brak logo

Credo Sp. z o.o.

Strzelce Opolskie

Opinie o Credo Sp. z o.o.

admin 2015-08-20 19:59
Mieliście styczność z firmą Credo Sp. z o.o. lub z pracownikami? Wiecie coś na temat firmy? Napiszcie nam o tym, pomóżcie potencjalnym pracownikom.
4
nieznajoma 2015-11-03 11:07
Firma credo to oszusci ze strzelc opolskich
3
Dovima 2016-10-07 14:07
Witam

Pracowałam w firmie Creed ze Strzelec Opolskich jako opiekunka osób starszych. W dniu zakończenia zlecenia firma ta nie zaplaciła mi za dzień ostatni, twierdząc, że to był już nowy miesiąc. Bzdurne tłumaczenie, co prawda są to małe pieniądze, ale pracowałam jeszcze pół dnia!!! Pracowników nie traktują poważnie. Po przyjeździe do Niemiec czeka sie po kilkunastu godzinach ciężkiej podróży 1,5 godziny na bezludziu, aby ktoś z firmy w Niemczech odebrał. Chore!!! Nie polecam tej firmy!!!
3
df 2016-10-07 18:57
#oparki wiesz co kolego wydaje mi się że akurat o zarobki to warto jest mimo wszystko zapytać na rozmowie
Opiekunka 2016-11-10 21:09
Zastanawia fakt dlaczego jest tylko cztery opinie o firmie Creed ze Strzelec Opolskich. Coś tu nie pasuje-prawda? Młode dziewczyny pracujące w tej firmie nie są kompetentne. Nie traktują pracownika poważnie. Kłamią i nie dopuszczają do kontaktu z szefostwem!!!! Nie polecam tej firmy!!!
1
Aguś 2017-02-14 13:58
witam,pracuje dla tej firmy i nigdy nie miałam problemu pierwszy kontrakt był dobry drugi też kasa się zgadza ,dostałam szczegółowe informacje na temat stanu podopiecznych, plus został mi udostępniony nr.tel.do opiekunki która tam była,pani z biura zadzwoniła następnego dnia po moim przyjeżdzie z pytaniem czy wszystko wporządku.Nie mam zastrzeżeń,a może zwyczajnie miałam szczęście...
gosia k. 2017-03-06 20:47
z czystym sumieniem polecam !!!!! firma jest super zarządzana, pieniążki na czas , sprawdzone oferty i warunki pracy , wszystko jest pod kontrolą ;-)
gosia k. 2017-03-06 20:52
narzekające panie zawsze są niezadowolone !!!! skoro im nie odpowiada niech szukają innej pracy. firma działa bez zarzutów , oferty są sprawdzone jak i godne warunki u rodzin. pieniążki są zawsze na czas i kwota się zgadza . panie w biurze zawsze się interesują opiekunką jak i koordynator .z czystym sumieniem gorąco polecam ;-)
Zostaw swoją opinię o Credo Sp. z o.o. - Strzelce Opolskie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Credo Sp. z o.o.