brak logo

Joskin Polska Sp. z o.o.

Trzcianka

Opinie o Joskin Polska Sp. z o.o.

Vitek 2016-11-02 22:02:39
Robienie listy ludzi chętnych na zakup ryb.W czasie pracy.
5
Alex 2016-11-02 22:40:51
O tego to nie słyszałem niech się praca zajmie tluk jeden ciekawe co o tym pani G sadzi
5
Filip 2016-11-03 18:10:59
Jeszcze trochę Viktor Pogoni Leszka i lowelka to na rynku razem będą rybki sprzedawać boświęta tuż tuż
7
Zooro 2016-11-04 11:24:11
No niestety nic nie zrobisz ze takie gamonie i cymbaly prowadzą ta firmę zwykły pracownik ma więcej pojęcia niż pani brygadzistka lub pan menadżer tłuki bez szkoły
6
Redtube 2016-11-04 16:50:59
A tylko spróbuj im pokazać ze jesteś mądrzejszy to doskoczą do ciebie jak psy do kota a na dodatek żeby cię poniżyć przeniosą do konta i będziesz pracować pod stałą obserwacją pana l i pani m , w tedy pozostaje ci nic innego jak się tylko zwolnić bo te chamy nie odpuszczą , Ps. a co tam pani M przyjmuje zamówienia na rybkę ? obyście się nie potruli tą rybą z przemytu . pozdrawia były pracownik :D
8
Tyran 2016-11-05 09:23:22
Z tymi rybami t na początekbędą dwa karpie dla Leszka ilowelka jak szef przyjedzie to im podaruje na święta za ich trud kturywłozyl dla firmy i za dobrą organizację pracy victortrzyaj głąbów to sam będzieszrobił
2
Franek dolas 2016-11-05 19:37:52
Du pa pocha widziała....
brawo ty 2016-11-08 09:17:27
Niezwykle kreatywne ale co to daje i jak ma pomóc tym którzy szukają pracy i chcą jakiejś informacji o firmie?
1
Gruby 2016-11-08 19:26:25
Leszek z lowelkiem jakby mieli trochę odwagi ihonoru to by sami się zwolnili i tak nic dla zakładu nie robią tylko zamęt a pieniądze dostają nie małe czy to przełożeni nie widzą niech powiedzą na czym się najlepiej znają obudźcie się !!!!!!!!
5
Nick 2016-11-08 20:12:17
Wystarczy się znać na podp..ie r.dalaniu i odrazu awans !
W głowie się nie mieści ,taką dużą firmą zajmują się m.in. głupia baba po podstawówce i magazynier ! ludzie nie będący w temacie ! Dlaczego kuu.... dlaczego !?
6
nijh 2016-11-08 20:33:12
Jebana polityka firmy. Dobrych i znających się na robocie pracowników zgnoić, upodlić a na końcu pozbyć się ich. Pierd.olnięta polityka i co ku.rwa nikt tego nie widzi, kto to ma widzieć jak dookoła przełożeni NIEDOROBY. R>O>Z>K>U>R>W>I>L>I>Ś>C>I>E dałny firme.
6
Gold 2016-11-08 20:40:44
Jaka opinia na mieście. Śmieją się z nas wszędzie!!! Banda przygłupów która niszczy szczątki firmy. A Pani G i Lisica przyglądają się temu i nic z tym sobie nie robią. Trudno odbudować dobrą renome tej firmy tym bardziej jak tu się traktuje pracownika. Masz inne zdanie na temat rozwiązania problemu przy maszynie PREMII nie zobaczysz.Osobiście premi nie widziałem juz 5 miesięcy. I jak tu mieć dobre zdanie o takim zakładzie i przełożonych.
7
Mietek 2016-11-08 20:44:44
Kiedyś jak ktoś zapytał się mnie gdzie pracuję to z dumą odpowiadałem że w Joskinie A teraz wstyd mi się przyznać. :(
9
zŁOŚĆ 2016-11-10 09:09:29
99% PRACOWNIKÓW TAK MA ŻE WSTYDZI SIĘ ZA TĄ FIRMĘ. ŚMIEJĄ SIĘ Z NAS DOSŁOWNIE WSZĘDZIE. OPINIA ŁADNA NA MIEŚCIE I W OKOLICY. A CO NIEKTÓRZY PRZYGLĄDAJĄ SIĘ TEMU I NIE REAGUJĄ. STOCZYŁA SIĘ TA FIRMA. JAK BY BYŁO DOBRZE TO TAK BY NIE PISALI NA TYM FORUM. POZBYWAJĄ SIĘ PRACOWNIKÓW KTÓRZY NAPRAWDĘ ZNAJĄ SIĘ NA ROBOCIE, BO MAJĄ WIECEJ WIEDZY I UMIEJĘTNOŚCI NIŻ TEN PSEUDO IDIOTA MAGAZYNIER LM I DO TEGO TEN MAŁY PEMP OD KONSTRUKTORÓW TOTALNE BEZTALENCIE I ŻE STARY TRZYMA TAKICH IDIOTÓW, ZA NICH STARY POWINIEN SIĘ WZIĄŚĆ BO TO ZBĘDNY BALAST TEJ FIRMY.
9
Nick 2016-11-11 16:23:07
Chyba wypłatka była spoko skoro nikt się nie żali .a może już ludzie mają to w du... bo i takt to nic nie zmieni .
Gruby 2016-11-12 09:06:47
Witam ponownie , czytam i czytam i nic nowego nie wyczytam dalej te same problemy Jak pisałem po przednio że pewne sprawy trzeba rozgrywac na własnym podwórku i powiedziec jasno o co chodzi . Kochani zbliża się wigilia to morze zbojkotujmy tą wigilie i nie przyjdziemy na pierogi morze w tan sposób damy do myślenia co nie którym to co mają wydac na wigilię niech podzielą na pracowników jako dodatek do naszej pensji to nasze Święta będą troszkę leprze a firma zrobi dobry prezent dla nas , bo tak sobie myślę że i tak premia będzie znikoma a 13 pensja będzie dawana no wiadomo jak według zasług to i tak są pieniążki nasze na ale nasze i nie nasze . Kochani została nas mała cząstka spróbujmy raz się zebrac i pokazac że my też mamy coś do powiedzenia że nie jesteśmy tacy nie udolni że nie potrafimy wolczyc o swoje prawa i racje raz jedyny postawmy się tym którzy próbują z nas robic nieudaczników pijaków i złodziei przepraszma za błąd z literką c coś mi klawiatura nie działa pozdrawiam tych co czytają i tych co piszą
6
Redtube 2016-11-17 16:14:38
Trzy da łny zrujnują staremu firmę!
4
LM 2016-11-17 21:38:07
Bando kiepskich zarządców co nie macie pojęcia o robocie palniki na was czekają zapraszamy a robić normę trzeba . Leszku ty pierwszy z Mareczkiem będziesz na palniku a po was Lovelek( Magdalena) :) Grażynko nie martw się dla ciebie i reszty biura kręcenie śrubek zostanie bo palnika w ręku nie utrzymasz Ty i twoje popleczniczki z biura :). Ps wytłumaczcie mi proszę jak to możliwe że produkcją zarządzają ludzie bez pojęcia biurowe trolle proszę o wytłumaczenie tego zjawiska . pozdrawiam LM
3
Vitek 2016-11-17 22:59:49
Oni wręcz się proszą żebyśmy się zwalnialì.
Teraz jedyny ratunek dla tej firmy to zwolnić tych trzech imbe cyli i zatrudnić porządnych kierowników a nie ss manów.
3
LM 2016-11-18 19:08:58
Czekam czekam i biurowe Trolle nie udzieliły mi odpowiedzi na jedno proste pytanie hmmmmmmm a może wielbiciele Grażynki, Lesia ,Mareczka ( co nic nie skonstruował w tej firmie)Lowelka mi odpowiedzą na to pytanie jak ludzie co nie mają pojęcia o robocie ba nawet na rysunku się nie znają a są brygadzistami kierownikami czy wystarczy mieć brązowe języki od lizania czterech liter oraz mieć kurs kapowania to są ów kwalifikacje ???????????????????????????????? pozdrawiam
5
pol 2016-11-18 21:21:03
Ta firma już jest zrujnowana!!! Wstyd mi za te biurowe ofermy.
1
Dalton 2016-11-19 15:09:30
W tej firmie trzeba być pustakiem to daleko się zajdzie
SS 2016-11-19 18:07:02
Jesteście je...nymi leniami. ... do roboty !!! Nie podoba się ... wyperd..... raz!
