brak logo

Metebo Sp. z o.o.

Sosnowiec

Opinie o Metebo Sp. z o.o.

oko maroko 2012-11-17 12:23:06
hej
pilnie potzrebuje odpowiedzi
w jaki sposób Metebo zamykalo swoje sklepy? na co zwrocic szczególna uwage?
pracownica 2012-11-18 19:35:09
jesli nie bedziesz dostawała towaru przez jakis czas...albo dostaniesz stary towar to uciekaj jak najszybciej
eks pracownica 2012-11-23 19:12:47
pod młotek ida kolejne sklepy np. Szczecin, Kalisz itp. na niektórych znów jest zmiana firmy. Niezły interes na upadłosci zrobią kosztem oczywiście pracowników....
WOW 2012-11-27 22:01:32
Tak Kalisz padł...wlazł komornik...I nie tylko w Kaliszu.. A tam gdzie im się dało zmienili nazwę na Batavia.. Myślą że znowu im się uda? oby wreszcie ktoś się tym zajął bo ileż można... zmieniaja wlaścicieli..robią przekret za przkretem..nie placą za towar..potem towar z odzysku sobie kupuja... nie placą czynszów.. z dnia na dzien wywalają człowieka.. i wiele innych rzeczy... ściemniają prosto w żywe oczy..
eks pracownica 2012-11-29 15:17:32
Też mam taką nadzieje. Batavia...podobno jest juz kolejna spółka Forteca ciekawe co dalej :)
doprogramu 2012-12-04 13:45:39
Zostałeś oszukany przez spółkę Big Sport, Big Sport Metebo, Metebo Sport? Byłeś klientem lub pracownikiem? Napisz do nas! e-mail: uwaga.tv@onet.pl
eks pracownica 2012-12-05 19:15:52
proszę podac nazwę programu do którego zbierane sa materiały i która telewizja, gdyz program UWAGA ma inny email
doprogramu 2012-12-07 18:18:39
Do proramu "Uwaga"
beybe 2012-12-21 08:24:47
były pracownik - 2012-12-19 14:37:14

Witam, ja też tam pracowałam i milo wspominam tylko moich współpracowników bo są to naprawdę zajebiści ludzie no i zarobki bo nie ma co ukrywać byly wysokie. Jeżeli chodzi o pracodawce to moim zdaniem zatrudniał u siebie w biurze niewłaściwe osoby. Grzesiek jego "prawa" ręka to kompletny idiota jak się denerwował to strasznie się pocił, pewnie pracownicy to pamiętają. Na niczym się nie znał. Paweł jego brat fajny nigdy nie miałam z nim problemów, zawsze jak mógł to pomagał. Ania hmmmm tak tępa laska nie powinna pracować w takiej filmie. Mirek ciężko mi go opisać bo czasami miałam wrażenie, że on robił wszystko aby firma upadła. A tak apropo Panie Elczewski co z moją wypłatą na którą czekam prawie dwa lata? A i zapomniałam o najwiękrzej gwiaździe Małgorzatce, idiotka która nie zna się nad tym co robi w sumie to sie nie dziwię, że bankrutują zatrudniając taką ekipę. A nie wiem czy to ważne i czy się komuś przyda ale przed tym jak Grzesiek zabrał z naszego sklepu komputer skopiowałam cały dysk także mam od chuj.. dowodów na ich ciemne interersy. Także Panie Elczewski proszę się zastanowić nad tym jak Pan traktuje innych bo nigdy nie wiadomo co się w życiu zdarzy i czy Pan nie będzie na Naszym miejscu!
Zgadzam się z Tobą w 100% co do Ani i Gosi.Dziewczyny w magazynach bałagan,że poezja a potem,że są braki. Jeśli masz skopiowany dysk to czemu nic z tym nie robisz?
była pracownica 2012-12-22 12:25:09
Nic z tym nie robie bo w swojej sprawie i tak już nic nie załatwie bo wszystko przejął syndyk. Napisałam to po to żeby pomóc komuś i jeżeli ktoś będzie potrzebowal dowodów to z chęcią mu je udostępnie.
DonJuanDeMarco 2012-12-24 18:50:26
były pracownik - 2012-12-19 14:37:14

