brak logo

Insektum-2 F.H.U.

Kraków

Opinie o Insektum-2 F.H.U.

Neox 2013-01-29 10:46:08
Jestem obecnym pracownikiem firmy "Insektum 2" i nie zgadzam się z tym co przeczytałem na tym forum. Zgadzam się z tym, że pani prezes jest bardzo wymagająca i rządzi firmą twardą ręką ale jeżeli sumiennie wykonuje się swoje obowiązki, " nie kradnie", robi prac na boku to można liczyć na szacunek i uznanie pani prezes oraz godziwe wynagrodzenie.
(usunięte przez administratora).Nadmieniam także, że nikt mnie nie zmuszał do napisania tej opinii.
Zadowolony Klient 2013-03-18 23:11:34
Dobry wieczór
Czytam opinie i firmie "Insektum 2" i przecieram oczy ze zdumienia. Nigdy nie byłem i nie jestem pracownikiem tej firmy, a jedynie nie tak dawno korzystałem z usług z zakresu dezynsekcji. Miałem problem z pluskwami i muszę stwierdzić, że usługa została wykonana dobrze i po kilkunastu dniach problem znikł. Mogę polecić tą firmę jako rzetelnego usługodawcę. Co do warunków pracy to nie wiem jak jest i nie wypowiadam się w tej kwestii.
1
zdegustowany 2013-08-12 15:57:17
Wszystkie powyższe opinie są (oprócz tych pozytywnych, zapewne dopisanych przez "panią prezes") w pełni oddają charakter pracy w tej podłej firemce. Nie znajdziesz byłego pracownika/ stażysty, który by miał o niej pozytywne zdanie. Każdego się wykorzystuje do granic za marną pensję, a następnie bez szacunku wyrzuca [usunięte przez moderatora] . P [usunięte przez moderatora] Nie daj się nabrać na puste obietnice i uciekaj zanim przekroczysz próg tego Mordoru.
egzekutor 2013-08-25 22:10:41
Nie rozumiem skoro ktoś jest niezadowolony i nadal pracuje w tej firmie. Jestem osobą postronna i przeglądam różne opinie o pracodawcach i zauwazyłęm, że wszystkie są podobne. Sam prowadze firmę i uwazam, ze jezeli ktoś nie jest zadowolony z pracy i płacy to co tam jeszcze robi? Uważam, że jest to tzw. "bicie piany" . Pracownik jakby zarabiał niewiadomo ile zawsze będzie mu mało. Taka jest moja opinia. Na koniec pragnę dodać, że medal ma dwie strony i dobrze jest poznać opinie pracodawcy.
1
obiektywna 2013-08-26 10:06:20
Ktoś próbuje bronić dobrego imienia firmy..(usunięte przez administratora) Negatywne komentarze nie biorą się z powietrza i w tej firmie na prawdę nie dzieje się dobrze. Bardzo dużo słyszałam na temat tej firmy i nie są to pochlebne opinie. Każdy kto miał kontakt z tą firmą (pracował w tej firmie) w pełni się zgodzi z negatywnymi opiniami powyżej ! Rada : trzymać się najlepiej od tej firmy z daleka !
Ed. 2014-09-26 21:21:29
Do osoby, która umieściła post powyżej. Po pierwsze jest to strona, na której każdy umieszcza opinie zgodne z doświadczeniami z dana firmą, w tym wypadku z Insektum. Nikt się na tą firmę nie uwziął. A jak ludzie mają uraz, to lepiej inne osoby przed tą firmą ostrzec!
3
Neo 2015-08-01 16:51:16
Odpowiedź do Xavi
Firma raczej istnieje bo ostatnio widziałem w telewizji Kraków pracownika tej firmy, który wypowiadał się na temat szczurów w Krakowie. Skoro telewizja robi wywiady z pracownikami tej firmy to chyba są dobrze w tym co robią.
Angelina 2015-08-01 22:51:59
Potwierdzam, że panowie pracujący w firmie Insektum to fachowcy. Miałam problem ze szczurem w domu. Przyjechali , rozłożyli łapki i byli na kazde wezwanie. Po tygodniu nieproszony gość wpadł w sidła. Jestem bardzo zadowolona z prifesjonalizmu tej firmy.
1
jakub 2015-08-11 19:14:50
