brak logo

Lacrosse Language Consultancy Sp. z o.o. Spółka Komandytowa

Warszawa

Opinie o Lacrosse Language Consultancy Sp. z o.o. Spółka Komandytowa

byly pracownik 2011-06-21 02:27:31
ewidentnie powyzsza opinię pisała osoba, ktora bardzo kiepsko włada jezykiem polskim jak i nie ma styczności ze Spolka... Spolki NIE polecam jako przyszlego pracodawcy. (usunięte przez administratora)pracownikow, zatrudniajac za przyslowiowe grosze. Oczekiwania maja na miare kadry zarzadzajacej, ktora to notabene nie ma odpowiednich kwalifikacji do zarzadzania. Nierowne traktowanie w podstawowych kwestiach, niska placa, brak perspektyw rozwojowych.
anonim 2011-07-30 06:41:57
byly pracownik - 2011-06-21 02:27:31

ewidentnie powyzsza opinię pisała osoba, ktora bardzo kiepsko włada jezykiem polskim jak i nie ma styczności ze Spolka... Spolki NIE polecam jako przyszlego pracodawcy. (usunięte przez administratora)pracownikow, zatrudniajac za przyslowiowe grosze. Oczekiwania maja na miare kadry zarzadzajacej, ktora to notabene nie ma odpowiednich kwalifikacji do zarzadzania. Nierowne traktowanie w podstawowych kwestiach, niska placa, brak perspektyw rozwojowych.

zgadza sie w zupelnosci! Beznadziejny klimat stworzony przez "Managing Director", ktora nie ma pojecia co robi. Wykazuje ona tez brak doswiadczenia oraz wiedzy. Krzykiem lub "rozmowami" zalatwia sprawy...Ciagle roszady. BARDZO niskie zarobki, oczekiwania duze i wszystko najchetniej za darmo, bo "w ramach Umowy"! Żenada. Jesli ktos jest masochista, to smialo moze z nimi rozpoczac wspolprace-
były pracownik 2 2011-08-15 06:53:42
brak kompetencji w zarządzaniu i motywowaniu pracowników - firma ta może posłużyć za przykład jak to nie powinno wyglądać, jak zdusić potencjał utalentowanych pracowników, jak ich demotywować. Kiepskie zarobki, nierówne traktowanie, faworyzowanie niektórych pracowników, nieprofesjonalne zachowanie przełożonych np. podnoszenie głosu na pracowników. Kiepska organizacja pracy, "rzucanie słów na wiatr" przez przełożonych oraz brak konsekwencji z ich strony.
anonim 2011-10-03 14:09:24
były pracownik 2 - 2011-08-15 06:53:42

