brak logo

Metebo Sp. z o.o.

Sosnowiec

Opinie o Metebo Sp. z o.o.

do tych co cos maja 2012-12-08 08:29:37
http://uwaga.tvn.pl/kontakt.html

to jest prawdziwy kontakt do reporterów

Uwazajcie !!!!
była pracownica 2012-12-08 17:44:06
Na co mamy uważać ??
Grudziądz 2012-12-08 18:14:52
Przecież w tej firmie od początku śmierdziało! Jak ktoś zatrudnia laski po podstawówce czy po gimnazjum na kierowniczych stanowiskach to jest to dziwne prawda?
WOW 2012-12-08 18:25:15
Jeżeli ktoś się nadaje na takie stanowisko to nie ważne czy jest po podstawówce czy jest magistrem.Ważne, żeby robił to co do niego należy .Znam tą osobę osobiście i jest to mądra dziewczyna bardziej ogarnięta od niektórych maturzystów
Lublin 2012-12-08 19:02:43
Grudziądz - 2012-12-08 18:14:52

Przecież w tej firmie od początku śmierdziało! Jak ktoś zatrudnia laski po podstawówce czy po gimnazjum na kierowniczych stanowiskach to jest to dziwne prawda?
Może i jest po podstawówce ale co Ciebie to obchodzi??Nadawała się na te stanowisko bardziej niż ktokolwiek inny.Sklep za jej kierownictwa był na czołowych miejscach w rankingach sprzedaży. Więc nie zgodzę się z tym bezmyślnym pytaniem
bylaPracownica 2012-12-09 11:48:17
Pracowałam tam parę lat i mogę dużo powiedzieć na temat przełożonych, jednak najbardziej irytowało mnie podpisywanie fałszywych dokumentów. Ten kto napisał, że mogliśmy się zwolnic a nie teraz narzekać, dalej nie rozumie tego, że pracodawca nie może tak postępować z pracownikami, bynajmniej dla dobra własnej firmy, przecież od pracowników zależy jej powodzenie. Po za tym istnieje prawo pracy, które pracodawcy muszą przestrzegać a nie łamać !!!! Miałam z tym wszystkim iść do sądu ale odpuściłam bo szkoda mi było, nerwów....Jednak teraz dla dobra sprawy warto się wypowiedzieć, gdyż nie to jest pierwsza i ostania firma, która oszukiwała ludzi. Takie sprawy trzeba nagłaśniać!!!
eks pracownica 2012-12-09 16:29:31
była pracownica - 2012-12-08 17:44:06

Na co mamy uważać ??
W poprzednich postach "ktos" zbiera materiały do programu UWAGI... z tym , że na stronie Uwagi są zupełnie inne dane niż te podane. Nie ma się gwarancji , że eks "pracodawca" chce sie w ten sposób dowiedź kto co ma na niego :)
eks pracownica 2012-12-09 16:36:04
Grudziądz - 2012-12-08 18:14:52

Przecież w tej firmie od początku śmierdziało! Jak ktoś zatrudnia laski po podstawówce czy po gimnazjum na kierowniczych stanowiskach to jest to dziwne prawda?
Czasami nie wykształcenie świadczy o inteligencji. Po drugie nie miałam w tej firmie styczności z kierownikami po podstawówce, bynajmniej nic mi o tym nie wiadomo....
A po trzecie jeśli było tak jak piszesz to niby czym śmierdzi hm....? ewentualnie była wieksza manipulacja tymi ludźmi nic wiecej.. a to ze wizerunek firmy jest zły to nie wina kierownikow tylko szefów-właścicieli.....
była kierowniczka 2012-12-10 13:29:27
Grudziądz - 2012-12-08 18:14:52

