brak logo

Walmed Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Walmed Sp. z o.o.

olo 2013-01-27 11:04:31
Nie polecam! Prezes firmy nie szanuje ludzi i myśli, że będą jeździć najlepiej za darmo tylko dlatego, że mają do sprzedania sprzęt znanej firmy. Na rozmowę rekrutacyjną polecam ubranie dresów, bo prezes też tak jest ubrany. Brak profesjonalizmu i poszanowania dla ludzi!
aa 2013-01-29 18:56:45
ja również odradzam wyjazd pod warszawę, prezes podczas rozmowy tel. nie jest do końca szczery i obiecuje gruszki na wierzbie a dopiero na miejscu po wydaniu pieniędzy na bilet okazuje się, że człowiek ma pracować za śmieszne pieniądze!
fish 2013-01-30 14:33:00
witam, co to znaczy śmieszne pieniadze i na jakiej zasadzie ten czlowiek zatrudnia luidzi do pracy, jakie sa warunki pracy itd. pozdrawiam i dziękuje za wszelkie informację
j 2013-02-07 16:10:36
mi zaproponował 2tys netto przez pierwsze 3miesiące, co oznacza, że po tym okresie też będziesz za tyle jeździł, bo prezes zawsze coś znajdzie przeciw Twojej podwyżce. To co wynegocjujesz na początku będzie Twoje, a cudowne warunki po 3miesiącach może obiecywać każdy. aaa zapomniałem wspomnieć, że jest to praca na przynajmniej 2województwach. Ogólnie nie polecam, pierwsza lepsza firma farmaceutyczna zapłaci więcej nie mówiąc już o firmach sprzedających sprzęt medyczny, gdzie zarabia się najwięcej.
janek 2013-02-07 16:16:12
Mnie też witał w dresikach:) od razu wiedziałem co to oznacza...i się nie pomyliłem. 2 tys, własna działalność, fabia, olbrzymi teren, to chyba powinno wystarczyć za rekomendację?:)
Powodzenia w szukaniu pracy, a tego pracodawcę odpuście sobie;)
NIE 2013-03-14 19:35:26
Uciekać przed takimi firmami i tyle:)
ramon 2013-04-25 21:40:44
byłem swego czasu na rozmowie potwierdzam 2500 netto fabia na gaz , gps ,umowa na 3 miesiące , prezes w dresie , tak to wszystko prawda
o_zgrozo 2013-05-16 20:36:38
Wszystko się zgadza, nie polecam - mobbing, głodowa pensja i mocno niedoprecyzowany zakres obowiązków. Odradzam wszystkim !!
grazka 2014-05-20 10:38:00
Witam
Tak czytam te opinie wasze i nie wiem czy warto składać do nich papiery . Jak to wygląda z paliwem czy zwracają wg czy rozliczają z każdego przejechanego kilometra ? Jestem zainteresowana pracą w województwie śląskim czy na rozmowę trzeba jechać do Warszawy ? Napiszcie więcej o tym pracodawcy .
Za każdy wpis bardzo dziękuję ;)
kik 2014-06-26 16:17:42
Fabia na GAZ GPS 86 KM- nie ma mowy o kilometrach prywatnych, 0 szkoleń, nie ma też mowy o dniu biurowym, więc wszystkie prace biurowe po powrocie z pracy 3 województwa, umowa o zakazie konkurencji obowiązująca rok po rozwiązaniu umowy.
były 2014-07-08 15:14:15
firma dziwna, ale pracowało się w niej sympatycznie. Prezes ma węża w kieszeni, ale da się lubić. dobra odskocznia do pracy w lepszej firmie. nie wiem jak teraz ale kiedyś były regularne podwyżki, więc przy dłuższym stażu nie było źle.
Generalnie - na pewno nie dla ludzi z doświadczeniem, ale dobre wejście dla zielonych w tą branżę .
Pomocny 2014-07-26 23:08:42
Kobiet nie zatrudniają !!!
