brak logo

Exertus Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Exertus Sp. z o.o.

anonim 2012-07-26 20:04:48
podzielę, pracodawca na 5+
2
beatrycze 2013-10-06 21:05:33
Tak, ja się też podzielę. Firma nie płaci ani swoim współpracownikom ani kontrahentom. Byłym pracownikom zalega z wynagrodzeniem.
1
Exertus - dłużnik 2013-12-02 20:53:14
Firma Exertus ul. Nowoberestecka Warszawa to bardzo niesolidny przedsiębiorca. "Partner" w interesach tylko w cudzysłowiu. O partnerstwie nie może być tu w ogóle mowy. Jeśli twoja firma ma z nimi współpracować, przemyśl to kilkukrotnie i zrezygnuj. Chyba, że na pieniądze chcesz czekać pół roku - rok czasu, bo dla Exertus to żaden problem. Problem będziesz mieć Ty. Możesz liczyć tylko na ich akt łaski i dobrowolną wpłatę, bo faktury ci nie podpiszą albo będą mydlić oczy, że wysłali, ale musiała widocznie zaginąć. A bez faktury w firmie windykacyjnej nic nie zdziałasz, w sądzie też nie.
1
aaa 2013-12-02 20:54:16
chyba na 1+
EXERTUS DŁUŹNIK 2013-12-04 21:56:27
Exertus to typowy DŁUŻNIK!!!! Nie płaci swoich zobowiązań. Nie odbiera telefonów nie odpowiada na wezwania do zapłaty. Paradoksem jest fakt, że szkolą elity polskich firm.
2
hshs 2015-05-27 09:57:02
Firma Exertus jest absolutnie nierzetelna. Oszukuje i nie płaci. zalega potężne pieniądze. Marketing zamawia imprezy, a póxniej nie odbiera telefonu, ma w doopie wykonawcę. Żałosne. Nie dajcie się oszukać.
2
iga 2015-05-27 18:47:34
chciałabym zapytać wobec kogo są nieuczciwi? Czy mówimy o firmie Exertus Sp z o.o. zajmującą się szkoleniami? Czy nie płacą trenerom? Z tego co wiem nie maja działu marketingu wiec wpis jest nie czytelny.
ddd 2015-06-11 09:54:34
użytkowniku"iga", masz niepełne informacje.
jeśli jesteś związana z firmą, to wiesz komu zalega.
Tomek 2015-09-19 15:03:31
Uważajcie na tę firmę, nie płacą faktur za wykonane usługi, kontakt się urywa nie odbierają telefonów, nie odpisują na korespondencję, zwykli oszuści i złodzieje.
klatka 2015-12-17 20:54:23
Firma, która szkoli ludzi jak zarządzać zespołem, a właściciele sami popełniają podstawowy błąd - nie wypłacają pensji w terminie, zalegają z wypłatą byłym pracownikom. Niestety, ale nie polecam.
ja 2016-01-11 21:51:54
Niestety wszystkie negatywne opinie są prawdziwe. Firma zachowuje się jak typowy dłużnik. Mija termin płatności a firma i z nią ludzie jakby zapadali się pod ziemię. Brak odpowiedzi na maile, nie odebrane telefony. Sprawę należy kierować jak najszybciej do windykacji. Żadne próby nawiązania kontaktu nie przynoszą rezultatu. Omijać szerokim łukiem!
Ewa 2016-02-23 20:03:28
Tak się składa, że firma Exertus zalega mi z płatnościami. Dwa lata temu wynajmowała u nas sale konferencyjne oraz catering na szkolenia. Do dzisiejszego dnia nie otrzymaliśmy zapłaty. Więcej: wpisaliśmy ich do BIG-u, wygraliśmy z nimi sprawę i komornik ściąga należność, ale bardzo wolno to idzie. Nie polecam współpracy.
A_LAS 2016-04-24 22:51:12
Bardzo nieuczciwy kontrahent. We wrześniu 2014 r. wykonywałam dla Exertus sp. z o.o. zlecenie, do tej pory nie otrzymałam połowy mojego wynagrodzenia.
Oczywiście wygrałam z nimi sprawę w Sądzie Rejonowym. Po uzyskaniu tytułu wykonawczego 3 miesiące temu przekazałam sprawę do komornika, niestety również i w moim przypadku egzekucja idzie bardzo wolno.
Zdecydowanie odradzam Państwu jakąkolwiek współpracę z tą Firmą.
A_LAS 2016-05-12 09:04:52
Mam wyrok Sądu Rejonowego i do tej pory (a niedługo miną 2 lata) Exertus nie zapłacił mi mojego wynagrodzenia, więc jest prawdą to co piszę. Sprawa aktualnie jest u komornika. Zamierzam również wpisać ich do BIG_u.
Proszę zatem nie pisać, że wszystko jest na swoim miejscu. Osądzam firmę na podstawie mojego doświadczenia i stanowczo odradzam jakąkolwiek z nimi wspólpracę.
Jacek 2016-08-02 01:59:29
Mi zalega ponad 20 tys. zł. Znanym mi trenerom po kilka tys. Trener.
były pracownik 2016-10-12 11:33:38
Każda firma powinna brać przykład ze sposobu zarządzania ludźmi jaki jest kreowany w tej firmie. Nigdzie wcześniej nie spotkałam się z tak profesjonalnym, uczciwym i przyjaznym podejściem do współpracownika. Bardzo polecam.
ok 2016-10-12 12:03:17
Może jednak wiecie jakich zarobków można się teraz spodziewać, wiecie? Chętnie byym się załapał, bo dbają o stabilne warunki pracy jak i o dobre stawki.
Zostaw swoją opinię o Exertus Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Exertus Sp. z o.o.