Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Alfa Poland Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Alfa Poland Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Hellcat - 2013-12-08 23:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Generalnie firma jest stabilna, polecam ja glownie młodym osoba które dopiero zaczynają karierę zawodowa. Można się wiele nauczyć niemniej jednak na duże zarobki bez dużych nadgodzin niema co liczyc. W firmie niegdyś panowala atmosfera rodzinna jednak ostatnimi czasy probuje się tam wykazac nowy kierownik dlatego atmosfera nie jest zbyt ciekawa... Polecam firme ambitnym osobom ponieważ tak jak wspominałem wczesnej można zdobyc doświadczenie które w dzisiejszych czasach jest brane pod uwagę jako pierwsze.Dodatkowym celem jaki można zdobyc jest nauka jezyka wloskiego który akurat w tej firmie się przydaje. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-02-05 14:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda tam praca kierowcy w zaopatrzeniu ?
zdjecie uzytkownika
baśka - 2014-03-03 21:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy są tam jakieś przyjęcia, jeśli tak to jak starać się o pracę? (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Ziomek - 2014-03-04 12:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma dość ciekawa, co do atmosfery tworzą ją przede wszystkim pracownicy. Jak wszędzie są i solidni i obiboki, stąd kwasy. Jeśli stanowisko nie wymaga wielu umiejętności trudno o kokosy.
Co do zarobków, na początku rzadko gdzie dostaje człowiek godziwy pieniądz, ale kto jest solidnym pracownikiem i się wykazuje jest doceniany.
zdjecie uzytkownika
aras350 - 2014-03-06 12:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miałem jakiś czas temu okazję pracować w/w firmie.moja opinia:( usunięte przez administratora ).jest brak organizacji,zamieszanie,stawki niesą wysokie,a nadgodziny i weekendy trzeba robić i nikt cię nie pyta,czy możesz zostać dlużej lub czy np.niemasz już planów na niedzielę.atmosfera jest nie fajna i raczej nikt nie słyszy słów w stylu dobra robota.....nieplecam
zdjecie uzytkownika
DarthVader - 2014-05-06 14:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma tam ciepłych posadek, za solidną pracę można dobrze zarobić, ale niestety trzeba być bardzo dyspozycyjnym.
zdjecie uzytkownika
DarthVader - 2014-05-06 14:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma tam ciepłych posadek, za solidną pracę można dobrze zarobić, ale niestety trzeba być bardzo dyspozycyjnym.
zdjecie uzytkownika
tr - 2014-11-18 22:34:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile na reke nowemu daja
zdjecie uzytkownika
melo - 2014-12-16 13:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pięćset złotych polskich
zdjecie uzytkownika
bylypracownik - 2015-02-09 21:02:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra atmosfera, Dużo ciekawej pracy. Firma z przyszłością.
zdjecie uzytkownika
bylypracownik100 - 2015-03-11 18:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba firma z przeszłością baranie. Gdybys tam dalej pracowal to bys tak nie pisal wiec zly nick dobrales! A jesli pracujesz juz 2 lata to zostal ci jeszcze rok bo taka tam srednia jest;)
zdjecie uzytkownika
Checck my nick - 2015-04-05 23:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jak firma miałem przyjemność tam pracować na dosyć fajnym stanowisku lecz mało opłacalnym.Szef ma dosyć duże pojęcie o dżwigach, to jest fajny gość tyle że zgrywa strasznego sk.......a. Niemniej jednak wypłaty są co do grosza to uczciwy gość ale znam też ceny usług, które przewyższają twoją wypłatę i to o kilka msc za jedną usługę. Tak czy inaczej miło wspominam ten bajzel;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alfa Poland Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Alfa Poland Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert