brak logo

ALFA POLAND SP. Z O.O.

Bielsko-Biała

Opinie o ALFA POLAND SP. Z O.O.

Hellcat 2013-12-08 23:17:45
Generalnie firma jest stabilna, polecam ja glownie młodym osoba które dopiero zaczynają karierę zawodowa. Można się wiele nauczyć niemniej jednak na duże zarobki bez dużych nadgodzin niema co liczyc. W firmie niegdyś panowala atmosfera rodzinna jednak ostatnimi czasy probuje się tam wykazac nowy kierownik dlatego atmosfera nie jest zbyt ciekawa... Polecam firme ambitnym osobom ponieważ tak jak wspominałem wczesnej można zdobyc doświadczenie które w dzisiejszych czasach jest brane pod uwagę jako pierwsze.Dodatkowym celem jaki można zdobyc jest nauka jezyka wloskiego który akurat w tej firmie się przydaje. Pozdrawiam
1
xxx 2014-02-05 14:55:51
A jak wygląda tam praca kierowcy w zaopatrzeniu ?
baśka 2014-03-03 21:36:24
czy są tam jakieś przyjęcia, jeśli tak to jak starać się o pracę? (usunięte przez administratora)
Ziomek 2014-03-04 12:40:37
Firma dość ciekawa, co do atmosfery tworzą ją przede wszystkim pracownicy. Jak wszędzie są i solidni i obiboki, stąd kwasy. Jeśli stanowisko nie wymaga wielu umiejętności trudno o kokosy.
Co do zarobków, na początku rzadko gdzie dostaje człowiek godziwy pieniądz, ale kto jest solidnym pracownikiem i się wykazuje jest doceniany.
aras350 2014-03-06 12:00:25
miałem jakiś czas temu okazję pracować w/w firmie.moja opinia:( usunięte przez administratora ).jest brak organizacji,zamieszanie,stawki niesą wysokie,a nadgodziny i weekendy trzeba robić i nikt cię nie pyta,czy możesz zostać dlużej lub czy np.niemasz już planów na niedzielę.atmosfera jest nie fajna i raczej nikt nie słyszy słów w stylu dobra robota.....nieplecam
DarthVader 2014-05-06 14:24:42
Nie ma tam ciepłych posadek, za solidną pracę można dobrze zarobić, ale niestety trzeba być bardzo dyspozycyjnym.
DarthVader 2014-05-06 14:25:04
Nie ma tam ciepłych posadek, za solidną pracę można dobrze zarobić, ale niestety trzeba być bardzo dyspozycyjnym.
tr 2014-11-18 22:34:03
Ile na reke nowemu daja
melo 2014-12-16 13:17:52
Pięćset złotych polskich
1
bylypracownik 2015-02-09 21:02:30
Dobra atmosfera, Dużo ciekawej pracy. Firma z przyszłością.
bylypracownik100 2015-03-11 18:54:23
Chyba firma z przeszłością baranie. Gdybys tam dalej pracowal to bys tak nie pisal wiec zly nick dobrales! A jesli pracujesz juz 2 lata to zostal ci jeszcze rok bo taka tam srednia jest;)
Checck my nick 2015-04-05 23:44:14
Firma jak firma miałem przyjemność tam pracować na dosyć fajnym stanowisku lecz mało opłacalnym.Szef ma dosyć duże pojęcie o dżwigach, to jest fajny gość tyle że zgrywa strasznego sk.......a. Niemniej jednak wypłaty są co do grosza to uczciwy gość ale znam też ceny usług, które przewyższają twoją wypłatę i to o kilka msc za jedną usługę. Tak czy inaczej miło wspominam ten bajzel;)
1
Mirek 2015-07-06 15:56:59
Kierowca, ma prawa szeryfa drogowego.
Erneścik 2015-07-09 23:07:57
@Checck my nick, dziękuję za Twój komentarz, bo dał mi sporo do myślenia.. Zastanawiam się nad podjęciem pracy w tej firmie, ale niestety mam niewielką wiedzę na temat jej działania. Mówisz o niskich zarobkach w stosunku do pracy. Chodzi o konkretne stanowisko, czy to norma w całej firmie.. Daj znać jeśli możesz
ado 2016-04-06 08:22:41
czytam te komentarze ale teraz zobaczyłem, że zostały dodane mega dawno a chciałem zorientować się jak jest bo szukają teraz elektryka..chyba nie ma co się tym sugerować ale jeśli jest tutaj ktoś z aktualnym pracowników, proszę o odzew :)
aldo 2016-05-12 18:40:27
Na tą chwilę @ado poszukują zarówno elektryków jak i samych konstruktorów, na ich stronie są oferty pracy
Zostaw swoją opinię o ALFA POLAND SP. Z O.O. - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ALFA POLAND SP. Z O.O.