brak logo

Kantori Karol Grobelniak

Radomsko

Opinie o Kantori Karol Grobelniak

Zeja 2012-02-18 21:48:14
NIE polecam firmy. Wolno, niesłownie i bardzo drogo!!!
gosia 2013-01-11 21:56:52
niesolidnie, nietrwale, meble się rozlatują, katastrofa, fornir tak cienki, że widac każdą rysę...
Monika 2014-01-28 07:07:39
UWAGA!!!! (usunięte przez administratora)Nie dotrzymuje terminów u klientów!
Marcin 2014-02-11 16:07:16
Ja jestem bardzo zadowolony . Wszystko poszło zgodnie z ustaleniami.Meble służą
mi już drugi rok .polecam
olek 2014-03-21 13:47:47
Jako architekci mamy inne doświadczenia z tym człowiekiem. Meble porysowane w pierwszym miesiącu, zamontowane wypaczone drzwi, brak umiejętności dobrania koloru do płytek łazienkowych oraz dopasowania zabudowy przy ścianach. Dla przeciętnego klienta ten człowiekiem ma po prostu za słabe umiejętności. Dodatkowo nie dotrzymuje terminów, przekłada po 15 razy, tłumaczenia - szpital, zepsuty samochód, skaleczona ręka to standard.(usunięte przez administratora)
juz nie zainteresowany 2015-03-25 12:05:12
Gość szuka obecnie pracowników. Bardzo ładnie nawija przez tel. Z praca u niego radze uważać w ubiegłym roku komornik chciał mu zlicytować cały majątek, widocznie miał długi w hurtowniach, bankach itp. Więc z wypłatami może być różnie. Radzę go omijać szerokim łukiem.
1
Mario4 2016-02-03 17:50:36
Ja pracuję w tej firmie już drugi rok ze świecą szukać takiego pracodawcy,przypuszczam kolego że jesteś jednym z tych odrzuconych w drodze selekcji co wszystko umieją a nie potrafią młotka w rękę wziąć albo przed pracą wzmacniają się dwusetką orzechówki.Co z ciebie za fachowiec jak w Radomsku tyle ofert a ty ciągle pracy szukasz.Najlepiej to wszystkich oczernić zacznij może od siebie
Kaczmarek Rafał 2016-06-16 11:33:22
Jestem klientem. Karol robił Nam kuchnię i nie tylko. Kuchnia była robiona kilka lat temu i z tego co wiem, Karol jako nieliczny używał do frontów lakieru, gdzie można walić w te meble i nic. Obecnie się robi taki badziew, że przy montażu już są rysy. Oczywiście wszystkich nie mierze jedną miarą i na pewno są w Radomsku prawdziwi fachowcy, jednak wydaje opinie na moich doświadczeniach. Jak ktoś jest niezadowolony, to dlaczego nie podpisuje się imieniem i nazwiskiem. W takim przypadku można się odnieść do zarzutów.Z meblami jest tak jak z wszystkim: obiad za 8 zł oraz za 150.
Adam 2016-07-07 18:02:53
@Kaczmarek Rafał czyli kuchnia nadal jest w dobrym stanie?
Zostaw swoją opinię o Kantori Karol Grobelniak - Radomsko
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kantori Karol Grobelniak