brak logo

Jai Kudo Polska Sp. z o.o.

Rokietnica

Opinie o Jai Kudo Polska Sp. z o.o.

... 2011-06-21 10:44:20
wszystkie wypowiedzi pozytywne pisała chyba ta sama osoba - nieudany marketing szeptany? ciekawe kto to pisał - który klakier (usunięte przez administratora)?
3
Paweł 2012-02-21 23:03:34
Mnie się wydaję że ten bełkot to piszą pracownicy tego portalu. Już parę razy spotkałem się z identyczną formą treści w innych firmach. Pewnie chcą zachęcić do dyskusji. Ogólnie to firma coś kombinuje, prowadzi rekrutację, nikogo nie zatrudnia i tak w kółko. Czy oni są jacyś nienormalni. ???
1
jjjj 2012-02-22 14:31:15
Zgadzam się. Byłem na rozmowie w sprawie pracy na stanowisko PH. Zero informacji zwrotnej - a ogłoszenia ukazują się non stop.
paweł 2012-02-28 11:08:57
Dobrze by było jakby wypowiedziała się osoba która już tam pracowała. Ostatnio sporo ogłoszeń było typu "przyjmę na magazyn lekki". Warto odpowiadać na tą ofertę? Ktoś już tam pracował?
tekon 2012-03-07 10:13:37
Jeśli chcesz zarabiać 1300 zł/mc to polecam!
ff 2012-07-16 00:02:42
No pewnie, zawsze lepiej posiedzieć w domu i narzekać niż mieć ten 1300
siwy166 2013-10-01 23:19:09
nie wiem czy jesze interesuje was ten wątek ale w zeszły piatek byłem na rozmowie, w poniedziałek dostalem tel jak narazie sa jasne warunki i wszystko wyglada ok, wiecej napisze jak zaczne pracowac bo dopiero od 14,10,2013
Pytacz 2014-10-21 10:25:57
Czy ktoś się orientuje jakie są zarobki na stanowisku kuriera?
ja 2014-11-09 23:18:23
najniższa krajowa plus % od sprzedazy, w granicach 3-5%, minus 20% całej pensji jeżeli nie wyrobisz targetu....
jakiś ktoś 2014-11-24 15:23:06
Mnie na rozmowie powiedziano, że kurier łącznie z postawy + prowizja (usunięte przez administratora). Czy to realne?
ciekawjestem 2014-12-06 02:28:37
A ile płacą na magazynie? Umowa o pracę? Bez ściem ? Miła atmosfera? Szefostwo nie "przedsiębiorcy nowobogaccy panowie niewolników" ? ;D
zadowolony 2015-02-24 21:33:42
Ja jestem zadowolony z pracy. Firma jest uczciwa i widac ze sie rozwija. Wynagordzenie jest na czas, mila atmosfera i dobre warunki.
tomek 2015-03-06 12:13:29
a co to znaczy, ze firma się rozwija @zadowolony? Zauwazyłeś jakieś konkretne ściezki tgo rozwoju np. że poszerzają jakis dział i zatrudniają ludzi nowych do pracy czy dlatego, że jakis inny dzia nowo powsataje, albo w zakresie swojej działalności otwierają inne inwestycje? Napiszcie o co konkretnie chodzi.
3
Ciekawy 2015-03-09 20:33:44
Jakieś opinie na temat stanowiska Asystent / Pracownik administracyjny szlifierni okularowej ?
Zainteresowana 2015-05-25 09:54:52
Puk puk! Jest tam jeszcze ktoś kto może podać jakieś aktualne prawdziwe informacje na temat pracy w Jai Kudo? Interesuje mnie stanowisko Vanseller przedstawiciel handlowy. Bardzo prosze o jakiekolwiek informacje.
LErio 2015-07-09 19:22:54
Do Twoich obowiązków należą: Opieka nad powierzonymi klientami, Realizacja planu sprzedaży, Dostarczanie towaru, Dbanie o pozytywny wizerunek firmy. Także w sumie wszystko to co robi przedstawiciel handlowy. Wspominają coś o premiach ale nie było żadnych wzmianek o telefonie czy też samochodzie firmowym...
1
radylal 2015-12-27 13:54:59
czy my mamy być murzynami do pracy we własnym kraju !!! co ty jesteś za sprzedawczyk, czy może du....właz?!
