P.P.H. METPOL Jacek Lewandowski

Warszawa

Opinie o P.P.H. METPOL Jacek Lewandowski

ON 2016-02-23 19:20
Pracuję już jakiś czas i nie mam większych zastrzeżeń kasa na czas , atmosfera przyzwoita firma ciągle się rozwija oby tak dalej
ziutek 2016-02-25 20:01
jak nie masz doświadczenia i wiedzy o tej branży to nie startuj na takie stanowisko, znam kierownika z tej firmy z tego co wiem to nadal tam pracuje więc nie wiem dlaczego szukają drugiego, ale słyszałem że mocno się rozwijają
obecny pracownik 2016-02-27 19:03
pracuję w tej firmie kolejny rok i nie ma na co narzekać, wynagrodzenie zawsze na czas, szef wymaga ale to normalne w prywatnych firmach, jak się komuś nie chce pracować i tylko liczy na pensje i premie niech aplikuje do budżetówki, jest dużo zamówień, firma wybudowała nową halę i muszą uzupełnić pracownikami nowe stanowiska stąd te rekrutacje
drugi obecny pracownik 2016-02-28 16:50
ciągle gdzieś tą firmę obsmarowują na forach chociaż większość to kłamstwa. jest ok kasa na czas pracy dużo i ciągle przybywa ,kierownik czasami daj nam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale widać że mu zależy porządek musi być,przynajmniej raz w roku są podwyżki więc czego więcej chcieć
marti 2016-03-09 21:23
już drugi rok tu pracuje i jest bez większych zastrzeżeń, kierownik wymaga ale jest konkretny, wie czego chce, szefostwo wprowadza coraz większy ład na produkcji, aż miło popatrzeć jak w krótkim czasie firma może się tak bardzo zmienić pod kątem organizacyjnym i to na plus
fuksiarz 2016-03-12 10:45
marti: Pracowałem w wielu firmach ale takiego kierownika nie miałem, wie czego chce jest uparty ale zapieprza od samego rana a to podstawa w pracy gdy przełożony szanuje swoich ludzi i możesz z nim o wszystkim porozmawiać w kilka lat taki postęp.... tylko kasa trochę mała
2
fuksiarz 2016-03-14 19:35
do xexo: pracuje w Warszawie, jak masz duże doświadczenie w proszku dawaj do nas nie pożałujesz
pracownik 2016-03-31 20:31
Ogólnie polecam składaj CV stabilny pracodawca , wiadomo czasem nóż się w kieszeni otwiera ale firma sie rozwija i jest pewność że można podjąć pracę długoterminową za przyzwoitą kasę ogólnie polecam
michał 2016-04-07 07:15
Dziwi mnie tylko fakt, że praktycznie od kilku już lat co dwa, trzy miesiące pojawia się to ogłoszenie. Ciekawe co za tym się kryje ....?
nana 2016-04-21 22:40
pracuję w tej firmie i większych zastrzeżeń nie mam, stabilne zatrudnienie, pensja na czas, firma stawia teraz duży nacisk na rozwój, nowe stanowiska, nowe rekrutacje, ogólnie polecam
sonar 2016-05-09 19:28
do hgf. kiedyś już o tym pisali. Na takie stanowisko tylko z konkretnym doświadczeniem bo praca w tej firmie szybko zweryfikuje tzw. kierowników.
jak siedzisz w tym kilka lat to dasz radę
kasik 2016-05-27 23:42
witam
a kobiety przyjmują tam?pracują tam jakieś kobiety
romek 2016-08-12 08:52
Może oprócz tego umowa i tak się trafia dla każdego.
krasnal 2016-11-04 20:02
Powiedzcie czy umowę o pracę dają czy tylko obiecują że będzie?? Mój mąż tam pracuje i co miesiąc na być za miesią. Jak to jest
Men 2017-01-16 10:54
Mam inne zdanie i mogę tylko pochwalić firmę !!!!!
Mundzio 2017-01-18 09:23
Fajnie to wszystko brzmi... wygląda na to, że firma zajefajna.... Tylko coś mi tu zgrzyta: jeśli taka fajna i stabilna firma - czemu dwa razy w miesiącu na Praca.pl pojawiają się ogłoszenia o rekrutacji na magazyniera - operatora wózka widłowego i pracownika do obsługi zgrzewarki i do obsługi prościarki do drutu? Jestem na bieżąco ponieważ szukam pracy na produkcji. Czy jest jakieś racjonalne wytłumaczenie takiego braku stabilizacji w tak chwalonej firmie?
3
Mundzio 2017-01-18 09:27
