brak logo

Radaway Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Radaway Sp. z o.o.

Gosia 2011-06-01 12:56:19
Bardzo porządna firma, z pełnym przekonaniem mogę polecić pracę w firmie Radaway. Przyjazna atmosfera, bardzo dobre warunki pracy, także finansowe. Po prostu solidny i warty uwagi pracodawca. Pozdrawienia dla całej ekipy.
1
koko spoko 2012-06-23 17:31:15
widać, że opinie pisali jacyś kierownicy lub kadra zarządzająca.
Apok 2012-12-20 15:01:25
Będę miał rozmowę kwalifikacyjną w tej firmie także napiszę co i jakie odczucia będę miał po pierwszym kontakcie.
Apok 2013-01-03 16:22:29
Apok - 2012-12-20 15:01:25

Będę miał rozmowę kwalifikacyjną w tej firmie także napiszę co i jakie odczucia będę miał po pierwszym kontakcie.
Jestem po rozmowie. Pierwszej rozmowie - wrażenie bardzo pozytywne.
przyszły 2013-01-26 10:32:32
ile dają na początek, produkcja?
4
amator 2014-03-18 15:42:00
Co możecie w tej chwili napisać o tej firmie i pracy w niej?
wawa 2014-04-23 08:33:12
Witam, rozumiem ze warto ubiegać sie o pracę w tej firmie? może ktoś ,cos więcej napisze.... wynagrodzenie godziwe? Interesuje mnie praca w administracji... czy atmosfera napieta?
Pongo 2014-12-27 22:54:22
Bylem na rozmowie jakis czas temu. Wypadla ok a firma i rekruterzy wywarli na mnie pozytywnie wrazenie. Niestety nie dostalem tej posady pomimo dobrych kwalifikacji a w niedługim czasie bo po okolo 3mies pracodawca znow szuka osoby na to stanowisko. Nie wydaje sie to dziwne?
1
zelt 2015-02-20 21:10:29
ja wiem że w tej firmie panuje specyficzna atmosfera, i nie ma wiele wspólnego z przyjazną. Wrażenie to jedno a rzeczywistość to drugie.
4
Messi 2015-04-13 14:43:14
Szczególna atmosfera panuje w administracji szczególnie w kadrach i księgowości - co rok ktoś w tajemniczych okolicznościach znika, to dziwne nie polecam wątpie, aby z kilkoma osobami pod rząd było coś nie tak, raczej "Prezesowa" działu księgowego jest dziwna. W dziale handlowym pracy tyle, że chyba w pampersach trzeba siedzieć, żeby się wyrobić, a tak naprawdę doceniany jest ten kto ma układy nie liczy się dobra praca i przywiązanie do firmy.
6
Boniek 2015-04-13 21:31:22
W tajemniczych okolicznościach to niedawno zniknęła jedna pani uwikłana w klan ,,Prezesowej,,. A wielka szkoda, osoba o właściwych kompetencjach, niestety za mało się uśmiechała do kogo trzeba. Szkoda że w firmie są pracownicy których się nie słucha, ustawia do szeregu i ucisza.
1
hełm 2015-05-12 22:26:27
A według mnie, praca w administracji w/w firmy to czysta przyjemność (myślę że nie tylko w administracji). Panuje tam bardzo miła atmosfera. Można poznać wspaniałe osoby, które zarażają pozytywna energią i zawsze służą pomocną ręką.
zainteresowany 2015-05-17 22:22:29
a kto wprowadza taką atmosferę konkretna osoba ? właściciel pracownik ?
HEŁM kto ty ? przecież wiesz ,że to nie prawda
ano 2015-05-19 13:54:59
Wspaniałe osoby które służą w pracy pomocną ręką? Na pewno ???? poza tym myślę, że dla większości z nas czysta przyjemność kojarzy się nieco inaczej.. Hełm, nie wprowadzaj czytelników forum w błąd.