Przecież w tej firmie od początku śmierdziało! Jak ktoś zatrudnia laski po podstawówce czy po gimnazjum na kierowniczych stanowiskach to jest to dziwne prawda?
Śmiać mi się chce z tego!!! Takie coś mogła napisać tylko osoba która pomimo swojego wykształcenia zachowuje się jak dziecko z pierwszej klasy podstawówki która jest zazdrosna, że komuś się lepiej w życiu ułożyło pomimo braku wykształcenia. Brawo jak będziesz siedzia-ł,-ła tylko na takich forach i czeka-ł,-ła żeby obsmarować komuś dupę to nawet z wykształceniem daleko nie zajdziesz...Powodzenia
beybe 2012-12-21 08:24:47
były pracownik - 2012-12-19 14:37:14

Witam, ja też tam pracowałam i milo wspominam tylko moich współpracowników bo są to naprawdę zajebiści ludzie no i zarobki bo nie ma co ukrywać byly wysokie. Jeżeli chodzi o pracodawce to moim zdaniem zatrudniał u siebie w biurze niewłaściwe osoby. Grzesiek jego "prawa" ręka to kompletny idiota jak się denerwował to strasznie się pocił, pewnie pracownicy to pamiętają. Na niczym się nie znał. Paweł jego brat fajny nigdy nie miałam z nim problemów, zawsze jak mógł to pomagał. Ania hmmmm tak tępa laska nie powinna pracować w takiej filmie. Mirek ciężko mi go opisać bo czasami miałam wrażenie, że on robił wszystko aby firma upadła. A tak apropo Panie Elczewski co z moją wypłatą na którą czekam prawie dwa lata? A i zapomniałam o najwiękrzej gwiaździe Małgorzatce, idiotka która nie zna się nad tym co robi w sumie to sie nie dziwię, że bankrutują zatrudniając taką ekipę. A nie wiem czy to ważne i czy się komuś przyda ale przed tym jak Grzesiek zabrał z naszego sklepu komputer skopiowałam cały dysk także mam od chuj.. dowodów na ich ciemne interersy. Także Panie Elczewski proszę się zastanowić nad tym jak Pan traktuje innych bo nigdy nie wiadomo co się w życiu zdarzy i czy Pan nie będzie na Naszym miejscu!
Zgadzam się z Tobą w 100% co do Ani i Gosi.Dziewczyny w magazynach bałagan,że poezja a potem,że są braki. Jeśli masz skopiowany dysk to czemu nic z tym nie robisz?
była pracownica 2012-12-22 12:25:09
Nic z tym nie robie bo w swojej sprawie i tak już nic nie załatwie bo wszystko przejął syndyk. Napisałam to po to żeby pomóc komuś i jeżeli ktoś będzie potrzebowal dowodów to z chęcią mu je udostępnie.
DonJuanDeMarco 2012-12-24 18:50:26
były pracownik - 2012-12-19 14:37:14

