizują wszystko
zdjecie uzytkownika
Kogut - 2016-03-02 20:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja tam widzę, że szukają innych pracowników niż te co podaliście. Chcą zatrudnić kogoś jako specjalista ds. HR i pracownika działu obsługi klienta. Myślę nad wysłaniem cv jako ten pracownik, bo zapewniają prywatną opiekę medyczną, umowę o pracę, oraz jest system prowizyjny.
zdjecie uzytkownika
ramczi - 2016-03-06 12:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem Ci @Kogut, że jak na stanowisko w dziale obsługi klienta, to oferują całkiem ciekawe rzeczy. Masz podstawę jakieś 1700 netto na sam początek, a dochodzi jeszcze premia.
zdjecie uzytkownika
jakże - 2016-04-11 22:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Idealnie, że stawka 1700zł nie jest jedna, a potem i tak można liczyć na wyższe zarobki chociażby poprzez premie.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Jai Kudo Polska Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jai Kudo Polska Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert