brak logo

Joskin Polska Sp. z o.o.

Trzcianka

Opinie o Joskin Polska Sp. z o.o.

Bydl 2016-11-21 22:13:20
Ss zamiast komentować to do pracy się weźcie w sumie i tak jest wasz czas pliczony LM ma wizję tylko niektóre kur..wy nie chcą pracować i tyle a KW chial tylko go zjedliscie Każda osoba Lovelek i M chcą tylko wy niedojeby jesteście ograniczeni i tyle gruby rób bojkot wigili zrob ! bo przynajmniej inni się najedza żal żal mi was nierobów ... mi się wydaje ze was wlasna zona porabia patrząc na was życzę wyssal wigili bez pracy
1
. 2016-11-22 17:05:11
Pisz po polsku i dużymi literami bo nie rozumiemy
3
Lovelek 2016-11-22 18:22:13
Badyl czego żeś się najadł bo nie wiem czy dopalaczy a może grzybków halucynogennych ??? pisz ze zrozumieniem bo twoja wypowiedz brzmi jak typowy chaotyczny wywód bez ładu bez składu byle napisać ;) pozdrawiam
3
Mietek 2016-11-23 17:00:21
Ktoś powinien za to beknąć !zimna woda na herbatę i zimna woda do umycia się.Sytuacja oczywiście się nie raz powtarza bo przecież nikt by nie płakał jednorazowym incydentem. Pozdrawiam
7
jojo 2016-11-25 14:54:27
W biurze tez nie mamy za ciekawie. Cały czas słychać krzyki rudej, oszaleć idzie... Nie ma to jak kompetentna osoba na swoim miejscu.
8
Gizmo 2016-12-02 18:13:53
Robota jak się ruszy wtedy te niby MĄDRE umysły zdadzą sobie sprawę że pozbyli się naprawde DOBREJ ZAŁOGI!!!
1
W. 2016-12-05 23:22:21
Najlepszy jest ten smieszny kierowniczek mareczek W. Który siedzi w zielonej budzie obserwuje ludzi co robia ,jednoczesnie masturbujac sie przy zgaszonym swietle. Zalosne hehe
1
Orzeł 2016-12-06 13:19:16
Wogóle całe te towarzystwo niby dowodzące jest śmieszne. Oni się nie nadają do prowadzenia tej tonącej przez nich firmy. Dlaczego tak diametralnie zmieniła się opinia na temat firmy? jakby było dobrze to nikt by nie pisał co tam się ( usunięte przez administratora ) jakie mają podejście do pracownika.
bob 2016-12-06 17:44:52
Do orła ta firma tonie bo ma na produkcji albo miała takich orłów jak ty!!!!!!!!!!!!!!!!
2
Orzeł 2016-12-06 18:07:36
Żałosny jesteś ty mały niedorozwoju z biura. Żal mi was wszystkich przegrańcy życiowi. A tak na marginesie MIAŁA bo już nie pracuję w tym bagnie.
bob 2016-12-06 20:40:30
Normalny człowiek który ,zwolnił się nie interesuje się tym forum tylko niedorozwoje ,którzy już nie pracują piszą o tej firmie, bo płaczą po nocach , bo teraz na chorobowym siedzą z pampersem po pachy bo niewiedzą gdzie mają innej opcji żal mi człowiek jesteś przyje...y, ale to dobrze dla firmy, że cię wywalili pozdrawiam Esa z Joskina .


Pozdrawiam .