Witam, ja też tam pracowałam i milo wspominam tylko moich współpracowników bo są to naprawdę zajebiści ludzie no i zarobki bo nie ma co ukrywać byly wysokie. Jeżeli chodzi o pracodawce to moim zdaniem zatrudniał u siebie w biurze niewłaściwe osoby. Grzesiek jego "prawa" ręka to kompletny idiota jak się denerwował to strasznie się pocił, pewnie pracownicy to pamiętają. Na niczym się nie znał. Paweł jego brat fajny nigdy nie miałam z nim problemów, zawsze jak mógł to pomagał. Ania hmmmm tak tępa laska nie powinna pracować w takiej filmie. Mirek ciężko mi go opisać bo czasami miałam wrażenie, że on robił wszystko aby firma upadła. A tak apropo Panie Elczewski co z moją wypłatą na którą czekam prawie dwa lata? A i zapomniałam o najwiękrzej gwiaździe Małgorzatce, idiotka która nie zna się nad tym co robi w sumie to sie nie dziwię, że bankrutują zatrudniając taką ekipę. A nie wiem czy to ważne i czy się komuś przyda ale przed tym jak Grzesiek zabrał z naszego sklepu komputer skopiowałam cały dysk także mam od chuj.. dowodów na ich ciemne interersy. Także Panie Elczewski proszę się zastanowić nad tym jak Pan traktuje innych bo nigdy nie wiadomo co się w życiu zdarzy i czy Pan nie będzie na Naszym miejscu!
Miroslaw B. robi teraz kariere w Citysporcie. Takie dal targety ze az dziewczyny sie rwa do ich realizacji ;) Oj Metebo Metebo zal serce sciska juz nie bedzie darmowych butow :( szkoda fajne byly...a powaznie na poczatku firma byla ok jak zarabialem dla nich miesiac w miesiac po 100 tysi byl dobry procent nie schodzilo sie ponizej 2900 to ok. Duzo dla nich zarabialem i byli w porzadku dla mnie gorzej pozniej jak dla ratowania firmy zatrudnili Mirka B. i sie spieeer dolilo no i lipa.
dress 2013-02-09 17:01:23
Uwaga dla klientów sklepu Metebo w Lublinie filia przy ul. Witosa. Nowy właściciel odsyła z reklamacjami do W-wy. Należy na własny koszt odsyłać reklamowany produkt pod wskazany adres. Czytając opinie o upadłości należy się zastanowić czy taka forma reklamacji nie naraża nas na dodatkowy i koszt i być może stratę przedmiotu rekalamcji.
ktos 2013-02-14 16:46:04
własccel se ne zmenl tylko pewnie nazwa frmy tak jak oni maja w zwyczaju robic. Jako były pracownik tej firmy odradzam reklamacje poprzez wysyłke bo butów juz ne zobaczysz. wogóle to odradzam kupno w tym sklepe bo towar ktory jest tam sprzedawany jest staryi zmarzney. kupowany jeat jako 2 gatunek a sprzedawany w cenie jak z nowej kolekcji.POZDRAWIAM
KIERO 2014-09-07 20:02:20
Mam pytanie, czy jest tutaj ktoś kto czeka na zaległe pieniądze od syndyka J.S. po upadłości METEBO ? Jestem byłą kierowniczką sklepu Metebo i bardzo chętnie nawiążę kontakt z osobami które są w takiej sytuacji jak ja albo może jest ktoś kto odważył się powalczyć w sądzie o swoje ?
była pracownica 2014-09-17 11:59:08
Hej , ja właśnie też oczekuje na jaka kol wiek wiadomością dotycząca tego aż w końcu sąd zatwierdził podział który od czerwca tego roku nie został jeszcze zatwierdzony. Dość ze Elczewski sobie z nami pogrywal to teraz robi to sąd. Czekam na odpowiedz
była pracownica 2014-09-24 16:21:39
Trzeba do warszawki sobie zadzwonić do syndyka z reszta on wysyłał do wszystkich zainteresowanych pismo żeby podać im numer konta itp . Ale od lutego tego roku w tym temacie cisza a księgowa syndyka tylko powtarza ze musimy się uzbroić w cierpliwość. Ale ile można czekać 5 lat minie i będzie ze sprawa przydawniona
NICK 2014-11-25 20:28:19
czy ktoś dostał pieniądze od syndyka i czy dostał właściwą kwotę?
byla 2014-12-23 00:18:40
Ja już nie licze na te pieniadze. Jeszcze nie wszyscy dostali pieniądze z big sportu a my z metebo to tym bardziej. A wiecie może czy batavia jeszcze istnieje czy już też upadła? Chyba,ze znowu firma ogłosiła "upadek"!!?
Dzikusek 2016-06-24 17:09:42
Firma nawet nie bała się opinii Rzecznika Konsumentów. Nie uwzględnia reklamacji a także wypisuje dyrdymały jako ze klient zle używał butów. Jeśli dalej istnieje, radze ta firme okręznum łukiem omijac. Adres Orlat Lwowskich 138 41-200 Sosnowiec Meteboo Sp.z o.o.
Zostaw swoją opinię o Metebo Sp. z o.o. - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Metebo Sp. z o.o.