brak logo

Extrudan Sp. z o.o.

Zakrzewo

Opinie o Extrudan Sp. z o.o.

pracownik 2013-02-22 10:55
Powiem tak robilam tam przez pół roku jakoś, nigdy nikomu nawet najwiekszemu wrogowi nie rzyczyłabym takiej pracy!!!!!!!!! [usunięte przez moderatora] , trzeba wyrobic norme tylko jak ja wyrobic jak nie ma towaru "węza", a pozniej brygadzistka drze [usunięte przez moderatora] , i do tego ta fałszywa [usunięte przez moderatora] .. praca za GROSZE..[usunięte przez moderatora] .. tymbardziej latem, gdzie na hali bylo po 37 stopni, i pracownice słabły a biurowi mieli to gdzies, poprostu porazka, w ogole nie zgodne z zasadami bhp, powinni zamknac ta bude jak najszybciej!!!
1
zdziwiona 2013-06-18 21:21
[usunięte przez moderatora] ,ja pracuje tam 5 lat i brygadzistka nie darla [usunięte przez moderatora] ,przynajmniej ja nie slyszalam.Moze latem jest goraco ale czesto na produkcji tak jest.Co do zarobkow to faktycznie troche za niskie.Ogolnie praca nie jest taka zla.Wole tu,niz w Biedronce:)
3
haaaa 2014-02-20 09:39
ta firma to jedna wielka porażka!! zarobki haaa czysta podstawa żadnej premi nic a wymagaja Bóg wie czego od Cb jak nawet zmotywować ludzi nie potrafią a nasza tzw szefowa p MONIKA Ł!!! zajmuje sie słuchaniem plotek niż praca!księgowe tna po wszystkim mieliśmy kiedyś tzw starzowe to nawet o nam zabrali bo niby zamówien nie ma a na kamery i nowe osoby maja pieniadze żenada życze im jak najgorzej.. na miejscu extrudanu wczesniej była szklarnia gratuluje inteligencji!!!
2
baa 2014-02-23 21:00
Potwierdzam trzymać sie jak najdalej firma kierowana przez osoby niekompetentne.(usunięte przez administratora)
2
nikt 2014-03-03 11:39
żadnych premi motywacji do pracy wiec niech sie nie dziwią że nie robi sie normy bo po co!!!!! a powie ci jeszcze ze na twoje miejsce jest 10 innych hmm gdy przeczytaja takie opinie to nikogo nie bd mieli!!!! (usunięte przez administratora)
1
nigdywiecej 2014-03-04 11:24
popieram pensja od lat taka sama, zero czegokolwiek, szczerze wole zapiepszac za uczciwe pieniadze niz siedziec tam za grosze..(usunięte przez administratora) NIE POLECAM NIKOMU sami sobie zasłużyli na taka renomę
x 2014-03-06 22:27
Po przeczytaniu tak niedorzecznych opinii na temat Extrudanu nie pozostaje mi nic innego jak tylko publicznie im zaprzeczyć!!!Pracuję tu od paru dobrych lat i jestem zadowolona .Ludzie mili,atmosfera pracy także . Jeśli chodzi o Szefową jest ona osobą,która potrafi pomóc ,doradzić i kompetentnie zadbać o dobro pracownika.A ci, którym jest tu tak bardzo żle niech zmienią pracę -w końcu nikt tu nikogo na siłę nie trzyma.
y 2014-03-06 22:33
Ja Tobie gratuluję inteligencji-STAŻOWE, w języku polskim piszemy przez Ż
2
kuli 2014-03-09 14:50
Do x.Jesteś jedyną osoba zadowolona z pracy w tej firmie .pewnie masz tam ciepła posadke tzw.elita ci mają dobrze reszta pracowników to tania siłą roboczą i proszę nie wprowadzać ludzi w błąd.
ja 2014-03-09 17:28
Wreszcie ktoś napisał normalną opinię,zgadzam się z nią w całości.Co prawda zarobki są kiepskie ,ale atmosfera fajna i warunki pracy też dobre .Pracowałam już w innych firmach i uwierzcie mi może być dużo gorzej,a te negatywne opinie to chyba od tych które mają wielkie wymagania od wszystkich a nie od siebie
1
szukajaca 2014-03-10 23:28
tak czy siak wiochą zalatuje porazka ta firma a juz chciałam tam papiery złozyc
dziekuje za opinie :)
wx 2014-03-17 19:28