1
kandydat 2015-05-23 19:15:07
jest ogłoszenie o pracę na księgową jak tam jest jaka jest główna księgowa?
jaka panuje tutaj atmosfera ? bo na produkcji piszecie ,że nie szczególna
2
kandydat 2015-05-23 19:15:07
jest ogłoszenie o pracę na księgową jak tam jest jaka jest główna księgowa?
jaka panuje tutaj atmosfera ? bo na produkcji piszecie ,że nie szczególna
1
gościnnie 2015-05-23 23:07:40
Zerknij na wpis Messiego z 13.04.2015r tam jest wskazówka dot.zarządzającej działem ksiegowości.
produkcja 2015-05-24 15:56:23
Mówimy o Pani Em..i ?
4
ruda 2015-05-27 22:27:42
Cześć, pracuje w radaway od niedawna. Przyznam, że zaskakujące są dla mnie opinie podawane na tej stronie. Każdy ma prawo do własnego zdania. Ze swojej strony powiem krótko - być może zbyt krótko pracuje w R. ale mi praca w tej firmie naprawdę odpowiada.
jery 2015-05-29 07:54:52
Bingo. Tylko o niej nie warto nic mówić i lepiej omijać.
1
gościnnie 2015-05-29 11:21:54
potwierdzam
1
nowa 2015-06-07 01:33:55
produkcja i co na to pracodawca pozwala ???????????????????????????
2
Pracownik 2015-06-30 10:15:51
Szczerze nie polecam! No chyba, że jesteście spokrewnieni z zarządem albo należycie do klubu karpiowego jak kierownictwo.. Praca w sam raz dla ludzi nie posiadających własnego zdania, gotowych poświęcić sporo nerwów.
1
messi 2015-07-01 10:50:43
Może czas poszukać innej, lepszej pracy ???
wlkp 2015-07-01 14:00:49
Każdy ma prawo mieć swoje zdanie i nie ma tutaj znaczenia czy ta osoba obecnie pracuje,szuka lub ma zamiar szukać innej roboty. Zarówno Produkcja jak i inne działy wiedzą jak się pracuje w firmie. Z jednej strony jesteśmy zachęcani do szeroko pojmowanej integracji a z drugiej pracownik produkcji nie może się dogadać z magazynem i odwrotnie.
1
Pracownik= 2015-07-03 20:07:48
Nie rozumiem takich wpisów, pracuję tam od nie dawna i nie zauważyłem żebym nie mógł mieć własnego zdania, firma nie najgorzej płaci jest bardzo dobry socjal i jak dla mnie dobra atmosfera, może porostu to twoja pierwsza praca albo nie miałeś jeszcze okazji pracować w gorszych warunkach i nie doceniasz tego co masz. Ja osobiście jestem zadowolony ze zmiany firmy bo tam gdzie ostatnio pracowałem to był kołchoz na maksa
pracownik_ 2015-07-19 13:33:22
Ty nie rozumiesz takich wpisów a inni nie rozumieją twojego zadowolenia
pracownik 2015-07-20 22:11:57
ja nie potrafie zrozumiec jak ta firma funkcjonuje..
Moja opinia 2015-07-28 20:57:34
Cześć robię w tej firmie kilka lat, co mogę powiedzieć o tej firmie to że umowa jest o pracę od razu, dobry socja grusza płaca za, dojazd i to jest ok. Pracować trzeba wszędzie atmosfera jest dla mnie ok chociaż są sytuacje nerwowe a gdzie ich nie ma. Nie wiem jak jest na poszczególnych działach ale to zależy od kierownika/brygadzisty. Praca po 8 godz dziennie . I tyle moim skromnym zdaniem w skrócie jest ok. ;)
pracownik 2015-08-22 23:51:37
Za soboty bezprawnie zabierali urlop.. Ale straszyc paragrafami to potrafia..Totalny brak organizacji pracy.. A premia "uznaniowa"..pfff..
Chetnych do pracy zapraszam do przemyslenia sprawy..
chętny do pracy 2015-08-23 08:04:22
A od czego zależy premia uznaniowa? Są jakieś przesłanki? I dlaczego zabierają urlop za soboty, słyszałem dobre opinie o firmie i zastanawiam się czy nie złożyć papierów.
anonim 2016-01-19 20:54:19
Witam. Widziałem ofertę pracy do marketingu. Zastanawiam się nad złożeniem aplikacji. Czy ktoś może napisać coś więcej na temat pracy na tym stanowisku? Czy to nowe stanowisko, czy może ktoś się zwolnił? Z góry dziękuję za info.
pracownik 2016-02-07 15:44:48
ogłoszenie na asystentkę zarządu, hmm.....a co z poprzednią było nie tak?