2
Gruby 2016-11-20 07:55:07
Widzę że Ci najlepsi podnoszą głos do roboty to są woły a my pracujemy a nie kłapiemy uszami i językiem .Proszę pana lub Pani z uchem od śledzia
2
SS 2016-11-21 14:33:19
Wypiera. ... jak się nie podoba kto ciebie zmusza? Jak tak źle ... słabo .... pracuj!!! Podpierdolic to ja mogę ale na policje za kradzież ...
1
Oo 2016-11-21 15:10:46
Odczepcie się od biura! Nieroby! Nie widzicie ile wysiłku musimy włożyć aby zarządzać ta firmą. Myślicie, że firma to tylko produkcja? Oczywiście jest bardzo ważna ale jak ktoś myśli, że w biurze się nic nie robi to się myli. Tylko dyskutujecie, to źle to niedobrze. Nikt wam nie każe pracowac na produkcji. Przyjdź do biura pokaż co potrafisz to może cię przesuną.
1
Bolo 2016-11-21 15:53:17
Pajacu do biura tylko się przychodzi Jebnac wypowiedzenie. Wy gałgany rozwaliliście cała firmę!!! Tak krzyczycie ze mamy się zwalniać a co do czego robicie pod górkę. Na tym forum powinien być zakaz wypowiadania się dupowłazów!!!
3
Pracownik roku 2016-11-21 19:11:25
Tak właśnie Cwaniaki !!!!! z biura !! wywieście oficjalnie informacje na karce ze od dziś dajecie za porozumieniem stron !Ale Taki h**** nawet zwolnić normalnie się nie dacie ! bo osrani jesteście ze cały zakład wam się zwolni !
4
Najlepszy 2016-11-21 19:24:03
Ktoś chyba czegoś nie rozumie , do typowych ludków z biura nie mamy nic ,tylko do tych z biura co łażą po hali i gó*** robią tylko czepiają się ! jak byśmy spali i nic nie robili !
Zatrudnijcie wreszcie porządnych kierowników bo w przeciwnym razie zakład splajtuje
Leszek Mareczek Magda ! won !!!! niszczycie nam firmę ! nie chcemy was tu !!!!!
(Jak otworzę zakład fryzjerski to nie zatrudnię tam murarzy ! tylko fryzjerów ! rozumiecie ? )
4
LM 2016-11-21 20:15:58
SS już nie chce mi się komentować twojej wypowiedzi taki żałosny jesteś co do biura się tyczy wyższa kadro zarządzająca czas się obudzić i zrobić zmiany bo z ludzmi bez pojęcia o produkcji nie mówiąc o znajomości rysunku to wy nie pojedziecie daleko ile razy zwykły robol ma ratować tyłek Lesiowi Magdzie no i Mareczkowi ten to w ogóle artysta on tylko dużo mówi i nic z tego nie wynika bo sam nie wie o co chodzi ciekawe jak został dyrektorem jak nic w tej firmie nie zaprojektował tylko się ślizga ( opinia z biura), ktoś w końcu z kadry wyższego szczebla da mi odpowiedz jak ludzie bez wiedzy umiejętności zostaje brygadzistą ??????? bo kapowanie i brązowy język to na krótką metę jest !!!!!!!!!!!!! pozdrawiam
2
xyz 2016-11-21 21:19:03
Mareczek CEP jakich mało, przypomina mi byłego bezmózga kierownika Karola. Wypisz wypisz wymaluj. Ludzie obudżcie się! z takimi głupkami niszczycie tą firmę. Oni wg nie mają pojęcia o tej pracy. TRIO Bałwanów !!! Zal mi tych ludzi którzy dopuścili ich do jakiej kolwiek władzy. Wstyd i Hańba.
3
Bydl 2016-11-21 22:13:20
Ss zamiast komentować to do pracy się weźcie w sumie i tak jest wasz czas pliczony LM ma wizję tylko niektóre kur..wy nie chcą pracować i tyle a KW chial tylko go zjedliscie Każda osoba Lovelek i M chcą tylko wy niedojeby jesteście ograniczeni i tyle gruby rób bojkot wigili zrob ! bo przynajmniej inni się najedza żal żal mi was nierobów ... mi się wydaje ze was wlasna zona porabia patrząc na was życzę wyssal wigili bez pracy
1
. 2016-11-22 17:05:11
Pisz po polsku i dużymi literami bo nie rozumiemy
3
Lovelek 2016-11-22 18:22:13
Badyl czego żeś się najadł bo nie wiem czy dopalaczy a może grzybków halucynogennych ??? pisz ze zrozumieniem bo twoja wypowiedz brzmi jak typowy chaotyczny wywód bez ładu bez składu byle napisać ;) pozdrawiam
3
Mietek 2016-11-23 17:00:21
Ktoś powinien za to beknąć !zimna woda na herbatę i zimna woda do umycia się.Sytuacja oczywiście się nie raz powtarza bo przecież nikt by nie płakał jednorazowym incydentem. Pozdrawiam
7
jojo 2016-11-25 14:54:27
W biurze tez nie mamy za ciekawie. Cały czas słychać krzyki rudej, oszaleć idzie... Nie ma to jak kompetentna osoba na swoim miejscu.
8
Gizmo 2016-12-02 18:13:53
Robota jak się ruszy wtedy te niby MĄDRE umysły zdadzą sobie sprawę że pozbyli się naprawde DOBREJ ZAŁOGI!!!
1
W. 2016-12-05 23:22:21
Najlepszy jest ten smieszny kierowniczek mareczek W. Który siedzi w zielonej budzie obserwuje ludzi co robia ,jednoczesnie masturbujac sie przy zgaszonym swietle. Zalosne hehe
1
Orzeł 2016-12-06 13:19:16
Wogóle całe te towarzystwo niby dowodzące jest śmieszne. Oni się nie nadają do prowadzenia tej tonącej przez nich firmy. Dlaczego tak diametralnie zmieniła się opinia na temat firmy? jakby było dobrze to nikt by nie pisał co tam się ( usunięte przez administratora ) jakie mają podejście do pracownika.
bob 2016-12-06 17:44:52
Do orła ta firma tonie bo ma na produkcji albo miała takich orłów jak ty!!!!!!!!!!!!!!!!
1
Orzeł 2016-12-06 18:07:36
Żałosny jesteś ty mały niedorozwoju z biura. Żal mi was wszystkich przegrańcy życiowi. A tak na marginesie MIAŁA bo już nie pracuję w tym bagnie.
bob 2016-12-06 20:40:30
Normalny człowiek który ,zwolnił się nie interesuje się tym forum tylko niedorozwoje ,którzy już nie pracują piszą o tej firmie, bo płaczą po nocach , bo teraz na chorobowym siedzą z pampersem po pachy bo niewiedzą gdzie mają innej opcji żal mi człowiek jesteś przyje...y, ale to dobrze dla firmy, że cię wywalili pozdrawiam Esa z Joskina .


Pozdrawiam .


BOB
1
Idzi 2016-12-07 17:25:49
Racja Rudy popędzić dziada z biura z tego forum. Bob wypchaj się sianem.
TYMEK 2016-12-07 17:37:44
Skrót BOB Bezużyteczny Obibok z biura.
2
Tomek 2016-12-07 19:21:37
A teraz największe chamstwo świąteczne wspaniałej firmy ,zabrać premie prawie do zera i tyle co zabrali dać jako bony .trzeba być kompletnie bezdusznym czlowiekiem żeby robić takie rzeczy . Ps zamiast dawać te gó***ane zabawki lepiej dajcie do portfela . Pozdrawiam.
4
Bolo 2016-12-07 23:31:51
szambo i koniec. Wyzysk,wyzysk i jeszcze raz wyzysk! Niewolnictwo w tej firmie!!!
Wigilia 2016-12-08 19:30:05
ŻYCZĘ STAREMU ŻEBY UDŁAWIŁ SIĘ ŚWIĄTECZNĄ POTRAWĄ A MIANOWICIE OŚCIĄ Z KARPIA ZA TE SKĄPSTWO. ŻAL MI TEGO BEZDUSZNEGO SĘPA.
3
Ruda z Halitozą 2016-12-08 20:03:08
chyba pangi bo karp za drogi :)
2
Daro 2016-12-08 21:42:32
Czytaliście kiedyś lekturę pt Opowieść Wigilijna STARY to główny bohater Ebenenzer Skrooth. Wypisz wymaluj. Z ta kasa na same świeta zachował się złodziej.
Premiozapierdalacz 2016-12-10 00:50:20
Panie Leszku gratulujemy awansu! Teraz proszę pilnować czy sprzątaczki prosto zamiatają i czy portierzy robią dokładny obchód .
(Gdyby kózka nie skakała........)
Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Joskin Polska Sp. z o.o. - Trzcianka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Joskin Polska Sp. z o.o.