brak logo

Radaway Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Radaway Sp. z o.o.

Boniek 2015-04-13 21:31
W tajemniczych okolicznościach to niedawno zniknęła jedna pani uwikłana w klan ,,Prezesowej,,. A wielka szkoda, osoba o właściwych kompetencjach, niestety za mało się uśmiechała do kogo trzeba. Szkoda że w firmie są pracownicy których się nie słucha, ustawia do szeregu i ucisza.
5
hełm 2015-05-12 22:26
A według mnie, praca w administracji w/w firmy to czysta przyjemność (myślę że nie tylko w administracji). Panuje tam bardzo miła atmosfera. Można poznać wspaniałe osoby, które zarażają pozytywna energią i zawsze służą pomocną ręką.
1
zainteresowany 2015-05-17 22:22
a kto wprowadza taką atmosferę konkretna osoba ? właściciel pracownik ?
HEŁM kto ty ? przecież wiesz ,że to nie prawda
1
ano 2015-05-19 13:54
Wspaniałe osoby które służą w pracy pomocną ręką? Na pewno ???? poza tym myślę, że dla większości z nas czysta przyjemność kojarzy się nieco inaczej.. Hełm, nie wprowadzaj czytelników forum w błąd.
2
kandydat 2015-05-23 19:15
jest ogłoszenie o pracę na księgową jak tam jest jaka jest główna księgowa?
jaka panuje tutaj atmosfera ? bo na produkcji piszecie ,że nie szczególna
2
kandydat 2015-05-23 19:15
jest ogłoszenie o pracę na księgową jak tam jest jaka jest główna księgowa?
jaka panuje tutaj atmosfera ? bo na produkcji piszecie ,że nie szczególna
3
gościnnie 2015-05-23 23:07
Zerknij na wpis Messiego z 13.04.2015r tam jest wskazówka dot.zarządzającej działem ksiegowości.
3
produkcja 2015-05-24 15:56
Mówimy o Pani Em..i ?
5
ruda 2015-05-27 22:27
Cześć, pracuje w radaway od niedawna. Przyznam, że zaskakujące są dla mnie opinie podawane na tej stronie. Każdy ma prawo do własnego zdania. Ze swojej strony powiem krótko - być może zbyt krótko pracuje w R. ale mi praca w tej firmie naprawdę odpowiada.
jery 2015-05-29 07:54
Bingo. Tylko o niej nie warto nic mówić i lepiej omijać.
1
gościnnie 2015-05-29 11:21
potwierdzam
1
nowa 2015-06-07 01:33
produkcja i co na to pracodawca pozwala ???????????????????????????
2
Pracownik 2015-06-30 10:15
Szczerze nie polecam! No chyba, że jesteście spokrewnieni z zarządem albo należycie do klubu karpiowego jak kierownictwo.. Praca w sam raz dla ludzi nie posiadających własnego zdania, gotowych poświęcić sporo nerwów.
3
messi 2015-07-01 10:50
Może czas poszukać innej, lepszej pracy ???
wlkp 2015-07-01 14:00
Każdy ma prawo mieć swoje zdanie i nie ma tutaj znaczenia czy ta osoba obecnie pracuje,szuka lub ma zamiar szukać innej roboty. Zarówno Produkcja jak i inne działy wiedzą jak się pracuje w firmie. Z jednej strony jesteśmy zachęcani do szeroko pojmowanej integracji a z drugiej pracownik produkcji nie może się dogadać z magazynem i odwrotnie.
3
Pracownik= 2015-07-03 20:07
Nie rozumiem takich wpisów, pracuję tam od nie dawna i nie zauważyłem żebym nie mógł mieć własnego zdania, firma nie najgorzej płaci jest bardzo dobry socjal i jak dla mnie dobra atmosfera, może porostu to twoja pierwsza praca albo nie miałeś jeszcze okazji pracować w gorszych warunkach i nie doceniasz tego co masz. Ja osobiście jestem zadowolony ze zmiany firmy bo tam gdzie ostatnio pracowałem to był kołchoz na maksa
pracownik_ 2015-07-19 13:33
Ty nie rozumiesz takich wpisów a inni nie rozumieją twojego zadowolenia
pracownik 2015-07-20 22:11
ja nie potrafie zrozumiec jak ta firma funkcjonuje..