BOB
2
Idzi 2016-12-07 17:25:49
Racja Rudy popędzić dziada z biura z tego forum. Bob wypchaj się sianem.
1
TYMEK 2016-12-07 17:37:44
Skrót BOB Bezużyteczny Obibok z biura.
3
Tomek 2016-12-07 19:21:37
A teraz największe chamstwo świąteczne wspaniałej firmy ,zabrać premie prawie do zera i tyle co zabrali dać jako bony .trzeba być kompletnie bezdusznym czlowiekiem żeby robić takie rzeczy . Ps zamiast dawać te gó***ane zabawki lepiej dajcie do portfela . Pozdrawiam.
5
Bolo 2016-12-07 23:31:51
szambo i koniec. Wyzysk,wyzysk i jeszcze raz wyzysk! Niewolnictwo w tej firmie!!!
Ruda z Halitozą 2016-12-08 20:03:08
chyba pangi bo karp za drogi :)
3
Daro 2016-12-08 21:42:32
Czytaliście kiedyś lekturę pt Opowieść Wigilijna STARY to główny bohater Ebenenzer Skrooth. Wypisz wymaluj. Z ta kasa na same świeta zachował się złodziej.
Premiozapierdalacz 2016-12-10 00:50:20
Panie Leszku gratulujemy awansu! Teraz proszę pilnować czy sprzątaczki prosto zamiatają i czy portierzy robią dokładny obchód .
(Gdyby kózka nie skakała........)
Pozdrawiam
2
Nick 2016-12-11 18:29:49
Teraz pewnie sprzątaczki zaczna się zwalniać
5
Nick 2016-12-11 21:37:09
święta prawda!
1
Nick 2016-12-14 21:06:31
Jarają te śmierdzące fajki po łazienkach ! oddychać nie idzie ! niech się w końcu ktoś za to weźmie ! te wasze czujniki gó..no dają .
2
Rudy 2016-12-16 22:30:08
To Cieciu masz dwa wyjścia albo naucz się palić albo nie wąchaj. Kolejny brązowy donosiciel!!!
Nick 2016-12-16 23:45:43
Ty ku***asie rudy jesteś cfelem i osranym gnojjkiem chowającym się jak małe dziecko w kiblu pałac te smierdzące skręty z przemytu 10 zł za 100 kg.
1
Ozi 2016-12-17 10:29:58
Ej nick Rudy ma trochę racji. w cywilizowanej firmie są co jakiś czas przerwy na papierosa w wyznaczonych tzw przystankach, tylko tu w tej zapyziałej firmie jest tak ch..ujowo ze trzeba sie chować. wiec nick trochę zrozumienia dla palaczy a nie poruszanie takich błachostek na tym forum.
Yogi 2016-12-17 10:32:33
Prawda Ozi. Nie należy tak publicznie pod.pierdalać kolegów którzy palą i tak już mają ciężko w tym bagnie.
Nick 2016-12-17 19:39:43
Zgadzam się z wami koledzy ale musicie zrozumieć że rypie w tej firmie 8 godzin dziennie to należy mi się 5 min na posiedzenie na tronie bez tego smródu nikt nikogo nie chce podpierda**ac . Ale to dla nas "nie palaczy" jest to bardzo uciążliwe ,jest tak nakopcone że oddychać nie idzie.
3
MIKOŁAJ 2016-12-23 16:09:51
Panie LM niech się Pan nie martwi bo takich SPECJALISTÓW (BEZMÓZGICH) jak pan potrzebują w innych firmach wręcz się zabijają o takich ludzi!!! He ha a prawdę mówiąc takich ludzi jak pan powinni się pracodawcy WYSTRZEGAĆ. Szkoda że stary tak puzno zdał sobię sprawę że RUJNUJE pan mu firmę. Za te krzywdy wyrządzone dobrym pracownikom którzy stracili przez pana pracę trzymam mocno kciuki żeby stary Z.A.J.E.B.A.Ł ci takiego kopa że przypomnisz sobie wszystkie zrujnowane kariery w tym zakładzie.
2
BOLO 2016-12-23 16:32:57
Zobaczycie ze stary zrobi tak samo z MAWIT kolejny karierowicz ktory dostanie szybciej kopa niż myśli. Marku zacznij szanować ludzi i żyć w zgodzie z nimi to może sie utrzymasz chwle dluższa.
AS 2016-12-23 20:32:06
Na święta życzenia się spełniają. 90% załogi prosiła o angaż dla menagera. przyszła kryska... co ten cap ludziom krwi napsuł. A na MaWit też przyjdzie dobre stanowiska ale KRÓTKIE
Bruno 2016-12-31 14:25:53
Fraj..... nie odróżniasz łazienki od kibla w domu też myjesz się w kiblu
Sylwester 2016-12-31 14:47:58
Tak w nowym roku życzę wszystkim podpisania paktu o nieagresji i zakończenia wojny produkcja vs biuro.
Bit 2017-01-02 16:16:50