Witam, ja też tam pracowałam i milo wspominam tylko moich współpracowników bo są to naprawdę zajebiści ludzie no i zarobki bo nie ma co ukrywać byly wysokie. Jeżeli chodzi o pracodawce to moim zdaniem zatrudniał u siebie w biurze niewłaściwe osoby. Grzesiek jego "prawa" ręka to kompletny idiota jak się denerwował to strasznie się pocił, pewnie pracownicy to pamiętają. Na niczym się nie znał. Paweł jego brat fajny nigdy nie miałam z nim problemów, zawsze jak mógł to pomagał. Ania hmmmm tak tępa laska nie powinna pracować w takiej filmie. Mirek ciężko mi go opisać bo czasami miałam wrażenie, że on robił wszystko aby firma upadła. A tak apropo Panie Elczewski co z moją wypłatą na którą czekam prawie dwa lata? A i zapomniałam o najwiękrzej gwiaździe Małgorzatce, idiotka która nie zna się nad tym co robi w sumie to sie nie dziwię, że bankrutują zatrudniając taką ekipę. A nie wiem czy to ważne i czy się komuś przyda ale przed tym jak Grzesiek zabrał z naszego sklepu komputer skopiowałam cały dysk także mam od chuj.. dowodów na ich ciemne interersy. Także Panie Elczewski proszę się zastanowić nad tym jak Pan traktuje innych bo nigdy nie wiadomo co się w życiu zdarzy i czy Pan nie będzie na Naszym miejscu!
Miroslaw B. robi teraz kariere w Citysporcie. Takie dal targety ze az dziewczyny sie rwa do ich realizacji ;) Oj Metebo Metebo zal serce sciska juz nie bedzie darmowych butow :( szkoda fajne byly...a powaznie na poczatku firma byla ok jak zarabialem dla nich miesiac w miesiac po 100 tysi byl dobry procent nie schodzilo sie ponizej 2900 to ok. Duzo dla nich zarabialem i byli w porzadku dla mnie gorzej pozniej jak dla ratowania firmy zatrudnili Mirka B. i sie spieeer dolilo no i lipa.
dress 2013-02-09 17:01:23
Uwaga dla klientów sklepu Metebo w Lublinie filia przy ul. Witosa. Nowy właściciel odsyła z reklamacjami do W-wy. Należy na własny koszt odsyłać reklamowany produkt pod wskazany adres. Czytając opinie o upadłości należy się zastanowić czy taka forma reklamacji nie naraża nas na dodatkowy i koszt i być może stratę przedmiotu rekalamcji.
ktos 2013-02-14 16:46:04
własccel se ne zmenl tylko pewnie nazwa frmy tak jak oni maja w zwyczaju robic. Jako były pracownik tej firmy odradzam reklamacje poprzez wysyłke bo butów juz ne zobaczysz. wogóle to odradzam kupno w tym sklepe bo towar ktory jest tam sprzedawany jest staryi zmarzney. kupowany jeat jako 2 gatunek a sprzedawany w cenie jak z nowej kolekcji.POZDRAWIAM
KIERO 2014-09-07 20:02:20
Mam pytanie, czy jest tutaj ktoś kto czeka na zaległe pieniądze od syndyka J.S. po upadłości METEBO ? Jestem byłą kierowniczką sklepu Metebo i bardzo chętnie nawiążę kontakt z osobami które są w takiej sytuacji jak ja albo może jest ktoś kto odważył się powalczyć w sądzie o swoje ?
była pracownica 2014-09-17 11:59:08
Hej , ja właśnie też oczekuje na jaka kol wiek wiadomością dotycząca tego aż w końcu sąd zatwierdził podział który od czerwca tego roku nie został jeszcze zatwierdzony. Dość ze Elczewski sobie z nami pogrywal to teraz robi to sąd. Czekam na odpowiedz
była pracownica 2014-09-24 16:21:39
Trzeba do warszawki sobie zadzwonić do syndyka z reszta on wysyłał do wszystkich zainteresowanych pismo żeby podać im numer konta itp . Ale od lutego tego roku w tym temacie cisza a księgowa syndyka tylko powtarza ze musimy się uzbroić w cierpliwość. Ale ile można czekać 5 lat minie i będzie ze sprawa przydawniona
NICK 2014-11-25 20:28:19
czy ktoś dostał pieniądze od syndyka i czy dostał właściwą kwotę?
byla 2014-12-23 00:18:40
Ja już nie licze na te pieniadze. Jeszcze nie wszyscy dostali pieniądze z big sportu a my z metebo to tym bardziej. A wiecie może czy batavia jeszcze istnieje czy już też upadła? Chyba,ze znowu firma ogłosiła "upadek"!!?
Dzikusek 2016-06-24 17:09:42
Firma nawet nie bała się opinii Rzecznika Konsumentów. Nie uwzględnia reklamacji a także wypisuje dyrdymały jako ze klient zle używał butów. Jeśli dalej istnieje, radze ta firme okręznum łukiem omijac. Adres Orlat Lwowskich 138 41-200 Sosnowiec Meteboo Sp.z o.o.
Zostaw swoją opinię o Metebo Sp. z o.o. - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Metebo Sp. z o.o.