2
Moja opinia 2015-07-28 20:57
Cześć robię w tej firmie kilka lat, co mogę powiedzieć o tej firmie to że umowa jest o pracę od razu, dobry socja grusza płaca za, dojazd i to jest ok. Pracować trzeba wszędzie atmosfera jest dla mnie ok chociaż są sytuacje nerwowe a gdzie ich nie ma. Nie wiem jak jest na poszczególnych działach ale to zależy od kierownika/brygadzisty. Praca po 8 godz dziennie . I tyle moim skromnym zdaniem w skrócie jest ok. ;)
2
pracownik 2015-08-22 23:51
Za soboty bezprawnie zabierali urlop.. Ale straszyc paragrafami to potrafia..Totalny brak organizacji pracy.. A premia "uznaniowa"..pfff..
Chetnych do pracy zapraszam do przemyslenia sprawy..
1
chętny do pracy 2015-08-23 08:04
A od czego zależy premia uznaniowa? Są jakieś przesłanki? I dlaczego zabierają urlop za soboty, słyszałem dobre opinie o firmie i zastanawiam się czy nie złożyć papierów.
anonim 2016-01-19 20:54
Witam. Widziałem ofertę pracy do marketingu. Zastanawiam się nad złożeniem aplikacji. Czy ktoś może napisać coś więcej na temat pracy na tym stanowisku? Czy to nowe stanowisko, czy może ktoś się zwolnił? Z góry dziękuję za info.
pracownik 2016-02-07 15:44
ogłoszenie na asystentkę zarządu, hmm.....a co z poprzednią było nie tak?
śledź 2016-02-24 15:03
a gdzie masz informacje o nienagannej prezencji? Czy w firmie obowiązuję dress code? bo jakoś nie zauważyłem.
karpik 2016-02-26 11:05
hehehe, anitka lepiej ogarnij czym sie firma zajmuje, bo jeszcze mozesz wyladowac na kontroli jakosci albo serwisie.. hahaha
1
bez 2016-02-27 13:45
Karpik, pytanie czy asystentka piastuje nową fuchę na kontroli awansem czy karnie
Karpik 2016-02-28 12:58
Na pewno awansem
1
zulus 2016-03-02 12:01
ja wiem że awansem
1
Lip 2016-04-12 22:23
Osoby przyjmowane do tej firmy głównie nie mają doświadczenia i decydują się na niskie pensje, dlatego osoby z doświadczeniem mają problem z dostaniem się tu.
uważam 2016-04-14 10:52
Piszesz tak z autopsji?? Druga rzecz to kwestia tzw. niskiej pensji, to pojęcie względne. Może na początek chcą sprawdzić pracownika a później dać mu więcej..??
Miś 2016-05-25 23:44
Wypłaty są na dziesiatego i zawsze na czas
Dobry duszek 2016-08-23 16:36
Hej, czy firma wam sie sypie? Czy to prawda, że pracownicy produkcji są traktowani jak smiecie? Zbyszku, kierowniku, nie umiesz sobie poradzić? Zostań może przy rybach..
9
calineczka 2016-08-29 10:58
Jak to pracownicy traktowani jak smiecie?? przecież to taka rodzinna firma gdzie wszyscy dbają o dobrą atmosfere i przyjazne środowisko pracy... a kierownik produkcji to temat rzeka, niech faktycznie zostanie przy rybach, no i może jeszcze przy okazji przepłucze gardło do tej rybki.
6
Pirat 2016-09-04 16:11
Skoro te rozmowy Cie niepokoją, to dobrze
link 2016-09-05 10:39
Nie rozumiem twojego rozdrażnienia, czy to czasem nie jest tak że właśnie ludzie tworzą firmę? skoro masz podpowiedź dot. traktowania ludzi na produkcji - uważam, że powinieneś inaczej postawić pytanie. Nie chce mi się wierzyć żeby Dobry duszek ktoś ironicznie napisał o tym że ludzie pracujący na produkcji są niewłaściwie traktowani i że kiero nie potrafi-nie chce zrobić z tym porządku.
r 2016-09-06 15:45
Atmosfera jest całkiem dobra, a zobacz, że relacje między pracownikami znacznie się poprawiły. Zastanawia mnie czy taki przedstawiciel ds. telesprzedaży ma szansę na benefity doliczane do podstawy zarobków.
