logo Media 4U Sp. z o.o.

Media 4U Sp. z o.o.

Łódź

Opinie o Media 4U Sp. z o.o.

admin 2015-08-20 21:17
Wiesz jak wygląda charakter pracy w firmie Media 4U Sp. z o.o.? Twoja opinia jest ważna, pomóż poznać firmę innym użytkownikom.
były pracownik 2016-04-07 11:30
Firma na poziomie. Dobrze zorganizowana praca. Jest jej dużo, ale wszystko idzie sprawnie.
Szef "do dogadania się". Dużo pracowników, ciekawych ludzi.
Profity: karty sportowe, medyczne. Organizowanie Wigilii i innych zajęć poza pracą.
Pracowałam tam prawie rok, zrezygnowałam z bólem serca i żałuję do dziś.
2
były 2016-05-06 00:04
Owszem - szef do dogadania się - dogada się, że najniższa krajowa na papierze, reszta - w postaci tzw. premii;) Z organizacją tez różnie, ale tragedii nie ma, chyba jak wszędzie. Imprezy oraz wymienione profity - to na plus. Zarobki - jak na tę branżę - i nawet jak na Łódź, dające wiele do życzenia. Podwyżek, awansów brak. Dobre miejsce na pierwsze doświadczenia na pewno złe - jeśli ktoś oczekuje możliwości rozwoju, to taka manufaktura.
1
nnjj 2016-07-17 23:02
Posiadanie odpowiedniego doświadczenia stanowi oczywisty wymóg do spełnienia @finanse, bo zależy im na profesjonaliźmie od pracowników i tego samego oczekują od swoich pracowników. Ciekawe tylko czy wypłata jest na czas.
gf 2016-11-24 18:20
Nieciekawe projekty, słabe zarobki. Atmosfera różnie. Moim zdaniem, duża rotacja.
1
uug 2016-12-08 23:02
W tej firmie istnieje trójkąt bermudzki lub wzajemnej adoracji na najwyższych stanowiskach. Klika, która jeśli się im nie spodobasz to zawsze znajdzie na ciebie haka by zwolnić cię z dnia na dzień, za co większość firmy mogłoby polecieć. Ludzie na wysokich stanowiskach są fałszywi, a tylko uśmiechają się do Ciebie, że niby jest wszystko dobrze.
Obiecywane elastyczne godziny pracy są tylko na rozmowie o pracę. Podwyżki? Nie istnieją. Nowe technologie? Jak góra zechce używać ich w swoich prywatnych projektach, wtedy może sobie będziesz mógł wprowadzać w projektach ale zazwyczaj i tak nie masz na to czasu. Stołówka, miejsce do jedzenia? Tak, przy stanowisku pracy. Przerwy w pracy zgodne z regulaminem pracy? Nic z tych rzeczy. Klienci? Jeden większy, o którego wszyscy się boją bo bez niego nie ma firmy.
9
magnez 2017-01-25 19:11
Pozytywnie oceniam pracę w Media4u.
Zgrany zespół, bardzo ciekawi ludzie, fajne projekty.

Moim zdaniem ciekawe miejsce do rozwijania umiejętności.



5
It 2017-04-18 10:29
Firma słaba. Technologicznie na poziomie 2/5, beton na gorze, falszywe usmieszki. W It eneryci bez swiezego spojrzenia. Zarobki ponizej oczekiwan za to oczekiwania wygorowane. Imprezy na pokaz. Dla studenciakow ok, na dluzej slabo. Nie polecam.
2
piotrek 2017-07-12 18:52
firma na poziomie.
kilka firm widziałem w swoim zyciu i jest naprawdę nieźle.

