brak logo

Zakład Mięsny Zbyszko Zbigniew Kruk

Bedoń Wieś

Opinie o Zakład Mięsny Zbyszko Zbigniew Kruk

terefere 2015-07-24 16:19:42
jeżeli chcecie mieć informacje prawdziwe i z pierwszej ręki, to czytajcie dokumenty wykładane od czasu do czasu na BIP Andrespol.
Obecnie będzie można śledzić nowy wątek( usunięte przez administratora )
obserwator 2015-10-19 02:11:25
jest jeszcze forum o kierownikach zm zbyszko - to nie dziwie sie ze tak jest. cała góra zarabia na"kilku" etatach heh a szef im wierzy.
przechodzien 2015-10-19 02:14:38
1
przechodzien 2015-10-19 13:45:33
Tak zgodzę się -jest lepiej na szmugle - Jak ktoś ma we krwi lewy interes.
To firma gdzie kierownik jest nie do ruszenia. Taki ŁATEK się śmieje że nic mu nie zrobią i jak ma byc dobrze. A pan dyrektor tez ma poważanie, bo dyrektor a nie robol.
Ralf 2015-10-22 18:44:54
Oo dobre Wojtek ma nową ksywkę Łatek dobre dobre
Siemano
KLIENTKA Z żYRARDOWA 2015-10-29 20:41:51
Kupiłam kiełbasę jałowcową. Nie nadaje się do jedzenia. OBRZYDLIWA. Nie ma w tej kiełbasie ŚLADU JAŁOWCA ani w zapachu ani w smaku.Obrzydliwość.
3
zib 2015-11-06 16:00:16
To nie mogła być nasza kiełbasa,napewno kupiona w innym sklepie.
klient z Żerardowa 2015-11-06 16:03:43
Ja Piwną kupiłem,i też nie ma w tej kiełbasie ani zapachu ani smaku piwa.
4
Aluś 2015-12-19 22:14:38
Ile na dzien w tym zakładzie zabijają bydła i trzody ?? ubojowcy pracują tylko na 1 zmiane czy są 2 zmiany ??
bzbz 2016-01-15 16:30:01
Jeśli jesteś silny,niezbyt rozgarnięty,lubisz strzelić z ucha,czasem sie napić w pracy,i nie masz własnego zdania-to zrobisz tam kariere.
1
KASIA 2016-01-17 23:33:32
JESTEM ,PRZEPRASZAM BYŁAM STAŁĄ KLIENTKĄ SKLEPU W ŁOWICZU OBOK RYBNEGO ,KUPOWAŁAM CO TYDZIEŃ DUŻE ZAKUPY ALE TO CO MNIE SPOTKAŁO NIE MIEŚCI MI SIĘ W GŁOWIE PANI BYŁA TAK NIEUPRZEJMA A WĘDLINA NIE NADAWAŁA SIĘ DO SPOŻYCIA NO CÓŻ NA PEWNO JUŻ NIC TAM NIE KUPIĘ PANI JAK MA PROBLEMY TO NIECH IDZIE NA ZWOLNIENIE A NIE DO LUDZI PS. Z DAWNĄ ZAŁOGĄ NIGDY NIE BYŁO TAKICH PROBLEMÓW
Bedoń 2016-01-21 11:24:28
! Siema Cześć i Czołem Ejo :) MAM PYTANKO
Pracował ktoś albo nadal pracuje w
Centrum Sportowo-Rekreacyjne "ZBYSZKO
jako Stajenny/Pomocnik
MOŻE KTOS PODZIELIĆ SIĘ opinią jak tam się pracuje jakie zarobki jaka atmosfera jacy ludzie tam są jaki jest szef Zbyszko albo kierownicy itp
6
niki 236 2016-01-26 21:41:14
ha ha ha źal naprawdę>>>>>>>>>
1
Bedoń 2016-01-27 10:34:40
Bardzo mi na tym zależy :)
Co w tym dziwnego niki 236 uwielbiam zwierzęta a zwłaszcza konie i chciałbym pracować jako ★ Stajenny/Pomocnik/Gospodarczy/Opiekun Zwierząt ★
1
Malina 2016-02-08 17:48:20
ZGIERZ. Sklep ulica Armii Krajowej. PERSONEL na piątkę, Ania uśmiechnięta.
Mięso świeżutkie. Jestem seniorem KRÓLU złoty kupowałem parówki przypominały
mnie smaki z dzieciństwa. Tzw. serdelki. Obrosłeś w piórka obecne mają wysuszony flak. Mój pies ma zęby i ma problemy.