witam,też tam pracowałam jakieś 2.5 roku temu,masakra gorszej pracy nie miałam.Zwykły wyzysk ludzi.Brygadzistka traktuje innych z góry i zgrywa nie wiadomo kogo.Środki medyczne w szklarni!!!PORAŻKA
1
anty analfabeci 2014-03-22 00:58
do Pani zdziwionej ,zanim napiszesz opinie to słownik przestudiuj
bo byki walisz jak mało kto!!:D
anty analfabeci 2014-03-22 01:07
cofam nie pani zdziwiona a przcownik:-)
i 2014-03-23 19:14
W Extrudanie nawet papierów nie trzeba składać.Masowo zwalniają bo brygadzistka układy ma z szefową i masowo przyjmują.Kogokolwiek.NIE idzcie tam bo naprawdę będziecie żałowały!!!!!!!!!!
m 2014-03-30 16:37
Nie polecam tej pracy nikomu. Coraz gorsze warunki pracy. Firma o sterylnych warunkach, a kurzu pełno(usunięte przez administratora)NIE POLECAM NIKOMU!
1
j 2014-05-15 22:23
Nie składajcie tam papierów!(usunięte przez administratora) Dobrze, że tam już nie pracuję.
2
b 2014-12-11 21:27
Na szczęście odeszłam z tej firmy. Odpoczywam fizycznie, jak i psychicznie. Z tego co słyszę, to zamiast lepiej jest coraz gorzej i tym bardziej nie żałuję swojej decyzji. Żenujące jest to co się tam dzieje. Także Cisz, jak chcesz znaleźć dobrą pracę, to z dala od tej firmy.
obserwatorka 2015-01-29 21:29
witam wszystkich sytuacja wygląda nastepująco elita smietanka towarzyska tylko plotkuje wszystko więdzą najlepiej.reszt pracowników są jak mróweczki tylko zapier...dalać każą,operatorzy maszyn?-pożal sie boże nic nie potrawią żal.tylko jedna osoba to pan S która jest kompetentna. Panie z elity ? szkoda sie wypowiadać
jedyna osoba w tej firmie która jest ok to Pani M. szefowa -jedyna osoba która zrozumie porozmawia i znajdzie konsensus.także na tyle pozdrawiam zołze M.Ł. ogólnie nie polecam ale jak ktos chce dostać szkołe życia to zapraszam do tej firmy .pozdrawiam serdecznie
3
Pracownica produkcji 2015-07-06 14:48
Tragedia !!!! Inspekcja pracy zamknie tę budę jak tylko wpadnie na jeden dzień , temperatura latem przekracza 30 stopni C, trzeba kleić na trujący klej końcówki węża, bardzo śmierdzi!!! Warunki pracy i płacy ( najniższa krajowa) fatalne! Ludzie, uciekajcie wszędzie tylko nie do Zakrzewskiego Kombinatu Wyzysku!!! Współczuję niewolnicom ( facetów jakoś tam mało) które godzą się na takie warunki......
1
pojs 2016-05-13 15:16
Zasady zatrudnienia @alad są proste i są one wszystkie zawarte w umowie o pracę. Dlatego właśnie warto jest ją przeczytać zanim podpisze się umowę. Na pewno na tym się nie straci. A fakt, że jest umowa o pracę, na pewno pozytywnie wpływa na pracę w firmie
1
nikii 2016-10-27 12:55
jak tam jest teraz? bo dawno nikt sie nie wypowiadal, czyzby zmiany na lepsze?
były pracownik 2017-01-19 16:28
Firma dno, najniższa krajowa, ludzi traktuja jak scierwo,kadra zarządzająca po podstawówce nie wszyscy !Rozpisywanie produkcji na kartkach jak za PrL.Nie polecam nikomu tej szklarni i tej pseudo szefowa produkcji która Pana boga za pięty chwyciła , jak dadą podwyżke 100 zł to myślą że grubo a to smiech na na sali. Nie polecam tam można się tylko uwstecznić!!!!!!!!!!
Joanna 2017-04-13 10:07
@były pracownik o jakim traktowaniu pracowników wspominasz? Czy masz na myśli jakieś konkretne sytuacje?
Maciej 2017-06-19 10:55
Witam, poszukuję pracy i fabryka jest dość blisko mojego miejsca zamieszkania. Czy ktoś może mi powiedzieć, w jakich godzinach pracujecie? System dwuzmianowy więc pewnie 6-18, 18-6?
Zostaw swoją opinię o Extrudan Sp. z o.o. - Zakrzewo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Extrudan Sp. z o.o.