To BIURO niech wyluzuje. Nie jesteśmy ROBOTAMI anu NIEWOLNIKAMI. Biuro niech wyluzuje to wtedy będzie troche lepsza atmosfera.
lop 2017-01-03 17:52:56
Jak to mądre biuro może wyluzować jak robią gamonie pod górkę. kumpel znalazł lepszą robotę i chciał się zwolnić to co te niby NAJMĄDRZEJSZE ów dyrektorki co zrobiły 3 miesieczne!!! Kur.. zrozumcie ze niedługo same tam zostaniecie !!! Jest początek roku i rynek pracy sie ruszyl wiec wiekszosc ludzi ma gdzies ta wasza prace.
dog 2017-01-03 17:57:31
Racja Bracie. Ludzie mają dosyć tej pracy. Tak to tekst jak wam się nie podoba to się zwolnij a jak idziesz jak człowiek uciekać z tego bagna to te najmądrzejsze Panie dyrektor robią po złości i wpierdalaja 3 miesięczne wypowiedzenie!!! Panie dyrektor zastanówcie się nad sobą bo to wy Pani K.. i Pani G... są kością niezgody w tej firmie!!!
Najlepszy 2017-01-03 22:04:21
Ja się pytam jak to jest !? Tata powiedział "Pan Leszek jest teraz od sprzątaczek i portierów " ,to powiedzcie mi ?!! coo on ku***** szuka łażąc po stanowiskach ?
nick 2017-01-03 22:07:01
Co to jest za cyrk !!! stary przyjedzie i lesiu schowa się w ubikacji ? , stary pojedzie lesiu znowu zacznie latać po halach . Papa czy ty to widzisz !?
Tak się pytam 2017-01-10 21:38:19
Witam,
mam pytanie o stanowisko konstruktora (jest nowe ogłoszenie). Jak się pracuje w tym dziale? Atmosfera taka jak w innych działach opisują? Chociaż po wypowiedziach to głównie ludzie z produkcji niezadowoleni ale to chyba w większości firm. Może ktoś napisać coś sensownego na ten temat? Czy zarobki w okolicach 5000 są możliwe?
Dr 2017-01-11 16:58:48
Tak 5 tys ale w okolciach berlina baranie
Tak się pytam 2017-01-11 20:55:43
Nie za bardzo rozumiem tego ataku! Ten portal jest po to aby uzyskać takie informacje! Czy się mylę?! Rozumiem, że na takie zarobki nie ma szans.
Pytasz to odpowiadam 2017-01-12 14:53:28
Ten zakład jest zepsuty po całości w biurze też jest syf , gów.... płacą a wymagają jakby nie wiadomo ile dawali kasy .
bk 2017-01-12 19:00:52
zawsze bedzie im malo ile nie zrobisz. a nad glowa bedziesz mial kilku belgow ktorzy beda ci narzucali swoje wizje. kasa tez slaba. pomysl skoro daja takie oferty pracy to znaczy ze konstruktorzy tez uciekaja z tego bagna. kase dadza ci duzo mniejsza niz tego oczekujesz. i na koniec ta niby pani dyrektor ktora mysli ze zjadla encyklopedje pwn a jest zwyklym pustakiem ktory sie panoszy i nie szanuje ludzi. daj sobie spokoj z tym zakladem. skoro masz takie wyksztalcenie to masz wieksze aspirache niz ten syf.
Zimmer 2017-01-12 19:29:39
Zgadzam się z moim przedmówcą. 100% racji. Tak jest w tej firmie. Wiec szukaj innej oferty.
Dr 2017-01-12 20:51:09
Zobaczymy czy po premi rocznej o ile bedzie czy niektórzy pracownicy zrobią to co mówili!!!!
nn 2017-01-13 07:50:49
Wątpię w joskinie zostały już tylko takie osoby które będą tam pracować do samego końca firmy obojętnie co by się działo
Nick 2017-01-13 16:56:35
Go wno prawda ! Niedługo odejdziemy wszyscy.
Mietek 2017-01-13 16:59:54
A te dziady cały czas myślą że dobrze płacą.
Ruda okazała się być bladyną .a z ryja i tak nadal wali chalitozą.
Rudy 2017-01-16 21:08:30
Szkoda pisać na temat tej dziadowskiej firmy i osób które dowodzą tym tonącym statkiem.
Ruda 2017-01-17 15:45:41
Czy to prawda o pani G????
mol 2017-01-17 16:12:19
Nawet jak to prawda o naszej ex dyrektor to nawet mi jej nie szkoda.
Mietek 2017-01-17 16:23:48
Lowelek you be next :)
Zostaw swoją opinię o Joskin Polska Sp. z o.o. - Trzcianka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Joskin Polska Sp. z o.o.