1
.... 2016-02-10 20:05:59
ZM Zbyszko to już nie ta sama firma co 10 lat temu, jakość mięsa jak i jego cena to jeden wielki żart. No ale cóż tak to jest jak się zatrudnia byle jakich dyrektorów, którzy są mądrzejsi jeden od drugiego, jeszcze trochę a Pan Zbyszko będzie sam zajadał się jego rarytasami, mytymi, klejącymi, a później będzie przepijał woda która płynie w pętkach jego kiełbasy. Proszę zapamiętać jedno,,ryba zawsze psuje się od głowy¨, tak samo jest z pana biznesem, to nie wina ekspedientek ze źle handlują to wina Pana pazi czyt.dyrekcji, kierowników oraz produkcji. Proszę zapamiętać ze ludzie to nie świnie i nie będą zajadali się Pana pasza. To już nie te czasy kiedy to ZM Zbyszko było liderem na rynku wędliniarskim. Nikomu nie polecam zakupów, a ty bardziej pracy, chyba ze ktoś lubi jak wypłatę dostaje w 5 częściach, bądź lubi pracować na 2 kontrakty jeden umowa o prace druga o dzieło. Za te same pieniądze można pracować 8 godzin nie 12. Jeżeli ktoś przeżył w tej firmie ponad 10 lat to chciałbym pogratulować, wytrwałości, zdrowia, i mam nadzieje ze dożyjecie w jednej całości do emerytury. A dla wszystkich SRYREKTOROW I KIEROWNIKÓW z zakładu pamiętajcie karma wraca jak bumerang, i to ze zniszczycie pracowników to nie świadczy o waszej wyższości lecz o waszym wykształceniu i dyplomacji, bo na 30 dyrektorów 29 pominęło się z powołaniem.
10
ja 2016-02-14 19:25:26
Teraz Pan Kruk będzie miał dyrektora z prawdziwego zdarzenia.Zobaczycie.Niesamowity fachowiec.Wiem coś o tym.
7
Misio 2016-02-16 11:43:10
Tego co się orientuję w tej firmie były w kilku a nawet chyba kilkunastu dyrektorów To i temu życzę powodzenia i dużo zdrówka A poza tym ty pod nickiem ja chyba wysoko siedzisz Skoro masz tak pewne informacje co do następnego nowego dyrektora Tobie też życzę powodzenia i dużo zdrówka Pozdrawiam
2
Nowy 2016-02-28 15:01:55
Powie mi ktoś jakie sawki są za ubój ?? ile za sztuke i ile czego schodzi dziennie ??
Rudy 2016-03-01 20:20:15
Hahahahahahaha;-) ubawiłeś mnie...;-)
Nowy 2016-03-03 16:27:03
widze nic prawdy sie tu nie dowiem ...
była klientka 2016-03-07 12:24:56
"GALERIA MIĘS i WĘDLIN"????? O różnych galeriach słyszałam, ale o mięsnych nie słyszałam. Na stoisku z mięsem Pan Marek - Super sprzedawca. Stoisko z wędlinami, Pani Iwona sprzedaje tłustą kiełbasę żywiecką i kiełbasę parówkową w sztucznym flaku. Pozdrawiam sprzedających. Czekam z niecierpliwością na poprawę wyrobów wędliniarskich.
.... 2016-03-07 16:44:57
a w czym bys kobito chciała parówke ?? we flaku zwyklym ?? zastanów sie kobito o czym Ty mówisz a jak o Galerii mies nie słyszałaś to poczytaj na ten temat na internecie .. i nie wypisuj głupot na kogos ..
oooo 2016-03-07 21:11:10
Chodziło o parówkową.Parówkowa powinna być w jelicie naturalnym.
ciekawy 2016-03-16 16:25:01
A jakie przepisy?
stary 2016-03-20 09:14:31
A może im chodzi o receptury tylko mylą pojęcia.Hi Hi.
stary 2016-03-24 08:39:22
Ledwo co dyszą Krzychu.
kierowca tira 2016-03-28 21:52:34
nie wierze że jest aż tak źle jak piszesz stary
za mocny jest
miki 2016-04-01 13:32:11
W sklepie na Placu Barlickiego w Łodzi po raz kolejny "pomylili" schab z karczkiem. Kupiłam karczek - ponad 2 kg po 13,80 zł za kilogram a mam policzony schab po 14,80 zł za kilogram. Niestety zobaczyłam dopiero w domu i nie wracałam. W grudniu też miałam pomyłkę w asortymencie wołowiny. Sprzedawcy dorabiają w ten sposób do pensji? To były moje ostatnie zakupy na tym stoisku.
psiara 2016-04-20 22:27:46
od jakiegoś czasu zakłady te specjalizują się w produkcji karmy dla psów..... wiecie dlaczego ???
Kierowca 2016-04-28 21:00:19
bo zamiast utylizować to nie lepiej przetwarzać i mieć z tego zysk ??
Ciekawy 2016-05-11 20:53:40
A co sądzicie o nowym dyrektorze produkcji Panu Maćku?Dla mnie ok.Chyba o takiego człowieka nam chodziło.
3
Abc 2016-05-20 21:24:11
Żeczywiście.Najlepszy z dotychczasowych.Tylko żeby się utrzymał to będzie dobrze.Fachura jest niezły.