Maciek 2015-12-28 13:48:41
Weź się uspokój @radyla, pewnie jesteś rozjuszonym dzieciakiem, co ma 15 lat, branża jest trudna, nie wolno w niej leżeć na plecach, trzeba trochę z siebie dać
dozzy 2016-01-24 12:03:38
@Maciek, nie przesadzajmy, branża jest trudna, ale jak ktoś zna się na swojej pracy to jest ok. Teraz w ogóle szukają tutaj Vansellera - Przedstawiciela Handlowego. Trzeba znac sie jednak na technikach sprzedazowych i mieć doświadczenie w prowadzeniu auta, bo daja służbowe.
Smerf 2016-02-05 22:11:20
Podstawa plus premia od obrotu. Tablet, telefon i auto również do prywatnego użytku. Jasno określają wymagania i obowiązki. Nienormowany czas pracy, dużo obowiązków. Branża trudna spora konkurencja na rynku.
piotr 2016-02-06 11:17:54
No to idealnie, że oprócz podstawy są jeszcze premie, a nawet dają narzędzia pracy. Pewnie, że branża jest trudna, ale nie prowadzą teraz żadnej rekrutacji.
uros 2016-02-11 11:16:18
no to zbyt wcześnie wszedłeś tutaj na forum @piotr. Z tego co ja widziałem to teraz poszukują asystentów i pracowników administracyjnych szlifierni okularowej
tusiek 2016-02-23 16:47:23
kurcze @uros chyba niestety już nie poszukują i trochę spóźniłem się z aplikowaniem na to stanowisko :( ale nie poddaję się, i szukam dalej pracy na gowork, bo na bieżąco aktualizują wszystko
Kogut 2016-03-02 20:49:30
A ja tam widzę, że szukają innych pracowników niż te co podaliście. Chcą zatrudnić kogoś jako specjalista ds. HR i pracownika działu obsługi klienta. Myślę nad wysłaniem cv jako ten pracownik, bo zapewniają prywatną opiekę medyczną, umowę o pracę, oraz jest system prowizyjny.
ramczi 2016-03-06 12:30:59
Powiem Ci @Kogut, że jak na stanowisko w dziale obsługi klienta, to oferują całkiem ciekawe rzeczy. Masz podstawę jakieś 1700 netto na sam początek, a dochodzi jeszcze premia.
jakże 2016-04-11 22:05:22
Idealnie, że stawka 1700zł nie jest jedna, a potem i tak można liczyć na wyższe zarobki chociażby poprzez premie.
ktoś 2016-05-12 17:25:54
A gdzie twoja godność najlepiej z łapy do papy i tacy jak ty doprowadzili do tego że ludzie w Polsce pracują jak niewolnicy a nie godnie zarabiają aby móc coś zaoszczędzić
Adko 2016-05-12 18:30:13
no nie wiem czy 1700 zł to takie dobre zarobki, jeśli masz rodzinę to nie wiem czy dasz radę wyżyć za te pieniądze myśl trochę z głową stary :) Pozdrawiam
:) 2016-08-02 16:47:17
Jeśli ktoś ceni sobie mila atmosferę pracy i zgrany, młody zespól to myślę, ze JK jest jak najbardziej odpowiednim miejscem pracy. Plusem jest ciągły rozwój firmy, nowe stanowiska pracy, pieniążki na czas :)
:) 2016-08-02 16:47:49
Jeśli ktoś ceni sobie mila atmosferę pracy i zgrany, młody zespól to myślę, ze JK jest jak najbardziej odpowiednim miejscem pracy. Plusem jest ciągły rozwój firmy, nowe stanowiska pracy, pieniążki na czas :)
kied 2016-08-02 17:46:35
Dobrze, że oprócz dobrej podstawy jest szansa na jakieś premie do tego, w końcu dwuskładnikowe wynagrodzenie jest bardzo ważne. Zastanawia mnie jednak to jaka aktualnie panuje u nich atmosfera, wiecie? Dbanie o przyjacielskie relacje sprawia, że lepiej wypełnia się swoje obowiązki.
Zostaw swoją opinię o Jai Kudo Polska Sp. z o.o. - Rokietnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jai Kudo Polska Sp. z o.o.