Obserwator 2015-01-09 06:47:09
Inicjowanie wpisów mających za cel burzyć wiarygodność firmy po to, aby za chwilę zgłosiła się firma lub dwie oferująca usługę naprawy jej wizerunku za „ b. dużą kasę”. Pomysłowość Polaków na robienie interesów nie ma granic. Chyba czas z tym skończyć.
Gość 2015-01-10 14:29:44
Witam,
Pracowałem w tej firmie jakiś czas. Złego słowa nie mogę powiedzieć, ponieważ byłem traktowany uczciwie. Atmosfera pracy była przyjemna.
Jeżeli ktoś chce pracować, sumiennie wykonywać swoją pracę i zgadza się na warunki stawiane przez pracodawcę to wszystko jest ok.
Muszę przyznać - firma jest słowna.
1
kobieta 2015-01-13 10:38:20
Od 8 lat jestem zatrudniona w tej firmie i nieprawdą jest, że firma ta nie zatrudnia kobiet. Wraz z innymi koleżankami jesteśmy oburzone kto i w jakim celu prowadzi taką nagonkę. „Niedowiarków” zapraszam.
karina89 2015-02-24 19:11:35
jeśli chodzi o serwisowanie sprzętów medycznych takich jak chociażby np. respiratory to jestem początkująca w zawodzie. ale staram się i bardzo chcę się uczyć i rozwijać - czy w takim razie mam jakiekolwiek szanse na zatrudnienie w Walmed Sp. z o.o. ? boję że taka duża firma nie zatrudnia młodych pracowników takich jak ja:(
Ja 2015-03-17 11:21:48
Moi drodzy, nie wierzcie we wpisy ze stycznia tego roku, są to wpisy samych osób tam pracujących, na pewno właściciela i jego żony, a może syna, świadczą o tym daty wpisu jedna po drugiej. Nie wysyłajcie CV, to będzie najgłupsza rzecz, jaką zrobicie. Uciekajcie gdzie się tylko da, nawet do Biedronki. Ta firma jest lipą, jakich mało, dresy i gumofilce do strzyżenia trawy i odgarniania śniegu, w wykonaniu właściciela firmy, a może też wizyta w sądzie, jako podejrzany, za kilka "pikatnych" spraw w szpitalach warszawskich.
2
wiem 2015-03-17 15:14:58
Powiem Ci Gościu "JA" że fajnie piszesz. Zbierałem się długo żeby wysłać aplikację ale trochę " zbiłeś mnie z tropu". Jednak z drugiej strony widząc co się ogólnie dzieje chociażby w polityce i slogan " wiem ale nie powiem" nie jest mi obcy prosiłbym żebyś się ujawnił. Jeżeli ktoś ma tak ważne informacje, to twoim obowiązkiem powinna być pomoc innym- ale jako anonim nie masz szans. Dlatego proszę żebyś się ujawnił, a na pewno będę pierwszy który się z tobą skontaktuje.
Janko 2015-03-18 07:43:31
Nieważne co niektórzy piszą, często ze złości czasami z zazdrości. Wiem coś o tym bo od kilku miesięcy szukam pracy. Jestem ponad 10 lat handlowcem w budowlance. Niestety w tej branży przyszły złe czasy. Aplikowałem w tej firmie kilka tygodni temu, ale niestety nie spełniłem podstawowych wymogów stawianych w ogłoszeniu- doświadczenie w branży medycznej. Chciałbym dostać tu pracę bo wiem od znajomego, który pracuje tam kilka lat, że warunki są całkiem przyzwoite
Zgrozo 2015-03-19 07:55:04
Coś mi się chyba wydaje, że ten cwaniaczek z poprzednich wpisów nigdy nie pracował w Biedronce. Jak można porównywać prace handlowca medycznego do „ wykładania Chemii” w Biedronce. Chyba Cię koleś porąbało.
aston121 2016-09-11 21:57:06
poproszę o kontakt - sprawa dot. Walmed - aston121@wp.pl
23we4r 2016-09-12 16:30:29
już podobno ta retuacja dobiegla końca akurat nie wiem możliwe ze za jakiś czas będą się pojawily jakies nowe oferty pracy od nich trzeba czekac po prostu
Zostaw swoją opinię o Walmed Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Walmed Sp. z o.o.