brak kompetencji w zarządzaniu i motywowaniu pracowników - firma ta może posłużyć za przykład jak to nie powinno wyglądać, jak zdusić potencjał utalentowanych pracowników, jak ich demotywować. Kiepskie zarobki, nierówne traktowanie, faworyzowanie niektórych pracowników, nieprofesjonalne zachowanie przełożonych np. podnoszenie głosu na pracowników. Kiepska organizacja pracy, \
potwierdzam powyzsze zdanie. Dyrektor Zarzadzajacy nie posiadajacy kompetencji w zarzadzaniu kadra jak i Spolka- wiedza podstawowa na poziomie ogolnym (zenada!), brak mozliwosci rozwoju, slowa i obietnice rozwojowe rzucane na wiatr, zla orgnizacja czasu pracy (wielokrotnie jest dublowana przez brak dobrej pamieci ze strony Man Dir co do polecen wczesniej zlecanych pracownikom), niska placa, brak perspektyw na przyszlosc.
Szczesliwa BYLA pracownica 2011-11-23 16:34:05
Wszystkie slowa powyzej sa zgodne ze stanem faktycznym. Dyrektorka Zarzadzajaca nie posiadająca kompetencji, wiedzy, umiejetnosci wspolpracy z ludzmi - wszyscy sie zastanawiali zawsze dlaczego taka osoba ma takie stanowisko?! (usunięte przez administratora) przez Dyrektorkę jest zjawiskiem powszechnym- krzyki, kary, zastraszanie a co lepsze- jej codzienne skupianie sie na prywacie- rzecz bezcenna! Gratuluje wlascicielom idealnego kandydata na to stanowisko - gorszego juz znalezc nie mozna bylo. Osmiesza ona caly wizerunek na ktory Spolka pracuje. Brak wiedzy, widoczny brak jej doswiadczenia. Jednak przyznac jej trzeba umiejetnosc MANIPULACJI. Z niecierpliwoscia czekam na moment, az ktos odwazy sie, aby zglosic Lacrosse do GIP w zwiazku z naruszeniem kodeksu pracy (co jest akceptowane przez wlascicieli). Nierowne traktowanie, (usunięte przez administratora)(pomimo, ze na okresie probnym wszystko jest taaakie piekne, potem przychodzi brutalna rzeczywistosc), niska płaca. Nie ukrywam, ze w moim CV ta firma w ogole sie nie znajduje-
anonim 2011-11-25 05:33:49
Powyzsza opinia ma 100% trafnosci! Dyrektor Zarzadzajaca nie posiadajaca doswiadczenia, wiedzy i kompetencji, ciagle zajeta prywatnymi sprawami. Wlasciciele splepo Jej wierzacy . Brak motywacji, brak przestrzegania przepisow, niska płaca, zakres obowiązków w trakcie trwania umowy zmieniany na niekorzysc pracownica bez wczesniejszych ustalen (zasada: bierzesz, albo spadasz), brak dodatkow. Nie warto podejmowac wspolpracy, to pewne!
xx2 2011-11-26 03:44:19
jak tu sie nie zgodzic z prawda? Zawsze kazdy byl zaciekawiony tym, jak osoba bez zadnego doswiadczenia w zarzadzaniu zostaje Dyrektorem Zarzajacym?! Odpowiedz nasuwa sie jedna... D.. za pieniadze? Szkoda tylko, ze firma, ktora moze wiele zyskac na rynku, ma mozliwosci, ma potencjal ludzki, traci tak duzo zatrudniajac tak niekompetentna osobe, jaka jest Dyrektor Zarzadzajacy. Chwasty sie usuwa, a nie pozwala sie im rosnac....wspolpraca moja byla krotka, ale intensywna- z taka kadra zarzadzajaca nie da sie normalnie funkcjonowac. Mam nadzieje, ze powyzsze opinie kiedys zostana przeczytane przez wlascicieli i dotrze do nich fakt, ze maja toksyne, dzieki ktorej wiele traca.
@ukryty 2015-11-05 13:56:12
re wojti1928 - trudno o prace?! to chyba jakis zart! teraz to pracodawcy zabiegaja o dobrych pracownikow, a nie odwrotnie !! wystarczy spojrzec na liczbe ofert pracy a poszukujacych... firma to ZART! profesjonalnie podchodza do uslug zatrudniajac stazystow?! Zenada kolejna!! daleko im do profesjonalnych uslug, choc mniemanie maja conajmniej korporacyjne( usunięte przez administratora )
ex worker 2015-12-09 19:53:33
czekaj - zwroc uwage jak czesto szukaja pracownikow !! to jest zastanawiajace, a uwierz, ze nie jest to kwestia naglego rozrostu.
2
aplikujacy 2016-02-08 20:53:32
kilkuletnie doswiadczenie na JUNIOR?! no tak, kilka lat czlowiek popracuje to za 1500 -1800 go tam bardzo chetnie wezma :D ogolnie zenada,a nie firma. Brak szans rozwoju,a oczekiwania jak obecnie mial Uniwerek.
hello 2016-10-17 22:48:05
Ja to bym się chętnie załapał na junior project manager, ale chyyba nie było ostatnio takiej oferty pracy.
Zostaw swoją opinię o Lacrosse Language Consultancy Sp. z o.o. Spółka Komandytowa - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lacrosse Language Consultancy Sp. z o.o. Spółka Komandytowa