brak logo

Joskin Polska Sp. z o.o.

Trzcianka

Opinie o Joskin Polska Sp. z o.o.

kasy byk w paski 2017-05-21 15:45
No tak tata nas odwiedza to porządek zrobi kto wie morzem z cwaniak na spawalnicze i menadźerem
Hiwd 2017-06-07 17:40
W joskinie podwyżki są jak ufo- mówi się o nich ale ich nie widać
Nick 2017-06-14 17:13
Pa pa panie Leszku : )
9
Nick 2017-06-17 20:52
Niby tak
Kj gjvvnn 2017-06-21 23:57
Be...usy uczą nas porządku,niech posprzątają te samochody co do nas z są przywiezione na handel,ha ha .
1
Jshxhjjzj 2017-06-23 22:18
Średnia godzina pracy w Bel to 25 euro a w Polsce......3,5 euro.,czysty zysk ale dla kogo.........
Gsghsja 2017-06-23 22:28
PaniG.K to była klasa ,na wielu poziomach.
5
ex pracownik 2017-06-24 16:57
podobno rafalski z podkulonym ogonem chce przyjść z powrotem , niby zadowoli go nawet miska ryżu . pozdrawiam
4
Hhhhjj 2017-06-25 22:35
Niech zgłosi się
Do piekarni elba
Ihhjkk 2017-06-25 23:55
Pani k.p farba do włosów fioletowa jest w modzie.
1
ghjkfgh 2017-06-28 10:17
Nie on, tylko jego szwagier wrócił.
Kkkkkkkkk 2017-06-29 20:23
Już fajki palą na zakładzie a zaraz będzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mama????????????????????
Gsghsja 2017-06-29 21:20
W Belgii płacą za urlop a u nas ,nie bo pewnie firmy by zbańczyła taki wydatek to by był.
1
nigdy sie nie sprzedam 2017-07-02 13:44
Uwaga na gruba rurę z malarni! Konfident nr 1 w tej chwili na firmie ale tuz za nim plasuje sie Magda na lowelku (nawiasem mówiąc ostatni ludzie Lecha)
3
Wlkp 2017-07-02 18:12
Witam to ja ten gruby z malarni odważna z ciebie osoba szkoda tylko że anonimowo.Ale informuje że spotkamy się składam zawiadomienie o zniesławienie.
2
Kj gjvvnn 2017-07-03 15:28
Jest oki firma jest spoko
Oscypki 2017-07-10 17:18
Brakuje osób do sprzedawania oscypków w Górach,ale już ponoć są chętni ale ulga........ turyści się najedzą do syta.
Psyhoterapeuta 2017-07-13 20:28
Odstaw dragi
Oo 2017-07-13 21:34
Lubię dragi,i pierogi
Kasia raz ruda raz blondynka zawsze ten sam poziom 2017-07-18 22:12
Czy to prawda że największy konstruktor i wizjoner firmy, prawa ręka ojca prowadzącego, pogromca rynków wschodnich, wspaniały wynalazca rzeczy nikomu nie potrzebnych opuściła szeregi tej rodzinnej firmy w której panują idealne warunki pracy. Jak to się stało?????????? Julian masz swoje zdanie szacunek. Brawo TY.
3
byczek 2017-08-01 19:08
Witam serdecznie czytelników strony . Kochani nasza firma przekształca się w porządną firmę która nie zniosła pewnych nawyków wprowadzonych przez naszego kochanego P. L M . Pani K . zaczyna się chować po kontach by wyłapać ludzi którzy przychodzą do pracy i odbijają kartę w ubraniu cywilnym , to jest przestępstwo tak nie wolno bo premia wiśenka spadnie i zostanie pestka , kochani gdzie my pracujemy jak świat światem po przekroczeniu bramy zakładu należy się odbić na zegarze a nie przebrać się i dopiero się odbijać ,ludzie my nie pracujemy pod ziemią . tu nas widzą kamery o której odbijam i o której jestem na stanowisku . Koledzy powiem tak w zakładzie jesteśmy prześladowani zrobili nam cholowe wyścigi kolarskie jeden kończy jazdę a drugi za nim zaczyna mamy cały peleton . Kolega z beczek no nie powiem miły facio w towarzystwie kolegów a jak zmienia otoczenie to jest jak kameleon zmienia zdanie jak ta jaszczurka po prostu pracuje się zajefajnie atmosfera zajefajna koledzy kolarze super tak dalej a firma będzie kwitła pozdrawiam i czekam na opinie moich wywodów wiem że co nie którzy napiszą że to kłam ale to będą ci co robią za kolarzy i lizaki
5
Nick 2017-08-01 19:45
Dużo zakładów pracy daje coś grosza na urlop ,przydało by się bo w domu bieda a chciałbym zabrać dzieciaki nad morze :(
2
byczek 2017-08-01 19:55
Kolego nasz zakład pracy nie płaci za urlop , a powiem ci dla czego a dla tego bo co roku mamy naginane prawo bo powinno być że 10 dni urlopu i jest coś takiego jak socjal który wypłaca za urlop ale u nas mamy 9 dni i nam się nie nie należy choć przepis mówi że powinniśmy mieć 14 dni roboczych ciągłości urlopu i tu masz całą prawdę o groszach za urlop
9
Napletus 2017-08-09 15:27
To się pozwalniajcie jak wam nie pasuje a nie siedzicie jak szczury. Trochę ambicji niedorajdy.
byczek 2017-08-10 21:04
Witam kolego niedorajdą to myślę że to ty jesteś bo jak by nie Joskin to by Ci przyszło obornik w kupki składać jesteś pewnie z tych co się zwą lizaki no może to za łagodne określenie bo jak byś był jednym z pracowników którzy muszą znosić te jazdy kolarzy to byś inaczej pisał a ty po prostu walisz z ucha czyli UCHO OD ŚLEDZIA To nie obrażaj nas my pracujemy na takich jak ty i inni tobie podobni więcej szkoda pisać o takich ludziach jak ty bo dla większości pracowników Firmy Joskin jesteście po prostu karierowicze którzy by dojść do władzy to własnego brata sprzedacie opamiętajcie się bo kij ma dwa końce tacy byli i co marnie skończyli pozdrawiam i miłego wypoczynku na urlopie
6
Zz 2017-08-10 22:02
Frajer
byczek 2017-08-10 22:42
No i następny kolarz może i jestem frajerem ale piszę to co widzę i słyszę a ty zmień podejście do ludzi a staniesz się lubianym a nie znienawidzony po prostu spójrz w lusterko i zadaj sobie pytanie czy ja jestem dobrym człowiekiem czy ja mogę spojrzeć kolegą w oczy i powiedzieć nie sprzedałem cię .
5
Zz 2017-08-11 08:52
Zmień lekarza ten cię oszukuje
byczek 2017-08-11 15:10
No i na tyle Cię stać a lekarz to jest ten sam który i Ciebie leczy więc po ostatniej wizycie u niego powiedział mi że ta choroba która Cię ogarnęła to jest nie uleczalna
2
byczek 2017-08-11 15:11
No i na tyle Cię stać a lekarz to jest ten sam który i Ciebie leczy więc po ostatniej wizycie u niego powiedział mi że ta choroba która Cię ogarnęła to jest nie uleczalna
PIHRY 2017-08-13 12:25
Panowie jest jakieś stanowisko dla mnie .Pozdrawiam
ghjk 2017-08-13 18:44
Przyjdź i powiedz że chcesz robić na śrutowniku to odrazu będziesz przyjęty.
bobek 2017-08-13 21:34
Kolego jak masz dobry fach w ręku to trafiłeś w 10 takich potrzeba
Paulina 2017-08-31 09:57
@ghjk to tak łatwo się dostać na to stanowisko? Czym jest to uwarunkowane? Mało osób chce pracować na tym stanowisku? Praca jest bardzo ciężka. Widzę, że do pracy na to stanowisko również przyjmują emigrantów zarobkowych (http://www.joskin.com/upload/Jobs/OPERATOR-SRUTOWNIKA-01-2017.pdf). Mógłbyś użytkownikom powiedzieć coś na ten temat?
Okjjlkjhuh 2017-09-05 22:05
Związek zawodowy , Związek zawodowy, Związek zawodowy.
2
Niezainteresowany 2017-09-09 17:49
Jak tam nowi konstruktorzy oraz handlowcy się znaleźli ?
xyz 2017-09-13 17:44
Oczywiście - znaleźli się w fantastycznej ilości. W związku z tym jesteśmy zobowiązani do przeprowadzenia inwestycji związanych z rozbudową pomieszczeń biurowych :D.
1
Paulina 2017-09-15 14:42
@xyz Rozumiem, że w ostatnim czasie było sporo zatrudnień. To oznacza, że firma Joskin Polska się rozwija? Czy będą przewidziane jeszcze jakieś nabory nowych pracowników do Joskin Polska? Jakbyś coś wiedział to daj znać na forum.
Putin 2017-09-15 20:44
Teraz wszędzie brakuje pracowników , nie tylko w Joskinie.
Paulina 2017-09-27 10:51
@Putin a czym jest to spowodowane? Ludzie nie chcą pracować? Jest za dużo miejsc pracy? Możesz wyjaśnić?
Tak 2017-09-27 10:54
Jest ok
Putin 2017-09-27 15:26
Za dużo miejsc pracy niema, ale napewno jest więcej niż kiedyś, firmom brakuje bardziej dobrych pracowników, bo ktoś kto się zna i ma wykształcenie nie będzie robił za 2.5 tys. brutto.
Jurek 2017-09-27 19:44
Prawda ! ta firma myśli ze 2500zł to jest super zarobek
Paulina 2017-10-05 12:37
@Putin a czy to nie jest kwota na okres próbny, a potem można liczyć na podwyżkę? Może też do tego dochodzą jakieś premie i benefity? Czy tylko płaca Wam się nie podoba w firmie? To istotne na wątku, żeby to ustalić.
PR 2017-10-06 08:13
wczoraj czytałem wywiad z właścicielem i mówił, że płacą więcej niż w okolicy. Czyli chyba nie jest źle? Ktoś coś powie więcej jak się pracuje tam w marketingu? Silny team?
HejtUs 2017-10-12 10:31
JAK KUR. CIEKAWIE . LUDZI SIĘ CZEPIAJĄ ZA [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] GANIAJA SZUKAJĄ WSZĘDZIE A ROMANSOWANIE NIE GANIAJA CO TO KUR. ZA SPRAWIEDLIWOŚĆ JAK NA FAJCE MNIE ZŁAPALI TO ZARAZ PO PREMI A TY CZŁOWIEKU [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] W GACIE. NA INNYCH DZIAŁACH TEŻ WESOŁO SIĘ TAKA JEDNA Z DRUGIM ZAMIAST ROBOTA TO POGADUSZKAMI ZAJMUJĄ TERAZ PARA WIELKA ZAKOCHANA TEGO NIE WIDZĄ. ! A PODOBNO NIE MA TOLEROWANIA JEB... W PRACY BRAWO. JESZCZE TROCH [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] BĘDZIE I NIC Z TYM NIE ZROBIĄ. A ZA FAJKĘ ŁEB URWAĆ CHCĄ. ALBO WSZYSTKO PO RÓWNO ALBO NIC.
1
HejtUs 2017-10-12 10:43
OGÓLNIE NIE JEST ŹLE SWEGO CZASU UCIEKALI A TERAZ WRACAJĄ. PŁACIĆ PŁACĄ NA CZAS ROBOTA JEST ALE TE KUR. GANIANIE JEDEN DRUGIEGO TYLKO PODKABLOWAC DONIEŚĆ TEGO WYTRZYMAĆ NIE MROŹNA. WSZYSCY CO DŁUŻEJ PRACUJĄ TO ZA KIEROWNIKÓW SIE MAJA. AYMOSFERA DO [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] W OCZY PIKNIE A ZA PLECAMI JUŻ NA CIEBIE SWINIA KWIKNIE !!!
1
ZAl 2017-10-12 10:58
Hooo hooo hooo boli bo wam kursantów nie przynosiła Pani M ???????????????? ???????????????? co zrobić nie wszyscy mają tak dobrze przez żołądek do❤
Hgggjhj 2017-10-13 18:22
Uwaga!!! Salceson jest w cenie
2
ZAl 2017-10-14 08:14
Salceson ? Czyli ? Ona czy On pani M czy pan P????????
Zostaw swoją opinię o Joskin Polska Sp. z o.o. - Trzcianka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Joskin Polska Sp. z o.o.