Miałem styczność z firmą 2 razy od początku 2015 r. za pierwszym razem miałem problem z prusakami i nie dawno po raz drugi bo osy zrobiły sobie gniazdo na balkonie w obu przypadkach panowie wykonujący usługę byli bardzo mili dysponowali sporą wiedzą i przede wszystkim usługę wykonali dyskretnie. POLECAM i Pozdrawiam!
1
zly 2016-01-04 00:03:40
Tu nalezy wpisywac opinie o pracodawcy nie pracownikach i wykonywanych przez nich uslugach. A ludzie pracuja bo zalezy im na pracy. Radzilbym sprawdzic ich warunki zatrudnienia - zazwyczaj nie maja zadnej umowy, albo tzw.umowe szkoleniowa czyli patrz " na czarno". Gdyby nie pracownicy wlascicielka dawno poszlaby z torbami bo ma zerowe pojecie o branzy. Kto sie nie zna uwierzy w jej pseudointeligenckie wywody. A kobieta ma nierowno pod sufitem i lubi bajdurzyc, obiecywac zlote gory tak klientom jak pracownikom. Zreszta czesto oszukuje na srodkach albo kaze zuzywac przeterminowane. Pracowalem tam krotko ale do tej pory ta firma i jej prezeska sa dla mnie przykladem oszustwa, wyzyskiwania i mobingu. Omijac szerokim lukiem!!!
grace 2016-01-08 23:51:22
Czytając powyższe opinie trudno uwierzyć w to co tu piszecie. Opowiem po krótce o mojej "karierze" w tej firmie. Pracowałam w "Insektum -2" w 2015 r. czyli całkiem niedawno. Na początku wysłałam do tej firmy swoje CV jako kandydatki do pracy biurowej. Zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną. Już na miejscu rozmawiali ze mną dwaj panowie, którzy przedstawili się jako zarządzający. Po rozmowie panowie oświadczyli, że rozważa moją kandydaturę i się odezwą. Pomyślałam, że będzie tak jak zawsze czyli bez odzewu. Jakie było moje zdziwienie gdy po kilku dniach do mnie zadzwonili i zaprosili na dzień próbny. W umówionym terminie zgłosiłam się na szkolenie i przez 8 godzin zapoznawałam się ze specyfiką pracy tej firmy. Na koniec dnia jeden z panów zapytał się mnie czy chciałabym pracować w tej firmie na co przystałam. Jakie było moje zdziwienie gdy następnego dnia przyszłam do pracy i dostałam do podpisania umowę o pracę na okres próbny. Podpisałam umowę i zaczęłam prace. Są tu wpisy o jakiejś pani prezes, a ja cały czas jak tam pracowałam miałam kontakt z tymi panami. Raz na tydzień w firmie pojawiała się starsza pani i dopiero później dowiedziałam się, że jest to właścicielka. Jednakże ona nie ingerowała w sprawy firmowe. Pracowałam w tej firmie kilka miesięcy i przez cały czas zarządzali nią Ci dwaj panowie. Współpracowało mi się z nimi dobrze i zapewne dalej bym tam pracowała ale otrzymałam ofertę pracy bliżej swojego miejsca zamieszkania i w swoim zawodzie. Dlatego złożyłam wypowiedzenie. Panowie nie robili mi żadnych problemów z tytułu rezygnacji z pracy. Teraz czytając te wpisy stwierdziłam, że te opinie są krzywdzące w stosunku do osób nią zarządzających. Nie wiem jak było wcześniej, natomiast ja byłam zadowolona z pracy w tej firmie.
aabbcc 2016-01-13 20:33:10
Super. grace , z tego co [ napisałeś] zgadza się jedno ''starsza pani''Bo reszta to czysta fantazja PANA DYREKTORA ,P;no za tą starsza panią to Pani Krysia Ci wygarnie .
Czarek 2016-05-11 20:05:05
ale bywa różnie w sensie że a) Insektum raz umowę da, a raz jej nie da, b) różnie bywa na polskim rynku pracy i może nie każdy daje. :) według mnie w obu przypadkach to słabe, umowa o pracę powinna być oferowana każdemu bez wyjątku i być opcją obligatoryjną.
Zostaw swoją opinię o Insektum-2 F.H.U. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Insektum-2 F.H.U.