brak logo

Jai Kudo Polska Sp. z o.o.

Rokietnica

Opinie o Jai Kudo Polska Sp. z o.o.

... 2011-06-21 10:44
wszystkie wypowiedzi pozytywne pisała chyba ta sama osoba - nieudany marketing szeptany? ciekawe kto to pisał - który klakier (usunięte przez administratora)?
4
Paweł 2012-02-21 23:03
Mnie się wydaję że ten bełkot to piszą pracownicy tego portalu. Już parę razy spotkałem się z identyczną formą treści w innych firmach. Pewnie chcą zachęcić do dyskusji. Ogólnie to firma coś kombinuje, prowadzi rekrutację, nikogo nie zatrudnia i tak w kółko. Czy oni są jacyś nienormalni. ???
1
jjjj 2012-02-22 14:31
Zgadzam się. Byłem na rozmowie w sprawie pracy na stanowisko PH. Zero informacji zwrotnej - a ogłoszenia ukazują się non stop.
paweł 2012-02-28 11:08
Dobrze by było jakby wypowiedziała się osoba która już tam pracowała. Ostatnio sporo ogłoszeń było typu \"przyjmę na magazyn lekki\". Warto odpowiadać na tą ofertę? Ktoś już tam pracował?
tekon 2012-03-07 10:13
Jeśli chcesz zarabiać 1300 zł/mc to polecam!
ff 2012-07-16 00:02
No pewnie, zawsze lepiej posiedzieć w domu i narzekać niż mieć ten 1300
siwy166 2013-10-01 23:19
nie wiem czy jesze interesuje was ten wątek ale w zeszły piatek byłem na rozmowie, w poniedziałek dostalem tel jak narazie sa jasne warunki i wszystko wyglada ok, wiecej napisze jak zaczne pracowac bo dopiero od 14,10,2013
1
Pytacz 2014-10-21 10:25
Czy ktoś się orientuje jakie są zarobki na stanowisku kuriera?
ja 2014-11-09 23:18
najniższa krajowa plus % od sprzedazy, w granicach 3-5%, minus 20% całej pensji jeżeli nie wyrobisz targetu....
jakiś ktoś 2014-11-24 15:23
Mnie na rozmowie powiedziano, że kurier łącznie z postawy + prowizja (usunięte przez administratora). Czy to realne?
ciekawjestem 2014-12-06 02:28
A ile płacą na magazynie? Umowa o pracę? Bez ściem ? Miła atmosfera? Szefostwo nie "przedsiębiorcy nowobogaccy panowie niewolników" ? ;D
zadowolony 2015-02-24 21:33
Ja jestem zadowolony z pracy. Firma jest uczciwa i widac ze sie rozwija. Wynagordzenie jest na czas, mila atmosfera i dobre warunki.
Ciekawy 2015-03-09 20:33
Jakieś opinie na temat stanowiska Asystent / Pracownik administracyjny szlifierni okularowej ?
Zainteresowana 2015-05-25 09:54
Puk puk! Jest tam jeszcze ktoś kto może podać jakieś aktualne prawdziwe informacje na temat pracy w Jai Kudo? Interesuje mnie stanowisko Vanseller przedstawiciel handlowy. Bardzo prosze o jakiekolwiek informacje.
radylal 2015-12-27 13:54
czy my mamy być murzynami do pracy we własnym kraju !!! co ty jesteś za sprzedawczyk, czy może du....właz?!
Smerf 2016-02-05 22:11
Podstawa plus premia od obrotu. Tablet, telefon i auto również do prywatnego użytku. Jasno określają wymagania i obowiązki. Nienormowany czas pracy, dużo obowiązków. Branża trudna spora konkurencja na rynku.
ktoś 2016-05-12 17:25
A gdzie twoja godność najlepiej z łapy do papy i tacy jak ty doprowadzili do tego że ludzie w Polsce pracują jak niewolnicy a nie godnie zarabiają aby móc coś zaoszczędzić
:) 2016-08-02 16:47
Jeśli ktoś ceni sobie mila atmosferę pracy i zgrany, młody zespól to myślę, ze JK jest jak najbardziej odpowiednim miejscem pracy. Plusem jest ciągły rozwój firmy, nowe stanowiska pracy, pieniążki na czas :)
:) 2016-08-02 16:47
