brak logo

Bertos Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe

Banino

Opinie o Bertos Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe

szukam-pracy 2013-01-10 19:49:20
może ktoś pracował w tej firmie kto mógłby obiektywnie się wypowiedzieć czy warto się starać o pracę u niego...
1
anonim 2016-04-20 18:06:12
Przepraszam ten post nie byl do alka tylko cichego
1
Szybki 2016-04-21 11:01:17
Czytam te negatywne opinie i tak się zastanawiam, piszą sami fachowcy 1 ksywa Driver "jeździłem dwa tygodnie a co miesiąc nowa umowa śmieciowa" ?? hmmm jak to możliwe,że jeździł tylko dwa tygodnie dwie trasy a już wie,że co miesiąc nowa umowa śmieciowa, jasnowidz chyba jakiś :D, następny inteligent psełdo "Cichy" stare rumple ... hmmm zazwyczaj w firmach jest tak że nowy kierowca dostaje najgorsze auto i jeżeli się sprawdza to awansuje na nowsze i lepsze (NIKT normalny nie da żółtodziobowi który nie ma doświadczenia auta za 500 tyś zł a z tego co tu czytam to tacy ludzie dodają negatywne opinie,bo porządny kierowca by sobie głowy nie zawracał tylko by jeździł i zarabiał a nie płakał,że dwa tygodnie jeździł bo nawet nie dostał normalnej wypłaty) Ciężko wyrobić sobie jakąś opinię czytając takie posty.
1
Robert Szmurło - Bertos 2016-05-12 21:35:14
Panie "Cichy",
Trudno nawet skomentować, te bzdury...
Łatwiej będzie napisać, co jest prawdą:
1. TAK, jeździmy na Węgry, Czechy, Słowację (i jeszcze wiele innych państw),
2. Kierowcy wracają z trasy w piątek lub sobotę. Zostają na weekend w aucie po wcześniejszym uzgodnienie. Bo chyba tylko "cichy" potrafi obrócić kurs do Włoch w ciągu 5ciu dni, bo u nas już takiego asiora nie ma.

Reszta to wyssane z palca bzdury.

"Rumpli" i "parobków" nawet nie skomentuję, bo musiałbym się zniżyć do poziomu "cichego".

Po tonie wypowiedzi i prostackim słownictwie, domyślam się, że "cichy" należy do elitarnego grona osób, które zostały z firmy zwolnione, a proszę mi uwierzyć, że trzeba się baaardzo postarać, aby z mojej firmy wylecieć.
Z poważaniem
(usunięte przez administratora)
marcin 2016-05-23 21:46:11
szanowny panie ROBERCIE chcialbym panu bardzo podziekowac za to ze juz nie musze pracowac w pana firmie gdyz znalazlem lepsza prace i za lepsze pieniazki.jeszcze raz bardzo dziekuje.pozdrawiam
2
cichy 2016-05-26 14:26:17
czlowieku ty chyba sam nie wierzysz w te bzdury co wypisales.
1
cichy 2016-06-03 23:33:12
uzgodnione wekeendy z kierowca ha ha ha sam szef nie wie o pisze ha ha
1
cichy 2016-10-01 17:56:52
Ale nie w tej firmie tutaj za byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] potrącą ci kasę z wyplaty
1
slaby 2016-10-03 19:36:06
Jako kierowca międzynarodowy to wielkie nic.przelicz sobie ile wydasz w trasie na wszystko to ci zostanie figa
1
slaby 2016-10-03 19:39:57
Te komentarze to chyba sami dajecie.widac macie niezla fuchę.wstawione za pięć 3
1
normalny 2016-10-05 11:45:07
nick Kaszubie 3000 zl to ja mam pracując na miejscu a nie jako kierowca międzynarodowy i nie bron tak tego swego pryncypała sknery co do Arta drugiego Kaszuba to ty wiesz za co są potrącane pieniądze z wypłaty
1
bolo 2016-10-05 11:53:36
To już ci normalny odpisal.nie brońcie sknery i mega chytrusa jak nie wiesz to idz do szefa on ci powie.w zabieraniu kasy pracownikom jest mistrzem.no ale cóż komuś musi zabrać zeby wam mogl dolozyc a chyba wiecie za co
1
normalny 2016-10-05 19:16:52
szczególnie w tej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firmie
erf 2016-10-09 12:20:59
@romeik a skad wiesz? czytałeś to gdzie? ja powiem Ci ze nie mogę nigdzie doszukać się żadnych ofert pracy od nich tam podjrzewam że wszystkie obowiązki i wymagania by były dobrze opisane tak na prawdę
normalny 2016-11-26 21:30:50
erf obowiązki tam są takie ze masz jeździć 24 na 234najlepiej a wymagania to takie ze masz szefowi i jego przydupasom przytakiwać
Zostaw swoją opinię o Bertos Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe - Banino
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bertos Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe