brak logo

Joskin Polska Sp. z o.o.

Trzcianka

Opinie o Joskin Polska Sp. z o.o.

Hgghhghh 2017-04-13 22:25
Szukam nitki oraz igły aby portki zaszyć ,w czasie pracy.
Nick 2017-04-14 09:42
To musisz poszukać w dziale sprzedawcy i konfidenci.
Bghhggh 2017-04-18 08:55
Nie ponoć są w dziale poszukiwacze złota na Alasce.
omon 2017-04-18 15:49
Do wszystkich, którzy ubiegają się o pracę w tej firmie: darujcie sobie i szukajcie czegokolwiek innego. To w jaki sposób podchodzą do człowieka woła o pomstę do nieba... Zauważyliście że nawet na stanowisku handlowym szukają już 3 raz człowieka w ciągu roku. Gdyby pieniądze były dobre i prowizje od sprzedaży to można by przeboleć nawet kiepskie traktowanie pracownika, ale to jest zwykły wyzysk za 1/4 zarobków belgijskich. Jeżeli Joskin nie zrozumie tego, że człowieka trzeba szanować i odpowiednio motywować do pracy to cały czas będą szukać ludzi do pracy, ale mleko już się rozlało i trudno będzie odbudować renomę marki w Polsce... Można znosić różne warunki pracy ale za odpowiednią stawkę, a jeżeli handlowiec nie będzie dobrze wynagradzany to można zapomnieć o zamówieniach i pracy dla ludzi na produkcji...
Omijać szerokim łukiem!!
11
bbb 2017-04-18 18:58
Grubo 9 ofert pracy na olx.zwolnili ludzi a teraz szukaja;) To chyba tylko w Joskin mozliwe
2
Paulina 2017-04-20 13:25
@iks, @Hgghhghh, @Nick, @Bghhggh proszę o zamieszczanie merytorycznych komentarzy na temat Joskin Polska Sp. z o.o. @@iks forum to nie służy do obrażania innych osób.
@omon w komentarzu wspominasz o tym, że firma nie traktuje odpowiednio swoich pracowników. Co masz na myśli? Jaką konkretną sytuację opisujesz?
Nick 2017-04-20 20:02
Proszę pani redaktor podawanie konkretnych zdarzeń wiąże się z tym ze można pozbyć się premii na co najmniej 6 mies ponieważ nie trudno wtedy skojarzyć faktów kto był przy zaistniałym sytuacji dlatego piszący tu ludzie posługują się ogółami , bo jak bym napisał ze ukarano mnie ostatnio za to bo zrobiłem to ,to od razu wiadomo ze to ja a wtedy zacznie się prawdziwy cyrk pan leszek będzie mnie odwiedzać co minutę i w tedy wykończy mnie psychicznie bo nie łatwo jest pracować pod stałą obserwacją tego oprawcy. W firmie jest jest tak ,więcej ,więcej ,szybciej ,szybciej, lepiej, dokładniej ! i mało mało i mało !
8
Lesiu 2017-04-20 20:14
Szanowna Pani chce Pani konkretnej sytuacji proszę o to ona na pytanie Lesia kto to malował pracownik odpowiedział nie wiem chyba na pewno malarz efekt był taki że Lesiu tak gościa szykanował że chłop się zwolnił a Leszek zaczął od notorycznego nachodzenia a potem zrobił dla chłopa stanowisko że był tylko on sam a ludzie którzy pracowali w sąsiedztwie mieli zakaz odzywania się do niego oto konkretna sytuacja . pozdrawiam Lesiu
omon 2017-04-21 10:51
Widzę, że firma zainteresowała się tymi wpisami i zleciła Pani kontrolę forum i podawanie konkretnych sytuacji uznając wszystkie komentarze za bezpodstawne... Tak jak pisał @Nick podawanie konkretnej sytuacji jest strzałem w kolano. Powiem tylko, że premia jest obcinana z byle jakich powodów, po prostu kierownik wstał lewą nogą to na poprawę humoru obetnie komuś parę zł, zostanie poklepany po ramieniu przez szefa i już ma lepszy dzień. Szczerze mówiąc praca w tej to stracone miesiące.
Jednym słowem ogromne rozczarowanie...
6
Nick 2017-04-27 21:29
Powiedzcie mi kiedy usuną tego ba ra na, chodzi to niech chodzi ale poco zawraca [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] udziela się jak nie ma pojęcia! Chodzi od stanowiska do stanowiska i przeszkadza!
7
Bdgjj 2017-04-30 21:34
A jak tam puzon
Zainteresowany 2017-05-09 08:40
Co te link wnosi do tematu? Na jakie pieniądze można liczyć w handlu? Ktoś, coś napiszę?
ghjk 2017-05-09 17:21
Gościu tłumaczy dlaczego jesteśmy parobkami w europie, pracujemy w zagranicznej firmie, a wypłaty jakie mamy?
Krasy Byk w Paski 2017-05-09 19:03
kurcze wypłata znów cienka jak kęndziorek na klacie 2500 przy stawce 22/h kpina
omon 2017-05-10 06:33
Poniżej przecietnej, nie zawracaj sobie głowy pracą w handlu, podstawa trochę ponad najniższą krajową a prowizja poniżej pół proc...
1
Zainteresowany 2017-05-10 09:39
Ok i to jest jakiś konkret. Dzięki
Inwentaryzacja 2017-05-21 10:51
Słyszałem ze pani od spawalni nie ogarnia roboty i wszystko jej się sypie i ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w papierach ,podobno dużo maszyn rozpłynęło się w powietrzu ?
kasy byk w paski 2017-05-21 15:45
No tak tata nas odwiedza to porządek zrobi kto wie morzem z cwaniak na spawalnicze i menadźerem
Hiwd 2017-06-07 17:40
W joskinie podwyżki są jak ufo- mówi się o nich ale ich nie widać
Nick 2017-06-14 17:13
Pa pa panie Leszku : )
9
Nick 2017-06-17 20:52
Niby tak
Kj gjvvnn 2017-06-21 23:57
Be...usy uczą nas porządku,niech posprzątają te samochody co do nas z są przywiezione na handel,ha ha .
1
Jshxhjjzj 2017-06-23 22:18
Średnia godzina pracy w Bel to 25 euro a w Polsce......3,5 euro.,czysty zysk ale dla kogo.........
Gsghsja 2017-06-23 22:28
PaniG.K to była klasa ,na wielu poziomach.
5
ex pracownik 2017-06-24 16:57
podobno rafalski z podkulonym ogonem chce przyjść z powrotem , niby zadowoli go nawet miska ryżu . pozdrawiam
4
Hhhhjj 2017-06-25 22:35
Niech zgłosi się
Do piekarni elba
Ihhjkk 2017-06-25 23:55
Pani k.p farba do włosów fioletowa jest w modzie.
1
ghjkfgh 2017-06-28 10:17
Nie on, tylko jego szwagier wrócił.
Kkkkkkkkk 2017-06-29 20:23
Już fajki palą na zakładzie a zaraz będzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mama????????????????????
Gsghsja 2017-06-29 21:20
W Belgii płacą za urlop a u nas ,nie bo pewnie firmy by zbańczyła taki wydatek to by był.
1
nigdy sie nie sprzedam 2017-07-02 13:44
Uwaga na gruba rurę z malarni! Konfident nr 1 w tej chwili na firmie ale tuz za nim plasuje sie Magda na lowelku (nawiasem mówiąc ostatni ludzie Lecha)
3
Wlkp 2017-07-02 18:12
Witam to ja ten gruby z malarni odważna z ciebie osoba szkoda tylko że anonimowo.Ale informuje że spotkamy się składam zawiadomienie o zniesławienie.
2
Kj gjvvnn 2017-07-03 15:28
Jest oki firma jest spoko
Oscypki 2017-07-10 17:18
Brakuje osób do sprzedawania oscypków w Górach,ale już ponoć są chętni ale ulga........ turyści się najedzą do syta.
Psyhoterapeuta 2017-07-13 20:28
Odstaw dragi
Oo 2017-07-13 21:34
Lubię dragi,i pierogi
Kasia raz ruda raz blondynka zawsze ten sam poziom 2017-07-18 22:12
Czy to prawda że największy konstruktor i wizjoner firmy, prawa ręka ojca prowadzącego, pogromca rynków wschodnich, wspaniały wynalazca rzeczy nikomu nie potrzebnych opuściła szeregi tej rodzinnej firmy w której panują idealne warunki pracy. Jak to się stało?????????? Julian masz swoje zdanie szacunek. Brawo TY.
2
byczek 2017-08-01 19:08
Witam serdecznie czytelników strony . Kochani nasza firma przekształca się w porządną firmę która nie zniosła pewnych nawyków wprowadzonych przez naszego kochanego P. L M . Pani K . zaczyna się chować po kontach by wyłapać ludzi którzy przychodzą do pracy i odbijają kartę w ubraniu cywilnym , to jest przestępstwo tak nie wolno bo premia wiśenka spadnie i zostanie pestka , kochani gdzie my pracujemy jak świat światem po przekroczeniu bramy zakładu należy się odbić na zegarze a nie przebrać się i dopiero się odbijać ,ludzie my nie pracujemy pod ziemią . tu nas widzą kamery o której odbijam i o której jestem na stanowisku . Koledzy powiem tak w zakładzie jesteśmy prześladowani zrobili nam cholowe wyścigi kolarskie jeden kończy jazdę a drugi za nim zaczyna mamy cały peleton . Kolega z beczek no nie powiem miły facio w towarzystwie kolegów a jak zmienia otoczenie to jest jak kameleon zmienia zdanie jak ta jaszczurka po prostu pracuje się zajefajnie atmosfera zajefajna koledzy kolarze super tak dalej a firma będzie kwitła pozdrawiam i czekam na opinie moich wywodów wiem że co nie którzy napiszą że to kłam ale to będą ci co robią za kolarzy i lizaki
5
Nick 2017-08-01 19:45
Dużo zakładów pracy daje coś grosza na urlop ,przydało by się bo w domu bieda a chciałbym zabrać dzieciaki nad morze :(
2
byczek 2017-08-01 19:55
Kolego nasz zakład pracy nie płaci za urlop , a powiem ci dla czego a dla tego bo co roku mamy naginane prawo bo powinno być że 10 dni urlopu i jest coś takiego jak socjal który wypłaca za urlop ale u nas mamy 9 dni i nam się nie nie należy choć przepis mówi że powinniśmy mieć 14 dni roboczych ciągłości urlopu i tu masz całą prawdę o groszach za urlop
8
Napletus 2017-08-09 15:27
To się pozwalniajcie jak wam nie pasuje a nie siedzicie jak szczury. Trochę ambicji niedorajdy.
byczek 2017-08-10 21:04
Witam kolego niedorajdą to myślę że to ty jesteś bo jak by nie Joskin to by Ci przyszło obornik w kupki składać jesteś pewnie z tych co się zwą lizaki no może to za łagodne określenie bo jak byś był jednym z pracowników którzy muszą znosić te jazdy kolarzy to byś inaczej pisał a ty po prostu walisz z ucha czyli UCHO OD ŚLEDZIA To nie obrażaj nas my pracujemy na takich jak ty i inni tobie podobni więcej szkoda pisać o takich ludziach jak ty bo dla większości pracowników Firmy Joskin jesteście po prostu karierowicze którzy by dojść do władzy to własnego brata sprzedacie opamiętajcie się bo kij ma dwa końce tacy byli i co marnie skończyli pozdrawiam i miłego wypoczynku na urlopie
5
Zz 2017-08-10 22:02
Frajer
byczek 2017-08-10 22:42
No i następny kolarz może i jestem frajerem ale piszę to co widzę i słyszę a ty zmień podejście do ludzi a staniesz się lubianym a nie znienawidzony po prostu spójrz w lusterko i zadaj sobie pytanie czy ja jestem dobrym człowiekiem czy ja mogę spojrzeć kolegą w oczy i powiedzieć nie sprzedałem cię .
5
Zz 2017-08-11 08:52
Zmień lekarza ten cię oszukuje
byczek 2017-08-11 15:10
No i na tyle Cię stać a lekarz to jest ten sam który i Ciebie leczy więc po ostatniej wizycie u niego powiedział mi że ta choroba która Cię ogarnęła to jest nie uleczalna
2
byczek 2017-08-11 15:11
No i na tyle Cię stać a lekarz to jest ten sam który i Ciebie leczy więc po ostatniej wizycie u niego powiedział mi że ta choroba która Cię ogarnęła to jest nie uleczalna
PIHRY 2017-08-13 12:25
Panowie jest jakieś stanowisko dla mnie .Pozdrawiam
ghjk 2017-08-13 18:44
Przyjdź i powiedz że chcesz robić na śrutowniku to odrazu będziesz przyjęty.
bobek 2017-08-13 21:34
Kolego jak masz dobry fach w ręku to trafiłeś w 10 takich potrzeba
Zostaw swoją opinię o Joskin Polska Sp. z o.o. - Trzcianka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Joskin Polska Sp. z o.o.