brak logo

BAU-POL

Marszowice

Opinie o BAU-POL

maniek 2009-11-04 11:34:48
jestem bylym pracownikiem Pana (usunięte przez administratora) odeszlem od niego z pracy bo zalezalo mi na duzej duzej kasie , ale szefa wspominam jako dobrego czlowieka i wiem jak nie raz pracownicy narzekali na niego chociaz nie mieli podstaw gdyz grupa w ktorej pracowalem lubila porzadzic sobie ciagle chcieli zaliczki nie wywiazywali sie z terminow, ale jak pzyszlo co do czego to zaden nie mial sobie nic do zarzucenia a prawda jest taka, ze sami paprali robote. Moze i jest wybuchowy ale to w porzadku gosc.Te opinie ktore czytam na tej stronie bardzo mnie zadziwily i jestem przekonany ze pisal je ktos kto chce sie zemscic na tym czlowieku.
1
lolo 2009-11-05 20:08:14
czekam na odpowiedz osoby która dokonała pierwszych 4 wpisów. Ciekawe czy sie odezwie.
były pracownik 2010-08-31 10:41:39
jak mozna tak dobrze pisac o tej kanalii tygodniówke dawał grosze imówił masz zebys nie zdechł z głodu
herafter 2011-04-05 09:45:34
maniek - 2009-11-04 11:34:48

jestem bylym pracownikiem (usunięte przez administratora) odeszlem od niego z pracy bo zalezalo mi na duzej duzej kasie , ale szefa wspominam jako dobrego czlowieka i wiem jak nie raz pracownicy narzekali na niego chociaz nie mieli podstaw gdyz grupa w ktorej pracowalem lubila porzadzic sobie ciagle chcieli zaliczki nie wywiazywali sie z terminow, ale jak pzyszlo co do czego to zaden nie mial sobie nic do zarzucenia a prawda jest taka, ze sami paprali robote. Moze i jest wybuchowy ale to w porzadku gosc.Te opinie ktore czytam na tej stronie bardzo mnie zadziwily i jestem przekonany ze pisal je ktos kto chce sie zemscic na tym czlowieku.

Sami sobie wystawiliście tą opinie ??? Przestrzegam wszystkie osoby prywatne jak i firmy przed tym typkiem. Typowy polaczek naciągający swoich rodaków w Niemczech.
ada 2013-06-22 21:24:32
nie jedzcie do tego frajera,oszusta bo będziecie musieli wracać z pomocą ambasady,bo nie będziecie mieli za co wrócić do domu.przestrzegam wszystkich przed tymi typami(usunięte przez administratora)
zorientowany 2013-09-17 11:09:16
ada - 2013-06-22 21:24:32

nie jedzcie do tego frajera,oszusta bo będziecie musieli wracać z pomocą ambasady,bo nie będziecie mieli za co wrócić do domu.przestrzegam wszystkich przed tymi typami t(usunięte przez administratora)
Posłuchajcie ady ma 100 % racji.
zoro 2014-10-23 18:35:01
kanalia to mało powiedziane to gorzej nisz frajer leci z synkiem na tym samym
patencie(usunięte przez administratora).. wszystkie osoby w powietrze kasy nie wypłaca tylko po 10 eur. na 2 dni
kropelka 2015-01-16 12:43:14
zgodze sie bo tez nie widze zadnych oglsozen brak konkretow powoduje... coz widze ze nie za bardzo dobrze sie ustawia wszystko na tym forum, bo niestety sa temat gdzie informacji nie ma nowych , a na pewno dla osob ktore poszukuja pracy ( takie osoby jak ja) to by sie przydalo i pomoglo w szukaniu.
krzys 2015-01-18 22:20:04
jednym zdaniem o stasi złodziej oszust kłamca jego daunowaty synek taki sam mają taką małą wade nie lubią płacić raz ta gróba kanalia da ci 10 euro a potem usłyszysz od niego cytat.... dla mnie możesz brukiew wpierdalać do roboty bo wogule nie zapłacę...tak sie szef do ludzi odzywa .Jak nie chcecie być wydymani przez niego a napewno was wydyma to sobie odpuście,ile razy on za to po mordzie dostał ,ale on ma taki sposób na życie .Pozdrawiam były pracownik a kasy do dziś nie ma
ergt 2016-05-14 22:32:44
@lemon widze ze teraz to oni poszukuja montera ocieplen budynkow- murarza- tynkarza oferuja umowę o pracę zakwaterowanie przejazd, ubezpieczenie, ubrania robocze, narzędzia
Synek 2016-11-08 21:17:24
Nie polecam tego pracodawcy oszukał mojego męża szwagra i kilku innych chłopaków. Dawał im po 20 euro na tydzień a potem nie wypłacił kasy chłopakom nie mieli za co do domu wrocic. Jak dzwonię do niego to za każdym razem obiecuje że wyślę pieniądze i do dziś nic. Kawał kłamcy i oszusta.
Synek 2016-11-08 21:22:08
No to naprawdę nie wiem to chyba nie ten sam facet albo ty miałeś szczęście że ci zapłacił.
Zostaw swoją opinię o BAU-POL - Marszowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BAU-POL