Kornel12 2016-10-26 10:36
Mam mieszane uczucia, byłem nie dawno na rozmowie. Co dziwne zaraz po niej dostałem odpowiedz pozytywną. Czytałem wszystkie opinie na tej stronie i wychodzi jak na moje 60/40 więc prawie pół na pół , że jest źle lub dobrze. Czy ktoś wie czy pan Arek jest normalny czy tylko udaję?
Ewenow 2016-10-28 09:22
Witam ja dostalem propozycje pracy jako pracownik produkcyjno-magazynowy.Czy ktos moze cos powiedziec na temat pracy na magazynie i jak to jest z premiami.Bardzo prosze o jakies info bo mam tez inna propozycje i chcialbym wybrac lepsza opcje.
ja 2016-10-31 18:33
Zarobisz tyle co powiedzieli. Niestety się nadzwigasz, jako nowy zapomnij o pracy na wózku. Twoja praca będzie polegala na przekladaniu kabin z palety na palete, jedna wazy ok 60 kg.
1
Sweteryn 2016-12-21 22:59
Pan Arek tylko udaje
2
gooość 2017-01-02 10:30
pracuje w tej firmie od roku, jestem zadowolony. atmosfera ok, zarobki też.
2
nikt 2017-01-02 13:47
a co myślisz o Panu Arku?
Prometeusz 2017-01-04 01:15
Ludzie! Nie dajcie się omamic rozmowami rekruracyjnymi! Pracuje tu od dawna i jedyne co mogę powiedzieć to, że non stop przyjmowani są nowi pracownicy, którymi zastępują tych co powiedzieli za dużo lub są niewygodni. Do nauki sporo.. Tak na dwa lata przynajmniej. Praca dobra dla nastolatków, mam nadzieje, ze nie ostatnia..
2
Radałej-Rade dej 2017-03-29 21:54
Praca ciężka pod względem fizycznym jak i psychicznym. Zatrudnijcie jeszcze więcej osób do biura będzie jeszcze większy bałagan,każdy traktowany inaczej. Dobrze mieć znajomosci jak ma to większość osób ... Rodzinna firma tyle na temat . A odnośnie nastolatków: Szkoda psuć sobie zdrowie już w tak młodym wieku ...
1
Fox123 2017-04-12 09:31
Pracuje w tej firmie od ponad roku i uważam, że naprawdę nie ma na co narzekać.
Pracy dużo, jak wszędzie ale to i dobrze bo generalnie widać, że firma się rozwija.
Zarobki przyzwoite i socjal OK.
W porównaniu do moich wcześniejszych pracodawców to Radaway jest zdecydowanie najlepszy.
2
Iwona 2017-04-13 10:08
@Fox123 a co mieści się w socjalu oferowanym przez firmę?
pracownik 2017-04-18 07:42
multisport, ubezpieczene grupowe, dofinansowanie za dojazd do pracy, dofinansowanie do przeczkola, wyprawki dla dzieci w wieku szkolnym itp
zainteresowana 2017-05-16 21:31
Widziałam że firma potrzebuje do pracy biurowej, zastanawiam się czy składać tam papiery czytając te wszystkie opinie. Czy ktoś wie może jak wygląda praca w biurach i jak wygląda tam atmosfera? Zaznaczę, że byłaby to moja pierwsza praca zaraz, ponieważ właśnie skończyłam szkołę.
Polecacie czy bardziej odradzacie ?
Iwona 2017-05-23 13:16
@pracownik dziękuję za odpowiedź. Rzeczywiście, wygląda na to, że firma oferuje sporo benefitów, szczególnie dla rodziców.
1
nikoś 2017-05-31 10:35
WItam.
Pojawiło się ogłoszenie na stanowisko Kierownika Magazynu Surowców. Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna?
Ktoś coś może powiedzieć odnośnie tego stanowiska? Jaki czas i tryb pracy? Praca w weekendy?
Umowa o pracę na okres próbny 3 miesiące a później? Jakie mniej więcej wynagrodzenie?
Ilu pracowników pracuje na tym dziale?
Widać, że firma się rozbudowuje bo chyba budują większą halę magazynową. Zależy mi na normalnej atmosferze w zespole i całej firmie. Jakie podejście do pracowników ma zarząd firmy.
Zostaw swoją opinię o Radaway Sp. z o.o. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Radaway Sp. z o.o.