śledź 2016-02-24 15:03:57
a gdzie masz informacje o nienagannej prezencji? Czy w firmie obowiązuję dress code? bo jakoś nie zauważyłem.
karpik 2016-02-26 11:05:10
hehehe, anitka lepiej ogarnij czym sie firma zajmuje, bo jeszcze mozesz wyladowac na kontroli jakosci albo serwisie.. hahaha
1
bez 2016-02-27 13:45:07
Karpik, pytanie czy asystentka piastuje nową fuchę na kontroli awansem czy karnie
Karpik 2016-02-28 12:58:29
Na pewno awansem
1
zulus 2016-03-02 12:01:38
ja wiem że awansem
1
Lip 2016-04-12 22:23:20
Osoby przyjmowane do tej firmy głównie nie mają doświadczenia i decydują się na niskie pensje, dlatego osoby z doświadczeniem mają problem z dostaniem się tu.
uważam 2016-04-14 10:52:35
Piszesz tak z autopsji?? Druga rzecz to kwestia tzw. niskiej pensji, to pojęcie względne. Może na początek chcą sprawdzić pracownika a później dać mu więcej..??
Miś 2016-05-25 23:44:49
Wypłaty są na dziesiatego i zawsze na czas
Dobry duszek 2016-08-23 16:36:37
Hej, czy firma wam sie sypie? Czy to prawda, że pracownicy produkcji są traktowani jak smiecie? Zbyszku, kierowniku, nie umiesz sobie poradzić? Zostań może przy rybach..
5
calineczka 2016-08-29 10:58:45
Jak to pracownicy traktowani jak smiecie?? przecież to taka rodzinna firma gdzie wszyscy dbają o dobrą atmosfere i przyjazne środowisko pracy... a kierownik produkcji to temat rzeka, niech faktycznie zostanie przy rybach, no i może jeszcze przy okazji przepłucze gardło do tej rybki.
4
Pirat 2016-09-04 16:11:21
Skoro te rozmowy Cie niepokoją, to dobrze
link 2016-09-05 10:39:23
Nie rozumiem twojego rozdrażnienia, czy to czasem nie jest tak że właśnie ludzie tworzą firmę? skoro masz podpowiedź dot. traktowania ludzi na produkcji - uważam, że powinieneś inaczej postawić pytanie. Nie chce mi się wierzyć żeby Dobry duszek ktoś ironicznie napisał o tym że ludzie pracujący na produkcji są niewłaściwie traktowani i że kiero nie potrafi-nie chce zrobić z tym porządku.
r 2016-09-06 15:45:55
Atmosfera jest całkiem dobra, a zobacz, że relacje między pracownikami znacznie się poprawiły. Zastanawia mnie czy taki przedstawiciel ds. telesprzedaży ma szansę na benefity doliczane do podstawy zarobków.
Kornel12 2016-10-26 10:36:43
Mam mieszane uczucia, byłem nie dawno na rozmowie. Co dziwne zaraz po niej dostałem odpowiedz pozytywną. Czytałem wszystkie opinie na tej stronie i wychodzi jak na moje 60/40 więc prawie pół na pół , że jest źle lub dobrze. Czy ktoś wie czy pan Arek jest normalny czy tylko udaję?
Ewenow 2016-10-28 09:22:47
Witam ja dostalem propozycje pracy jako pracownik produkcyjno-magazynowy.Czy ktos moze cos powiedziec na temat pracy na magazynie i jak to jest z premiami.Bardzo prosze o jakies info bo mam tez inna propozycje i chcialbym wybrac lepsza opcje.
ja 2016-10-31 18:33:44
Zarobisz tyle co powiedzieli. Niestety się nadzwigasz, jako nowy zapomnij o pracy na wózku. Twoja praca będzie polegala na przekladaniu kabin z palety na palete, jedna wazy ok 60 kg.
Zostaw swoją opinię o Radaway Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Radaway Sp. z o.o.