5
tytus 2016-05-30 19:40:55
To śpiewałem Ja-Jarząbek.:)
RM II 2016-07-15 11:55:08
Mało tego. Kupowałem w Zbyszko Żyrardów kilka pętek kiełbas. A z innego pętka chciałem 10dkg.
Nie można ! Tylko całe pętko. Inaczej nie ma ! Paszoł won ! Bo podobno się nie sprzeda ?! Jak powiedziałem, że forma handlu tej firmy była dobra ale za głębokiego socjalizmu to dopiero mi się dostało. Co najmniej jakbym ukradł im pół sklepu. Troszkę mnie to zbulwersowało, tym bardziej, że
klientem byłem od lat. Muszę to puścić w net gdzie tylko się da z serią mailową w Polskę.
1
nina 2016-07-28 10:23:07
Praca ok szef ok ale atmosfera stworzona przez ludzi do tyłka najgorsi ludzie to te młode szczury co nie mają pojęcia o robocie a się wywyższają np. na magazynie pan Kubuś wszyscy dla niego to debile włącznie z szefem tylko on dobrze robi szczuje jednego na drugiego a sam robi przekręty nawet swoją przełożoną wykończył podkładając jej świnie tylko chodzi i opowiada co się dzieje na zebraniach jak szef wyzywa kierowniczki jak się popluł takiego czegoś się nie wynosi jeżeli jest się na poziomie a nie cukruje szefowi a za plecami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabia już nawet ukraińcy niechcą z nim pracować reszta kierowników w miare przyzwoita jeszcze pani Justyna ma stany przedmiesiączkowe
3
nina 2016-07-28 10:24:37
Praca ok szef ok ale atmosfera stworzona przez ludzi do tyłka najgorsi ludzie to te młode szczury co nie mają pojęcia o robocie a się wywyższają np. na magazynie pan Kubuś wszyscy dla niego to debile włącznie z szefem tylko on dobrze robi szczuje jednego na drugiego a sam robi przekręty nawet swoją przełożoną wykończył podkładając jej świnie tylko chodzi i opowiada co się dzieje na zebraniach jak szef wyzywa kierowniczki jak się popluł takiego czegoś się nie wynosi jeżeli jest się na poziomie a nie cukruje szefowi a za plecami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabia już nawet ukraińcy niechcą z nim pracować reszta kierowników w miare przyzwoita jeszcze pani Justyna ma stany przedmiesiączkowe
1
nina 2016-07-28 14:45:05
Co wiem to około 2.500 zł na ręke
nina 2016-07-28 14:46:07
Co wiem to około 2.500 zł na ręke
nina 2016-07-29 09:01:06
Jeżeli za tyle pracujesz to jesteś dobry fachowiec i zajebisty pracownik albo nisko się cenisz
Myk 2016-08-10 05:51:34
Ostatnimi czasy coraz częściej trafia się mięso z knura. Kiedyś zdarzało się to bardzo rzadko teraz bardzo często. Sprawa dotyczy sklepu w Łodzi przy ulicy Skrzetuskiego obok Biedronki. Moja cierpliwość się skończyła. Sprawę zgłaszam do sanepidu i nadzoru weterynarii. Jeśli to nie pomoże zainteresuje tym media. Cholerni oszuści!
1
??? 2016-08-24 00:17:21
ile sie zarabia jako kierowca wożący knury i byki ? podobajom mi sie wasze auta
Igor 2016-10-08 18:28:06
Ale numer.Dareczek odszedł.Szkoda człowieka.A taki był dobry milusi.Ciekawe dlaczego.Ludzie różnie gadają.Ja go tam nie żałuję.
Obcy 2016-10-08 19:36:36
Ciekawe gdzie teraz poszedł do pracy?
3 2016-10-08 19:52:29
@mo że ja wiesz co obawiam się ze na chwilę obecną oni po prostu nie mają żadnych ofert pracy niestety
klient 2016-11-04 16:25:14
jak tak to przestaje tam kupować
3
natasza:) 2016-11-04 19:32:12
Zbyszko zamiast zająć sie poprawa jakości swoich wędlin to woli zajmować się sprzedażą produktów z innych firm które odbiegaja od ich wyrobów i nie maja nic wspólnego .a ich własne wyroby są coraz gorszej jakosci a ceny sa po prostu wzięte z kosmosu.
1
Xyz 2016-11-10 21:50:23
A ja tam widzę ogromną poprawę jakości wędlin.Mnie smakują i nie pisz głupot.
2
Masza 2016-11-22 11:30:03
Mój brat teraz tam pracuje. I za 16 godzin pracy dostaw 80 złotych.
wladymir 2016-11-23 21:31:34
eto mnogo diengow , haroszyj pan , mogu diełat u niewo ?
Zostaw swoją opinię o Zakład Mięsny Zbyszko Zbigniew Kruk - Bedoń Wieś
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Mięsny Zbyszko Zbigniew Kruk