Jeśli ktoś ceni sobie mila atmosferę pracy i zgrany, młody zespól to myślę, ze JK jest jak najbardziej odpowiednim miejscem pracy. Plusem jest ciągły rozwój firmy, nowe stanowiska pracy, pieniążki na czas :)
Dariusz Bielecki 2016-10-03 16:16
Moja opinia o jakości soczewek firmy Jai Kudo jest bardzo negatywna i wszystkim potencjalnym klientom proponuje mocno się zastanowić nad wyborem . Soczewki już po niespełna dwóch latach stały się mleczne ,zaczęły schodzić powłoki na dużych powierzchniach szkła , a reklamacja po upływie 2 lat nie do przyjęcia przez Jai Kudo i bez orzeczenia o przyczynach takiego uszkodzenia. Oznacza to ,że producent może ukrywać wady swojego produktu- technologi kosztem klienta , a za taki gest to ja serdecznie dziękuje mówiąc NIE -nigdy więcej soczewek z Jai Kudo Noszę okulary od 35 lat i takiej kiepskiej jakości nigdy nie miałem Dariusz Bielecki tel 509790615
1
mirunka 2016-10-03 19:48
kied wydajesz się mieć dużą wiedzę w zakresie tego tematu, napisz więc przyjacielu może w jakiej konkretnie wysokości mam się spodziewać tych wspomnianych premii
Zainteresowany 2017-03-16 05:43
Witam serdecznie czy ktoś ma aktualne informacje na temat pracy PH ? ? Glownie chodzi mi o warunki pracy. Bardzo proszę o informacje zwrotna.
Igor 2017-05-18 19:34
Firma zatrudnia na umowę o prace. Wypłata jest do 10-tego w dwóch transzach, najpierw podstawa, a później premia. Na stanowisku Przedstawiciel handlowy/Vanseller podstawa wynosi tysiąc sześćset na rękę plus premia. W firmie funkcjonuje system kar finansowych które odciągają z premii. Na chorobowym firma nie wypłaca premii, tylko goła podstawa.
Kierownik regionalny przedstawił mi warunki mówiąc o podstawie i plusie w postaci możliwości korzystania ze służbowego auta. Po zatrudnieniu okazało się, że korzystać można ale odpłatnie. Zależne jest to od deklarowanego limitu kilometrów i wynosi 300, 500 lub 700 miesięcznie, plus ok. 75 zł podatku. W samochodach są GPS-y wyposażone w pastylki do odróżnienia jazdy prywatnej i służbowej. Nawet jeśli się nie chce korzystać z auta prywatnie to i tak trzeba za każdym uruchomieniem stacyjki odbijać się pastylką. Flota to Skody Octavia, Kia Ceed i Skoda Fabia, wszystko w gazie, tankowanie na BP na routex.
UWAŻAJCIE TEŻ NA MIESIĘCZNY OKRES PRÓBNY, PRZY ZATRUDNIENIU TŁUMACZĄ TO KOLEJNĄ UMOWĄ NA CZAS 12 MIESIĘCY DLA WIĘKSZEGO KOMFORTU PRACOWNIKA. ALE W PRAKTYCE MAJĄ TO PO TO ŻEBY SIĘ KOGOŚ ŁATWO POZBYĆ PO OKRESIE SZKOLENIA JEŻELI NIE AKCEPTUJE ICH CHORYCH ZASAD.
Robert J. zajmujący się rozliczeniami finansowymi to fałszywa m.nda, każdy Wam to powie zaraz po przyjściu do pracy.
Artur S. to pseudo kierownik regionalny, sprawia wrażenie miłego faceta ale zapomnijcie o jego wsparciu jak będziecie mieć problem. Mnie się pozbył zamiast pomóc rozwiązać sporną kwestię, nie miał nawet odwagi odebrać telefonu żeby uargumentować swoją decyzję!
TAKŻE JA OSOBIŚCIE ODRADZAM TĄ FIRMĘ!!!
Artek 2017-05-30 12:54
Jak kazda firma z Poznania przycina jak sie da na pracownikach. Towar niskiej jakosci. Praca od rana do wieczora. Szkoda tracic czasu, szkolenie trwa miesiac i w zasadzie nic nie daje.
Marta 2017-06-07 12:10
NIE POLECAM, DZIWNE RZECZY SIĘ TAM DZIEJĄ
Zostaw swoją opinię o Jai Kudo Polska Sp. z o.o. - Rokietnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jai Kudo Polska Sp. z o.o.