duzy plus to ludzie.
3
pracownica 2017-07-17 14:23
Osobiście - po pracy w ciężkim korpo wreszcie odnalazłam spokój. Kierownicy Cię szanują, masz wsparcie. Projekty dla dużych firm, znanych powszechnie marek. Zarobki? Niskie pewnie dla osób, które nie mają porównania a jedynie roszczeniowe podejście.
1
Media4U 2017-07-27 09:03
Dziękujemy za dobrą opinię! Przyślij swoje cv, wcześniejsze doświadczenie na pewno będzie atutem, a rekrutacja do kilku działów właśnie trwa :-)
Media4U 2017-07-31 14:29
Dziękujemy również za takie komentarze. Szczerość i przejrzystość komunikacji są u nas bardzo ważne. Odnośnie emerytów to chętnie byśmy ich zatrudnili, czasami osoby z wieloletnim doświadczeniem potrafią pozytywnie zaskoczyć swoją wiedzą. Ścieżkę kariery warto uzgadniać wspólnie ze swoim bezpośrednim przełożonym. Zapewniamy, że szklanym i betonowym sufitom mówimy stanowcze nie! Za to jesteśmy na tak ze wszystkimi innowacjami i życzliwym uśmiechem na co dzień :-)
Zapraszamy: https://www.media4u.pl/kariera/
Dominika 2017-07-31 14:32
Rekrutują na stanowiska Java Developer i Programista PHP. Aplikuje ktoś? @pracownica widzę, że jesteś zadowolona, jedynie zarobki niskie a czy możliwość awansu jest albo podwyżki? Pozostawiając swoje opinie, pomagacie tym, którzy chcą dowiedzieć się na temat pracy w Media 4U Sp. z o.o. i chcą się zatrudnić.
Szymek 2017-08-08 11:47
Obiektywnie pracodawca daje możliwości rozwoju i podniesienia mocno kompetencji twardych. Do tego pełen socjal, wszystkie niezbędne narzędzia pracy (w tym auto) oraz poranna kawka bez ograniczeń ;)
Co do wynagrodzeń to sprawa mocno indywidualna, więc każdy ocenia to subiektywnie. Tu dużo zależy od doświadczenia i efektów pracy. Atmosfera w firmie niekorporacyjna co też należy zaliczyć do plusów. Reasumując polecam niezdecydowanym pracę w M4U.
2
Pracownik 2017-08-10 13:49
Plusy:
- Ciekawe szkolenia m. in. z najnowszych technologii,
- ludzie, którzy chętnie dzielą się wiedzą,
- szybka informacja zwrotna po rozmowie kwalifikacyjnej,
- zgrany zespół

Minusy:
- Lokalizacja
- mała kuchnia
2
Michal 2017-08-13 20:13
Firma z fajna atmosfera. Bardzo zgrany zespół. Jeżeli tylko chcesz to możesz się rozwijać i robić ciekawe rzeczy dla klientów polskich i zagranicznych. W firmie nie jesteś anonimowy a przełożeni dość elastycznie podchodzą do Twoich potrzeb i warunków pracy. Polecam zarówno jako pierwsza prace na zdobycie doświadczenia zawodowego jak i na dłużej w celu szlifowania swoich umiejętności.
1
Dorka 2017-09-04 15:09
Uważam, że firma ma fajne i elastyczne podejście do pracownika. Nikt tu nie robi problemu jak potrzebujesz wolny dzień.Nie wyliczają Cię z każdej minuty i nie musisz pracować jak .....robot. Socjal ok - m.in. karty Fit Profit, ubezpieczenie. Ciekawe pomysły na imprezy integracyjne. A co do zarobków.........zasada jest prosta -masz doświadczenie, starasz się, to i zarobisz. Przełożeni doceniają efekty pracy więc z podwyżkami nie ma problemu.Reasumując - Polecam!
1
Dominika 2017-09-18 16:20
@Dorka widzę, że jesteś zadowolona z pracy w firmie Media 4U Sp. z o.o. Czy jest możliwość rozwoju w firmie poprzez awans? Na jakim stanowisku pracujesz? Aktualnie firma poszukuje na stanowisko Programista PHP. W ofercie pracy, napisali, że zapewniają pracę na etat (chyba, że wolisz inną formę), dobrą atmosferę w biurze i po godzinach pracy, korpostandard, czyli dofinansowanie kart Multisport i LuxMed.
Media4U 2017-09-19 08:01
Dominika zapraszamy do nas na rozmowę. Poznasz nas osobiście, zobaczysz biuro, dowiesz się z kim będziesz pracować oraz jakie masz możliwości rozwoju w przyszłości. Zapraszamy :-)
cxvfd 2017-09-21 19:45
@Dorka
"Nie wyliczają Cię z każdej minuty i nie musisz pracować jak .....robot. Przełożeni doceniają efekty pracy więc z podwyżkami nie ma problemu"
Chyba nie masz pojęcia gdzie pracujesz.
Zostaw swoją opinię o Media 4U Sp. z o.o. - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Media 4U Sp. z o.o.