Jeśli to taka dobra firma to dlaczego od dość długiego czasu na Praca.pl dwa razy w miesiącu dają ogłoszenie o rekrutacji na magazyniera, na pracownika do obsługi prościarki do drutu, do obsługi zgrzewarki? Taka dobra, stabilna firma tyle czasu nie może skompletować sensownej załogi? Czy ktoś może mi to racjonalnie wytłumaczyć?
1
Mundzio 2017-01-18 09:28
Jeśli to taka dobra firma to dlaczego od dość długiego czasu na Praca.pl dwa razy w miesiącu dają ogłoszenie o rekrutacji na magazyniera, na pracownika do obsługi prościarki do drutu, do obsługi zgrzewarki? Taka dobra, stabilna firma tyle czasu nie może skompletować sensownej załogi? Czy ktoś może mi to racjonalnie wytłumaczyć?
1
Mundzio 2017-01-18 09:29
Jeśli to taka dobra firma to dlaczego od dość długiego czasu na Praca.pl dwa razy w miesiącu dają ogłoszenie o rekrutacji na magazyniera, na pracownika do obsługi prościarki do drutu, do obsługi zgrzewarki? Taka dobra, stabilna firma tyle czasu nie może skompletować sensownej załogi? Czy ktoś może mi to racjonalnie wytłumaczyć?
1
Mentor 2017-01-23 11:54
Pracuję w Metpolu i jestem z pracy bardzo zadowolony. Jak komuś źle może zawsze zmienić i po co to pisanie?
Mundzio 2017-01-26 13:02
Pewnie jest Pan właścicielem albo "kumplem Janosika, tudzież na stanowisku, które znajduje się wyżej od innych... :-) "...jak komuś źle może zawsze zmienić..." no własnie tak sobie myślę, że dużej grupie ludzi już było źle, skoro taka rotacja. Ostatnio obserwuję ogłoszenia z czystej ciekawości -nawet dzisiaj to samo: i na magazyniera i pracownika do obsługi prościarki i zgrzewarki. Non stop, kilka razy w miesiącu. To na pewno nie jest przypadek i ta firma nie żaden rarytas - mówiąc eufemistycznie, Panie Właścicielu :-)
3
Mundzio 2017-01-26 13:03
Pewnie jest Pan właścicielem albo "kumplem Janosika, tudzież na stanowisku, które znajduje się wyżej od innych... :-) "...jak komuś źle może zawsze zmienić..." no własnie tak sobie myślę, że dużej grupie ludzi już było źle, skoro taka rotacja. Ostatnio obserwuję ogłoszenia z czystej ciekawości -nawet dzisiaj to samo: i na magazyniera i pracownika do obsługi prościarki i zgrzewarki. Non stop, kilka razy w miesiącu. To na pewno nie jest przypadek i ta firma nie żaden rarytas - mówiąc eufemistycznie, Panie Właścicielu :-)
Mundzio 2017-01-26 13:04
Pewnie jest Pan właścicielem albo "kumplem Janosika, tudzież na stanowisku, które znajduje się wyżej od innych... :-) "...jak komuś źle może zawsze zmienić..." no własnie tak sobie myślę, że dużej grupie ludzi już było źle, skoro taka rotacja. Ostatnio obserwuję ogłoszenia z czystej ciekawości -nawet dzisiaj to samo: i na magazyniera i pracownika do obsługi prościarki i zgrzewarki. Non stop, kilka razy w miesiącu. To na pewno nie jest przypadek i ta firma nie żaden rarytas - mówiąc eufemistycznie, Panie Właścicielu :-)
1
Menio 2017-02-16 08:47
Stabilna i sumienna firma a ja tu pracuje i wiem co piszę. Dziwi tylko, że ludziom nie chce się pracować i jeszcze oskarżają firmę o złe traktowanie pracowników.
Kala 2017-02-18 22:49
Pracuję. Nie narzekam. Umowa o pracę. Terminowo wypłacane wynagrodzenie. Firma się rozbudowuje, poszukują nowych pracowników. Wiadomo, że jak sie komuś nie chce pracować to zawsze będzie mu źle.
Menio 2017-02-24 09:11
Przed złożeniem cv postanowiłem poczytać opinie na forum i myślę, że prawda jest po środku. Kto chce pracować jest mu dobrze i firma dla niego jest ok. natomiast ludzie nie zwiazani z firmą widzą same mankamenty.
Hanna 2017-02-28 14:51
Zastanawiasz się jakie korzyści płyną ze współpracy z P.P.H. METPOL Jacek Lewandowski? http://www.metpol-ogrodzenia.pl/dystrybucja/ znajdziesz tu wszelkie niezbędne informacje! Pomocne? ;)
Zostaw swoją opinię o P.P.H. METPOL Jacek Lewandowski - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H. METPOL Jacek Lewandowski